שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מני
    23/08/2009

שלום רב,
    אני עובד בישיבה ויש לי כאבי גב. רציתי לדעת אם אפשר לקבל כמה טיפים קטנים למתיחות ותרגילים שכדאי לעשות באמצע יום העבודה.

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ממה נובעים הכאבים

איתן לרנר
    23/08/2009

מני שלום

העובדה שאתה עובד בישיבה אינה בהכרח מקור הכאב והבעיה.הגיוני יותר שאופן השימוש שלך בגופך במהלך הישיבה ואני מניח שבכל פעילות אחרת בחייך,הוא זה שכדאי לשפרו.
    שיטת פלדנקרייז אינה עוסקת במתיחות שרירים שהן דבר הרסני לשלד ולמערכת השרירית.
    אתה מוזמן להיכנס לאתר שלי לקריאת המאמר "איך לשבת ליד המחשב ולהשאר בחיים" . יש שם מספר טיפים ומיני-תהליכים לשיפור הישיבה הדינמית.
    יחד עם את אני ממליץ לך מאוד להתחיל תהליך אצל מורה טוב לשיטת פלדנקרייז.אתה מוזמן לפנות אליי או לדורית בנושא.

בהצלחה

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפ משיטת פלדנקרייז

דורית דינור
    23/08/2009

שלום לך מני
    אני מסכימה עם מה ש איתן כתב. אתן לך טיפ קטן. יש לזכור שזהו רק טיפ ולא מבטיח פתרון ואפילו הקלה משמעותית, כי לא ראיתי איך אתה יושב ואני מסתמכת על נסיוני עם אנשים אחרים.
    הטיפ הוא: כשאתה יושב, שים לב לכפות הרגליים שלך. האם כל כף הרגל מונחת על הרצפה. אם כן, מצוין, המשך כך. אם לא, סדר כך ששתי כפות הרגליים תהיינה מונחות במלואן על הרצפה או על הדום. כך יש פחות מאמץ על הגב. בהצלחה
    דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה