דלקת בגיד ופלדנקרייז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בגיד ופלדנקרייז
    נוני
    08/09/2009

שלום ובוקר טוב.

המליצו לי ללכת ללמוד פלדנקרייז כיוון שיש לי דלקות בגידים, שגורמת לי לכאבים לא נעימים במפרקים.
    מה הפלדנקרייז עושה כדי לשפר את המצב?

תודה על ההתייחסות ויום נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בגיד ופלדנקרייז

הוספת תגובה

• פלדנקרייז משפרת את התפקוד והתנועה

איתן לרנר
    08/09/2009

נוני שלום

דלקות יכולת לנבוע מיצירת לחץ קבוע על מקום מסויים לאורך זמן, דבר הקורה כאשר חופש התנועה מצטמצם בהדרגה ואנו מתרגלים להשתמש בגופנו באופן מקוטע ולא יעיל.
    בשיעורי פלדנקרייז תוכל ללמוד כיצד לפזר את עומס המשקל וחלוקת המתח השרירי בגופך בזמן תנועה ומנוחה כך שהלחץ לא ימוקד באזור מסויים במיוחד, למשל בגידים. תלמד לנוע ללא מאמץ שרירי מיותר ובו בזמן יש לגידיך סיכוי להחלים מהדלקת המגורה ללא הרף .
    מה שתרוויח מעבר לשיפור אפשרי של הדלקת הוא את החופש להיות ספונטני וקליל בתנועתך בחשיבתך ובתפקודך - הרווח הוא רב מערכתי .

לבריאות

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה נע ללא מאמץ שרירי מיותר?

דבורה
    09/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה יותר ככל שאני יותר משפר את עצמ

איתן לרנר
    09/09/2009

הרבה יותר ככל שאני יותר משפר את עצמי בעבודה הזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיהוי מאמץ שרירי מיותר

דורית דינור
    10/09/2009

שלום רן
    העניין המרכזי והראשון כאן הוא זיהוי המאמץ השרירי המיותר שאינו שייך לפעולה. למשל בזמן שמרימים משהו האם מאמצים שלא לצורך את העיניים והפנים. את זה לומדים ומשכללים עם הזמן.
    דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה