קבוצה פרטית לפלדנקרייז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבוצה פרטית לפלדנקרייז
    שושית
    12/10/2009

שלום רב, אנחנו קבוצה של 4-5 בני 60+ גברים ונשים מעוניינים לקיים שעורי פלדנקרייז בבתים הפרטיים שלנו ביום/שעה וכו' מועד שיתאים לנו (חלקנו עובדים ומתפנים אחרי 19:00) לכולנו בעיות שונות של גב תחתון או צוואר או ברכיים. חשבנו שלימוד פרטני בקבוצה קטנה בבית פרטי ידרבן אותנו לשמור על מסגרת ויאפשר למדריך/מדריכה לראות מקרוב איך אנחנו מיישמים את התירגול.
    אני מתקשה למצוא מורה מתאים/מתאימה. התוכלו להפנות אותי לאיזה אתר או כתובת מתאימה לחיפוש ?
    בברכה שושית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבוצה פרטית לפלדנקרייז

הוספת תגובה

• נדמה לי שפנית אליי לאתר שלי במטפלים

איתן לרנר
    12/10/2009

שושית שלום

האם לא פנית אליי שבוע שעבר דרך האתר שלי במטפלים ?אם זו את ,עניתי לך שאני יכול ללמד אתכם תלוי בשעות הפנויות שלי וזאת נצטרך לתאם בשיחה.לא קיבלתי תגובה חוזרת.

את מוזמנת לפנות אליי למספר הטלפון שמופיע בפתיח הפורום ליד תמונתי .

נשתמע

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצת פלדנקרייז פרטית

דורית דינור
    19/10/2009

שלום רב לך שושית.
    הרעיון להקים קבוצה אישית וללמוד פלדנקרייז, הוא רעיון נהדר. תוכלו להיעזר בשיטה לשיפור הגב וגם להעמיק את החברות והקשר ביניכם. אני עצמי נותנת שיעורים לקבוצות פרטיות ואני אוהבת לעשות את זה. אשמח להיות איתכם בקשר. בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה