איחור התפתחותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור התפתחותי
    לימור
    17/10/2009

בתי בת השנה סובלת מהיפוטוניה בחגורת הכתפיים ומדיסטוניה קלה בגפיים. מתהפכת לשני הכיוונים.תקשורתית ומחייכת.משמיעה קולות וצלילים.אך עדיין אינה יציבה.אינה יושבת או זוחלת. שוכבת על הבטן ומתקדמת מעט על הגחון. עברה בדיקות נוירולוגיות שנמצאו תקינות עד עתה.נמצאת במעקב.מטופלת בפיזיותראפיה פעמיים בשבוע מזה חצי שנה רצוף.
    שאלתי היא מה עוד ניתן לעשות עבורה? אילו תרגילים קיימים לשיפור מצבה?
    שמעתי על מרכז בפילדלפיה המדריך הורים לסיוע לילדים פגועי מוחין.the institutes for achievement of human potential האם ידוע לכם משהו בענין?
    אני חוששת לאבד זמן יקר.
    אודה על תשובתכם לימור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור התפתחותי

הוספת תגובה

• פלדנקרייז לילדים עם בעיות התפתחות

איתן לרנר
    17/10/2009

לימור שלום ,

היפוטוניה יכולה להסביר את הקושי בזחילה וישיבה .איני חושב שהפתרון מצוי בתרגילים מכנים כאלה או אחרים או טיפולים שמתייחסים מכנית אל הגוף (למשל חיזוק חגורת הכתפיים ועוד) אלא בארגון התנועתי השלם ובשיפור התהליך של למידת התנועה.אני עובד עם תינוקות וילדים עם בעיות שונות והיפוטוניה היא אחת מהסיבות בגללה באים אליי לשיעורים פרטניים. בעבודה עם בעיות דומות בעבר ילדים שהתקשו בהליכה או זחילה החלו מהר מאוד להשתפר. השיטה בה אני עובד נקראת שיטת פלדנקרייז באמצעות מגע ואני מתמחה בתינוקות וילדים עם צרכים מיוחדים ובעיות התפתחות שונות.

טוב שאת ממהרת לטפל בנושא כי הזמן אכן קריטי על מנת שלא יקרה מצב שבו היא "לוקחת"את בעיותייה לשלבי ההתפחות המאוחרים יותר .

את מוזמנת לפנות אליי על פי הפרטים המופיעים מתחת לתמונתי בפתיח של הפורום

לילה טוב

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטת פלדנקרייז מבוססת על התפתחות

דורית דינור
    19/10/2009

שלום לימור. את שואלת על מרכז בפילדלפיה. מרכזים כאלו, לעיתים עוסקים בלימוד מכני של הזחילה, על ידי הפעלת הילד באמצעות מבוגרים. אם זה המרכז אליו את מתכוונת, לא שמעתי על הצלחות גדולות. אך אולי זה מרכז שונה. אני מצטרפת לדבריו של איתן וממליצה לך בחום לתת לילדתך שיעורים בשיטת פלדנקרייז. בשיעורים הללו, היא תקבל עידוד להתפתח בעצמה, לפי שלבי ההתפתחות. איתן, מורים נוספים וגם אני, מתאימים לכך.
    בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה