כאבי גב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתון
    נילי
    06/05/2010

היי אני מחפשת פתרון לכאביים שתוקפים אותי בגב התחתון. פלדנקרייז יכול לעזור? הייתי רוצה לדעת איך בדיוק ומה עושים בשיעור ? לצערי אני מאוד תזזיתית וקשה לי להיות שעה בשיעור שזזים בו מעט. אודה אם תוכלו להרחיב בנושא. תודה מראש נילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב תחתון

הוספת תגובה

• שינוי דורש הקשבה

איתן לרנר
    06/05/2010

נילי שלום רב,

שיעורים בשיטת פלדנקרייז בהחלט יכולים לעזור לך לשנות את אופן תנועתך ופעולתך כך שתוכלי לחוש הנאה גוברת מהתנועה ותלמדילעשות זאת ללא כאבים וללא מאמצים.
    בשיעור אישי את שוכבת על גבי מיטת טיפולים או יושבת והמורה מניע את גופך באופן כזה שמפנה את תשומת הלב לפרטים השונים של התנועה ,האיכות שלה והקשרים בין חלקי הגוף השונים האחד אל השני ואל התנועה כתבנית כללית.
    בשיעור הקבוצתי את שוכבת על הרצפה ועוברת תהליך דומה אלא שההנחיה הפעם היא הנחייה מילולית.את לומדת להניע את עצמך ולהקשיב תוך כדי כך לאופן התנועה ולשפר את איכותה.השיעורים בנויים בצורה חכמה ומיוחדת העוקבת אחר תהליך הלמידה האנושי ואחר תהליך ההתפתחות של התנועה מינקות לבגרות.בדרך זו את לומדתלעשות דברים שקודם היו בלתי אפשריים או קשים בצורה קלה ונעימה.היכולת שלך לתפקד משתפרת .
    לגבי התזזיתיות שלך,לפעמים היא נובעת ממתח וחוסר שקט ודווקא באמצעות התנועה קל יותר להקשיב ולהבחין כיצד היא מתבטאת במתח השרירי ואם היא עומדת בדרכך לאיכות פעולה טובה ונוחה יותר.
    המוח שלנו לומד ומפתח יכולות חדשות כאשר אנחנו עושים פעולה לאט ,עם הקשבה ובוריאציות שונות.

בברכה
    איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזזיתיות וכאבי גב

דורית דינור
    06/05/2010

שלום נילי, התשובה הכי טבעית היא שכדאי לך לנסות. ייתכן ששיעורים בשיטת פלדנקרייז יפתחו בפנייך עולם מלא שאליו תוכלי אפילו לתעל את התזזיתיות שלך. אי אפשר ללמוד מניסיון של אחרים ולכן, אני מזמינה אותך לנסות. כאבי גב תחתון אינם גזירת גורל ותוכלי למצוא דרכים לעזור לעצמך. ישנם שיעורי פלדנקרייז שיש בהם הרבה תנועה וגם תנועות גדולות ומהירות. ישנן שיעורים אחרים. נכון כי לא הכל מתאים לכולם. אישית, אשמח לעבוד איתך, גם באופן פרטני וגם בקבוצה. בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה