פלדנקרייז לשחיינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלדנקרייז לשחיינים
    איל
    17/07/2010

ברצוני לשאול האם קיימים שיעורי פלדנקרייז לשחיינים או אולי הרחבה של שיטת פלדנקרייז לטיפול במיים או שיפור סגנון השחיה כוונתי גם אם למשל אחד מהמורים הרחיב את עקרונות השיטה של פלדנקרייז לטיפול במיים גם אם מדובר בשיטה אחרת.
    אני שוחה כחובבן. אני מרגיש שאני מאמץ את הגוף בעיקר צוואר ובכלל שוחה בצורה לא יעילה. לפני שאני פונה למדריך שחיה לצורך תיקון ולימוד שחיה מתוקנת רציתי לברר כאן...
    לסיכום שתי שאלות לי :
    האחת, במידה איני יודע ויש אולי מדריכי פלדנקרייז שהם גם שחיינים שהרחיבו את השיטה לצורך שיפור סגנון השחיה.
    השניה, אם קיים ענף טיפולי של השיטה, ממש כמו שקיים שביבשה, רק במיים.

זאת כמובן, בנוסף (!) לשיעורי הפלדנקרייז ה"יבשתיים" (בעיקר על הגב) שעליהם לא אוותר כמובן !!!
    תודה ושבוע טוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלדנקרייז לשחיינים

הוספת תגובה

• ועוד דבר

איל
    17/07/2010

רציתי "לשבח" את כל אלה שעסקו ועוסקים במלאכה של סרטוני פלדנקרייז ביוטיוב. כך קל יותר לנסות "לגרור" אנשים לשיעורים וגם למסמס את השטות שפלדנקרייז מתאים למבוגרים, זה לא נכון.
    שיווק הוא דבר חשוב....צריך לדעתי לקחת איזה רקדן צעיר סלב שעושה פלדנקרייז שיגדיל את כמות הכניסות לסרטונים שלכם ולשיטה... כל כך חבל שצעירים לא מודעים בכלל לשיטה ורצים ליוגה ופילאטיס....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכים איתך

איתן לרנר
    18/07/2010

תודה אייל
    אני מסכים איתך לגבי השטות של התאמה למבוגרים בלבד. אני יכול לספר לך שחלק גדול מתלמידי היום הם צעירים ולאו דווקא כאלה עם כאבים או בעיות מיוחדות

אני מבין שאתה לומד את השיטה ובטוח שאתה נהנה מאוד

בהצלחה

איתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטוני פלדנקרייז ביו טיוב

דורית דינור
    26/07/2010

שלום איל, תודה רבה על השבח והפירגון לסרטונים ביו טיוב. כיו"ר אגודת המוסמכים לפלדנקרייז בארץ, הייתי מעורבת ברעיון, בהפקה, בגיוס המורים ובאירגון כל המיזם הזה. המיזם קיבל הרבה ביקורת מקרב מורים ואני מודה לך על העידוד והפירגון. אני מאחלת לך הצלחה בכל מעשיך. אתה מוזמן להצטרף לפעולות וועד האגודה ולעזור לנו להמשיך במיזמים דומים. בברכה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלדנקרייז לשיפור השחייה

איתן לרנר
    18/07/2010

היי איל

לא מכיר מישהו שפיתח משהו במים. עם זאת כל מורה טוב לשיטת פלדנקרייז שיודע לשחות ומבין את הנושא יכול לעזור לך בעבודה "ביבשה ".על ידי ארגון יעיל וחכם יותר של התנועה ביבשה תוכל להעביר את הלמידה אל המים ולשחות יותר טוב .
    בשיעורים פרטניים אוכל לעזור לך על ידי עבודה על הפונקציות הקשורות לשחייה ושיפורן להתאמץ הרבה פחות ולשחות בקלות וללא מתח מיותר.

בברכה

איתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחייה ללא כאבי צוואר

דורית דינור
    18/07/2010

שלום אייל. אם אתה משתתף בשיעורי פלדנקרייז על היבשה, אולי כבר התחלת להבין כי כל תנוחה ומצב מאתגרים אותנו בצורה אחרת. אם השחייה מביאה עבורך כאבי צוואר, זוהי ההזדמנות שלך לבדוק איך תוכל לשחות ולהקטין את המאמץ. למשל, אם תוריד את הכוח או תקטין את המהירות בשחייה, האם זה יעזור. אולי רק לשם הלימוד תשחה לאט ותוכל לגלות בעצמך. אם תשנה את מצב הראש ביחס לגו, אולי זה ישנה, אם תשחה שחייה לא סימטרית... ועוד שאלות שחיפוש התשובה יאפשר לך לגלות איכויות נוספות בעצמך ובשחייה, להנאתך. בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה