פלדנקרייז כמניעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלדנקרייז כמניעה
    אורלי
    02/09/2010

שלום
    אני מחלימה מפריצת דיסק והרבה בזכות פלדנקרייז שהתחלתי לעשות, שאלתי היא לאחר שאחלים אני רוצה לעשות הכל כדי למנוע הישנות של הפריצה האם פלדנקרייז יכול לספק את המענה או שבנוסף צריכה לחזק את שרירי הגב בפזיותרפיה למשל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלדנקרייז כמניעה

הוספת תגובה

• פלדנקרייז קודם כל כמניעה ושיפור

איתן לרנר
    02/09/2010

אורלי שלום
    אני שמח לשמוע שטוב לך יותר בזכות פלדנקרייז .לגבי שאלתך התשובה היא כן בהחלט.פלדנקרייז היא בראש ובראשונה שיטת למידה אורגנית שמאפשרת לך להימצא על סקלת השיפור והשיפור הוא אינסופי. חלק גדול מה אנשים מגיעים אומנם רק לאחר שכואב להם משהו או בגלל הגבלות וקשיים בתפקוד אך חלק משמעותי מגיע בגלל רצון לשפר הישגים הבעתיים ואומנותיים (אמנים ,רקדנים,מוסיקאים וזמרים ) או ספורטיביים ואחרים.
    אני מאמין שאם תמשיכי בדרכך ותשפרי את יכולותייך באמצעות השיטה לא רק שלא תמצאי את עצמך עם בעיות גב אלא שהחיים יהפכו קלים יותר ומעניינים יותר ותוכלי לבחור להיות על הסקלה בין קל ונוח לעוד יותר קל ועוד יותר נוח.

שנה טובה

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלדנקרייז לתחזוקה של עצמך

דורית דינור
    03/09/2010

שלום אורלי. טוב שאת שואלת. אני ממליצה בכל לב שתמשיכי ותשתתפי בקבוצת פלדנקרייז. השיפור ימשיך כי אין גבול לשיפור. כל זמן שתקדישי לעצמך בהקשבה ותשומת לב, יאפשר לך ללמוד, לחוש ולהשתפר. אני לא מאמינה בצורך לחזק שרירים מסוימים, אלא בצורך למצוא איזון בין השרירים למשל שרירי הגב מאחור ושרירי הבטן מלפנים. איזון ביניהם ימנע מאמץ במקום אחד על חשבון מקום אחר.. את זה עושים בשיטת פלדנקרייז. בהצלחה ובברכת שנה טובה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה