שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רוית
    21/09/2010

אודה להתייחסות מהירה מאחר ואני מודאגת מאוד... בני בן 6 חודשים ומזה מספר ימים מושך את הראש אחורה או לצדדים. כשהוא עושה זאת, בד"כ זה נראה כמו הימתחות לאחור או לצד מס' פעמים ברצף. היינו אצל רופאת ילדים והיא טענה שהכל נראה תקין (כשהיינו אצלה הוא לא עשה זאת). אני חושבת שבימים האחרונים יש לו כאבי צמיחת שיניים. האם התופעה מוכרת? מהן הסיבות האפשריות לתופעה והאם נדרש המשך בדיקה / טיפול? בתודה מראש וחג שמח...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• משיכת ראש לאחור

איתן לרנר
    21/09/2010

רוית שלום
    מצטער שקשה לך ואני בהחלט מבין את דאגתך.
    מבלי לראות את בנך הדבר הראשון שעולה לי בראש לחשוב על מתח צווארי או בשרירי הגב שגורם לו לרצות להקל עליו על ידי התנועה. אבל אני מניח שזה יכול להיות מכל מיני סיבות.
    אני מכיר את התופעה דווקא מילד קטנטן שאני עובד איתו שיש לו היפוטוניה ועיכוב התפתחותי ואצלו התנועה הנעשתה בגלל גמישות יתר של הגב ומצד שני חוסר היכולת לשלוט ולזקוף את הגב באופן מלא ונוח.

אוכל לומר יותר בפגישה בה אוכל לראות אותו.

חג שמח

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה