מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרוית21/09/2010
אודה להתייחסות מהירה מאחר ואני מודאגת מאוד... בני בן 6 חודשים ומזה מספר ימים מושך את הראש אחורה או לצדדים. כשהוא עושה זאת, בד"כ זה נראה כמו הימתחות לאחור או לצד מס' פעמים ברצף. היינו אצל רופאת ילדים והיא טענה שהכל נראה תקין (כשהיינו אצלה הוא לא עשה זאת). אני חושבת שבימים האחרונים יש לו כאבי צמיחת שיניים. האם התופעה מוכרת? מהן הסיבות האפשריות לתופעה והאם נדרש המשך בדיקה / טיפול? בתודה מראש וחג שמח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משיכת ראש לאחור
איתן לרנר21/09/2010רוית שלום
מצטער שקשה לך ואני בהחלט מבין את דאגתך.
מבלי לראות את בנך הדבר הראשון שעולה לי בראש לחשוב על מתח צווארי או בשרירי הגב שגורם לו לרצות להקל עליו על ידי התנועה. אבל אני מניח שזה יכול להיות מכל מיני סיבות.
אני מכיר את התופעה דווקא מילד קטנטן שאני עובד איתו שיש לו היפוטוניה ועיכוב התפתחותי ואצלו התנועה הנעשתה בגלל גמישות יתר של הגב ומצד שני חוסר היכולת לשלוט ולזקוף את הגב באופן מלא ונוח.
אוכל לומר יותר בפגישה בה אוכל לראות אותו.
חג שמח
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)