מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פלדנקרייז ל"דוסים" ועוד שאלהשטרודל28/09/2010
חג שמח,
אני מחפש באזור המרכז (ר"ג,גבעתיים,בני ברק) חוג פלדנ' לדתיים מבוגרים או ליתר דיוק מבוגרים "צעירים" בסביבות גיל 30-40 (כלומר כוונתי לשיעור שאינו מעורב) (ואפילו עדיף לטעמי במידה ויש כזה, סטודיו ובו מגוון של שיעורים על מנת שלא אצטרך לכוון את עצמי ליום ספציפי דווקא).
נורא קשה עם הנושא הזה במקום בו אני נמצא, לצערי לא תמיד קיימת בחברה הדתית מודעות לנושא הזה עקב סגנון החיים המיוחד (אבל אולי בעזרתכם אפשר יהיה לשפר את המודעות תרתי משמע), מה עוד שקשה יהיה לי לגייס אנשים לקבוצה ובטח כאלה שלא יודעים מה זה פלדנקרייז....
שאלה נוספת לגבי גמישות, אני די "בעייתי" (אם כי למרבה האבסורד בגדר הנורמה, ככה זה כשרב היום יושבים במשרד) ואפילו לנעול נעל קצת קשה לי. קשה לי אפילו לבצע תרגילי גמישות בסיסיים כמו לישר את הרגל. האם בשיטה אוכל לשפר את גמישותי ולעבוד על כך באופן תמידי ?
תודה מראש וחג שמח !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלדנקרייז לדתיים
איתן לרנר28/09/2010שלום שטרודל ,
נדמה לי שפנית פעם דרך האגודה למורים .אני לא מלמד קבוצות בלעדיות לדתיים או לגברים.אני עובד בקבוצות קטנות ולכן יש אפשרות לפחות לעת עתה להצטרף ליום שני ב 0800 בה יש גברים בלבד כרגע.מעבר לכך אם תצליח לצרף עוד שני אנשים אפתח עבורכם קבוצה נוספת.
באשר לשאלתך המסיימת , כן בהחלט .עבודה קבועה בשיטה עוזרת להתגמש בתנועה ובחשיבה ובמוח בכלל ולהפוך ספוטני , גמיש , יצירתי וחיוני יותר.
חג שמח לך
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה.
שטרודל29/09/2010ועל הנכונות.
לגבי השיעור ביום שני ב- 8:00 בבוקר זה בעייתי מכיוון שאני עובד באותה השעה.
רשמתי לפני ואנסה לגבש אנשים לכדי קבוצה.
שוב רב תודות על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)