מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצת זיסק צוואריאורית פרג14/10/2010
שלום!אני סובלת מפריצת דיסק צווארי וכנראה גם מותני.רכשתי דיסק של אלי וולדר ואני מבצעת כמעט כל יום שיעור המותאם לצוואר ולגב תחתון.האם נכון לעשות זאת?
האם לבחור בפיזיוטרפיה?לפני 4 שנים טופלתי בשיטת פלדנקרייז .טיפול אישי הן על מיטת הטיפולים והן במים. נהנתי מאד אך הטיפול היה מאד יקר.
מחכה לעצתכם
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק צווארי - תגובה
איתן לרנר14/10/2010שלום אורית ,
עבודה עצמית עם דיסק בבית היא דרך נפלאה להשלמת העבודה הקבוצתית ו/או השיעור האישי המונחים על ידי מורה .שיטת פלדנקרייז היא שיטה מורכבת שנוכחות מורה חשובה בה מאוד לצורך עבודה יעילה ומותאמת לתלמיד.
באשר לטיפולים או לשיעורים האישיים כפי שאנו מכנים אותם:אני מבין שהעלות יקרה לך אך עם זאת זאת השיטה עליה אני ממליץ לצורך שיפור היכולת התנועתית והתפקוד ומתוך ניסיון ,השיעורים האלה משפרים משמעותית ולפעמים עוזרים להיפטר לגמרי מכאב ומבעיות שלד ,תחושה ותנועה.
את מוזמנת לפנות אליי ,בימים אלה אני מאפשר סדרת טיפולים במחיר מיוחד להיכרות עם השיטה.
בברכה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריצת דיסק צווארי - תגובה
דורית דינור14/10/2010שלום אורית
פריצת דיסק היא מטרד גדול המלווה בכאבים. את כותבת על טיפולים שעשית והיו נעימים. השאלה אינה כמה הם עלו אלא מידת היעילות שלהם והאם זה עזר לך, או שיפר את איכות חייך. לפעמים כדאי לעשות מאמץ כלכלי לתקופה מסוימת ולבדוק האם שיטת פלדנקרייז תשפר את חייך. אם כן, המחיר כדאי. בכל מקרה, אני ממליצה לך לקבל סדרת שיעורים אישיים שאחריהם תשתתפי בקבוצה עם מורה אמיתי שגם רואה אותך ויכול להפנות את תשומת ליבך למה שאת עושה ואיך את עושה זאת. בשלב זה, אינני ממליצה לך לעשות שיעורים מטייפ. תוכלי לעשות שיעורים מטייפ, אחרי שתרכשי ניסיון בשיעורים חיים. הסיבה היא שאת השיעורים בשיטת פלדנקרייז עושים בדרך מיוחדת, בלי מאמץ ובעדינות, תוך הפניית תשומת לב. את זה אי אפשר ללמוד מספר או מטייפ.
בהצלחה רבה, דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)