מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול פלדנקרייז לילדים בני 4.5מיכל20/12/2010
שלום רב ,
לילדי , תאומים בנים בני 4.5 , בעייה "לכאורה " בחגורת הכתפיים ( חלשה )
לכאורה מכיוון שלא הבנתי איך מאבחנים את זה , והאם אבחנה על סמך הסתכלות ומספר תרגילים היא וודאית.
הגננות מעולם לא לא הבחינו בכך ויתרה מזראת כשציינתי את האבחנה הן טענו שהן לא רואות משהו .
אצל אחד מהילדים יש גם בעיית אחיזת עפרון שאינה מתאימה לגילו
מעבר לכך לשניהם יש בעיות על גבול החברתי , רגשי במינונים שונים ולמעשה אנחנו מחפשים בכל כיוון להבין מה הבעיה
שאלתי היא כללית האם טיפול פלדנקרייז יכול להיות מתאים לבעיות מסוג זה _( שכאמור לא ברור עדיין מה האבחנה ומה הסיבה אבל מבחינה התנהגותית הססמנים העיקריים שלה , זה חוסר ביטחון עצמי , ביישנות יתרה בהתמודדות ויצירת קשרים חברתיים עם אנשים חדשים, חולשה פיזית המתבטאת בהתעייפות מהירה מפעילות גופנית קלה..וכו )
במידה וכן, האם יש המלצות על מכונים באזור המרכז , מה עלות טיפול בממוצע וכמה טיפולים נדרשים בד"כ עד שניתן לראות שיפור?
אם יש המלצות אחרות לטיפולים, לבירורים נוספים שעלי לעשות אשמח לשמוע
תודה רבה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פלדנקרייז לילדים בני 4.5 - תגובה
איתן לרנר21/12/2010היי מיכל
אני עובד עם ילדים עם בעיות ואיפיונים דומים למה שאת מתארת וגם אחרים וכן ,שיטת פלדנקרייז לפחות באופן שאני עובד (התמחיתי בארצות הברית בעבודה עם תינוקות וילדים עם עיכוב ובעיות ) מאוד מצליחה ומאפשרת התגברות על בעיות ועיכובים התפתחותיים והמשך תקין ומוצלח של הלמידה והתפקוד של הילד.
בעיה במוטוריקה עדינה כגון אחיזת עיפרון יכולה להצביע על בעיה בארגון חגורת הכתפיים והגב (בין השאר).
אשמח לדבר איתך ולתת אינפורמציה לגבי מחירים ואופן העבודה .אני עובד במרכז וכך גם דורית .
את יכולה לפנות אליי על פי הפרטים המופיעים בראש הפורום
בברכה
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתן תודה רבה , אני אצור קשר
מיכל21/12/2010במהלך היום .
יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)