פלדנקרייז בהיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלדנקרייז בהיריון
    נינה
    17/03/2011

שלום לכם, אני בחודש השביעי להריון וסובלת באופן קבוע מכאבים בגב התחתון ומעייפות.
    האם פלדנקרייז מתאים להיריון והאם יש פלדנקרייז מיוחד לשם כך?

תודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלדנקרייז בהיריון

הוספת תגובה

• פלדנקרייז בהיריון - תגובה

איתן לרנר
    17/03/2011

נינה שלום

שיטת פלדנקרייז מתאימה לך גם בזמן ההריון ותעזור לך בנושא הלחץ על הגב התחתון על ידי חלוקה נכונה וטובה יותר של עומס ההריון על פני כל הגוף.יתכן שכדאי להימנע משכיבה ארוכה על הגב בשיעורים שנעשים על הגב וזאת בגלל שיש מידע על לחץ שנוצר על עצב מסויים בתנוחה זו. מעבר לכך אין הגבלה כיון שהרעיון שבבסיס השיטה הוא של תנועה מתוך הקשבה לעצמך ולנוחותך. היתה תקופה שבה הצעתי שיעורים יעודיים להריון אבל מה שעשיתי היה לבחור שיעורים קלים יותר בשכיבה על הצד ברובם.איני מכיר משהו מיוחד רק להריון.

בשעה טובה ובהצלחה

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלדנקרייז בהיריון - תגובה

דורית דינור
    17/03/2011

שלום נינה. בחודשי ההריון הגבוהים, נוצר לחץ של ההריון על הגב התחתון וגורם לכאבים. לפעמים נוצר לחץ גם על הצלעות מלפנים. כאבים אלו אינם הכרח המציאות. אפשר גם בלעדיהם. שיעורים בשיטת פלדנקרייז יכולים לעזור לך בהחלט. אני ממליצה על שיעור פרטני כי לא כל שיעור בקבוצה יכול להתאים כעת. אני ממליצה לך להתייעץ עם מורה לפלדנקרייז קרוב למקום מגורייך.
    בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה