שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ירון
    30/12/2007

הבת שלי נולדה עם כתם יין פורט ועקבזה עברה בדיקת MRI בה אובחן מיעוט מימלין .
    היא מטופלת בפיזוטרפיה היא התחילה לזחול בגיל 9 חודשים ומה שאני רואה כי צד אחד שלה צד ימין משתתף מלא בזחילה וצד שני שמואל לא משתתף בזחילה ככל שהיא מתקדמת הצד השמאלי ניהיה יותר חלש והצד הימני ניהיה יותר חזק כך שמתחיל להיווצר מצב של אי שיווי משקל למשל שהיא מטפסת על הכרית אז היא מתהפכת באמצע בגלל חוסר שיווי משקל .
    בפיזטורפיה אמרו לנו בהתחלה שחגורת הכתפיים חלשה למרות שמהרגע שהיה לה אפשרות לבחור בטן או גב היא בחרה להיות על הבטן המון שעות.ועכשיו אומרים לנו בפיזטורפיה שצריך לחזק את הצד השמאלי וזאת אנו עושים אך אין שיפור ושבכל מקרה במשך הזמן זה יסתדר. האם באמת הדבר מסתדר עם הזמן , האם יכול להיות שזה קשור באיזה דרך למוח ?אני חייבת לציין שהיא כן מפעליה את היד השמאלית תופסת דברים אבל בזחילה כל החלק הזה כאילו לא קיים מבחינתה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אסימטריה בפעולות

דורית דינור
    01/01/2008

שלום ירון
    אני מבינה היטב את הדאגה שלך כשאתה רואה את האסימטריה בפעולות של ביתך. לא הכל הוא רק שרירים חלשים או חזקים. חלק מהאסימטריה נובע מדימוי שונה במוח של כל אחד מהצדדים.
    הצעתי לך היא לתת לה גירויים שונים לצד שמאל. גירויים תחושתיים, הרבה מגע מסוגים שונים. יש הרבה מה לעשות.
    אתה מוזמן ליצור איתי קשר ואם אתם גרים באזור המרכז גם לבוא איתה לייעוץ ראשוני. 050-5642864
    בהצלחה, דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה