מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בניית ציפורנייםמעיין ח15/10/2007
שלום אציתי לשאול אם יש לי בנייה אני יכולה לשטוף כלים בלי שזה יהרוס את הבנייה?
מותר בכלל שיכניס מים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה ושטיפת כלים
אילנה כסיף15/10/2007מעיין יקרה,
אין שום בעיה לשטוף כלים או לחפוף שיער או אפילו לעשות גלישת גלים עם בניה. הבניה צמודה היטב לציפורן הטבעית ואטומה למים כך שאין שום בעיה לעשות הכל עם ציפורנים בנויות.
המצב היחיד שמים יכולים לחדור בין הציפורן הטבעית לציפורן הבנויה היא כאשר הסגירה של הבניה לא הרמטית או כאשר הציפורן לא בנויה נכון ואז תיווצר ירקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לבה,סמלי15/10/2007
אנחנו כנראה לא מדברות על אןתה מדריכה. לי נאמר שיש מדריכה אחת ושמה ורד.האם יש באפשרותך לתת לי את כתובת בה,ס והטלפון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכון את לגמרי צודקת, סליחה
אילנה כסיף15/10/2007מנהלת בית הספר באשקלון היא ג'ניס ולא תמי כפי שכתבתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפורנייםמלי15/10/2007
לאילנה שלום
מתחילה ללמוד מחר בניית ציפורניים באשקלון-בנייל סטודיו.ממליצה?
דרך אגב הטיפים שלך נהדרים וזאת מבלי שיהי לי מושג בבניית ציפורניים. מקווה להעזר בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
אילנה כסיף15/10/2007קודם כל אנישמחה שאת נהנית מהפורום ואני כאן לשרותך בכל שאלה. וחוץ מזה מלי בהצלחה, יש לך מורה מקסימה ומעולה, תמי ברעם, אנחנו גם חברות ומתיעצות מדי פעם והיא פשוט אישיות מקסימה את מאד תהני ללמוד איתה.
כל טוב
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר להשתלמויותהילה14/10/2007
הי אילנה
כמה שאלות:
האם להשתלמויות יכולות להגיע בנות שלא בוגרות נייל סטודיו?
והאם שיטת הבנייה בג'ל, שמתאימה יותר לציפורן טבעית, שונה משיטת הבנייה מאקריל המוכרת?
למה היא יותר מתאימה לבנייה על ציפורן טבעית?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה לשאלותיך
אילנה כסיף15/10/2007הי הילה,
ההשתלמויות פתוחות לכל המקצועיות באשר הן וכולן מוזמנות ומתקבלות באהבה.
לגבי ציפוי ציפורן טבעית. ניתן בהחלט לצפות ציפורן טבעית באקריל אבל הן מבחינת ההרגשה של הלקוחה (מעין כבדות באצבעות לפחות בהתחלה) והן מבחינת התוצאה הסופית - הג'ל פשוט שקוף לחלוטין ומתקבל בצורה של הציפורן הטבעית בזכות התכונות שלו.אלו הסיבות העיקריות להעדפת הג'ל על פני האקריל (יש עוד סיבות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלוס וקישוטי תחרהענבר בונת ציפ14/10/2007
שלום לך, אני מאוד רוצה קישוטי תחרה אבל איני מוצאת, לא בפ"ת ולא בב"ש... איפה אנייכולה למצוא ולקנות קישוטי תחרה וגלוס לציפורניים... (גלוס במקום סילר)... תודה מראש
ענבר בונת ציפורניים פ"ת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלוס ותחרה
אילנה כסיף14/10/2007גלוס הוא שם יפה למייבש לק. כל מייבש לק טוב לצורך העיניין. אם את רוצה המלצה על מייבש לק שהוא מבריק ועמיד כמו סילר אפשר להשתמש בטופ סילר. זהו מייבש לק איכותי ועמיד במיוחד ומומלץ מאד. אין צורך במונרת UV.
לגבי קישוטי תחרה, ניתן להשיג בסניף נייל סטודיו בר"ג מבחר דוגמאות וצבעים. אם יש משהו ספציפי דברי איתי ואני אזמין לך במיוחד.
אילנה
03-6787949* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן טבעיתחסוייה14/10/2007
איפה ניתן לרכוש את מה שהסברת לי?
שיטת הציפורן הטבעית החדישה
וכמה זה יעלה?
וצריך כול חודש להחליף אותן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטת ציפוי SOAK OFF GEL
אילנה כסיף14/10/2007את השיטה ניתן לעשות במכונים מובחרים וכמובן ברשת נייל סטודיו. 03-6787949
ציפוי עולה בין 150-200 ש"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר Kupaהדס13/10/2007
שלום לכולן,
רציתי לדעת על מכשיר שיוף kupa mani-pro.
האם מישהי שמעה עליו, איך הוא, וכמה הוא צריך לעלות.
תודה רבה.
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי הדס
סימונה שויקי13/10/2007עם כמה שחברת קופה נחשבת למובילה בתחום מכונות השיוף אני לא מציעה לרכוש את המכונה הזו היא מדגם מאד מאד ישן שכבר כמעט ולא מייצרים אותו וחלקי חילוף עבורו זה סיפור בפני עצמו.. גם המחיר שלה לא זול, ולכן אם את מחפשת מכונ הטובה במחיר סביר הייתי הולכת יותר לכוון של סטרונג 207 בי, או סטרונג 307 פלטיניום, ואם כבר קופה אז רק קופה 3000...! מכונות אמינות עם שירות תיקונים ואחריות שחבל לפספס.
בהצלחה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה דחופההטלי13/10/2007
כאשר אני עושה פרנג' רגיל זה מתקלף לי לאחר יום וזה יוצר מצב שאני עושה פרנג' כל יום מה אני אוכל לעשות בשביל שהפרנג' ישמר לי.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך שומרים על פרנץ'
אילנה כסיף13/10/2007אם יש לך ציפורן טבעית ואת מורחת פרנץ חובה להשתמש במייבש לק מעל הכל כדי לשמור עליו. כדאי גם למרוח את הלק הל ציפורניים יבשות משומן -נגבי את הציפורניים לפני מריחת הלק- באציטון 100%. לאחר מכן מירחי חומר שנקרא chip skip אשר מאזן את רמת החומציות של הציפורן. מירחי לק בסיס אח"כ ציירי את קו הפרנץ' ואז מירחי מייבש לק טוב. למחרת מרחי שוב מייבש לק וזהו! הפרנץ' יחזיק מעמד לפחות 3 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך אילנית על התשובה
טלי14/10/2007רציתי לדעת אם אוכל להשתמש רק במייבש לק בשביל לשמור על הפרנג'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט אפשר ורצוי מאד , אילנה
אילנה כסיף14/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבת שלוםמעיין ארז12/10/2007
היי אילנה,
את יודעת רק עכשיו אני עושה סדר בשקיות עם הרשימה ושכחת לתת לי את הברבי סייד,הוא מופיע בקבלה אבל כשסידרנו את החומרים לא הקראתי לך אותו וגם לא סימנו אותו אני יודעת שהוא צריך לבוא בקופסא שקופה מפלסטיק והוא בצבע כחול.
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה מתי את באה?
אילנה כסיף13/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוייה12/10/2007
שלום האם תוכלי להסביר לי מה זה הציפוי לציפורן טבעית משהו כזה?
קראתי בתשובתך למישהי שיש את זה לבת שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפוי ציפורן טבעית
אילנה כסיף13/10/2007שיטת ציפוי חדשה וחדישה שיש לה יתרונות רבים על כל שיטה אחרת והיא נקראת SOAK OFF GEL מבית IBD האמריקאית. היתרון הגדול שלה הוא שהציפורן הבנויה היא גמישה וטבעית לחלוטין ועם זאת הלק לא מתקלף והציפורנים לא נשברות. צריך לעבור הדרכה מסודרת בענין כדי שתוכלי לרכוש מיומנות בעבודה. יתרון ענק של הSOAK OFF GEL הוא שהוא ניתן להמסה בקלות רבה תוך מספר דקות מעטות ובלי כל נזק לציפורן הטבעית. כך שלמעשה הציפוי הוא חיזוק לציפורן והוא מתנהג כמו לק שמחזיק לאורך זמן רב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכרסמת :-(שושי12/10/2007
שלום אני בת 21 ואני נוהגת לכרסם את הציפורניים כדאי להפסיק וגם לאסתטיקה החלטתי לעשות בנייה בציפורניים כמעט כל בונה שהלכתי אליה ( והלכתי להכי טובות שייש לא סתם מתלמדות) בזמן השיוף של הציפורן ממש סבלתי כך שהורדיאת פרק הבנייה מהראש עכשיו לכל החברות שלי יש וגם אני רוצה השאלה אם יש שיטה זו או אחרת למנוע את כאב הבלתי נסבל מהמכונת שיוף..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לשייף בפצירה
אילנה כסיף12/10/2007אם מכונות השיוף מכאיבות לך ניתן בהחלט לשייף בעזרת פצירה - בפעם הבאה בקשי מבונת הציפורנים שתשייף עם פצירה ובעדינות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בהרכבת ראש בkupa 3000מעיין ארז11/10/2007
היי אילנה.
רציתי לישאול איך אני מרכיבה את הראש במכונת kupa 3000 אין מדריך איך להרכיב ואני לא מצליחה אני לא מכירה ראש כזה.
תודה
מעיין ארז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין חמודה
אילנה כסיף12/10/2007אחרי שדיברנו בטלפון אני מקווה שהסתדרת בכל אופן - סובבי את הידית העליונה שמאלה הכניסי את הפרייזר וסובבי חזרה ימינה. זה אמור לעבוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לי אליךחסוייה11/10/2007
שלום אילנה
יש לי ציפורנים ממש יפות ואני מצליחה לגדל אבל תמיד איזשוהי ציפורן חייבת להישבר באמצע הגדילה וזה נורא מעצבן
חשבתי אולי תוכלי להסביר לי איך אפשר לעשות בנייה בעצמי?
ובאיזה תכשירים הכרחיים צריך לקנות ולהישתמש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה בעצמי
אילנה כסיף12/10/2007אין שום דרך בעולם ללמד אותך בניה בהתכתבות. מלבד זה אף מרכז שיווק לא ימכור לך מוצרים מקצועיים אם את לא בעלת הכשרה כך שלא תוכלי לקנות חומרים.
יש מספר דרכים לתיקון ציפורן צבעית שנשברה אבל את צריכה ללכת למישהי מיקצועית שתבצע את הפרוצדורה.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניה באקריל או בג'להילה10/10/2007
האם זה נכון שבנייה בג'ל היא טובה יותר לציפורניים טבעיות?
מה היתרונות של בנייה בג'ל על אקריל או להיפך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה בג'ל או באקריל?
אילנה כסיף10/10/2007אין כל יתרון (או חיסרון, לצורך העיניין) בעבודה בג'ל על אקריל ולהפך. זו עוד טכניקת עבודה והתכונות שלהן שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפסים לפרנץ קבועmrjana09/10/2007
הי לכולם-בעלי היה בארצות הברית והביא לי לקים של או פי אי-מדהימים- כמו כן הביא לי טיפסים של פרנץ קבוע האמת שאני לא יוגעת איך משתמשים אפשר הסבר כולל הסבר שיטת המילוי? אפשר להשתמש בלקים הנ"ל מתחת לסילר? ועוד שלה הסילר אצלי לא יוצא ממש מבריק יוצא עכור כזה מדוע? האם בגלל שאני לא שמה לק בסיס או לק שקוף מתחת? אני רוצה להגיד לך שניסיתי לבנות לי אצבע אבל המקום ששמים בו את הדבק מה זה דק והציפורן אחרי הבניה יצאה כאילו כלפי מעלה ממה זה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון תשובות להמון שאלות
אילנה כסיף10/10/2007שלום מריאנה,
תתחדשי על המוצרים החדשים ותהני מהם.
סילר לא שמים בשום אופן על לק (אפילו לא של OPI ) את יכלוה לסגור לקים במקבע לק כמו פיניש או סילר פלטיניום.
הסילר עשוי להיות חסר ברק אם לא הבשיל לחלוטין- לא היה די זמן במנורת הUV או לחילופין אם הוא דורש ניטרול לאחר תהליך ההבשלה.
טיפסים לפרנץ יש להדביק על הקצה החופשי בלבד ולשים לב שהפינות מהודקות היטב לציפורן.
אני מאד ממליצה לך להצטרף לאחת הסדנאות של OPI באזור מגורייך כדי לראות איך עושים את זה כי זה לא כמו הדבקה של טיפס רגיל ויש המון משחקים וגימיקים מקצועים בטכניקות ההדבקה השונות של הטיפסים האלה.
ההדבקה יצאה לך כלפי מעלה כי לא החזקת נכון את הטיפס בזמן שהנחת אותו להדבקה על הציפורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודות והמון נשיקות
mrjana10/10/2007לא ציפיתי לתשובה במהירות ברק יתכן שברגע זה את קוראת שורות אלו-תודה רבה ואני כבר התקשרתי לנייל סטודיו לבקש שעור פרטי בבניה(אני נכנסתי קודם בעברית עם שם מורגאנא ועכשיו כתבתי אותו באנגלית אבל אני אותה אחת) מין שעור של שיפור הבניה. אני אבקשגם שילמדו את שיטת הבניה לטיפס זה-רק לא הבנתי מה זה הקטע עם הסילר בבקשה הסבר בפשטות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסילר או מקבע לק?
אילנה כסיף10/10/2007סילר הוא למעשה ג'ל ולכן כל התכונות של הג'ל חלות גם עליו. לכן יש למרוח אותו על ציפורן מחוספסת ונקיה מאבק ומשמן ומים או כל מזהם אחר.
מקבע לק לעומת זאת ניתן למרוח על משטח חלק כמו לק.התנאי הוא שהלק יהי יבש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)