מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מניקור לציפורנייםסיגל05/11/2007
האם מישהיא או את אילנה , יכולות להמליץ לי על מישהיא שיודעת לעשות מניקור ,בצורה טובה באזור בת - ים, תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מכירה בחולון אם זה עוזר...
אילנה כסיף05/11/2007קלאסיק חן 03-5054040. בהצלחה
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אילנה!
סיגל05/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי! - פרנץ':)04/11/2007
רציתי לדעת איך עושים פרנץ' בשיטה טובה ופשוטה
על פעם שאני עושה הפרנץ' נמרח בכל מקום על האצבע
אשמח מאוד לעזרה!
=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
:)06/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציור פרנץ'
אילנה כסיף06/11/2007סליחה שלא עניתי קודם, משומה לא ראיתי את השאלה. אז אני עונה עכשיו.
כשאת מציירת את הפרנץ עקבי עם המכחול על קו החייכן של הציפורן זו הדרך הקלה ביותר ופשוט צריך קצת פרקטיקה וזה מצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
:)06/11/2007אני אנסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה :-)קארין04/11/2007
שלום אילנה:-)
עשיתי קורס בניית ציפורנים ויש לי בעיה .. יש לי התרוממויות בחיבורים ליד העור ורציתי לדעת מה זה? ואיך אני ישפר את הבעיה הזאת?
2)ולפעמיםהציפורנים מצהיבות לאחר כמה ימים?
3)הפרנג' לא יוצא לי לא מדויק ומכוער..?אז את יכולה לתת לי עצות איך זה יצא לי מדויק ויפה?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה בעיות והנה הפתרונות...
אילנה כסיף04/11/2007קארין חמודה, כשאת מגיעה לאזור הקוטיקולה עליך להזהר לא לגעת בעור עם המכחול ועם החומר. כמות החומר צריכה להיות מועטה - בכמות שתכסה את איזור הקוטיקולה מבלי לגעת בה. רק בדרך זו לא יהיה התרוממויות. בנוסף עליך לשייף היטב את הקוטיקולה מעודפים של חומר.
לגבי מריחת פרנץ- יש מספר טכניקות:
1) את הקו הלבן התחילי למרוח מהאמצע לכיוון צד אחד ואח"כ ציירי את הקו מהצד השני.
2) השתמשי במדבקה לסימון קו הפרנץ
3) מרחי ביד יציבה את הקו מקצה לקצה כשאת מסמנת עם קצה המכחול את קו החייכן הטבעי של הציפורן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחווווופה !!ויקי04/11/2007
שלום ,
הציפורניים שלי , לא ממש ארוכות .
אך אני רוצה שיהיה להם אורך והכל .
אך כשהן כבר מתארכות טיפה . הם נהיות צהובות .
נשברות מהר מאוד . ומתעקמות .
מה הבעיה בציפורניים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה דחופההההה
אילנה כסיף04/11/2007ויקי שלום.
הבעיה בציפורנים יכולה להיות החל מתזונה לקויה ועד גנטיקה.
השתמשי במחזק ציפורניים איכותי או לכי על בניה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לאקרילמיטב04/11/2007
אילנה שבוע טוב אני רק התחלתי לעבוד ועשיתי למישהי בניה באקריל הבניה יצאה יפה אך לאחר מספר ימים הלקוחה חזרה אליי עם כמה ציפורניים שבורות הציפורניים לא היו ממש דקות. מדוע זה נשבר? ישנם בונות ציפורניים שעושות בניה דקה והציפורניים לא נשברות...
האם צריך לחזור עם האקריל כמה פעמים בנקודת השבירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו לא תמיד אשמתך!
אילנה כסיף04/11/2007מיטב יקירה,
ללקוחות יש נטיה להאשים אותנו (וגם לנו יש נטיה להאשים את עצמנו...). זו לא תמיד אשמתך שציפורנים נשברות. לפעמים לקוחה מקבלת מכה והציפורן נשברת. לפעמים היא מבקשת אורך ארוך מדי ואז הציפורן נשברת יש כל מיני סיבות לשבירת ציפורנים ולא תמיד אנחנו אשמות.
אז לפני שאת מכה על חטא תשאלי אותה איך זה קרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת ורק בהתחלהשאלה על אקריל03/11/2007
שלום סיימתי ללמוד ואני עוד חדשה בתחום הציפורניים . בניתי לאחות של חברה שלי ציפורניים בשיטת האקריל ומה שקרה : נשברו לה הציפורניים התביישתי ותקנתי לה את ה-4 ציפורניים שנישברו והוספתי לה על שאר הציפורנים אקריל לעבות אותם . אחרי שתקנתי לה ועיביתי לה אחרי מספר ימים נשברו לה שוב הציפורניים כמו שקרה ל4 הראשונות שנשברו ממה זה קורה??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להתיאש!
אילנה כסיף04/11/2007מיכל יקרה,
ללקוחות יש נטיה להאשים אותנו (וגם לנו יש נטיה להאשים את עצמנו...). זו לא תמיד אשמתך שציפורנים נשברות. לפעמים לקוחה מקבלת מכה והציפורן נשברת. לפעמים היא מבקשת אורך ארוך מדי ואז הציפורן נשברת יש כל מיני סיבות לשבירת ציפורנים ולא תמיד אנחנו אשמות.
אז לפני שאת מכה על חטא תשאלי אותה איך זה קרה.
אם עבדת מדויק אם התיחסת למבנה הציפורן הבנויה ולקחת בחשבון את כללי העיבוי אין סיבה שציפורנים ישברו.
בהצלחה
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהשאלה על אקריל03/11/2007
אילנה שלום
אני חדשה בתחום וההתחלתי לעשות לחברה בניה באקריל נצמדתי יותר מידי לעור
וכתוצאה מכך הייתה התרוממות, היה קשה לי לסדר את זה כי האקריל חזק מידי
הצמיחה למעלה הייתה לא מוגדרת דקה ושבירה אשמח אם תייעצי לי מה לעשות איך יהיה לי יותר קל להמשיך לבנות באקריל והצמיחה תיהיה הדוקה ויפה תודה לך
ועוד שאלה אני מתקשה לעשות פרנץ לבן יפה איך עלי לתרגל אני רוצה לפרסם את עצמי ע"י כרטיסי ביקור ואני חוששת שתבוא לקוחה ואני לא יצליח לעשות את הפרנץ טוב האם את ממליצה על לק לבן מסוים שיעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה באקריל
אילנה כסיף04/11/2007מיכל חמודה, כשאת מגיעה לאזור הקוטיקולה עליך להזהר לא לגעת בעור עם המכחול ועם החומר. כמות החומר צריכה להיות מועטה - בכמות שתכסה את איזור הקוטיקולה מבלי לגעת בה. רק בדרך זו לא יהיה התרוממויות. בנוסף עליך לשייף היטב את הקוטיקולה מעודפים של חומר.
לגבי מריחת פרנץ- יש מספר טכניקות:
1) את הקו הלבן התחילי למרוח מהאמצע לכיוון צד אחד ואח"כ ציירי את הקו מהצד השני.
2) השתמשי במדבקה לסימון קו הפרנץ
3) מרחי ביד יציבה את הקו מקצה לקצה כשאת מסמנת עם קצה המכחול את קו החייכן הטבעי של הציפורן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראש יהלוםשני02/11/2007
שלום לך
אילנה האם יש לכם בחנות ראש יהלום מחורר גדול למכונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
אילנה כסיף04/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה
שני04/11/2007אני מתכוונת לראש הגדול גדול - השמן ולא הקטנים. יש לכם שם בחנות? כמה עולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשייף לפדיקור
אילנה כסיף05/11/2007יש ןיש עולה 80+מע"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה תפקיד ראש יהלום מחורר?
שני05/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנוש דילגת על שאלתי
לילי06/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש אבל ממש סליחה - בטעות
אילנה כסיף06/11/2007תפקיד הראש עם החורים הוא לשייף את העור בפדיקור. החורים מונעים מהמשייף להתחמם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סילרhila02/11/2007
אילנה שבת שלום,
עזרתך, מרחתי סילר על הציפורניים והכנסתי למנורת UV אך כשהוצאתי ראיתי שבציפורן הקטנה הסילר נזל הצידה וכמובן התייבשעל העור. איך אפשר להסיר את זה? והאם יש איזו שהיא דרך להימנע מנזילת הסילר לצדדים?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריחת סילר
אילנה כסיף02/11/2007שלום הילה,
את הסילר יש למרוח בשכבה דקה כך נמנע נזילות לכיוון העור. אם הסילר נזל יש לשייף ( כי הוא מתרוממם) ולמרוח שוב. חשוב למרוח את הסילר כמו שמורחים מייבש לק ולרדת מתחת/מעבר לקצה החופשי (לסילר יש נטיה להתכווץ).
שבת שלום.
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדרכות פדיקורנועה01/11/2007
אילנה הי,קיבלתי את שמך ממרב מרישפון. אשמח לדעת מתי מתקיימות הדרכות בפדיקור ומניקור והאם ישנן הדרכות לבעיות שונות בטיפול פדיקור והדרכות לפדיקוריסטיות עובדות ש"ישדרגו" את הטיפול. אודה על יצירת קשר למייל שלי , כולל מחיר להשתתפות
נועה ווסקו [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלמויות בפדיקור
אילנה כסיף02/11/2007השבוע העליתי את ההשתלמויות לחודש הקרוב חפשי אותן ובואי. אם יש לך שאלות נוספות או שאת צריכה פרטים נוספים מספר הטלפון שלי הוא 03-6787949.
שבת שלום
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק ציפורניים טבעיות וארוכות.inbar01/11/2007
יש לי ציפורניים טבעיות ארוכות (2CM ~) יש כמה בעיות באורכים האלה.
1. ככל שהם אורכות הם מתעקלות קצת. - מה ניתן לעשות נגד זה?
2. הציפרניים מתחילות להיות מאוד רגישות מפאת אורכן, שמעתי על כל השיטות של מחזק וציפוי ציפורן טבעית בכל מני שיטות, אבל כל השיטות האלה גורמות לאיבוד של הגמישות של הציפורן הטבעית. כמו כן ניסיתי את הג'ל החדש ואני מרגישה שהתחושה איתו מעט "מזוייפת" הציפורניים מרגישות קצת כמו בניה, אומנם זה הכי קרוב ללק אבל זה עדיין מרגיש מלאכותי עבורי. אני מאריכה את הציפורניים מפבואר 2007 ובכל הזמן הזה בקושי שמתי לק או מחזק כי זה פשוט גורם להם לאיבוד הגמישות הטבעית שלהם.
3. אני בונת ציפורניים כבר כמה שנים ולא מצאתי פתרונות.
יום מקסים
ענבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענבר
אילנה כסיף02/11/2007ענבר חמודה, כל ציפוי על הציפורן יהיה לא טבעי וכך גם ההרגשה שלו. לא הבנתי איפה הבעיה בדיוק - הציפורניים שלך ארוכות מאד לפי התאור וחזקות כך שאל ברור לי מדוע פנית לבניית ציפורניים כפתרון עבורך. לגבי התעקלות הציפורניים זו נטיה טבעית של הציפורן שלך וכדי שלא יתעקלו עלייך לשמור על אורך אחיד לפני שהציפורנים מתעקלות.
שבת שלום
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו לא ברור.
ענבר08/11/2007מה כוונתך, " לשמור על אורך אחיד"
לא הבנתי איך זה גורם לישור של הציפרניים
הקצה הוא ישר ולא הולך בצוקה קשתית אבל עדיין יש את האפקט הבורגי (לשון בורג)
יום קסום, ענבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להאריך יותר מדי
אילנה כסיף08/11/2007עליך לשמור על אורך אחיד לפני שהציפורן מתחילה ל"התברג". לזה התכוונתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOK, אבל...
ענבר08/11/2007אני ודעת שלקצר אותן זה פתרון..
אבל זה פתרון לסימפטום - התברגות
אני רוצה לפתור את הבעיה על ידי ישור של הציפורן או ציפויה בחומר שיקשה אותה וישמור על צורתה הישרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אבל...
אילנה כסיף08/11/2007אז זהו - שזה לא סימפטום- כך המטריקס שלך (שורש הציפורן) מצמיח את הציפורן. ואין פיתרון לזה מלבד לשמור על אורך קצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורנייםהילה01/11/2007
היי..
יש לי ירוקת בציפורנים כתוצאה מהדבקת ציפורניים, בנוסף בשלוש אצבעות יש לי חצי ציפורן.
האם אני יכולה לעשות על זה בנייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצי ציפורן?
אילנה כסיף01/11/2007מה זה חצי ציפורן? את יכולה לפרט? בעיקרון אין בעיה לבנות ציפורנים מלאכותיות על ירקת - זו לא פטריה , והיא עוברת כשהציפורן צומחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופההההשאלה על אקריל31/10/2007
שלום אני מעונייינת לרכוש מכונת שיוף ואני מתלבטת בן שתי מכונות ,
בן הסטרונג 207 b פלטיניום לבן הטופ 2000 אודה לך אם תעני לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתלבטת
אילנה כסיף01/11/2007רינת חמודה, באיזה מישור ההתלבטות שלך? כספית, איכותית, ביצועית?
קודם כל הסטרונג 207 B אינה פלטיניום , היא דגם ותיק של סטרונג .מכונה לא רעה בעלת 22,000 ס"ד(סיבובים לדקה). המכונה במבצע עכשיו 1190ש"ח לפני מע"מ.
סטרונג פלטינים (307) היא דגם חדש יחסית בעלת ידית קלה נפח מנוע חזק (35,000 ס"ד ) אחריות לשנה. במבצע החודש היא עולה 1590 לפני מע"מ
עד כמה שאני יודעת חסר במלאי כרגע טופ 2000 אבל היא די דומה לסטרונג פלטיניום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאילנה מרינת
שאלה על אקריל03/11/2007אילנה שלום ותודה שענית לי,
אני הבנתי שחוץ מהסטרונג החדשה (307) יש שתי מכונות אחת עושה 35.000 אלף סיבובים לדקה ויש לה גם ידית קירור והשניה 22.000 אלף לדקה בלי ידית קירור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה ידית קרור? איך קוראים למכונות
אילנה כסיף04/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאילנה
שאלה על אקריל05/11/2007אני קניתי את המכונה סטרונג 207 b ורשום בידית שהיא עושה 35.000 סיבובים לדקה זה הסטרונג פלטיניום עם ידית קירור , ידית קירור יוצא מזה טיפה קור כשאת עובדת הרבה הידית מתחממת הידית קירור נועדה למנוע זאת ע"י אויר קר שיוצא ממנה המכונה נראית ממש אותו דבר הידיתת בפלטיניום היא שחורה וכסופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתחדשי !!!!
אילנה כסיף05/11/2007ושתהיה לך המון עבודה איתה.
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדנאות והשתלמויות מקצועיות 11/2007אילנה כסיף31/10/2007
6/11 יום ג' 17:00- IBD הג'לים
מפגש הכרות עם הג'לים הטובים בעולם.
בנוסף להדגמת מספר שיטות עבודה בג'ל תוכלי להכיר את הדור הבא – שיטת ה-SOAK OFF לציפוי ציפורנים טבעיות- בעזרת ג'ל רך וגמיש הניתן להסרה בקלות וללא נזק לציפורן הטבעית.
משך ההשתלמות כשעתים. ע"י גב' אילנה כסיף
12/11 יום ב' 10:00 טכניקות עבודה באקריל.
סדנה מעשית לשליטה באבקה נוזל ומכחול. נחזק את הידע במבנה הציפורן הבנויה ותירגול טכניקות עבודה שונות לשליטה מלאה בחומרים.
יש להביא מכחול וטיפסים.
משך הסדנה כשעתים. עלות הסדנא 300 ₪ לחברות TIP 250 ₪.
20/11 יום ג' 17:00 – ציפורן חודרנית
סדנת העשרה הכרחית לכל פדיקוריסטית.
זיהוי וטיפול בבעיות הציפורן החודרנית מינקות ועד זקנה. ע"י גב' אורנה רז. משך הסדנא כשעתים.
עלות הסדנא 150 ₪. לחברות TIP 120 ₪.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדנאות
הילה01/11/2007איפה הסדנאות מתבצעות? באיזה עיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסדנאות מתקיימות בסניף ר"ג
אילנה כסיף01/11/2007כל הסדנאות יתקיימו בסניף רמת גן. שד' ירושלים 27. 03-6787949 או 03-6764766
להתראות.
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף..המסת בנייהשני30/10/2007
אין ברשותי אציטון
יש דרכים נוספות להמיס את הבנייה??
זה די דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסה
אילנה כסיף30/10/2007לצערי, שני, את חייבת אציטון כדי להמיס בניה. האופציה השניה היא שיוף הבניה ואז את צריכה להזהר כשאת מגיעה לציפורן הטבעית - לא לשייף אותה .
אני חושבת שהסופרפארם פתוח עדיין...אם זה דחוף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)