מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- [email protected]נורית29/10/2007
היי, הייתי מבקשת לדעת בקצרה בדיוק את השלבים של טבילה משולבת עם אקריל, מאחר ויש לי לקוחה חשובה ואני רוצה לבנות לה ציפורניים חזקות ומעוננינת לעשות לה פעם אחת טבילה ולאחר מכן אקריל. אודה לתשובתכם הדחופה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבילה
אילנה כסיף29/10/2007הי נורית,
יש מספר דרכים לבנות בטבילה בשילוב נוזל.
1) לאחר שעשית טבילה אחת עם דבק ואבקה יש להניח אקריל (אבקה ונוזל) ולבנות את הציפורן.
2) לעשות 3 טבילות ולסגור עם נוזל אקריל בלבד
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה[email protected]
נורית30/10/2007תודה רבה רבה , תשובה מהירה ומקצועית . יישר כח .אם בחרתי באפשרות 2 שלך, אחרי 3 טבילות של דבק ואבקה, אני יכולה לסגור עם נוזל אקריל לבד, ללא אבקת אקריל ???????..
צר לי על ההודעה היום בקשר לאתר שמעודכן עד 31/8/2007 , כנראה שהיתה תקלה אצלי במחשב , והתוכנות לא היו מעודכנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסגור רק עם נוזל בלי אבקה
אילנה כסיף30/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסוי ג'ל לטבעיותחן29/10/2007
היי אילנה
אני מעוניינת לקנות את הג'ל של IBD לציפורניים טבעיות.
האם השימוש בו רק למרוח על הציפורן כמו לק, או יש תהליך עבודה כמו הבניה.
האם את יכולה להסביר לי איך להשתמש בג'ל ולרשום לי מה שמו של הג'ל.
בתודה חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל
אילנה כסיף29/10/2007הי חן, יש מספר שיטות לציפוי הציפורן הטבעית, אני מניחה שאת מדתכוונת לשיטת ה SOAK OFF. זו שיטה כמו כל שיטת בניה שיש ללמוד אותה. אני מעבירה סדנה בנושא ג'לים של IBD ביום שלישי הבא בסניף נייל סטודיו ר"ג, שד' ירושלים 27. בשעה 17:00. הסדנה היא חינם. את מוזמנת.
טלפון לברורים ורישום 03-6787949.
להתראות אילנה.
מחר, אגב, יש סדנת הכרות עם מוצרי OPI. הסדנא חינם והיא מתחילה בשעה 17:00.
בי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילנה
סיגל29/10/2007האם כל אחת יכולה להגיע לסדנא הזו? והאם כל אחת יכולה לעשות לעצמה ציפוי לציפורן הטיבעית עם הג'יל הזה?תודה! ואני חייבת לומר שיש לך אחלה של פורום ואני ממש נהנת לקרוא את תשובותיך , וללמוד מכך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה בהקדם, תודה!
סיגל31/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניה בג'ל
אילנה כסיף31/10/2007הי סיגל ,
קודם כל תודה רבה על הפירגון זה נורא נעים לקרוא.
לסדנה בג'ל מוזמנות כל בונות הציפורנים. זה לא אפקטיבי למי שלא למדה בנית ציפורנים כי אני לא מסבירה את הבסיס- מבנה ציפורן, מה מותר מה אסור או הדבקות טיפסים. טכניקות העבודה בג'ל הן טכניקות מתקדמות ולכן מיועדות לנשים שעובדות בתחום בנית הציפורנים והפדיקור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אני לומדת פדיקור אני אוכל להשתתף
נסיכת הצבעים01/11/2007בסדנא האם זה בסדר
ןהאם יש נייל סטודיו בפ"ת
ומה ההבדל בכלל בין ג'ל ג'ל כי ראיתי שיש כמה סוגים
?
וכמה עולה הערכה של הג'ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט כן!
אילנה כסיף01/11/2007איזה שם מקסים מצאת לך... את בהחלט מוזמנת לבוא לסדנת הג'ל אם כי לא הכל ידבר אליך. אני כמובן, אדגים טכניקות של ציפוי ציפורניים טבעיות. ישנה סדנה בה אני מדגימה בניה בציפורני הרגלים והיא תתקיים ביום 18/12 יום ג' בשעה 17:00 בסדנה זו יודגמו טכניקות מתקדמות של עבודה בפדיקור וכן בניה בטכניקות שונות. עלות הסדנא 150ש"ח לחברות TIP העלות היא 100 ש"ח.
לגבי סניף בפ"ת לצערי אין כרגע סניף.
ההבדלים בין ג'ל לג'ל מתבטאים בעיקר באיכות החומר ובחוזק וכן בעמידות ובשקיפות.
ישנן מספר ערכות של ג'ל המחירים נעים בסביבות ה--600 -500 ש"ח תלוי בערכה. הערכות נועדו למקצועיות כך שהן מאובזרות לחלוטיו בכל מה שאת צריכה לעבודה.
מקווה שעניתי על הכל...
להתראות
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן תודה ואיפה הסדנא
נסיכת הצבעים04/11/2007של הבניה ברגלים תהיה?
אני צריכה מנורה מיוחדת בשביל הג'ל?
ומה זה חבר בtlp?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנסיכת הצבעים
אילנה כסיף04/11/2007הסנאות מתקיימות בשד' ירושלים 27, ר"ג טל לברורים 03-6787949.
בשביל לעבוד בג'ל את צריכה מנורת UV לפחות 9 ואט.
מועדון( TIP (TAKE IT PERSONAL הינו מועדון מקצועי וחברתי אשר נותן לך את הכלים המתקדמים ביותר : *כנס מקצועי שנתי *מפגשים מקצועיים בסניפי רשת נייל סטודיו,* מגזין מקצועי שנתי * מידעון מקצועי בדאר אלקטרוני * תמיכה מקצועית בלעדית באתר הבית.*החזרים כספיים של 5% מסך הקניות המצטברות לקניה חוזרת (מותנה ברכישת מוצרים בדך 3000 ש"ח בחצי שנה)*הנחות בהשתלמויות * הנחות בסופי שבוע מאורגנים בארץ ובחו"ל * הופעות, הקרנות בכורה ומופעי בידור בלעדיים *מסיבות חברתיות * טיסות והפלגות ייחודיים לחברות המועדון *הנחות ומבצעים מיוחדים לחברות המועדון ועוד הטבות עיסקיות שונות.
בקיצור קוראים לזה - שווה ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך אני יכולה להצטרף למועדון?
נסיכת הצבעים06/11/2007והאם יש קשר בין נייל סטוידו
לסופר נייל או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצטרפות למועדון לקוחות TIP
אילנה כסיף06/11/2007את מוזמנת להכנס לסניף הקרוב אליך ולמלא טופס הצטרפות . עלות הרישום הוא 88 ש"ח לשנה.
סופר נייל ונייל סטודיו הן חברות שונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניה או הדבקהבת חן28/10/2007
אחותי מתחתנת עוד שבועיים.. אני שואלת בשבילה: (כי זו הפעם הראשונה שלה עם עסקי הציפרניים... אז זה חשוהב) מה עדיף? הדבקה? או בניה? והאם בניה זה אכן עבה ולא טבעי כמו שמספרות חברותיי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה לכלה.
אילנה כסיף28/10/2007בת חן, יפה שאת דואגת לאחותך. אני אף פעם לא ממליצה לכלה להדביק ציפורנים. הדבקת ציפורנים היא זמנית ואם החתן מתרגש והיד רועדת ולא מתלבשת בול על האצבע מתחת לחופה והציפורן עפה זה לא מעים- מאד לא נעים - וזה גם מתועד בוידאו...
הכי מומלץ זה לטפח את הציפורן הטבעית במידת האפשר. אבל שבועים לפני החתונה זה לא מספיק זמן ... אז היתי ממליצה ללכת על בניה. בניה לא חייבת להיות עבה - יש בניה שנראית טבעית לחלוטין - מיצאי מכון שעובד יפה ולכי על זה.
אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות.
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית צפורניים בג'לרוחמה28/10/2007
שלום,
עשיתי בניית צפורניים (בג'ל) לפני כשלושה חודשים. בכתבה שהתפרסמה באינטרנט אמרו שבסוג בניה כזה שצריך לשייף את הצפורן, יש חשש לזיהומים וגם לנפילת הצפורן. האם יש ממה לחשוש? ומה הזמן המקסימלי שלאחריו צריך להסיר את הבניה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה בג'ל
אילנה כסיף28/10/2007שלום רוחמה,
זה נכון שיש לשייף את הציפורנים לפני בניה אבל גם במניקור משייפים את הציפורנים במטרה לטפח. השיוף לפני בניה בג'ל אינו שונה משיוף למניקור. לכן, אין כל נזק לציפורן הטבעית.
בכל בניה , אם הסניטציה אינה טובה, יש חשש לזיהום. וכמו בכל שיטת בניה אחרת אם לא בונים נכון את הציפורנים יש חשש שיפלו וישברו.
חשוב שתטופלי במכון שיודע את העבודה ושהעובדות בו עברו הכשרה נאותה- תבדקי את התעודות שלהן. ושימי לב שהכלים עוברים בסטריליזטור ועוברים חיטוי לפני שנוגעים בך איתם.
לגבי זמן מקסימלי להסרת בניה - אין כזה! לכי עם הציפורנים המלאכותיות כל זמן שאת רוצה ושטוב לך איתן.
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילנה כנסי בבקשה...........mayanerz26/10/2007
היי בוקר טוב,
קודם כל ביום א בבוקר אנחנו באים לקחת את ההזמנה,אני מקווה שהכל הגיע?
ושאלה,אילנה היום אני הולכת למילויי לאמא שלי,זה המילויי השני מאז שעשיתי לה בניה בכיתה זוכרת?
הבניה הראשונה שלי ולא נישברה אף ציפורן עד עכשיו.
שאלתי היא הסילר זה הבקבוקון עם הפתק האדום?
האם אני יכולה למרוח אותו על לק ולהכניס לu.v כרגיל?אני פשוט לא רוצה שהלק יתפוצץ לה.
האם כדאי יותר למרוח מייבש לק וגמרנו?
תודה,מקווה שתעני לי עוד היום.
ביי מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מעין
אילנה כסיף26/10/2007אני שמחה שהבניה של אמא היתה מוצלחת. כל הכבוד לך!!!! לגבי הסילר- הבקבוק האדום הוא סילר אבל לא למרוח אותו על לק אלא בסיום הבניה. אם את רוצה שהלק לא יתפוצץ מרחי לק, הניחי לו להתיבש ורק אז מרחי סילר פלטיניום או פיניש ו-3 דקות במנורת UV.
לגבי ההזמנה שלך - חלק מהדברים מוכנים וחלק צריכים להגיע ביום א'- לא קיבלנו סחורה משום מה ביום חמישי, אז תתקשרי לפני שאת באה כדי לוודא שאכן כל הציוד הגיע.
שבת שלום יקירתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נשמה.............
mayanerz27/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..טלי25/10/2007
רציתי לדעת אם התפקיד של מייבש הלק הוא רק לייבש את הלק או שהוא שומר על הלק שלא יתקלף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייבש לק
אילנה כסיף25/10/2007תפקידו של מייבש הלק בראש ובראשונה לזרז את פעולת היבוש. על הדרך הוא גם נותן ברק וגלזורה - מרקם - הגנה על הלק. מומלץ למרוח מייבש לק פעמיים. מייד לאחר מריחת הלק ועשרים וארבע שעות אחר כך כדי להוציא את האויר שנשאר בפעולת היבוש. בדרך זו הלק מחזיק לאורך זמן על ציפורן טבעית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהה
עידית31/10/2007האם מייבש לק זה במקום לק שקוף.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההבדל בין מייבש לק ולק שקוף
אילנה כסיף31/10/2007מייבש לק אינו לק שקוף. הוא יוצר גלזורה ומגן על הלק שמתחתיו וכן מוציא בועות אויר שנוצרו בתהליך ההתיבשות . לק שקוף הוא עוד שכבת לק ואינו מגן על הלק שמתחתיו חכן לקים יתקלפו ויישחקו אם שמים רק לק שקוף ולא מייבש לק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילנה כנסי.........מעייןמעיין ארז23/10/2007
היי ערב טוב אילנה,
שאלה:האם יש לנו בר"ג לק אלוגרמה?
וגם לק פרפקט פרנ'ץ?
תודה
מעיין ארז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטח שיש
אילנה כסיף24/10/2007לק פרפקט זה לק שניתן למרוח בתוך הבניה כפרנץ קבוע. אם את זוכרת, הבאתי לשיעור לקים פרפקט ב8-9 צבעים. לק הואלוגרמה הוא מייבש לק שיש בו נצנצים. הוא גם מהסדרה של הפרפקטים.
הם לקים מעולים לשימוש בתוך הבניה והם לקים מעולים בכלל ועמידים לאורך זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילנהסיגל23/10/2007
קראתי בשבועון לאשה של השבוע,על עיפרון לחיזוק ציפורניים של חברת "שביט" ,הוא גם מחזק,גם מטפח את העור סביב הציפורן וגם עושה פוליש כמו מניקור,ככה רשום! האם את מכירה?אשמח לשמוע ממך , המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדין לא ניסיתי
אילנה כסיף23/10/2007הי סיגל
קראתי גם אני את הכתוב אבל המוצר טרם הגיע לידי. ברגע שאבדוק אותו אשמח לכתוב לך.
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובטח תשמחי לגבות עליו פי שניים כסף
לילי23/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליהי
אילנה כסיף23/10/2007אני לא יודעת למה את כל כך שלילית. האם אנחנון מכירות? האם פגעתי בך באיזו דרך? ולמה את מחליטה שאני גובה על משהו כפול (בעיקר כשכתבתי שאני לא מכירה את המוצר)?
אני חושבת שזהו פורום מכובד עם שאלות לעניין ואני אשמח לשמוע תגובות שלך או שאלות במידה ויש לך . אבל הערות שהן לא לעיניין כמו שאת מעלה מדי פעם ממש לא מקובלות.
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילנה
סיגל24/10/2007תודה על התשובה , ואשמח לשמוע ממך כשתנסי אותו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים קשות אך מתפצלותתמר21/10/2007
שלום,
שמי תמר ואשמח לעצה לפני שאני מתייאשת ועושה בניית ציפורניים.
נתחיל בכך שיש לי ציפורניים חזקות וקשות מאוד. עם זאת, מספר שנים יש לי בעיה בשתי אצבעות בכל יד (אצבע ואמה) אשר עם צמיחתן מתפצלות כמו שכבות בצל. התוצאה היא שתמיד הציפורניים הנ"ל מתפצלות לאחר צמיחה של כמילימטר ואז השכבה שנותרה, אשר הינה דקה, נשברת.
כל נסיונות הלק והמחזקים למינהם לא עזרו (אני מתייחסת ללקים ומחזקים שניתן למצוא ברשתות הפארמה).
בטרם אני פונה לבניית ציפורניים אשמח לשמוע האם יש לך עצה אחרת ממריחת עוד מחזק. אני מעדיפה לא לפנות לבנייה משיקולים טכניים שאני לא בטוחה שאוכל לעמוד בהתחייבות של אחת לשבועיים שלושה ללכת לקוסמטיקאית למילוי....
תודה
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורנים מתקלפות
אילנה כסיף21/10/2007תמר יקרה, הסיבה שהציפורנים שלך מתפצלות היא כי הן פשוט קשות מדי ואינן גמישות. אני היתי ממליצה לך לפני שאת מחליטה לעשות בניה לנסות עוד מחזק ציפורנים אחד ודי. NAIL RECOVERY מחזק ציפורנים בטיפות שנועדו לשקם ציפורנים . הוא פועל באמצעות חיזוק הקשר בין לוח הציפורן למיטת הציפורן ובנוסף לחומרי ההזנה המחזק מגמיש את הלוח.כך שיש לציפורן נטיה להשבר פחות.
תנסי וספרי לי איך הלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קורס בנייהלולו17/10/2007
שלום לך אילנה אני מאיזור הדרום ממושב ליד נתיבות, ואני מעוניינת ללמוד בניית ציפורניים. ואני לא יודעת אצל מי ללמוד. אוליי את מכירה מקום טוב באיזור שלנו- אני אשמח מאוד אם תמליצי לי על משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בית ספר קרוב
אילנה כסיף17/10/2007יש שני בתי ספר מעולים באזור שלך
אשקלון : 08-6759198 מנהלת אותו גב' ג'ניס או באר שבע: 077-5530099 אותו מנהלת ורד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילנהמעיין ארז16/10/2007
היי אילנה וערב טוב,
רציתי לספר לך שהיום עשיתי בנייה ללקוחה שבונה בדרך כלל אצל............. את יודעת מי נכון? אהובת ליבך שכנתי המכוערתתתתתת.
סבבה נכון? אני מיתכוונת להמשיך כך.
המשך ערב נעים
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעודת אחריות
מעיין ארז16/10/2007היי אילנה,
לא מצאתי תעודת אחריות למנורת u.v בתוך הקופסא אין תעודת אחריות תוכלי לידאוג לי לתעודה?
תודה
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהפכו את הפורום להתכתבות פרטית
לילי17/10/2007בין אילנה לגב' מעיין ארז ונסגור עניין. מה אתם אומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בהחלט מוזמנת להצטרף
אילנה כסיף17/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליהי את מוזמנת חופשי ובכיף
מעיין ארז17/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לשאלה ששאלתימעיין ח16/10/2007
שלום לך אילנה אני שלחתי אתמול הודעה (זאת שכתבה בת 18) אז הייתי מאוד שמחה לקבל תשובה האם כדי להתחיל לעשות בנייה.
תודה רבה והמשך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה לבת 18
אילנה כסיף17/10/2007מעיין, ניתן בהחלט לבנות לך ציפורניים בכל גיל וההרגשה היא כמו ציפורן רגילה - את יכולה לעשות הכל כרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להתחיל בנייה?מעיין ח15/10/2007
שלום אני חדשה בפורום ואני בת 18 ואני מאוד רוצה לעשות בנייה אבל אני מפחדת שזה יעשה לי פיטריות ובכלל רציתי להתייעץ איתך אם כדי לי להתחיל?
ולשאול אותך האם אפשר לשטוף כלים שיש לי בנייה?
אשמח לקבל תשובה תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה לבת 18
אילנה כסיף17/10/2007מעיין, ניתן בהחלט לבנות לך ציפורניים בכל גיל וההרגשה היא כמו ציפורן רגילה - את יכולה לעשות הכל כרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימונהמעיין ארז15/10/2007
ערב טוב לכולן.
לסימונה שויקי ההדרכה שנתת היום בר"ג מגניבה,והדיסק שלך מספר 3 משהוווווווווו.
תודה
מעיין ארז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה יש כאלה שלא ידעו על כך?
לילי16/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירמור
מעיין ארז23/10/2007וואלההההה את ממורמרתתתתתתתתתתתתתת..........................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוקה יש בפורום כמה בנות בשם הילי
לילי24/10/2007אז נא עשי הבחנה ביניהן ואל תתיחסי לכולן כמיקשה אחת.
זו הילי אחרת שהקניטה אותך.
אז לפני שאת קופצת בראש - תחשבי קצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לריב!
אילנה כסיף24/10/2007חשוב מאד לשמור על רמה נאותה, אנו נשים עובדות ומנהלות עסקים ראויים ואין צורך לגלוש לפסים אישים ולא ראויים...
אין ספק שסימונה יש רק אחת ואנו כולנו , ואני ראשונה, מעריכים אותה כבן אדם וכאשת מקצוע מדהימה. אני שמחה שמצאת לנכון לפרגן לה כאן. ועל כך תודה לך.
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסורי.....................
mayanerz25/10/2007זה מכוון רק לאותה הילי ,אותה אחת שתמיד יש לה מה להגיד היא יודעת שאני מתכוונת אליה.
בקשר לכל השאר ששמן הילי אני מיצטערת אין לי כל כוונה לפגוע.
שוב סליחה
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזוףמעיין ארז15/10/2007
ערב טוב אילנה,
רציתי לדעת מה המחיר של אקדח שיזוף גדול שמיוחד לשיזוף בהתזה?
מחכה לתשובה.
תודה מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בערך 450 ש"ח לפני מע"מ
אילנה כסיף15/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אילנה
מעיין ארז15/10/2007הלווווווווו אילנה,
נשמה אז תזמיני לי טוב?
זה אקדח גדול עם משפך למעלה?
בכל אופן תזמיני לי טוב? תודה מאמי.....
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה
מעיין ארז15/10/2007הכי חשוב לא שאלתי איך היה טיפול לכאבים בגב?
מקווה שאת מרגישה טוב יותר,שיהיה לך ערב מקסים ,ולילה עוד יותר מקסיםםםםםםםםםםם.
מעיין ארז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואבבבב
אילנה כסיף17/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)