מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עור שומני- האם יש קשריפית16/09/2007
שלום,
עשיתי בניית ציפורניים בפעם החמישית (בכול פעם אצל מישהי אחרת) מאחר וכבר אחרי שבוע התחילו להופיע לי סדקים בצידי הציפורניים, כך שאני צריכה ללכת למילוי כל שבועיים , שבועיים וחצי לכל המאוחר.
איני יכולה לעמוד בקצב זה גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת הזמן.
בפעם האחרונה שעשיתי בנייה הקוסמטיקאית אמרה לי שבגלל שיש שלי עור פנים שומני גם הציפורן מפרישה שומן וזה מה שגורם להתרוממות של הבנייה.
האם זה נכון? ואם כן מה אני יכולה לעשות כדי למנוע את זה?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור שומני והתרוממות ציפורנים
אילנה כסיף18/09/2007יפית שלום,
אכן יש קשר הדוק בין התרוממות הציפורנים לעור השומני. בשל כך, בהכנות הציפורנים לפני הבניה על טכנאית הציפורנים לתת דגש מיוחד בייבוש משטח הציפורן. להשתמש בחומרים כגון האקולייזר בונד או הבונד אקס ולהשתש בפריימר או בבונדקס 2 לאחר מכן, לפעמים אפילו לשים פעמיים פריימר או בונדקס 2, תלוי בכמה העור שומני.
לגבי זמן המילוי- הוא תלוי בקצב צמיחת הציפורנים יש נשים שצריכות לעשות מילוי כל שבועים עם תחזוקה פעם בשבוע כי הצמיחה מהירה ויש נשים שפעם בחודש כך שפרק זמן של שבועיים בין מילוי למילוי הוא פרק זמן נכון וסביר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאילנהחן16/09/2007
סיימתי לאחרונה קורס בניית ציפורניים ואני מעוניינת להתחיל לעבוד באופן עצמאי,
עם מה כדאי לי לבנות?
עם אקריל או עם ג'יל . מנסיונך מה נשים יותר מבקשות?
האם כדאי לי לרכוש את המוצרים של opi ולעבוד איתם?
מסקר שעשיתי הם הכי טובים אבל כדאי להיכנס להוצאה גדולה כבר בהתחלה
תשובתך חשובה לי
תודה חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם מה כדאי לעבוד?
אילנה כסיף18/09/2007חן שלום ותודה רבה מאד על השאלה ! תלמידות שואלות אותי כל הזמן באיזה שיטה הכי טוב לעבוד? מה כולם מבקשים? התשובה שאני נוהגת לתת היא זו:
כדי שתוכלי לעבוד בבטחון, לפחות כמשהי שעכשיו סימה ללמוד, את צריכה לעבוד בשיטה שהכי התחברת אליה במהלך הלימודים. והסיבה לכך היא שאם תעבדי בשיטה שנוח לך איתה את תעשי אותה נכון ובצורה הכי טובה, לשביעות רצונך ולשביעות רצון הלקוחות שלך. אט אט פתחי לך מיומנויות בשיטות מתקדמות יותר כגון שיטות הOPI השונות ושיטות הג'ל השונות של IBD. ככל שיהיה לך יותר בטחון בעבודה השוטפת לא תפחדי לנסות דברים חדשים ותוכלי לקבל יותר לקוחות מרוצות. זו בכל אופן דעתי.
לשאלתך לגבי OPI - תלמידות שסימו אצלי את הלימודים ונחשפו למוצרי OPI מוצאות אותו קל יותר לעבודה ולשליטה מכל חומר אחר שהן ניסו לכן אני יכולה להמליץ לך בחום לבוא לסדנה ולהכיר את המוצרים ואת שיטות העבודה המתקדמות.
זה נכון שהמחיר יקר יותר אבל לא בהרבה והשיטה מאפשרת פיתרונות קלים וזמינים לדברים שלא יכולת לעשות קודם או שהיו מסובכים ועכשיו החיים פשוט קלים יותר.
מי שלא מנסה לא יודעת מה היא מפסידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך
ח18/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהורד15/09/2007
שלום רב!
לא מזמן סיימתי לימודי בניית ציפורניים ורציתי לשאול לגבי בנייה בטבילה (משי גרוס) כל הזמן הציפורניים נסדקות ונשברות לי למה זה קורה לי?
דבר נוסף שמעתי שיש דבקיות מיוחדות למריחת פרנץ' מדוייק האם זה נכון? ואיפה אפשר להשיג זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבילה
אילנה כסיף18/09/2007ורד שלום, שאלתך מורכבת מכמה שאלות והנה התשובות:
קודם כל ברוכה הבאה למקצוע ושיהיה לך המון בהצלחה.
1) הציפורנים נשברות כי את כניראה לא בונה נכון את המבנה או לא מייצרת מספיק עובי. עובי הבניה צריך להיות כעובי הטיפס.
2)אבקת טבילה איננה משי גרוס אלא אבקת אקריל עדינה מאד (משי הוא סוג של בד) והיא בדרך כלל מעט יותר יקרה בגלל שהיא עוברת סינונים רבים יותר.
3) מאד קל לצייר פרנץ עם המכחול - זה דורש מעט תרגול
4)יש להשיג מדבקות לציור פרנץ בכל חנויות נייל סטודיו שה עולה בערך 10 ש"ח + מע"מ
שיהיה לך המשך ערב נפלא וטוב.
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ורד19/09/2007אילנה שלום ותודה על תשובתך אבל לא ברורה לי תגובתך לגבי אבקת הטבילה שבה אני משתמשת כי בטבילה שאני משתמשת על הקופסא כתוב: "אבקת משי גרוס" שדרך אגב עלתה לי 125 ש"ח של חב' גאלרי ולפי תשובתך את טוענת שאבקת טבילה איננה משי גרוס אלא אבקת אקריל עדינה מאד אודה לך אם תפרטי יותר ותאמרי לי באיזה חומר עלי להשתמש? והאם החומר שבו השתמשתי עד עכשיו הוא לא טוב ואולי גרם לשברים בציפורניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקת "משי"
אילנה כסיף20/09/2007ורד יקירתי, כמו שכתבתי כאן בעבר וגם כפי שעניתי לך, משי הוא בד שמיוצר מפקעות של תולעי משי. הוא סיב טבעי. אבקת טבילה היא אבקת אקריל. חשוב שאבקה שמשמשת לטבילה תהיה עדינה יותר מכל אבקת אקריל אחרת משום שבטבילה אין תהליך של פילמור - קשר כימי בין החומרים אלא דבק שמדביק אליו אבקה. ככל שהאבקה גסה יותר יראו יותר גרגרי האבקה בתוך הבניה. לכן חשוב להשתמש באבקה עדינה שעברה סינונים רבים והיא מורכבת מהגרגרים הקטנים ביותר.
לגבי שבירות - יתכן שהעובי לא מספיק ולכן המבנה אינו חזק או שהאבקה מאד גסה יש מרחק רב מדי בין הגרגרים דבר שגורם למבנה להיות חלש.
גמר חתימה טובה
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ורד20/09/2007אילנה תודה על תשובתך.
לפי עניות דעתך עם איזה אבקה את מציעה לי להשתמש בטבילה ושל איזה חברה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על אבקת אקריל לטבילה
אילנה כסיף21/09/2007יש מספר אבקות עדינות מאד לטבילה אני מאד אוהבת לעבוד עם סדרת הקלריטה של OPI הבניה עדינה מאד ובמראה מאד טבעי. למי שאוהבת לגוון יש כמובן את האבקות של אבסולוט במגוון צבעים וגוונים טבעיים. אם את מחפשת אבקה טובה ובמחיר לא מאד יקר את תמיד יכולה לנסות את אבקת הקלסיקה של נייל סטודיו. אבקה טובה מאד ובמחיר סביר לכל הדעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
חסוי23/09/2007קודם כל תודה על תשובתך רציתי לדעת לגבי האבקת משי גרוס שיש ברשותי את מציעה לי לא להמשיך להשתמש בה יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלטה שלך.
אילנה כסיף23/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנה למילוישרית15/09/2007
חג שמח !
שאלה לאילנה.
כאשר אני מכינה למילוי, האם השיוף של שכבת הציפוי צריך להיות עד הציפורן הטבעית או רק על מנת להחליק קצת את פני הציפורן או הסרת שכבה דקה מבלי להגיע לציפורן הטבעית? עשיתי מילוי ולמרות שמיליתי קודם את החלק השקוע ורק אח"כ עשיתי ציפוי לכל הציפורן עדיין ראו קצת את ההבדל בין החלק השקוע ובין הציפורן כולה. לא הרגישו ולא ראו מדרגה אבל ראו הבדל בגוון.
תודה ושוב חג שמח !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי
אילנה כסיף15/09/2007שרית שלום וחג שמח גם לך!!!
האם יתכן ששייפת יתר על המידה את החלק של הציפורן הטבעית? זו הסיבה הראשונה שעלתה לי כשציינת שישי הבדל אבל אין פס חיבור. כדי להמנע משיוף יתר אני ממליצה לך להשתמש במוצר שנקרא LINE OFF זהו ממיס אקריל שנועד לעזור בהורדה לגובה אפס במילוי. יש למרוח אותו על קו החיבור לאחר השיוף הראשוני ואח"כ לשייף . סיבה שניה שיכולה להיות היא שימוש באבקות שונות לבניה ולמילוי ואז גם יתכן הבדל בגוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרנץ קבוע
קרן15/09/2007תודה אילנה.
שתיהיה לך שנה טובה ומקסימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנץ בידיים.KARIN14/09/2007
שלום אילנה.
זה מספר חודשיים שעשיתי בנייה,ביקשתי מהבחורה שעשתה לי את
הבנייה פרנץ קבוע. אני מאוד לא מרוצה מהתוצאה מכיוון שהלק התקלף אחרי מספר ימים,והוא גם לא מדויק.
רציתי לדעת מה ניתן לעשות.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנץ קבוע
אילנה כסיף15/09/2007קארין שלום ושנה טובה או שכבר אומרים חתימה טובה? בכל מקרה שיהיו לך שניהים!!!!
כל הרעיון של פרנץ קבוע הוא שהוא בנוי בתוך הבניה כך שאינו יכול להתקלף! יש מספר דרכים לעשות פרנץ קבוע:
1: לצייר את הפרנץ עם אייר ברש כך שהוא יוצא מאד מדויק ומעליו לבנות
2. תבנות את הפרנץ באקריל או בג'ל בצבע לבן טיפקס טכניקה זו נקראת PINK&WHITE
3. לצייר פרנץ בעזרת פרפקט - שהוא לק מיוחד שאפשר לבנות מעליו.
4. לאחר סיום הבניה לצייר פרנץ לתת לו להתיבש ומעליו למרוח פיניש או סילר פלטיניום.
בכל מקרה כשאר הפרנץ נמצא בתוך הבניה אין סיכוי שהוא יתקלף
להתראות
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רציתי לדעת היכן אוכל ללמודמיטל13/09/2007
בניית ציפורניים ,שעווה וגבות אני רוצה בית ספר טוב תודה מראש וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בית ספר טוב למקצועות הביוטי
אילנה כסיף14/09/2007מיטל יקרה, לא ציינת מאיפה את בארץ - יש סניפים של נייל סטודיו בכל עיר (כמעט) כמובן, שאני אשמח אם תירשמי ללימודים בסניף רמת גן אותו אני מנהלת ואנחנו אפילו במבצע עד סוף ספטמבר- לכל הנרשמות לבניית ציפורניםבשיטות בינלאומיות ולפדיקור רפואי עם דגש על כף רגל סכרתית תינתן הנחה של 500 ש"ח ברישום וקורס שעווה מתנה- שווה ביותר.
בברכת שנה של התחלות חדשות וטובות
אילנה כסיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביה"ס ערבובים בנהריה
סיון17/08/2008שלום, אני מעוניינת לדעת האם ישנה משהי אשר למדה בביה"ס הנ"ל בניית ציפורניים, אשמח לשמוע תגובות משום שאני שוקלת ללמוד שם....ההתלבטות היא בין נאווה קולאז לערבובים, כרגע מה שגורם לי לבחור בערבובים הוא המחיר הנמוך יותר, מצפה לשמוע עצה והכוונה..... בתודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון שלום
איילה עובד18/08/2008אני שמחה לשמוע שאת מעוניינת ללמוד בניית ציפורניים ועוד יותר הייתי שמחה אם תלמדי באחד מסניפי נייל סטודיו.. בכל מקרה לא הייתי רוצה שהשיקול שלך יהיה מחיר. תזכרי שהזול לפעמים יוצא יקר.. תעשי סקר שוק יותר מקיף ממחיר בלבד. תבררי מס' שיעורים, תוכניות לימודים, תנאי לימוד, תקפצי לבקר בבתי הספר ותתרשמי אפילו ממהלך שיעור. ורק לאחר שיהיו בידיך כל הנתונים תוכלי להחליט היכן הכי נכון ללמוד.אם תרצי פרטים נוספים התקשרי אלינו לטל:8422599
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילנה שלום אני גרה בחולון.
מיטל15/09/2007האם המבצע שיש זה בכל הסניפים ואם יש סניף בחולון שאת ממליצה
תודה מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבצעים
אילנה כסיף18/09/2007המבצע המדובר הוא בסניף רמת גן בלבד.
בחולון יש סניף גדול מאד וטוב מאד מאד ומנהלת אותו גב' חנה עיטה שהיא מורה בחסד ואדם מקסים. את יכולה להתקשר לטלפון שלהם ולבקש פרטים 03-5054040. ואל תשכחי למסור להם ד"ש ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג"ל ציפורניםגלית13/09/2007
אילנה שלום,
ראשית שנה טובה,
יש לי בניה כבר בערך 4 שנים בהתחלה הייתי דואגת כל שנה להוריד את הבניה ולבצע חדשה
מזה שנתיים לא עשיתי זאת מהסיבה שהטכנאית בניה אומרת לי שאין צורך והכל בסדר עם הציפורנים שלי
האם מומלץ מדח פעם להסיר את הבניה ולתת לציפורנים להתאורר ואם כן לכמה זמן?
לאחרונה שמעתי שיצא ג'ל ציפורנים שהוא יותר ידידותי מחומא האקריל האם זה נכון?
תודה רבה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת בניה
אילנה כסיף14/09/2007גלית שלום וחג שמח
אין צורך ל"אוורר"את הציפורניים הציפורן בנויה מחמר שאינו "נושם" בשם קרטין. אם הכל תקין בבניה אין צורך להמיס ולבנות מחדש. להפך, כאשר ממיסים בניה משייפים את הציפורן ולא תמיד זה יתרון כך, שאם הגברת שמטפת בך אמרה שהכל בסדר נותר לך להאמין לה.
הסיבה היחידה שבגגלה יש להמיס את הבניה היא שינוי בזויות הציפורנים. אם ניקח את ארצות מזרח ארופה, כדוגמא , שם עושים מילוי אחד או מקסיסמום שניים ואז מסירים ובונים מחדש כדי שהציפורניים יהיהו מושלמות מבחינת הזויות שלהן. בארץ זה לא מקובל אבל יש נשים אשר נאלצות להסיר בניה מדי מספר חודשים משום שנטיה הטבעית של הציפורנים היא כלפי מעלה- הציפורנים עולות החוצה מקצה הציפורן ואז כדי להחזיר את הזויות פנימה יש להמיס מדי מספר חודשים. אבל מלבד זה אם הכל בסדר אין צורך להחליף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאורנה רזמעיין13/09/2007
לאורנה,בוקר טוב וחג שמח
שאלה: על איזה קרם את ממליצה לעור קשה בכף הרגל?
האם קודם להשתמש בקרם לריכוך לפני שאני משתמשת באבן ?
תודה
מעיין ארז - תלמידה
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור
אילנה כסיף14/09/2007מעיין יקירתי,
שלום וחג שמח את אורנה תוכלי למצוא בפורום פדיקור אבל לשאלתך : סדרת הFEET של OPI נועדה לטיפוח ולשמירה על התוצאות הטובות של טיפולי הפדיקור. אם שאלתך היא כיצד מטפחים בבית אז התשובה היא שבמקלחת יש לשייף את העור הקשה עם משייף גס. לאחר שהתנגבת והעור עדיין לח מרחי כמות קטנה של קרם טיפולי CALUS THERAPY על האזורים בעלי הנטיה לעור מעובה. נעלי נעלים. בבוקר חיזרי ומרחי שוב את הקרם (הקרם אינו שמנוני למרות שהוא על בסיס חמאת שיאה). כך ניתן לשמור ולהטיב עם כפות הרגלים לאורך זמן.
שנה טובה יקירתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאילנה ממעיין -תלמידהמעיין13/09/2007
בוקר טוב,וחג שמח.
אילנה אני יושבת עם בעלי ועם מחירון של נייל סטודיו,מחפשים מה ליקנות.
יש לי שאלה בקשר לאיירברש.
רציתי לדעת אם נילמד על איירברש?ועם לא האם ניתן לילמוד איתך קורס כזה?
ועוד שאלה, מכונת שיוף kupa 3000 איך היא לדעתך?
תודה מראש
מעיין ארז
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחירון
אילנה כסיף14/09/2007תגידי, זה מה שישי לך לעשות עם בעלך בחג?! השמש זורחת והארץ פורחת צאי לטייל!!!!
לגבי אייר ברש- יש איר ברש בכיתה ואני בהחלט מתכוונת להעשות לכן הדגמה אבל אחרי החגים נעשה גם הדגמה של בניה גם הדגמה של מילוי וגם הדגמה של אייר ברש. בכל מיקרה, מי שקונה אייר ברש מקבלת שני מפגשים של הדרכה במחיר הערכה, כי אי אפשר לקנות את המכשיר ללא הבנה איך הוא עובד- במקרה של האייר ברש ההדרכה היא חיונית ביותר !כי אפשר לעשות איתו מעבר לקישוטי הציפורניים גם קישוטי גוף גם שיזוף בהתזה וגם עוד דברים...ולכן צריך הדרכה.
לגבי ה-קופה 3000 , זו מכונת השיוף הטובה בעולם היא מבית היוצר של ויקי פיטרס הידועה. זו המכונה היחידה שיש עליה שנתיים אחריות. הידית שלה היא הקלה ביותר- מה שמאד משמעותי בעבודה.
שנה טובה יקירתי
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום.. אני ממש רוצה שתענו לי! =(סיון13/09/2007
שלום.. אני בת 15+ ואני רוצה לעשות בנייה (כמו כל הבנות בגילי)!...
הציפורניים שלי לא כל כך מסודרות וזה... ואני מפחדת שהבנייה לא תתאים כ"כ... למרות.. שלפעמים אני רואה בנות שבאמת אין להן כמעט וציפורניים והן עושות בנייה.. וזה יוצא בסדר.! אז.. בבקשה עזרו לי.. אני רוצה לעשות! אבל מפחדת .. וגם בגלל ש... אני לפעמים אומרת לעצמי שאולי ירד לי כמה ציפורניים ואת האחרות אני לא אוכל להוריד.. !
בבקשה אמרו לי מה אתן חושבות! תודה רבההה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה לבת 15+
אילנה כסיף14/09/2007סיון חמודה. קודם כל אין מה לחשוש מבנית ציפורנים - ביתי בת 13 ויש לה ציפוי עדין על הציפורנים - אף אחד לא יודע שזה בנוי והיא גם לא מגלה.
הכל תלוי במינון- כלומר, אם את בת 15 אני מניחה שאמא היא זו שתממן את הבניה ולכן חובה עליך לשאול אותה ולקבל את רשותה.
אם עברת את מכשול-אמא, את צריכה למצוא מקום שהוא מקום שעובד עם חומרים באישו משרד הבריאות - כי על בריאות לא מתפשרים!
את צריכה לשאול את טכניאית הציפורנים את כל השאלות המטרידות אותך - הם הבניה יורדת?איך מתבצע התהליך וכו'.
בגדול אין ממה לחשוש הציפורנים בשיטות הרגילות של האקריל נמסות באצטון ומה שלא נמס באצטון ניתן להסרה בשיוף.
אם יש לך עוד דברים לברר לפני הבניה אני אשמח מאד לענות לך.
שנת שלום ואהבה
אילנה כסיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על תעודהמעין11/09/2007
אני הבנתי שבתי הספר השונים בקורסים לבניה מלמדים מספר שיטות לבניה ונותנים על זה תעודה
אבל אם למשל אני רוצה לעבוד רק בדיטה אחת נגיד בג'ל
ולא בא לי להשקיע זמן וכסף בחומרים מדיטות אחרות
אז אני לא אוכל לקבל תעודה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעודה של טכנאית ציפורניים
אילנה כסיף14/09/2007בניית ציפורניים אינה רק שיטה אחת !!! זה לא רק ציפוי בג'ל או באקריל או כל דבר אחר. חייבים ללמוד בסיס - מבנה ציפורן, מניקור, קצת כימיה קצת פיזיקה - הבנה בסיסית של מה זה "בניית ציפורנים" וגם - לא פחות חשוב- מה לא לעשות - מה אסור כדי לא לגרום נזק. כך שאין אפשרות ללמוד רק שיטה אחת ולקבל תעודה רק בשיטה אחת כי הקורס מובנה בצורה כזו שיתן לך בסיס לעבודה נכונה וכדי שלא תוכלי חלילה לגרום לנזק אצל המטופלות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות בציפורני רגלייםדקלה סגל11/09/2007
אילנה שלום
פרט ללחות האם פטריות בציפורניים קשורות לחולשה של מערכת החיסון?
האם יש טיפול תרופתי מומלץ?
בברכת שנה טובה
דקלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת ולחות
אילנה כסיף14/09/2007דקלה סגל שלום וסליחה על העיכוב בתשובה אבל היה לחץ של חגים . בכל זאת לשאלתך:
מכיוון שאנו בדרך כלל מוגנים מפטריות ומחלות אחרות על ידי העור העוטף אותנו יתכן בהחלט שירידה במערכת החיסונית תשפיע על הליך ההדבקות בפטריות . כמובן ישנה גםן הגנטיקה - הנטיה המולדת לפתח פטרת. מכיוון שלא הוסמכתי לרפואה איני רשאית להמליץ על תרופות אולם אני בטוחה שאם תגשי לרואש עור בקופת חולים הוא יתאים לך תרופה שתשפיע על הפטריה עד לריפוי מלא. על רופא העור לקחת דגימה מהפטריה ולהעביר אותה שתי בדיקות. תחילה יש לבדוק במיקרופקופ ואח"כ בצלחת פטרי ואז מתאימים טיפול.
בברכת שנה טובה
אילנה כסיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בדילמה תעזרו לי.......שני09/09/2007
אני צריכה דחוף מכונת שיוף אבל יש כל כך הרבה מומלצות...
תגידו לי איזה מכונה היא הכי טובה והכי חדישה ואני לא מתפשרת על איכות אז ככה שהמחיר לא מדבר כאן.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונת שיוף
אילנה כסיף10/09/2007כשקונים מכונת שיוף צריך לקחת בחשבון מספר פרמטרים: חוזק המנוע, משקל הידית, מי נותן אחריות, מי נותן שרות ולכמה זמן וכמובן, מחיר.
*חוזק המנוע מתבטא במספר סיבובים לדקה (ס"ד).
*משקל הידית הוא חשוב ביותר שכן כאשר משתמשים בידית כבדה היד בסוף יום עבודה "נושרת"
מהכתף.
*אחריות ונותני שירות - מי עומד מאחוריך כשאת ציריכה לתקן אותה ובאיזה עלויות
*מחירי מכונות סבירות נע מ -1500 ש"ח ומעלה.
אני באפן אישי ממליצה מאד על הסטרונג פלטיניום (307) הידית שלה קלה יחסית, יש לה 35,000 ס"ד יש עליה אחריות לשנה של נייל סטודיו (כמובן אם קנית בנייל סטוידו) והיא עולה רקל 100 ש"ח יותר מהסטרונג 207B שעליה שאלת -שהידית שלה יותר כבדה והמנוע שלה חלש יותר (22,000 ס"ד)
אם יש לך תקציב יותר גדול מעט אני רוצה להמליץ לך על הקופה 3000 שהידית שלה היא הקלה בתעשיה היא מכונה אמריקאית יש להמנוע חזק (30,000 ס"ד) ואחריות של שנתיים והיא מגיעה עם 3 ראשים מקוריים של חברת KUPA (אגב, היא במבצע החודש 2290 ש"ח במקום 3250 ש"ח)
במידה ויש לך עדיין שאלות אשמח שתכתבי לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה
שני10/09/2007תודה רבה אילנה עזרת לי עם ההסבר המפורט
יש לי עוד כמה שאלות...
1.אני לומדת ב"גיורא שביט" ושם המליצו לי על ה- STRONG 609 ועל ה- STRONG LF שהיא קצת יותר טובה. בכל מקרה לא שמעתי עליהם ממקור אחר. ידוע לך על משהו כזה ואם הם באמת כל כך טובות ?
2. המכונה שהמלצת לי עליה קופה 2000, המבצע הוא רק בנייל סטודיו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופה 3000
אילנה כסיף14/09/2007סיוון שלום וסליחה על העיכוב במענה, מעולם לא שמעתי על המכונות שציינת. לגבי הקופה 3000 המבצע היה רק בנייל סטודיו ואגב היא עדיין במבצע וזו בהחלט המכונה הטובה והחדישה ביותר בארץ ובעולם.
חג שמח
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילנהמעיין08/09/2007
mayanerz2smail.net.il
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורסים
אילנה כסיף09/09/2007מעיין שלום , בקר טוב , בבקר יש קורס בניה ובערב קורס פדיקור נתראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת ציפורניים בנויותרחל07/09/2007
שלום רב,
אני לומדת כרגע בניית ציפוניים אבל עדיין לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה וחד משמעית כיצד מורידים בנייה למקרה שלקוחה מתחרטת ולא רוצה? אני מתכוונת כיצד מסירים את הטיפס והציפוי בצורה הכי יעילה והכי לא אלימה ומזיקה?
מאוד אודה לך, אילנה על תשובתך.
תודה
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת בניה
אילנה כסיף09/09/2007רחל שלום,
לא ציינת באיזו שיטה בנית
אם בנית באקריל - הניחי את האצבעות לכרבע שעה באציטון 100% . חשוב לא להוציא את הידיים במהלך כל הזמן. האקריל ימס ואז תוכלי בקלות לשייף עם המכונה. ברגע ששיפת את רוב החומר וכדי לא לפגוע בציפורניים הטבעיות מעכשיו טיבלי אצבע אצבע באצטון ושייפי רק את מה שנשאר מבריק - אלו שאריות האקריל שעוד נותרו. וכך אין סיכוי לפגוע בציפורן הטבעית.
אם בנית בג'ל - יש לפייף את החומר בעזרת משייף גס וכשאת מביעה לציפורן הטבעית בצעי את הפעולות כמו באקריל כדי לא לפגום את הציפורן הטבעית.
חשוב מאד לעשות מניקור בסוף ההמסה ולתת ללקוחה טיפול משקם לציפורניים - משקם ציפורניים מסדרת FEET מעולה לצורך העיניין או מחזק ציפורניים NAIL ENVY .
מקווה שעזרתי
אילנה כסיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אילנה, עזרת לי מאוד
רחל10/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)