מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מניקורלילי08/11/2007
אילנה האם אפשר להשתמש בשמן הזנה במקום מרכך עור? לפני שחותכים את העור מסביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הם לא אותו דבר
אילנה כסיף08/11/2007מרכך עור תפקידו להטפיח את העור כדי להקל על דחיפת העור וחיתוך עודפי הקוטיקולה. שמן תפקידו להזין את העור ולהגמיש את הציפורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז צריך להשתמש בשניהם?
נסיכת הצבעים08/11/20071לימדו אותי שחוץ מבזמן טיפול מניקור
אם אני לא רוצה שכל הזמן לגדל לי עור מסביב לציפורן גם הקפל וגם השווצנים המעצבנים האלה
אז אני יכולה למרוח ג'ל מרכך פעמים שלוש בשבוע ולעסות את זה לתוך העור
האם זה נכון ועזר? האם לדעתך לקוחות יהיו מעונינות לרכוש את הג'ל לשימוש ביתי
הרי לא כל כך בריא לגזור את העור הזה
2עכשיו אני חשבתי פשוט להשתמש רק בשמן הזנה לציפורנים
אז זה לא מספיק את אומרת? זה לא גם מרכך את העור? הכוונה לשימוש מתמשך ביתי לא בזמן מניקור?
3 כמה פעמים מומלץ למרוח את השמן הזה לציפורן בשבוע
4 אם מורחים אותו על לק או קישוט באותו היום או יום יומים אחרי אפילו זה לא הורס את הלק הרי
הבנתי ששומניות לא טובה ללק?(הכוונה בציפורן טבעית וגם בבנויה עם יש הבדל?
5 ובכלל האם מריחת קרם ידים פוגע בלק
6 האם המרכל עור יכול לפגוע בלק?
7 האם על ציפורן בנויה אפשר להשתמש במרכך עור או בשמן לציפורן אם זה לא הורס אותה?
8 האם מותר לשמרוח שמן הזנה בציפורן עם פטריה?
9 איך אני מחטא את המברשות של השמן והמרכך עור
כי נגיד שמרחתיללחוה ויש לה אגזמה בין האצבעות ובטעות נגעתי בזה אז איך לחטא
10 ברגל לא שמים ג'ל מרכך נכון? למה?
מקווה שתוכלי לענות לי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל IBD בירושלים
נעמי12/06/2009מחפשת טכנאית בירושלים לבנייה עם ג'ל IBD
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכנה אילנה הרגת אותה
שני08/11/2007כמה שאלות אללה ייסטור. את לומדת בג'יג'י תשאלי אותם שם . מה זה ? את רוצה שאילנה תלמד אותך את כל הקורס פה בבת אחת?
לפחות תכתבי ברור - שנבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגברת המתלוננת שלא מזדהה בשמה
נסיכת הצבעים11/11/2007את מכירה את המשפט מכל מלמדיי השכלתי
אז מה בדיוק מפריע לך שאני שואלת שאלות
יש המון חומרים והמון שיטות והמון דעות
ואני שואלת גם את המורה שלי
אבל אני רוצה לשמוע עוד דעות והסברים
כדי להתמקצע כמה שיותר
כל יום לומדים משהו חדש את לא יודעת את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואי ואי ואי ...הנה התשובות!
אילנה כסיף09/11/20071. ג'ל ריכוך נועד - לרכך את העור לפני טיפול בציפורן הטבעית. הוא עוזר להסיר עודפי עור ממשטח הציפורן. לקוחות יהיו שמחות לרכוש את המוצר אם תסבירי להן שכאשר הן מסירות את הלק ורוצות למרוח אותו שוב כדאי לדחוף את העור בעזרת מרכך עור ורק אח"כ למרוח לק.
2.שמן ההזנה נועד להזין את העור. עיסוי בעזרת שמן הזנה באזור המטריקס(שרש הציפורן) גורם לציפורנים להתחזק ע"י הזרמה של דם לתוך המטריקס. כמובן שבמכון תוך כדי טיפול עושים את הפעולה ומומלץ גם בבית כל יום לפחות פעם אחת.
3.שמן הזנה וקרם ידים אינם פוגעים בלק או בקישוט של ציפורן בנויה. בציפורן טבעית הלק מחזיק בערך יומיים -שלושה. גם הזמן וגם הקרם הכרחים לטיפוח כף היד.
4. מותר ורצוי להשתמש בשמן עץ התה כאשר יש פטריה כדי לא ליצור הדבקה בשאר הציפורנים.
5. אין אפשרות לחטא את המכחולים של שמן ההזנה ושל מרכך העור אבל יש מיכלים אשר לא נוגעים בעור בזמן השימוש- טיובות.
6.גם ברגל שמים ג'ל ריכוך כי העור בציפורנים של הרגלים הוא כמו העור בציפורנים של הידים והטיפול הוא אותו טיפול רק ברגלים.
מקוה שלא פיספסתי אף שאלה....
בהצלחה. שבת שלום
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות
נסיכת הצבעים11/11/2007תודה רבה על התשובות
ואם הבנתי נכון כתבת שיש שמן הזנה או מרכך עור במיכל שלא נוגע בציפורן כאילו טפטפת?
איפה אפשר לקנות את זה
אם תוכלילהמליץ על מוצר מוסוים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן ומרכך
אילנה כסיף12/11/2007יש גם מרכך וגם שמן במיכלים שאינם מצריכים מגע עם העור - אלו מוצרים של OPI ניתן להשיג ברשת נייל סטודיו ברחבי הארץ ובמכונים נבחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילנהסיגל08/11/2007
האם לעשות מניקור ב - 50 שקל זה לא יקר?ואני מדברת לא על צפון ת"א! אלא על עיר במרכז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תבדקי מחירים
אילנה כסיף08/11/2007את צריכה לבדוק מחירים באיזור שלך ואז תחליטי אם זה יקר או לא. חוץ מזה אם אנשים אוהבים אותך ובאים לעשות אצלך ב 50 ש"ח אז אין לך בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילנה
סיגל09/11/2007לא הבנת אותי,אז אני יסביר,עשיתי השבוע מניקור אצל מישהיא,היא לקחה לי 50 שקל,ואני יודעת שבסביבה שלי לוקחים בין 30 ל - 40 ש"ח,וזה לדעתי לא פייר! אז בגלל זה שאלתי אם זה בסדר שלוקחים מחיר כזה,אבל לפי מה שנראה לי כל אחת קובעת לעצמה כמה בא לה לקחת,אבל עכשיו אני יודעת שאליה אני לא ילך,כי היא הייתה בלחץ ועשתה לי מהר,בגלל שהיו לה עוד לקוחות,ולא אהבתי זאת!!! שבת מקסימה ותודה על התשובות המקסימות ותשומת הלב שאת נותנת לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניקור
אילנה כסיף09/11/2007לסיגל , באמת לא הבנתי אם כך את השאלה. אבל אני מניחה מתשובתך שאת מסודרת.
שבת שלום ותודה לך על השאלות וההתענינות.
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילנה..קארין08/11/2007
שלוםם
בקורס שעשיתי לא לימדו אותי לדחוף את העור ואם מה דוחפים ולמה זה משמש והאם כדי לדחוף את העור?
ודבר שני רציתי לדעת אבל אני לא הכי יודעתאיך קוראים לזה ומה זה אבל נירא לי שיש משהו תחרה ואיך עושים את זה שמים מעל הציפורן ועוברים אם לק ויש כמו תחרה לקישוט?
תודה ומחכה לתשובתך בהקדם ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחרה
אילנה כסיף08/11/2007ללמד מניקור באינטרנט זה בלתי אפשרי. לגבי התחרות הדביקי את המדבקה אבל השאירי מעט קצוות מחוץ לציפורן (כדי שתוכלי להסיר אותה אחר כך). מרחי את הלק שבחרת וכעת הסירי את המדבקה - זהו. הוסיפי אבנים ומריחות מכחול צבעוניות ומרחי מייבש לק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילנהויקי08/11/2007
היי אילנה אני שמחה שעניתי לי תודה רבה
יש לי עוד שאלה אליך קניתי מבית הספר את כל החומרים לבנייה
אבל מכונה עדין אין לי אני עוד מעט מסיימת את הקורס ועדיין לא רכשתי מכונה מביה"ס
אבל יש לי בבית מכונה ידנית חשמלית לא הכי מקצועית האם את היית ממליצה לעבוד איתה?
היא תוכל לתת את הגימור שהמכונה המקצועית תיתן? או שזה לא משנה איזה מכונה יש לי זה רק מיומנות לעבוד עם המכונה?
ובכלל איזה מכונה נחשבת להכי טובה היום בשוק? וכמה מכונה יכולה לעלות?
תודה ויקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונת שיוף
אילנה כסיף08/11/2007תראי ,ויקי, אפשר להגיע לתוצאות מצוינות גם עם פצירה, אבל את תאלצי לעבוד יותר קשה. המכונה נועדה להקל עלינו את מלאכת השיוף. מכונה טובה ולא יקרה היא הסטרונג פלטיניום עלותה עכשיו (במבצע) 1590 (לא כולל מע"מ). המכונה הכי טובה בשוק היום היא קופה 3000 היא עולה עכשיו במבצע 2390 לפני מע"מ (במקום 3250).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי קאריןויקי08/11/2007
תודה שהתייחסת להודעה שלי אני באמת מקווה שתוכלי לעזור לי
אני בעיקר במתקשה בהנחת החומר על הציפורן איך עושים זאת
למדתי את השיטה של הכדורים אבל קצת קשה לי איתה
אשמח לקבל ממך איזה עצה או שתיים
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לויקי..
קארין08/11/2007שלום ויקי ..
אני למדתי בקורס שמכניסים את המכחול לתוך נוזל האקריל ואז לאבקת אקריל בתנועה סיבובית (לפי הגודל של הציפורן את עושה כדור גדול או קטן )ואחרי זה את פשוט מניחה על הציפורן ועצה-כמות הנוזל צריכה להיות פי 2 מכמות האבקה ואם את רואה שזה לא נישאר על הציפורן זה אומר שחסר לך נוזל ותורידי את הכדור הזה מהציפורן ותעשי כדור אחר ...שיש בו יותר נוזל..ותעבדי במהירות שהחומר לא ייתיבש..
בבקשה.. :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כמה שיטות
ענבר08/11/2007אני מניחה שאת מתכוונת לאקריל.
אם את מרימה עם המכחול כדור יבש מדיי הוא לא ידבק בצורה טובה לציפורן. כמו כן גם כדור רטוב מדי לא ידבק בצורה תקינה וינזל לצדדים - דב שעלול לגרום להתרוממות.
קיימת שיטה נוספת שבה מעלים את הכדור רק על צד אחד של המכחול, על ידי "ציור" של קו ישר באבקה עם קצה המכחול. - אורך "הקו" באבקה קובע את מידת הרטיבות של הכדור.
כמו כן רצוי להשתמש בפריימר.
ענבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנייה בפעם הראשונהעינת08/11/2007
אני בת 30 ועד עכשיו לא עשיתי בנייה אף פעם.אני רוצה לעשות בנייה אבל יש לי חששות מכל מיני דברים.דבר ראשון שמעתי על מקרים רבים של פטריות שעלולות להתפתח. ובכלל האם ישאר נזק לציפורן ברגע שאני אחליט להפסיק עם הבניה? יכול להיווצר מצב של נזק תמידי, מהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה לפעם הראשונה
אילנה כסיף08/11/2007עינת שלום. החששות שלך מוצדקות אבל אפשר לפתור אותן די בקלות. לכי למכון שבחרת ובדקי את תנאי הסניטציה שלו - קודם כל - האם נקי. דבר שני בדקי כיצד הם מחטאים את הכלים והאם ברשותם סטריליזטור - האם הכלים עוברים עיקור בין הלקוחות. אח"כ הסתכלי האם בונת הציפורנים מחטאת את הכלים ואת הידים שלה ושל הלקוחה שלה בחומר חיטי (אלכוהול או מוצר אנטיספטי אחר). כל אלה נועדו כדי למנוע הדבקה בפטרת . לגבי נזק תמידי לציפורן- קשה מאד לעשות נזק תמידי לציפורן שכן החלק האחראי על צמיחת הציפורן הוא לא נגיש- הוא נמצא מתחת לעור. אם עובדים נכון ועם חומרים איכותיים לא פוגעים בציפורן הטבעית. בכל מקרה ולהשכלה כללית, משך הזמן שציורן צומחת מקצה לקצה הוא כארבעה חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניה...קארין07/11/2007
שלום..
תודה על שענית לי ..
שחכתי להגיד לך שאני בסך הכל בת 14 :-)
ורציתי לישאול בקורס שעשיתי לא לימדו אותי להרים את העור מסביב לציפורן ורציתי לדעת איך ואם מה עושים זאת והאם תוכלי להסביר לי את זה ? ולמה זה עוזר?
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניקור
אילנה כסיף08/11/2007מניקור הוא הבסיס לטיפוח הציפורן הטבעית. נורא צוב שלפני שלמדת בנית ציפורנים לא לימדו אותך איך לשמור על הציפורן כדי לא לעשות לה נזק. קשה לי להסביר את כל המניקור באינטרנט. כדאי שתמצאי השתלמות בנושא זה ותלכי להשלים ידע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי אילנהויקי07/11/2007
אילנה אני מצטערת שלא הפנתי את ההודעה אליך לא שמתי לב שכל ההודעות מופנות אליך
למרות שאני אשמח לקבל גם תגובות מהאחרות אבל ראשית אשמח לקבלת ממך
תודה וסליחה על אי ההבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל בסדר ועניתי לך.
אילנה כסיף07/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נואשתויקי07/11/2007
היי לכולם אני ממש נואשת ולמה? אני כרגע לומדת בניית ציפורניים
כמובן שאנו לומדים את כל השיטות ואני יודעת שצריך להתאמן הרבה בבית אבל למה השיטה הכי הקשה היא האקריל???
אני ממש לא מצליחה לעבוד עם החומר האם למישהיא יש עצה בשבילי כי ממש לא בא לי להתייאש
אני מאוד רוצה לעבוד בזה וכן אני כל הזמן מתאמנת בבית אבל ממש לא מצליחה לעבוד ולקלוט את העניין של האקריל...
זה מאוד חשוב לי אז אשמח אם מישהיא מכם תוכל לתת לי עצות או שיטות כל דבר אני מוכנה לנסות הכל הכל הכל ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לויקי עזרה
קארין07/11/2007הי ויקי אולי אני יוכל לעזור לך ..
אני חדשה אבל אני מבינה את זה ..
את מה את צריכה להבין?
מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה באימונים קל בקרב...
אילנה כסיף07/11/2007נכון, בהתחלה קשה לעבוד באקריל אבל כשמבינים מה עושים זה יותר פשוט. יש מספר טכניקות הנחת חומר באקריל אניני יודעת באיזה שיטה למדת אבל יש לפחות 4 טכניקות מקובלות בעולם לבנית ציפורנים באקריל. כדור אחד שני כדורים שלושלה כדורים וחמישה כדורים. את יכולה לבחור את אחת הטכניקות ולעבוד בה. האקריל דורש פרקטיקה והרבה מאד התנסות עם החומר. לא ציינת במה את מתקשה במיוחד בשליטה בחומר, בהנחת החומר וכיוצא בזה.
אם זה מעניין אותך, ואת חושבת שזה יכול לעזור לך בשבוע הבא ב12/11 יום ב' בשעה 10 אני מעבירה סדנא מעשית של טכניקות עבודה באקריל. עלות הסדנא היא 300 ש"ח (250 ש"ח לחברות TIP). משך הסדנא כשעתיים.
בכל אופן, המשיכי להתאמן זה מאד חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן .. של בניה האם זה בסדר..קארין07/11/2007
שלום אילנה:
רציתי לדעת אם אני עושה בניה ב-4 ש' ביגלל שאני חדשה זה בסדר או לא כי אני פדנטית ואוהבת שהכל יהיה מצוין וזה הולך לי לעט מאוד...?
המשך יוםם נעים..
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ...
קארין07/11/2007שלוםם.
רציתי לדעת אם יהיה עוד סדנאות של סימונה ואם כן איפה היא מעבירה אותם.?
מחכה לתשובה ....
תודה
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
קארין07/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשך זמן בניה
אילנה כסיף07/11/2007קארין חמודה, למרות שאת פדנטית יהיה לך קשה למצוא לקוחות שיתמידו לבוא אליך פעם בשבועים -שלושה ולהעביר אצלך 4 שעות מצד אחד, מצד שני, זה לא ריווחי עבורך לשבת עם לקוחה אחת כל כך הרבה זמן, אני מציעה שתקצרי זמנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אתן לך כמה טיפים קטנים
ענבר08/11/2007אם את עובדת עם אקריל, תעבדי עם כדורים גדולים ויציבים זה ימנע בורות ונזילות.. וכמובן שיופים מיותרים.
חשוב לדעת האקריל צריך להיות ציפוי דק ואחיד שמתחיל דק מאוד (גובה 0) ליד העור ומתעבה בהדרגתיות עד עובי של 1מ"מ בקירוב.
תתחילי קרוב לעור תניחי את הכדור הראשון, תהדקי, טוב טוב ותשאירי רווח של מילימטר בין העור לאקריל, לאחר מכן תהדקי את הכדור כלפי חוץ (הטיפס) ותניחי את הכדור הנוסף על קו התפר של הכדור הראשון. חשוב להקפיד שהכדור יתפרס על כל רוחב הטיפס בצורה ליניארית.
וחשוב חשוב חשוב להדק את הכדורים טוב טוב ובסיום כל הנחה של כדור להחליק את הארקיל כלפי חוץ.
ענבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינבר
קארין08/11/2007שלום
תודה על תשובתך..
אבל לימדו אותי בקורס להתחיל בסוף הציפורן ובסוף ליד העור ?
אז מה זה לא נכון?
מחכה לתשובה..
תודה רבה
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים מטופחותשחף07/11/2007
שלום רב
יש לי ציפורניים שצומחות יפה אם לא מפריעים להן. הן לא חזקות במיוחד ונשברות מהר ואף מתפצלות. שאלתי היא מה הדרך המומלצת לחזק ולטפח את הציפורן הטבעית שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפוח הציפורן הטבעית
אילנה כסיף07/11/2007שחף, תודה על השאלה. ציפורנים טבעיות יש לטפח באופן הבא:
1. לשמור אותן קצרות (כך שתוכלי לסגור אגרוף בלי זה יפריע) זה האורך הנכון של ציפורן טבעית.
2. יש להשתמש באופן קבוע במחזק ציפורנים טוב (שלא רק מחזק את הציפורן אלא גם מגמיש אותה)
3. לשים מדי יום סרום הזנה על העור מסביב לציפורן ולעסות אותו פנימה זה גם מחזק ומגמיש את הציפורן וגם מזין את העור מסביב.
4. כמובן שאת עבודות הבית והגינה יש לבצע עם כפפות
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילנה
סיגל07/11/2007איפה קונים סרום כזה?וכמה הוא עולה?נשמע לי שזה דבר טוב לטיפוח הציפורניים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום
אילנה כסיף08/11/2007סרום של OPI אפשר להשיג בכל רשת נייל סטודיו ברחבי הארץ ובמכונים נבחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילנה דחוף..קארין06/11/2007
שלוםם
אהבתי את הקישוטים של נייל סטודיו באתר וראיתי שיש פרנג' מיוחד ויפה!..אז רציתי לישאול :
איך עושים פרנג' בשני צבעים בלי האייר בראש איפשר ביכלל ואם כן איך?
מחכה לתשובה..
ואיך אנ יכולה להיתכתב עם סימונה גם ?
תודהה רבה:-)
ממש כיף בפורום הזה ...
מחכה לתשובה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנץ בשני צבעים בלי אייר ברש
אילנה כסיף06/11/2007ראשית כל תודה על הפירגון.
את הפרנץ מציירים עם מכחול אלכסון טבול בחציו בצבע אחד ובחציו השני בצבע אחר. מאד קל ופשוט.
עם סימונה את יכולה להפגש באופן אישי ביום ב' 10/12 בשעה 16 ל-5 שעות של קישוטים. את ממש מוזמנת ובשמחה. בינתים את יכולה לדבר עם סימונה באתר נייל סטודיו בפורום קישוטים .
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילנה תודה רבה...:-)
קארין07/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי סימונה..קארין06/11/2007
שלום!
אני חדשה במקצוע ורציתי לדעת למה אחרי יומיים יש לי לבן ליד העור ?
ואיזה קישוטים יש לך בדיסק ציור ,אייר בראש,אבנים או הכל?וכמה הוא עולה?
מחכה לתשובתך..
:-) תוודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסימונה בבקשה בהקדם..דחוף.תודה
קארין06/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקישוטים של סימונה
אילנה כסיף06/11/2007בדיסק הקישוטים יש את כל הטכניקות החדשות לקישוט - אבנים מכחולים תלת מימד וציורי אקריל. הדיסק עולה 50 ש"ח לפני מע"מ.
לגבי הלבן באזור העור- זה נקרא התרוממות. הסיבה שזה קורא אחרי יומים זה בגלל שהאקריל מסיים את תהליך ההתקשחות שלו ומכיוון ( ואני מנחשת כאן) שלא עבד מדויק-= נגעת עם האקריל בעור נוצרה התרוממות. נסי לא לגעת עם המכחול בעור זה אמור לפתור את הבעיה.
בהצלחה
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להכין ציפורניים לאירועחסויה06/11/2007
שלום אני בת 16, עוד חודש וחצי בערך יש לי אירוע..כיוון שאני לא רוצה להשתמש בציפורניים מלאכותיות ואני רוצה רק שהציפורניים יגדלו קצת-במבנה עגול .
הענין הוא שאין לי מושג מה צריך בשביל לגדל ציפורניים יפות ולשמור על המבנה העגול. יש לי מחזק ציפורניים, פצירה וחומר שמנקה את הציפורן..האם אני צריכה עוד משהו?
תודה למגיבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
סיגל06/11/2007לדעתי יש לך הכל,עם המחזק ציפורניים שלך "טוב" , אז הוא יעשה את העבודה,חוץ מזה שאת בטח לא עושה עבודות בית כמו:כלים,וספונג'ה ועם במקרה כן,אז שימי כפפות שיגנו לך על הידיים!בהצלחה!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשחק זה התמדה.
אילנה כסיף06/11/2007סיגל צודקת יש לך כל מה שצריך עכשיו צריך רק להתמיד בטיפוח. אני בכל זאת היתי ממליצה לך ללכת פעם אחת למניקוריסטית שתיצור בסיס לעבודה שלך ואז יהיה לך יותר קל פשוט לשמר את התוצאות הטובות של המניקור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמחותשני05/11/2007
אילנה
בקשר להתמחות כף רגל סוכרתית.
האם את יכולה לתת פרטים: איפה, כמה זמן הקורס, איזו תעודה, מה לומדים וכו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמחות לטיפול בחולי סוכרת
אילנה כסיף06/11/2007הקורס מועבר בבית חולים וולפסון מטעם האגודה הישראלית לסכרת. התנאי להתקבל לקורס הוא עבודה מעשית כפדיקוריסטית לפחות 3 שנים. עלות הקורס כ- 2000 ש"ח ומשך הקורס כחודש.
אין לי כרגע את הטלפון של האגודה לסכרת אבל זה לא בעיה למצוא אותם באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)