מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבוקדולירון24/10/2010
שלום, בתי בת חצי שנה והיום נתתי לה לראשונה לטעום אבוקדו - מס' כפיות, באבוקדו היה קצת מיץ לימון (גם לראשונה), ואח"כ נתתי לה קצת בננה (אותה היא כבר טעמה בעבר אבל ממש מעט ולא היתה בעיה והיום אכלה יותר). מיד בסיום האכילה הופיעו פצעונים אדומים סביב הפה ובסנטר, אחרי חצי שעה הילדה הקיאה ואחרי שעה כבר כל הגוף והפנים היו מלאים בפריחה אדומה מזעזעת ומגרדת. בהמלצת אחות נתתי טיפות פניסטיל והגרד נרגע ובמהלך היום הפריחה החלה להיעלם. למעט הפריחה הילדה התנהגה רגיל והיתה חיונית. שאלותיי: איך אוכל לדעת אם הפריחה היא מהאבוקדו מהלימון או מהבננה? האם כדאי להימנע מהשלושה עד אחרי גיל שנה? האם סביר שהיא אלרגית למאכלים נוספים? האם האכלה נוספת יכולה לגרום לתגובה חמורה יותר מפריחה? אודה מאוד לעזרה והכוונה בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביתי רגישה לבננה - תגובה
ד``ר בן רנר24/10/2010אנא אל תתיחס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבוקדו - תגובה
ד``ר בן רנר24/10/2010שלום
יש לבדוק כל פרי ופרי מכיוון שהתופעות יחמירו בחשיפה עתידית. בקרי במרפאה אלרגית .בשלב זה אין לתת את המזון החשוד בשום מקרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה למוצרי תינוקות ללא קטוןלימור23/10/2010
שלום רב, התגלתה אצלי רגישות קשה לקטון. כיוון שאני אמא לתאומות בנות 9 חודשים אני עסוקה כל היום בניקוי בקבוקים, החלפת חיתולים ורחצה. רכשתי מוצרים אורגניים, אך אני לא חשה כל שיפור. זקוקה לכל מידע לגבי מגבונים, סבון לילדים ו סבון כלים ללא קטון.
- איך ניתן לטפל בפצעים, חתכים וגרד שיש בידיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון כלים ללא קטון
כרמל27/01/2013היי,
אני אלרגית לקטון ולאחרונה גיליתי שסבון הכלים שבביתי מכיל מרכיב זה.
אני מניחה שיש קטון ברב סבוני הכלים, האם תוכלו לייעץ על סבון כלים ללא קטון?
בברכת *ככה אוכל לשטוף כלים*,
כרמל :}* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה למוצרי תינוקות ללא קטון - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי23/10/2010שלום לימור,
מומלץ שימוש במוצרים ללא METHYLISOTHIAZOLINONE, זה שם נוסף של קטון שמופיע ברשימת במרכיבים.
מומלץ שימוש במוצרים של ניוואה או שוורצקופ, הם ללא קטון בד"כ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה למוצרי תינוקות ללא קטון - תגוב
ד``ר ולרי טפליצקי25/10/2010שלום לימור, אין קטון במגבונים של avent. בפצעים ניתן לטפל עם משחות כמו דרמלר, טהעקוטן וקרם לחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לזיהוי אלרגיהמאור23/10/2010
שלום שמי מאור בחור בן 25 וסובל מתופעות נזלת ,גודש באף בתוספת גירוי בגרון בעיקר באביב ובקיץ. רציתי לדעת אם יש בדיקה לזיהוי הגורמים לאלרגיה ואם ניתן לטפל באמצעות תרופות טבעיות?
תודה
מאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לזיהוי אלרגיה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי23/10/2010שלום מאור,
יש בדיקות כאלה, מהירות ויעילות. תפנה לאלרגולוג לאבחון וטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בכפות ידיים ורגלייםנחמה בן צור23/10/2010
לפני כ-3 חודשים נגעתי בקצות האצבעות באקונומיקה ומאז כפות ידיי ורגליי סובלים מגרד נוראי (לא חיצוני). שמתי לב שכל מגע עם כפפות גומי, ניילונים, אבקת כביסה ועוד... מגבירים את הגרד. בעצת רופא לקחתי "לורטידין" במשך כשבועיים, והפסקתי. לאחר יומיים חזר הגרד. נטלתי לורטידין חודשיים ברצף. היום אני שבוע ללא כדורים. מרגישה עיקצוצים בכפות ידיים ורגליים. שאלתי: האם לחזור ל"לורטידין" או שמא לעבור לכדורים יעילים יותר.
ובכלל, איך להיפטר מהצרה הזאת????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה המלצה
מני23/10/2010לעלם אבל לעולם אל תסכימי למרוח משחה המכילה סטירואידים
גם אם יאמרו לך שהיא בטוחה - זה שקר שאין שני לו
את תהפכי את עצמייך לקורבן של הטיפול עצמו.
אל תתבססי על רפואה קונבציונלית כי אין להם תרופות או משחות ללא סטירואידים המקוללים האלה.
חפשי בגוגל - אקזמה וטיפול בה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה בכפות ידיים ורגליים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי23/10/2010שלום נחמה.
כדאי לך לגשת לאלרגולוג ולעבור אבחון אלרגי.
בינתיים המשיכי להשתמש בלורטדין. זאת תרופה בטוחה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק בן שנהנונה22/10/2010
שלום,
בני בן שנה. סובל מכמה תסמינים מאז שהיה בן שלושה חודשים (לא ינק בכלל).
ראשית, שיעול ליחתי באופן קבוע, לאחריו מגיעה גם הקאה בין 2 ל 3 פעמים ביום (לפעמים יותר). בקיא ניתן לראות ליחה ירוקה. בחודשים האחרונים מנוזל קבוע (נזלת צהובה). בנוסף, הצואה שלו היא כמעט תמיד שלשול. מס' פעמים היה גם שיעול בצורת נביחה, אובחן כסטרידו. חום היה לעיתים רחוקות.
עקב השיעול עשינו צילום חזה, יצא תקין. בדיקה לשעלת, תקינה אף היא.
הרופאים שבדקו את הריאות אמרו בכל פעם שאין כלום.
מחשש לברונכיט סמויה טופל 10 ימים באזניל. השיעול חלף למשך חודש וחזר.
הפסקנו לפני שבועל תת לילד מטרנה כי באופן קבוע היה משפריץ הכל בקשת מיד עם סיום הבקבוק.
אנו כבר חסרי אונים. האם יתכן שהילד רגיש לחלבון חלב? קראתי שבמקרים אלו מופיעה גם פריחה בעור ואצלו אין פריחה.
בבקשה עזרתך,
בברכה,
נונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן שנה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי23/10/2010שלום נונה,
יש מקרים בודדים של אלרגיה לחלב פרה עם הקאות בלבד ללא פריחה. מצב זה הולך ומשתפר עם הזמן בד"כ. ניתן לפנות לאלרגולוג ולבצע בדיקה של אלרגיה לחלב, שהיא בדיקה מהירה ויעילה ומתבצעת במקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסלמה בתגובה לעקיצת צרעות?רונית21/10/2010
בני בן ה20 נעקץ במהלך חייו מספר פעמים מדבורים וצרעות והתגובה הייתה נפיחות מקומית. במהלך שירותו הצבאי הוא נעקץ בתדירות עולה על ידי צרעות - לפני כשלושה שבועות הוא נעקץ פעמיים בפה על יד צרעות השפה התנפחה מאד אך לא הייתה תגובה נוספת. לפני שלושה ימים הוא וחבריו נעקצו על ידי נחיל צרעות, בני נעקץ 7 פעמים בגוף וכך גם חבריו, אך בעוד שלהם הופיעה נפיחות מקומית, אצלו הופיעה נפיחות בכל הגוף +פריחה, לא הופיעו בעיות נוספות ולא הופיעו קשיי נשימה- הוא פונה לטיפול רופא שנתן לו כדורי הסטמין, לאחר כיום חלפו הנפיחות והפריחה. החשש שלי הוא מהפעם הבאה- האם התגובה האחרונה יכולה להעיד על סכון לתגובה מערכתית קשה, הצפויה אם יעקץ שוב?
בצבא לא מתייחסים לכך, אבל אולי תוכלו להמליץ לי אילו בדיקות כדאי לערוך.
המון תודות רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסלמה בתגובה לעקיצת צרעות? - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי23/10/2010שלום רונית,
במקרה של תגובה מפושטת לעקיצת דבורהאו צרעה מומלץ לבצע בירור אלרגי. לשם כך יש לבקש הפנייה לאלרגולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות ל- P.P.Dנויה21/10/2010
החומר P.P.D (פנילין דיאמין) נמצא גם בצבעי שיער.
ברצוני לדעת האם גם בצבעים בהירים?? כי אני צבעתי בזמנו בצבע שחור ויש בכל הצבעים הכהים את החומר הזה. באיזה צבעים אין את החומר כדי שאוכל לצבוע את השיער.
ואם יש מעט מהחומר עדיין תופיע רגישות??
אודה לכם אם תפנו אותי למקום שניתן להשיג צבע לשיער ללא החומר הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות ל- P.P.D - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי23/10/2010שלום לילי,
צבעים עם ריכוז PPD מופחת הם צבעים לא קבועים, "צבע שטיפה". כל הצבעים משכרים מכילים PPD. בחנויות של מוצרים הודיים מוכרים צבעים טבעים מהודו. מטופלים עם אלרגיה לPPD מסרו לי שצבעים האלא לא גרמו להם לאלרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך.
נויה24/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות ל- P.P.Dאוסנת בן יהוד20/10/2010
ד"ר טפליצקי שלום!
לביתי בת ה- 14 גילו רגישות לקטון ובנוסף רגישות ל- P.P.D/
מהם התכשירים שיש בהם PPD ומהם עלינו להימנע?
לגבי הקטון קראתי את תשובותיך.
בתודה מראש, אוסנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות ל- P.P.D - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי23/10/2010שלום אוסנת, חומר PPD הוא אחד המרכיבים החשובים ביותר בצבעי שיער.
צבעים עם ריכוז PPD מופחת הם צבעים לא קבועים, "צבע שטיפה". כל הצבעים משכרים מכילים PPD. בחנויות של מוצרים הודיים מוכרים צבעים טבעים מהודו. מטופלים עם אלרגיה לPPD מסרו לי שצבעים האלא לא גרמו להם לאלרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך. שבטע נפלא.
אוסנת בן יהוד23/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהמירב20/10/2010
שלום אני בת 21 סובלת מאלרגיה וקדחת השחת,חולשות שרירים עייפות עצירות שינויים ביציאות אפילו עיכובים במחזור החודשי.. כבר 3 חודשים ללא שיפור.עברתי ניתוח כריתת קונחיות דו צדדיות במטרה להפחית את האלרגיה אבל אין שיפור.לקחתי נוסידקס והוא גרם לי לתחושת כבדות בחזה ודפיקות לב מהירות.וכך גם הטלפסט גורם לי לתופעות הנ"ל
אני חסרת אונים האלרגיה התחילה לי בתחילת אוגוסט .
כל שנה בחודשים של הקיץ זה מתחיל.
מה אני יכולה לקחת להעביר את זה????
הרופאה אומרת לי שאני רגישה לתופעות לוואי של אנטיסטמנים
אז אני תקועה.
והאם לקראת החורף זה יפסק??
כרגע אני לוקחת כל יום ויטמין C שזה עוזר לי מאוד אבל התופעות חוזרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי23/10/2010שלום מירב,
מומלץ לפנות לאלרגולוג, לבצע תבחיני עור אלרגיים, לאבחן או לשלול אלרגיה ולהתאים טיפול.
בחודשי אוגוסט מפריעה בד"כ אלרגיה לאבקנים של צמח לענה (שיבה). פריחתו נמשכת עד סוף חודש אוקטובר-נובמבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לארקוקסיה???פורחת........20/10/2010
שלום לפני יומיים שתיתי כדור של ארקוקסיה עכב כאבים עזים ביד אתמול בשעות הצהריים גיליתי שהידיים שלי התמלאו בפריחה פניתי למרפאה וקיבלתי כדורים בשם אלרגיX שלא ממש עזרו כי הפריחה ממשיכה להתפשט לאיזור רגליים וצוואר האם זה יכול להיות כתוצאה אלרגית לכדור? או לחפש סיבה אחרת ? הפריחה לא מגרדת יש לציין שלפני בערך 5 שנים הייתה לי טופעה דומה שאמרו שזה משהו ששיך לחיות ולי אין חיות והפריחה אז לא עברה רק לאחר טיפול אנטיביוטי לוריד יכול להיות קשר בין הפריחות??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לארקוקסיה??? - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי23/10/2010שלום רב,
ככל הנראה זה לא קשור לארקוקסיה, בגלל שלא התחיל מיד עם הכדור הראשון. סביר להניח שמדובר בסרפדת.
אפשרות אחרת שמדובר באריטמה מולטיפורמה - פריחה שקשורה לחלות חום וכאבי מפרקים. מומלץ לפנות לאלרגולוג להמשך טיפול ובירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהמירי ח20/10/2010
שלום,
אני בת 48 ולאחרונה גיליתי שבזמן אכילת עגבניה ( שהיא חיונית לי עקב עצירויות)מופיעים לי פצעים אדומים שמתנפחים ולאחר יומיים מתחילים להגליד כמו כן הם מגרדים וזה יכול להופיע בכל בגןףץ
שאלתי היא: האם אני צריכה לעבור בדיקה מתאימה ?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי23/10/2010שלום מירי.
ניתן לאבחן או לשלול אלרגיה לעגבנייה על ידי תבחיני עור אצל אלרגולוג. מומלץ להביא לפגישה עגבנייה טרייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו השם המסחרי של QUATERNIUM 15 ?שלומית18/10/2010
שלום רב,
התגלתה אצלי אלרגיה חמורה ל QUATERNIUM 15
אני רוצה לבדוק באיזה מהמוצרים הוא נמצא.
כיצד מופיע על האריזות שמו המסחרי ?
שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהו השם המסחרי של QUATERNIUM 15 ? - תגובה
ד``ר בן רנר18/10/2010שלום.החומר הוא חומר משמר ובעקרון משחרר חומר הנקרא פורמלדהיד.בצורה כזו את למעשה רגישה לכל החומרים המשמרים המשחררים פורמלדהיד.לפעמים תמצאי את הפורמלדהיד רשום ולפעמים לא.לחפש שמות כללים כמו הרשימה הבאה לאדם לא מקצועי זה יאוש !
Dowicil 75; Dowicil 100; Dowco 184; Dowicide Q; 1-(3-Chloroallyl)-3,5,7-triaza-1-azoniaadamantane chloride; N-(3-chloroallyl) hexaminium chloride; hexamethylenetetramine chloroallyl chloride; 3,5,7-triaza-1-azoniaadamantane; 1-(3-chloroallyl)-chloride.
.אז תנסי להסתדר איך שהוא ע"י בדיקת התכולה וע,י בדיקת החומר על היד לפני השימוש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק בתגובה חריפה מאוד לעקיצותגל קורבר18/10/2010
הקטן בן 8 חודשים התנםח והכחיל בכל מיני מקומות בגוף
אחרי כיום - יומיין הנפיחות יורדת ונוצר כתם אדום שכואב לו מאוד.
מזכיר במראה את שושנת יריחו.
הרופאה איבחנה כאלרגיה לעקיצות
(הופיעו רק בגפיים ובפנים)
המצב קשה מאוד, יש לו חום וכואב לו בכל מקום
האם זה אומר שהוא יהיה אלרגי לדברים נוספים?
איך נדע למה האלרגיה?
(יש לנו חיות בית כך שיתכן שאלו פרעושים או יתושים או כלדבר בעצם)
מה הכי ירגיע את המקום?
איך ניתן למנוע מצב כזה בעתיד?
(שמנו כבר כילה)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בתגובה חריפה מאוד לעקיצות - תגובה
ד``ר בן רנר18/10/2010שלום.יש רגישיות לעקיצות וזה לא דבר חדש.התופעה חולפת במשך השנים ועד אז מסתדרים עם כילה ודוחי חרקים.מה שלא מסתדר זה שיש לתינוק חום.זה לא מתישב עם רגישות לעקיצות.אז אולי יש לו בעיה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה על התינוק האלרגי
גל קורבר19/10/2010האם יש דרך לגלות למה האלרגיה?
זה נראה כמו עקיצות, השאלה עקיצות של מה?
והאם תמיד יהיה אלרגי לחיה הספציפית העוקצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה על התינוק האלרגי - תגובה
ד``ר בן רנר24/10/2010אופס נשכחת בדרך .יש אפשרות לבצע תבחיני עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסונים, לעשות או לא לעשות?גיא17/10/2010
שלום, ולרי.
יש לי תינוקת בת חודשיים.
אישתי לא רוצה לעשות לה שום חיסונים, פרט להפטיטיס, בטענה שזה עלול לפגוע במערכת החיסונית ויכול לגרום לתגוסה חריפה ואין בהם צורך.
אני רוצה להתעייץ עם אימונולוג לפני שאקח על עצמי החלטה כזאת.
האם אנחנו לוקחים סיכון בכך שלא נחסן אותה או שהסיכון שבחיסונים עשוי להיות אפילו גדול יותר? נרשמנו אלייך לביקור כדי לדון בעניין, אבל התור הקרוב הוא רק בעוד כחודש ואני דואג שבינתיים נפספס חלק מהחיסונים שהילדה צריכה לעשות.
תודה מראש.
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסונים, לעשות או לא לעשות? - תגובה
ד``ר בן רנר17/10/2010שלום גיא
דאג לבצע את כל החיסונים הממולצים ע"י משרד הבריאות.אשתך לא רופאה (אני משער)ואין להסתמך על כתבות ברשת.יש קבוצה רעשנית של מתנגדים לחיסונים כשם שיש מתנגדים לכל דבר ועיניין .ע"מ להמנע מזהומים חיסונים הם חובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, אני סובל מגירויים בחלקי הגוףעופר17/10/2010
שלום,אני סובל מגירויים חזקים בכול חלקי הגוף במיוחד לאחר יציאה ממיקלחת או בריכה או סאונה ,גקוזי הפרשי חום וקור גורמים לי לעיקצוצים ולהיתכוצות שרירים ,גם לאחר מגע והשתחשחות עם גורם אחר מגיע העיקצוצים החזקים ,אני מנסה את כל הכדורים נגד אלרגיה והם עוזרים לי ברוב המיקרים אבל נימאס לי וזה מאייף אותי היתי אצל רופא אלגגיה והוא עשה לי כל מיני טסטים אבל הכל יצא טוב .הוא טוען שיש לי אלרגיה למים ואני לא מאמין לזה אני מחפש תשובה תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, אני סובל מגירויים בחלקי הגוף - תגובה
ד``ר בן רנר17/10/2010שלום .לא מדובר ברגישות למים אלא הרגישות למגע עם העור.התופעה לחלוף בבא העת אך עלולה להמשך שנים.אנטיהסטמיניקה היא פתרון חלקי ואם זה עוזר לך אין מניעה להמשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)