מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברושיים כגורם לאלרגיהטלי21/05/2008
שלום. האם כדאי לשתול ברושיים בגינה של הבית, יש לנו שלושה ילדים קטנים (ללא עבר של אסתמה) האם ברושייים יכולים להוות טריגר של אלרגיות/ אסתמה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למנוע אלרגיה
ד``ר ולרי טפליצקי22/05/2008עצים שגורמים לאלרגיה בארץ הם ברוש, זית ופקן.
רצוי לא לשתול אותם כשיש נטיה משפחתית להופעת אלרגיה: נזלת אלרגית, אסטמה, פריחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודיםלימור20/05/2008
שלום רב,
מזה כמה חודשים שאני משתמשת בהמלצת רופא עור כמובן, בתכשיר לשיער שנקרא מינוקסי 2 נגד דילול שיער, התקרחות ונשירה. בערך מאותו זמן מגרד לי בגרון ובאזניים ברמות מאוד גבוהות.
הייתי אצל רופא ששלח אותי לבדיקות של אלרגיה והוא שלל.
נתנו לי כל מיני משחות, כדורי אלרגיה.
האם יכול להיות שזה מהמינוקסי ? או שזה צירוף מקרים מוזר?
ידוע לך האם המינוקסי משפיע?
אודה על התייחסות.
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד כסימן של אלרגיה
ד``ר ולרי טפליצקי25/05/2008גרד עור - הוא אחד הסימנים של אלרגיה למשל לאלרגנים נשאפים - "אסטמה של עור" יחד עם נזלת כרונית ו\או אסטמה. סיבה זאת ניתן לברר בטסטים אלרגיים אצל אלרגולוג.
מצד שני גרד זה לא סימן ספציפי לאלרגיה ויתכן גם גרד ללא אלרגיה.
בנוגע למינוקסי: הדרך היחידה לוודא קשר בין גרד למינוקסי זה להפסיקו, ובמקרה וגרד יפסק אז לחדשו ולראות שגרד חוזר.
אבל גם במקרה כזה יתכנם צירופי מקרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה?שרית20/05/2008
שלום רב,
לפני חמישה חודשים בעלי לקה בשפעת. עקב דלקת בגרון טופל באנטיביוטיקה אליה, לראשונה בחייו, פיתח רגישות שהתבטאה בנפיחויות וגירודים. האנ\נטיביוטיקה הופסקה וטופל באנטי היסטמין שהעלימות את האלרגיה.
לאחר כיומיים אושפז בגלל כאבים בחזה ותסמינים זהים לארוע לב. אובחן לאחר צנתור כדלקת בקרום הלב (הצנתור תקין לאל חסימות), כולל פגיעה מינורית בחלק תחתון. במהלך האשפוז טופל באספירין אליו גם כן פיתח תגובה אלרגית שהתאפיינה בנפיחות בעין וחצי פרצוף. גם התרופה הזו הופסקה וניתנו אנטיהיסטמינים. יש לציין כי בעלי מעולם לא היה רגיש לתרופות, בריא בדרך כלל ונטל תרופות לעיתים רחוקות. מאז האשפוז סובל מידי פעם מתפרחות בחלק הפנימי של הידיים מעל המרפק כלפי פנים וכן באגן בשני צדדיו. הכתמים אדומים ונפוחים. לפני מספר ימים התנפח מאוד הפין ולאח נטילת לורסטין הכל חזר לקדמותו.
עד כה אבחון אלרגולוג לא העלה ממצאים וגם סוגיית הרגישות לתרופות הינה בספק.
הדבר העקבי היחיד הוא הופעת התפרחת בידיים ובאגן (בשאר הגוף כל פעם זה משתנה).
לא עלינו על קשר למזון או החלפת תכשירים כמו אבקת כביסה, מרכך, סבון וכו'.
מה זה יכול להיות?
סליחה על האורך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרפדת
ד``ר ולרי טפליצקי22/05/2008זה נשמה כמו סרפדת.
קיימים סוגי מזון רבים. האם יש קשר למזון. לשים לב לקשר למזונות שלא נבדקו. לשקול ביצוע טסטים למזונות נוספים חשודים.
יש לשלול רגישות ללטקס ולאחר מכן להתאים טיפול מניעתי וטיפול בהתקפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעדנים ואלרגיה לביציםבירנית20/05/2008
שלום, בני בן 10 חודשים עם אלרגיה חמורה לביצים. אפילו אם אני אנשק אותו אחרי שאכלתי ביצה הוא יתחיל לפרוח.
רציתי להתחיל לתת לו מעדנים ורציתי לדעת באיזה מעדנים יש ביצים והאם מעדן דניאלה שרשום במרכיבים קרם גבינה האם זה מביצים.
והאם גלוטן גם אסור לו....
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לביצה
ד``ר ולרי טפליצקי22/05/2008להיזהר ממרכיבים הבאים: ביצה, אלבומין, אובאלבומין,
לא ידוע לי על נוכחות מרכיבי ביצה בדניאלה אך רצוי לוודא זאת אצל היצרן.
חשוב להרכוש מזרק אפיפן לטיפול בתגובה אלרגית קשה.
חיסון נגד חצבת בגיל שנה יש לבצע בתנאי השגחה מיוחדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכר וזריקת דיפרוספאןאילנית19/05/2008
קיבלתי לפני שבוע זריקה זו במיון 2 CC לאלרגיה בגלל גירודים בגוף, בינתיים אין שיפור. עד אז הסוכר שלי היה מאוזן עם טיפול כדורים. מאז הסוכר שלי עולה לערכים מאוד גבוהים. אני יודעת שאני אצטרך לטפל בסוכרת ולפנות לרופא לשינוי התרופות. שאלותי הם: האם יתכן ויהיה בכל זאת שיפור ?, האם הסוכר עוד יכול לעלות ? והאם האיזון בסוכר יחזור לקדמותו או שכך המצב שלי ישאר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנית
ד``ר בן רנר19/05/2008חבל שלא דיווחת שאת סכרתית.הטיפול הזה לא עבורך ובוודאי לא במינון הכפול (2 מ"ל )כפי שניתן לך.זו תופעת לואי של החומר .גשי לרופא לאזן את הסוכר.מכיוון שהשפעת התרופה תפוג אחרי חודש לפחות רמות הסוכר יחזרו למצב שהיו לפני הטיפול.להבא דווחי שאת סכרתית וטיפול יינתן רק בכדורים שניתן להפסיק כל אימת שיש עליה בסוכר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אילנית19/05/2008חבל שיש רופאים שאפילו שאומרים להם כל מה שצריך בכל זאת הם עושים מה שהם רוצים כי אני כן אמרתי. אם אפשר לענות לי על שאר השאלות תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינגוליירשלומי19/05/2008
אני סובל מאלרגיה שאחרי מאמץ פיזי, תופעה עיקרית קוצר נשימה
ניתן לי התרופה סינגולייר ונאמר לי שאני לא חייב לקחת התרופה יום יום אלא גם אם אני אקח רק לפני המאמץ זה ימנע את התופעה של האלרגיה
האם יש אמת בדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומי סינגולר
ד``ר בן רנר19/05/2008לפני שנה בדיוק אושרה התוויה נוסםת של מתן סינגולר באסטמה ע"י הFDA לפני מאמץ בתנאים האלה. הכדור יילקח שעתיים לפחות לפני המאמץ רק למטופלים אסטמטים מגיל 15 שנה ומעלה.בעבודות מבוקרות שנערכו נצפה שיפור "רק " בחלק מהחולים .בכל מקרה אתה חייב להצטייד גם במשאף ונטולין במידה ותרגיש קוצר נשימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה חריפה אף סתום דחוףאבי19/05/2008
יש לי קוצר נשימה חריף דרך אף שהתחיל מיום שישי בשני נחירי האף
הייתי במיון יום שישי ושוב שבת המולץ לי לשתמש עם כדורי prednisone
4 ימים השתמשתי רק יום אחד זה גרם כאבי בטן המצב קשה אני מבקש יעוץ דחוף
איזה טיפול לעשות במצב שלי אני סובל מקטן מאלרגיה נזלת אבל עכשיו זה בלי לחה
ואני מרגיש אף נפוח וקשה מאד לנשום עזרה דחוף בעזרת השם היה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
אבי19/05/2008הרופא האאג במיון אמר שמצא בצקת באף יש צפצופים ללא נזלת שיוצאת אני מרגיש רע מאד
אני מתחנן לעזרה דחוף קשה לנשום דרך האף ולאכול בתודה אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ד``ר בן רנר19/05/2008ההמלצה הקודמת בעינה באף אין ציפצופים אלה קימים אם בכלל רק ע"פ הריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ד``ר בן רנר19/05/2008גש תחילה לרופא המטפל שיפנה במדת הצורך למרפאת אאג או למרפאה אלרגית אאין מקום לפנות לחדר מיון בתלונות של חסימה אפית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה !?עידו19/05/2008
שלום לך
מזה תקופה לא קצרה אני סובל מהתקפי שיעול שיכולים להמשך כרבע שעה-20 דקות.
במהלך ההתקף העיניים דומעות ואני פולט רוק (או שאולי זו ליחה) הפליטה ללא צבע, אלא שקוף אך מאוד צמיג, לפעמים גורם לי להרגשה שאני נחנק ממנה ושהיא מחליקה לי חזרה לגרון. הפליטה מלווה גם לפעמים בקצף לבן ולפעמים ניתן לראות מין תפליט קטן מאוד בצורת עגול בצבע לבן כהה יותר ומעו מעט גוון צהוב, אך כאמור רק שתיים-שלוש מוקדים קטנים כאלה בתוך הרוק/ליחה.
רופא אאג לא ראה שום ממצא בגרון לפני כחודש כשהייתי אצלו בגלל התקררות, פרט לליחה מרובה.
התופעה חוזרת אחת ליום עד יומיים-שלושה.
מישהו לא מוסמך אמר לי שאם הליחה לא ירוקה או חומה אלא שקופה מדובר באלרגיה ולא זיהום כלשהו.
- האם באמת זה עושה רושם של אלרגיה ?
- יתכן כי אם מדובר באלרגיה התופעה תחזור אחת ליום יומיים להתקפים קצרים של רבע שעה ?
- האם יתכן שאם מדובר באלרגיה היא יכולה גם להביא לחולשה ? כי ברוב הפעמין יש לי חולשה בזמן ההתקף וגם לאחריו מעט. (עצם נראה לי שהחולשה מופיעה אפילו לפני תחילת ההתקף ונראה שההתקף הוא תןצאה של החולשה).
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידו
ד``ר בן רנר19/05/2008הפשוט יותר לפנות למרפאה לאלרגיה לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ig-E TOTAL 204דנה18/05/2008
שלום
מידיי פעם יש לי פריחה על אמות הידיים. זה מתרחש למס' דקות ואז נעלם.
עשיתי בדיקת דם והתוצאה הייתה Ig-E TOTAL 204 כשרשום שערך הנורמה הוא בין 10-180.
מה זה יכול להיות? ואיך ניתן לטפל בזה?
אודה לעזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IGE
ד``ר בן רנר19/05/2008לערך שנקבת אין משמעות.סביר שאת סובלת מחרלת
גשי להבדק במרפאה אלרגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמח הגוזמניהיפית18/05/2008
שלום רב
ברצוני לדעת האים צמח הגוזמניה גורם לאלרגיה..
בתודה יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוזמניה
ד``ר בן רנר19/05/2008לא ידועה רגישות נשימתית.תוארו מקרים של רגישות למגע.מה תלונותיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמח גוזמניה
הדס13/11/2010לפני החג קיבלתי צמח גוזמניה מאז ואולי אין קשר התחילו לי בעיות עיניים דמלוות באודם חזק ביותר,דמעות,טשטוש,דקירות בעפעםיים ועוד.
טופלתי בסטרואידים,אנטביוטיקה. אבל אין שיפור.
ביקרתי אולי אצל חמש רופאי עיניים כולל םרופ ולמעשה כולם נותנים אותו טיפול
עם שינוי בשם התרופה.
לא מיותר לציין שמעולם לא סבלתי מדלקות.
בדיקות הדם טובות טכן בדיקות דן לדלקות יצאו תקינות.
חשבתי דאולי יש קשר לצמח הגוזמניה שאצלי בסלון
מה האפשרות ואם לא אז מה כן יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמח גוזמניה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי13/11/2010שלום הדס, פרחי נוי בד"כ אינם גורמים לאלרגיה, אבל אפשר לבצע לך בדיקת אלרגיה לכל היתר האלרנים צמחים ולא צמחים שיכולים לגרום לדלקת לחמיות אלרגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגתרדת מאוד במקום העבודה בלבד.דרורית17/05/2008
מקום העבודה שלי, שהינו חדר תצוגה, אפשר לומר שהוא די מלא אבק. המקום גם מעולם לא עבר הדברה. מאוד מתגרדת וגם נעקצת ברגליים ובידיים. אני עובדת שם לבד אך הרבה עובדים אחרים נכנסים למקום. אני היחידה עם הסימפטומים הללו.
הייתכן שאבק גורם לי לגירוי שכזה בעור, הוא שאני חולקת את מקום העבודה עם איזשהם חרקים קטנטנים. אגב ריבוי אבק גורם לי לגירויים במערכת הנשימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבצע בדיקות אלרגיות
ד``ר ולרי טפליצקי18/05/2008יש לבצע בדיקות אלרגיות אצל אלרגולוג ובמקום לברר האם את אלרגית לאבק. הזנחה של הנושא יכולה לגרום להתקפי אסטמה קשים. לעומת זאת טיפול הוא פשות ויעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליציטין סויה ???נעמי16/05/2008
שלום, ביתי בת 7.5 חודשים והיא אלרגית לחלב ולסויה. למיטב הבנתי היא אלרגית לחבון של הסויה. האם חלבון הסויה זה ליציטין?
על הרבה מוצרים כתוב ליציטין סויה.
האם אפשר לתת לה או שזה החומר אליו היא אלרגית?
(בעוד חודש אני אמורה לערוך לה בדיקת דם לבדוק האם האלרגיה חלפה)
לתשובתכם אודה, נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להימנע מליציטין סויה
ד``ר ולרי טפליצקי18/05/2008אנשים אלרגייים לסויה, אלרגיים בד"כ לחלבון סויה ולא ללציטין, אך הליציטין של סויה לפעמים מכיל כמות קטנה של חלבון סויה ולכן יכול לגרום לתגובה אלרגית.
לכן בינתיין רצוי להימנע מליציטין סויה. אך בעתיד אלרגיה לסויה יכולה לחלוף או להיחלש ואז אפשר יהיה תחת פיקוח רופאי לנסות ולתת מוצר שמכיל לציטין סויה.
לציטין הוא חומר תזונתי חשוב. יש מספיק לציטין בחלמון של ביצה, אם היא לא אלרגית לביצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
נעמי18/05/2008תודה על תשובתך. אני אמורה לעשות לילדה בדיקת דם בעוד כחודש לבדיקת אלרגיה. האם הבדיקה יכולה לשלול גם אלרגיה לחלב וגם לסויה?
אגב כמעט בכל המוצרים בשוק יש ליציטין סויה- במרגרינה, שמנים, רטבים... אם הילדה אלרגית לחלב ולא יכולה לציטין, מסכנה מה היא תוכל לאכול? זו ממש נכות עבור ילדה. היא לא תוכל להנות אפילו מגלידות פרווה ועוגות פרווה הכל מכיל לציטין.מה עושים ? תודה נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבצע תגר רק בהמלצה ואישור אלרגולוג
ד``ר ולרי טפליצקי18/05/2008תצתרכי כנראה לבצע תגר עם מזון חדש. זה אומר לתת מעט מאוד מהמזון ולעקוב אחרי התגובה. וזה במקרה והיא תשאר להיות אלרגית לסויה.
לבצע תגר כזה רק בהמלצה ואישור אלרגולוג עם אמצעי זהירות נדרשים במרפאתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לנוצות?!אלי16/05/2008
בשנה האחרונה אני נדרש להמצא במקום שיש בו תוכי.
בשנה זאת הופיעו לי מס' דברים מוזרים - גוש באף , דלקות עיניים .
האם ייתכן והמצאות של שעות רבות בסביבה עם תוכי עלולה לגרום לאלרגיה?
במידה וכן כיצד ניתן לטפל והאם הדרך היחידה היא המנעות מלהמצא באותו מרחב?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך קוראים לתוכי?
ד``ר ולרי טפליצקי18/05/2008כן, יתכן ואתה אלרגי לנוצות, אבל גם יתכן ולא, אלא לקרדית אבק בית ודברים נוספים.
רצוי מאוד לבצע בירור אלרגי אצל אלרגולוג כדי לקבל המלצות מדוייקות לגבי קשר לתוכי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית
אלי20/05/2008תודה רבה על התגובה .
הייתי אצל רופא אלרגיה , השאלה האם בנושא זה בדיקת הדם המיוחדת שמזהה רגישויות היא פתרון לגילוי הבעיה?
שוב תודה ולילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצות ואלרגיהרמה14/05/2008
לפני כ 3 ימים התחלתי לצחצח שיניים עם מעט סודה לשתיה
למחרת הופיעו על גופי כ 30 עקיצות שניראות כמו עקיצות יתוש, זה לא יתוש מכייון שרק אני עקוצה
יש לי רשתות בבית, כל יום מאז (עברו 4 ימים) נוספו לי חדשים והמון , זה לא אבעבועות כי כבר היה לי בילדותי , האם יכולה להיות תגובה אלרגית לסודה לשתיה? יש לציין שמהבוקר הפסקתי להשתמש בסודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצות
ד``ר בן רנר15/05/2008סודה לשתיה לא תגרום לפריחה אבל תפסיקי ותתרשמי לאחר מספר ימים.תמיד יש הפתעות
דר' ורנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהראובן14/05/2008
שלום רב,
ברצוני לדעת מהו מבחן מטכולין וכיצד הוא מתבצע.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטכולין
ד``ר בן רנר14/05/2008זה מבחן תגר המאבחן רגישות יתר של הסימפונות ,או אסטמה ביתר פשטות..מבוצע רק בבתי חולים במעבדה מיוחדת ע"י שאיפה של החומר בכמויות עולות עד לקבלת( או אי קבלה )של הפרעה בתפקודי ריאה
דר' ורנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)