מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה חוזרתעירית30/03/2008
כפעם בשנה מתמלא גופי בפריחה אדומה, נפוחה ומגרדת. בד"כ במין מהלך שעובר על כל הגוף. זה קורה עכשיו וזה קרה בדיוק לפני שנה אז גם הגעתי למיון עקב התנפחות השפתיים והפנים.
הפריחות הופיעו כל פעם בזמן אחר ולא זיהיתי קשר (הפעם הזו ולפני שנה - אולי קשור לאביב? מזג אויר?) פעם לאחר שימוש באנטיביוטיקה, פעם לאחר מחלה וכו וכו...
האם ניתן לקחת אוטרקס שנרשם פעם הקודמת מבלי לגשת לרופא?
איך ניתן לבדוק את מקור האלרגיה?
מה יכול לעזור לתופעה?
תודה רבה, ימים טובים
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתמלא גופי בפריחה אדומה, נפוחה מגרד
ד``ר ולרי טפליצקי30/03/2008בירור אלרגי יכול לעזור לברר סיבה כמו למשל אלרגיה למזון, פריחה של דשא, עץ זית, ברוש וחולי.
אוטרקס היא תרופת מרשם, זאת אומרת היא ניתנת רק על פי הוראת רופא.
ישנם תרופות אנטי אלרגיות אחרות לורטדין וצטיריזין אשר נמכרות בבית מרקחת ללא מרשם רופא.
תרגישי טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטטיסאלינור29/03/2008
בני בן 4 חודשים סובל מאטופיק דרמטטיס המתבטא בפנים בעיקר במצח, לחיים, צוואר (התופעה החלה מספר שבועות לאחר מתן מטרנה בנוסף להנקה) הופנתי ע"י רופא עור לאלרגולג שביצע טסטיים עוריים ונמצאו שלילים לחלב וסויה, אך בכל זאת המליץ על מתן נוטרמיגן למשך חודש ואי אכילת מוצרי החלב אצלי מאחר ואני מניקה עדיין. אני קצת חוששת מהמעבר לנוטרמיגן, האם זה בסדר לנסות לתת נוטרמיגן למשך חודש ואח"כ לחזור לחלב במידה ואין שיפור בפריחה על הפנים? האם ניתן לסבן ולחפוף לילד רגיל כמובן במוצרים המתאימים לתינוקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברה לנוטרמיגן או תרכובת צמחית
ד``ר ולרי טפליצקי30/03/2008מסיית בטיפול של תינוקות אלרגים או אשר לא סובלים טוב את חלב פרה.
מצד שני לא כל אטופיק דרמטיטיס הוא בגלל אלרגיה למזון, אלא לקרדית אבק או אלרגנים נשאפים אחרים ולפעמים גם ללא אלרגיה בכלל.
כשלא יודעים בוודעות מה הסיבה, מנסים להחליף מזון ומטפלים עם טיפול מקומי ואנטיהיסטמיני ומשחות. אפשר לרחוץ עם סבון נוזלי רגיל מאושר בקרם לחות, היפואלרגני, עם מריחת שמן תינוקות אחרי הרחצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן תינוקות
אלינור30/03/2008אני משתמשת בשמן אמויל באמבטיה ומורחת לאחר רחצה בדרמקול האם עדיין יש צורך בשמן תינוקות והאם שמן תינוקות אינו סותם נקבוביות. שמן תינוקות של גונסון זה טוב?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר אמבטית שמן לא צריך עוד שמן
ד``ר ולרי טפליצקי02/04/2008גונסון זה טוב גם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלטה על אפיפןמיכל28/03/2008
בתי בת שנתיים, אלרגית לחלב. עשתה בדיקה עורית לפני כחצי שנה והתקבלה תוצאה מקומית מאוד חריפה לדברי הרופא. בפגישה דיווחתי לרופא כי הילדה מוגדרת גם כאסטמתית. הרופא החליט לצייד אותנו במזרק. האם ההחלטה נבעה מהעובדה שהקטנה גם אסטמתית, או שבכל מקרה כשהתגובה העורית חריפה נותנים מזרק?
מתי לדעתך כדאי לחזור על הבדיקה, או לבצע בדיקת דם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפיפן לטיפול בתגובה אלרגית מסוכנת
ד``ר ולרי טפליצקי30/03/2008וכזאת יכולה להתרחש אצל כל ילדה אלרגית לחלב פרה ובמיוחד ילדה אסטמטת.
טסט אלרגי חוזר כדאי לעשות פעם ב6-12 חודשים. בורב המקרים אלרגיה חולפת לכראת גיל 5.
יש למנוע חשיפה לחלב פרה. איך הילדה מסתדרת בגן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לשמריםשני28/03/2008
שלום רב,
ידיד שלי סובל מכאבי ראש קשים (מיגרנה?) כאשר הוא אוכל מזון עם שמרים או גבינה צהובה.
האם ידועה רגישות כזו או שמא מדובר בפטרייה כלשהי?
האם יש פתרון לכך או שמא הפתרון הוא הימנעות ממזון זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
ד``ר בן רנר28/03/2008בגבינה צהובה קיים חלבון טיראמין הידוע כגורם למיגרנות .המנעות חובה.רגישות לשמרים ניתן לבדוק בתבחיני העור.היחס לכאבי הראש בספק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה אחרי חיסוןקטי28/03/2008
בני בן השנה וחודש הגיב בצורה אנפלקטית לחלב בגיל 4 חודשים
עד אז ינק ואכל כ 30 פעם תחליף חלב
התגובה הגיעה 48 שעות לאחר חיסון המחומשת
טסטים עוריים גילו שהוא אלרגי גם לבוטנים,שומשום,סויה ,אבוקדו והכי נורא ביצים(ברסט)
בהמלצת רופאים ולפי אינטואיציה החלטנו לוותר בגיל חצי שנה על החיסונים ולהתחיל שוב את התהליך בגיל שנה כאשר יקבל חיסונים 'בבודדת' את החיסון האחרון בסידרה קיבל ללא השעלת
כלומר רק דיפטריה טטנוס .אחרי חצי שעה עלה חומו ל39.3 ונמשך כיומים כולל שילשולים
ההבחנה היתה אדמדת {למרות שחלה כבר באדמדמת הרופאה אמרה שיש הרבה וירוסים}
כ-72 שעות אחרי החיסון הופיעה פריחה אלרגית קשה על שטחים נרחבים בעור פנסטיל לא עזר!
במיון קיבל בטניזול והפריחה עברה כעבור קמה שעות (מלבד פריחה לא היו שום סימנים)
שאלתי... האם יש קשר לחיסונים?, מה לעשות בעתיד?
בעוד שבועיים אנחנו צריכים להתחיל סשן נוסף של חיסונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון
ד``ר בן רנר28/03/2008ייתכן וחלה עוד לפני החיסון במחלה זיהומית שחלפה תוך 3 ימים ללא כל קשר לחיסון אך קיימת אפשרות שרגיש למרכיבי החיסון.ניתן לבדוק זאת במרפאה אלרגית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה גינרית לא יעילהליטל27/03/2008
שלום
רציתי לדעת איך יכול להיות שבנטילת הטבליות- לורסטין כל תופעות האלרגיה שלי (בעיקר נזלת, ללא פריחות) נעלמות אך כאשר אני נוטלת לוראטדין (של טבע) התרופה לא משפיעה עליי כלל.
אני יודעת ששתי התרופות מכילות את אותו רכיב פעיל, אך בכל זאת יש הבדל בתגובתי.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה גנרית
ד``ר בן רנר28/03/2008זה ויכוח ישן בין חברת המקור למבטח.תרופות גנריות מכילות את אותו החומר הפעיל אך תהליך הייצור והחומרים הנלווים שונים .זה פטנט של היצרן שלא ניתן להעתיק אותו.במשחות הנושא עקרוני מכיוון שהמסיסות של החומר הפעיל שונה מיצרן ליצרן.כנ"ל גם בכדורים.המבטחים בכל העולם נוקטים באפשרות הקלה של חיסכון ומשלמים רק עבור התרופות הגנריות .זה מוזיל את המחיר והשאר לדידם לא חשוב.טבע היא מספר אחד בגנריקה בעולם ובאופן כללי טיב התרופות מעולה.המוזר שבדבר שכל המחקרים נעשים עם תרופות הפטנט בתקופה שהפטנט היה תקף.את הגנריקה אף אחד לא בודק.אם חשוב לך קני את המקור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה בשם פרדניזוןשאלה על תרופה27/03/2008
יש לי דלקת בדרכי הנשימה היה לי שעול נוראי אחרי פעם אחת שלקחתי את התרופה פרדניזון היתה הטבה משמעותית ביותר אני פוחדת לקחת את התרופה כי יש לי סכרת והשעול כמעט נעלם אני מרגישה הרבה יותר טוב אני מקבלת אנטיביוטיקה בשם רוליד -האם אפשרי לא לקחת את הפרדניזון יותר -תודה חני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חני
ד``ר בן רנר27/03/2008לחולי סכרת לא מומלץ ליטול פרדניזון.במידה ואת אמנם מרגישה טוב אין מניעה להפסיק.קימיות תרופות של סטרואידים בשאיפה (בודיקורט ,פליקסוטייד וכן משאפים מורכבים כגון סימביקורט וסרטייד) ועדיף להשתמש בהם .החלמה מהירה.גשי לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחומר משמרמיכל26/03/2008
ד"ר שלום רב,
בתי בת 3 . שמתי לב מגיל צעיר יותר, כי ברגע שהיא אוכלת איזשהו מאכל המכיל E 202 פוטסיום סורבט, מופיע לה אודם מסביב לפה או בכל אזור בו אותו מאכל נגע בעור.
אציין כי בתחילה היה מדובר בסוג מסויים של גבינות אשר במרכיבים שלהם הכילו חומר זה.
לאחר שגיליתי כי האודם נוצר לאחר מגע עם גבינות ספציפיות- רכשתי גבינות אשר במרכיביהן אין חומר זה.
הבעיה היא שחומר זה נמאת בהרבה מוצרים. לדוגמא חומוס תעשייתי (רגיל שנמכר בסופר) גורם לאותה אדמומיות להופיע, גם לדוגמא פיתה עם לבנה שרוכשים בדוכנים שונים- גורם לאדמויוות.
אציין שהאודם נעלם כחצי שעה ולאחר שטיפת המקום ללא כל סימנים.
עד מתי עלי להמנע מלתת לה מאכלים המכילים חומר זה?
האם עלי לבצי בדיקות נוספות?
אציין כי מדובר בילדה בריאה לחלוטין.
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחומר משמר
ד``ר בן רנר26/03/2008בליאת ברירה אם האבחנה אמנם נכונה,אין לתת חומר זה.בדקי במרפאה אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אומרות שתי התוצאות האחרות?ד``ר בן רנר25/03/2008
ביתי בת השש וחצי קיבלה את התוצאה הבאה:
Class Interpretation:
Class : Conc.(KU/L)
-
0 : 0.00-0.34
I : 0.35-0.69
II : 0.70-3.49
III : 3.50-17.49
IV : 17.5-52.49
V : 52.5-99.99
VI : >=100
וכן גם תוצאות חריגות ב-CBC:
Lymphocytes 28%
Eosinophils 5.6%
אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי מה היא הבדיקה הראשונה המצויינת
ומה אומרות שתי התוצאות האחרות.
תודה רבה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
ד``ר בן רנר26/03/2008התוצאות הראשונות אינן תוצאות בדיקה אלא טבלת היחוס.בהמשך הדף תמצאי את התשובות ולפי טבלת היחוס ניתן לדרג את התוצאה.הבדיקה השניה היא חלק מבדיקת דם שגרתית הקרויה ספירת דם.מצוינים אחוזי כדוריות לבנות מסוג לימפוציטים ואאוזינופילים.ע"פ הבדיקה אחוז הלימפוציטים נמוך. בילדים בגיל 6 יהיו כ40% ואילו אחוז האאוזינופילים 5.6% הוא מספר גבוה יחסית צריך לראות את כל הבדיקה ע"מ לתת התיחסות נאותה.בשביל זה קיים הרופא המשפחתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה שלשולים והקאות*25/03/2008
כל היום אתמול סבלתי מפריחה קשה בכל הגוף שלשולים והקאות.
האם זו אלרגיה או מחלה אחרת? חשוה לציין שלא היה לי חום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה ושלשול
ד``ר בן רנר26/03/2008מחלה זהומית סבירה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטיס ואלרגיה לפריחת אביבfino24/03/2008
אילו בדיקות אלרגיה ניתן לבצע בפעוט בן שנתיים עם אטופיק דרמטיטיס- אילו אלרגנים ניתן לבדוק בגיל זה?
ומה מהימנות הבדיקות?
ושאלה נוספת- מה ניתן לעשות כנגד אלרגיה לפריחות של עצים שונים, פרט לפתרון של מתן תרופות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע נוסף
סמדר26/03/2008בתור אחת שסוחבת את הצרה של אלרגיות
אז לא יעזור לך שום דבר אלא אם תתגוררי באזור תעשייתי
כבד בעשן ולא באזור צמחי הרווי צמחיה.
בעניין תרופות , אז אין שום מניעה מלבד אנטי היסתמינים
שכל רופא יודע וחלקם כבר נמכר בלי מרשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהfino
ד``ר בן רנר26/03/2008ניתן לבצע הן תבחיני עור והן בדיקות דם לזיהוי הגורמים האלרגנים.מהימנות הבדיקה גבוהה.לגבי רגישות לעצים ניתן לטפל בטיפול תרופתי ובטיפול אימונוטרפי(חיסוני)לאלרגנים המחוללים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לגזרליסה24/03/2008
שלום ביתי בת 6 חודשים אלרגית לחלב ולסויה. אתמול ניסינו בפעם הראשונה גזר, היא אכלה כפית אחת או שתיים. והיום ניסינו שוב גזר ולאחר האוכל הופיע כמו פריחה קלה (אדמומיות בעור באיזור המרפק והזרוע העליונה. אני לא בטוחה שזה מהגזר. האם ייתכן שהיא אלרגית לגזר? האם לנסות שוב? תודה ליסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לגזר
ד``ר בן רנר26/03/2008רגישות לגזר אינה שכיחה אך קיימת . לאור גילה הצעיר והעובדה שזו לה הפעם הראשונה שבאה במגע עם גזר סביר שלא מדובר ברגישות לגזר הרגישות מופיעה באכילת גזר חי ולא מבושל ולעיתים מופיעה עם רגישות לסלרי .ניתן לבצע תבחין עור במרפאה אלרגית .לתת מנה נוספת עלולה להיות מסוכנת לילדה.במידה ואכן זו האבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאבק-תרופות מומלצותסיון23/03/2008
שלום
אני סובלת מאלרגיה לאבק כתוצאה מכך אני מנוזלת כל השנה, האף של סתום רוב הזמן וזה מפריע לנשימה, כמן כן אני סובלת מגירודים בגוף ובעיקר בפנים יש לי פצעים קטנים והפנים מאדימות.
איזה תרופות/כדורים היית ממליץ לי לקחת גם שיפתרו את עניין הנזלת התמידית , את הגירודים והפריחה בעור הפנים?
אודה לעזרתך בנדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאבק-תרופות מומלצות
ד``ר בן רנר26/03/2008טיפול תרופתי פרטני לא ניתן לתת ברשת. אנטיהיסטמיניקה תעשה את המלאכה.איזו ? לפי המלצת הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאנטיביוטיקהשרון23/03/2008
שלום רב,
השבוע לקחתי כדור אנטיביוטיקה (מינוציקלין) ואחרי חצי שעה התחילו לי עקצוצים בשפתיים והן החלו להתנפח.כמו-כן,כל חלל הפה התנפח והיו לי קשיי בליעה.במקביל הופיעה לי בגוף פריחה (כתמים אדומים) אדומה ומגרדת.ברגע שאני מגרדת המקום מתנפח.יש לציין, לקחתי את הכדור ביום שישי ולאחר שגיליתי שהגוף שלי הגיב לא טוב לכדור הפסקתי לקחת.מאז לקחתי 2 כדורים אלרגי אבל עדיין אין הקלה.בלילות השפתיים שלי מגרדות ומתנפחות וישנה פריחה מסביב לשפתיים ,כנ"ל לגבי הפריחה שלא מפסיקה לגרד ולהתנפח..הייתי אתמול במלר"ם והרופאה נתנה לי כדורי טלפסט.היום ,יום ראשון , לקחתי לפני חצי שעה כדור.שאלתי, האם הכדורים הנ"ל אמורים לפתור את הבעיה או אולי אני אמורה לקבל טיפול אחר?
אודה לכם אם תענו לי בהקדם,
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה למינוציקלין
ד``ר ולרי טפליצקי23/03/2008נכון, זה מתאים לאלרגיה למינוציקלין. רצוי להימנע בעתיד מתרופה זאת וקבוצתה: טטרציקלין, דוקסילין.
התופעות עלולות להמשך מספר ימים. נטילת "אלרגי" תקל על הגרד ונפיחות. אך במקרה ואין תגובה מספק טובה לכדור אנטיאלרגי אחד ניתן להחליף לכדור אחר מסוג אנטיהיסטמיני אצל רופא אלרגולוג.
החלמה מלאה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלבתקווה22/03/2008
התינוק שלי בן 7.5 חודשים אובחן אצל רופא מומחה בגיל 3.5 כסובל מאלרגיה לחלב לאחר ניסיון ראשון שלי להזין במטרנה חלבית , היום ניזון ממטרנה צמחית, הוא בן 7.5 ולאחרונה עשיתי לו בדיקת דם ספציפית לחלב ונתקבלו תוצאות :
קזאין 60
alpha lactalbumin 87.70
27 lactalbumin beta
milk 91.6
רציתי לדעת מה אומרות ערכי התוצאה לגבי האלרגיה ??
האם יש הבדלים בחומרת האלגיה לחלב ?? אם כן , האם התינוק שלי אלרגי בצורה חמורה ??
אודה על היענותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלב
ד``ר בן רנר22/03/2008התשובות מצביעות על רגישות גבוהה לחלב.תפסיקו חלב עד גיל שנתיים ורק אחר כך לחזור על הבדיקות
דר' ורנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)