מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אטופיק דרמטיטיס בבן שנתייםfino21/03/2008
לבן שלי יש אטופיק דרמטיטיס המתבטא בפריחה בפנים ומאחורי האזניים
אנחנו גרים בחיפה באזור מלא צמחיה ועצי אורנים
נסענו לארבעה ימים להורים שגרים במרכז הארץ בעיר ופתאום הפריחה כמעט נעלמה לו, חזרנו לחיפה לביתנו והפריחה חזרה
האם יתכן שזה נובע מפריחה של עצי אורן או עצים/ צמחים אחרים?
ואם כן מה ניתן לעשות כנגד זה?
האם יש מסנני אויר שניתן לרכוש וזה יעזור במקרה של אלרגיה לפריחות אביב?
אילו בדיקות אלרגיה ניתן לבצע לפעוט בן שנתיים פרט להזרקת חומרים אלרגניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס בבן שנתיים
ד``ר בן רנר21/03/2008אטופיק דרמטיטיס היא תופעה אלרגית עורית על רקע רגישות לאלרגנים סביבתים ומזון ועוד.רצוי לבצע ברור במרפאה אלרגית מקומית .גם לפעוט בן שנתיים ניתן לבצע את הברור ללא כל חשש.התופעה חולפת במרבית המקרים במהלך ההתבגרות .עד אז יש צורך לטפל !לעיתים מתלווים למחלה גם אסטמה ונזלת אלרגית .במידה ואת חברה בכללית פני למרפאת לין או לאחת ממרפאות החוץ של בתי החולים רמב"ם כרמל או בני ציון ובמידה ואת חברה במכבי פני לאחד מהרופאים העצמאים של הקופה באזור חיפה.
דר' ורנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלב פרה??טל21/03/2008
שלום רב, בני בן חמישה וחצי חוד', יונק. לפני כחודשיים היו לו יציאות עם כתמי דם קטנים ולפי המלצת הרופאה, הפסקתי לאכול מוצרי חלב פרה ואכן, הכתמים נפסקו וגם מס' היציאות קטן משלוש פעמים ביום לפעם ביומיים (כפי שהיה קודם לכן). אבל, עדין היציאות שלו הן בצבע ירוק כהה (זרחני משהו) וגם ריחן חריף. אני צימחונית ולכן, צורכת סויה וטופו באופן יומיומי- האם יש אפשרות שהוא אלרגי גם למוצרים הללו? בנוסף, ניסינו לתת לו מרק שמכיל תפו"א וגזר ושוב חזר הדם - הפסקנו עם המוצקים- והיציאות השתפרו. האם ייתכן שהוא אלרגי לתפו"א או לגזר?
עם אילו מוצקים כדאי להתחיל כדי שלא יופיעו תופעות אלרגניות והאם אתה ממליץ על בדיקה כלשהי? ואחרון וחביב, כיצד יש לתת לו תחליפי חלב?
אודה מאוד לתגובה.
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: טל
ד``ר בן רנר21/03/2008שלום טל
התינוק יונק ולא סביר שרגיש לחלב פרה.גם צבע היציאות מתאים ליניקה.פני לאלרגולוג באזורך ע"מ לבצע את הברור
דר' ורנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לניקללידור20/03/2008
שלום,
לפני כשבועיים התחלתי להתגרד בכל הגוף, בעיקר בחלק העליון (הבטח, הגב והידיים). הלכתי לרופאה שאמרה לי שיש לי אלרגיה והפנתה אותי ע"פ בקשתי לאלרגולוג שעשה לי בדיקה עם מדבקות וגילה שאני אלרגית לניקל, אלרגיה שידועה לי.
עד שהלכתי לאלרגולוג השתמשתי במשחה שנקראת "אולטאלאן" שהפחיתה את הגירודים אבל לא הפסיקה אותם. ואחרי הבדיקה קיבלתי משחה שנקראת "אלוקום" שגם, מפחיתה את הגירודים אבל הם עדיין לא נפסקו. האם יש טיפול אחר שעלי לקחת שיכול לעזור לי יותר?
קראתי באינטרנט שאלרגיה לניקל היא מקומית, ולי מגרד בכל הגוף. יכול להיות שלמרות שהבדיקה שביצעתי, אני אלרגית למשהו אחר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה של עור
ד``ר ולרי טפליצקי21/03/2008יתכן ואת סובלת מ"אסטמה של עור" - כינוי של אטופיק דרמטיטיס: מחלה אלרגית של עור מאוד דומה בתופעות לרגישות לניקל, אך הרבה יותר מפושטת ועכשנית לטיפול.
צריך לבצע טסט אלרגי נוסף לגילוי אלרגיה הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהעופר20/03/2008
אני סובל מיזה כבר הרבה זמן היום לפני כמה ימים אלכתי ועשיתי בדיקות דם לאלרגיה אנא בדקו אם התוצאות האלו בסדר:
DIFFERENTIAL
NEUTROPHILS% 47.6% 28-59
LYMPHOCYTES % 34.4%
MONOCYTES%9.0* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התוצאות האלו בסדר
ד``ר ולרי טפליצקי20/03/2008אלו לא בדיקות דם לאלרגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לבירה?עומר20/03/2008
שלום רב,
לאחר שאני שותה בירה בארץ אני נתקף בקשיי נשימה והרגשה של גודש בגרון.
לאחרונה נסעתי לטיול בחו"ל ושתיתי בירה והדבר לא קרה.
האם יכול להיות תוסף לבירה בארץ שבעקבותיו מופיעה התגובה האלרגית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוסף לבירה?
ד``ר ולרי טפליצקי20/03/2008לא דווח ולא סביר שתהיה תופעה זאת בארץ בלבד. כנרא צירוף מקרים.
תמשיך לשתות בירה גם בארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוייקוציטים 3.9עידן18/03/2008
שלום רב !
אני אלרגי לאבק ומקבל מזה 5 חודשים חיסון כל שבוע....
בשבוע האחרון העלו לי את המינון בבקבוק רביעי, כל השנה אני מרגיש לא טוב
פעמים רבות (להבדיל מחברתי שבאופן טבעי לא חשה בטוב פעם אולי פעמיים בשנה)
-החיסון האחרון החליש לי את הגוף באופן מאוד משמעותי מהרגיל (שכבתי בבית עם 39.7 מעלות)
לכן נלחצתי מעט ופניתי לרופאה לבקשת בדיקות דם..היום קיבלתי תוצאה כי לוייקוציטים 3.9 (נמוך מהממוצע) ברצוני לציין כי אני מתאמן 3-4 פעמים בשבוע ואוכל בריא...
יש לי ממה להלחץ או שמא זה אופייני למי שמטופל באלרגיה עם חיסון שבועי ?!??!?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר
ד``ר ולרי טפליצקי19/03/2008אין קשר בד"כ בין ספירת ליוקוציוטים (תאים לבנים) וחום לחיסונים אלרגיים.
רמת תאים לבנים מושפעת מגנטיקה, מחלות וירליות דוגמת שפעת ועוד הרבה גורמים נוספים.
יש לבדקו מה היתה רמת תאים לבנים בבדיקות דם קודמות. יש לראות בספירת תאים לבנים פילוג על פי תת קבוצות.
תרגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלבזיוה17/03/2008
בתי בת 4 וחצי אלרגית לחלב מאז גיל 9חודשים.אלרגיה קשה מאוד שמתבטאת בבצקת בגרון וקושי נשימה.לפי בדיקות דם שאנו עושים לה כל שנה לערך היא עדיין מאוד אלרגית (70%).לפי מה שקראתי בפורום כתבת שבדרך-כלל עד גיל 3 זה עובר.מתי נראה לך שיעבור לבת שלנו האלרגיה?השבוע לצערנו אכלה סוכרית עדשים בגן וקיבלה התקף אלרגיה קיבלה פניסטיל בגן 12 טיפות לאחר-מכן אינלצית ונטולין בקופ'ח וקבלת תרופת סטרואידים ופיקוח 6 שעות.האם תופעה זו עוברת?או האם התגובה נחלשת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתי בת 4 וחצי אלרגית לחלב
ד``ר ולרי טפליצקי19/03/2008לא רוצה להשמע פסימי אך כנראה אלרגיה לחלב תשאר אצל בתך.
רצוי מאוד שהיה תמיד בתיק שלה ושלך מזרק אוטומטי אפיפן לטיפול בתגובה אלרגית קשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות נשימהנתי17/03/2008
שלום
אני פונה בבקשה אליכם בכדי לעזור לאחותי אשר סובלת כשנתיים מבעיות נשימה קשות ביום ובלילה. הייתה אצל רופה: א,א,ג לדבריו היא אלרגית ,קיבלה כדורים ואין שינוי אגב ,המוצה היחידי שלה בכדי לשרוד הם משאף ונטולין ,ואבקה לשאיפה, שעוזרים בקושי, האף סתום ויבש.
אנה עזרו לאחותי הסובלת מאוד.
בתודה: נתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות נשימה קשות ביום ובלילה
ד``ר ולרי טפליצקי19/03/2008יש לפנות לאלרגולוג, לבצע בירור אלרגי ולקבל טיפול. כשמדובר בנזלת אלרגית קיים טיפול סביבתי, תרופתי וחיסוני.
כנ"ל באסטמה אלרגית.
התרופות הם רבות ובד"כ יעילות.
לא להתייעש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבון ואטופיק דרמטיטיסfino17/03/2008
שלום
לבני בן השנתיים יש אטופיק דרמטיטיס המתבטא בפריחה על הפנים ומאוחרי האזניים בלבד
אין לו פריחה על הגוף.
שאלתי:
האם כדאי להמנע מלשטוף אותו בגוף עם סבון רגיל באמבטיה, למרות שהפריחה היא רק באזור הפנים?
ואם כן -באילו סבונים ניתן להשתמש במצב של דרמטיטיס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה על הפנים ומאוחרי האזניים בלבד
ד``ר ולרי טפליצקי19/03/2008לא כדאי להמנע מלשטוף אותו בגוף עם סבון רגיל באמבטיה בתנאי שזה "אל סבון" עדין.
אין עדפה לשום סבון במצב הזה כשהפריחה מוגבלת.
כדאי לבצע בירור אלרגיה אם לא בוצע עד עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה רירית ומסריחה מאד האם אלרגיה?נטע14/03/2008
שלום רב,
בני בן 3 חודשים ואובחן בגיל 10 ימים שהוא אלרגי לחלב,עקב ריר אדום בצואה. הוא הועבר לנוטרמיגן עד לפני שבוע. מיום שבת שעברה הוא לא מפסיק לתת צואה כמעט באופן סמוך למועד ההאכלה. הצואה רירית ומסריחה מאד ובעלת מרקם הדומה לקוטג'. לאחר בדיקות תרבית ובדיקות דם שלקחה הרופאה שלו לא נמצאו ממצאים מדאיגים. הרופאה טוענת שמדובר גם באלרגיה לנוטרמיגן ולכן העבירה אותו לנאוקייט.
יש לציין שהוא עדיין ממשיך לעשות את אותו קקי.
וצבע הצואה ירוקה מאד כמעט שחור.
שאלתי האם הדיאגנוזה של הרופאה שלו נכונה ? האם הגיוני שהוא אלרגי עד כדי כך אחרי שהוא אוכל 3 חודשים נוטרמיגן ?
לתשובתך המהירה אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה אלרגיה?
ד``ר ולרי טפליצקי15/03/2008אלרגיה לנוטרמיגן זה דבר מאוד נדיר.
שאלת המפתח היא האם הפרעה בצואה מפריעה לעלייה תקינה במשקל וחיים תקינים של תינוק?
במקרה וכן יש להתחיל מהתחלה ולבצע בירור אלרגי על ידי טסטים עוריים למזון תינוקות כולל חלב פרה וסויה ובדיקות דם אלרגיות.
במקרה ולא להמשיך תזונה נוכחית.
ובכל מקרה בגיל 5-6 חודשים כדאי לבצע טסטים אלרגיים לאיבחון של אלרגיה לחלב פרה והתאמת תזונה.
בברכה
ד"ר טפליצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
נטע16/03/2008במידה ולא מדובר באלגיה לנוטרמיגן מה יכולה להיות הסיבה לצואה הרירית. ? כפי שצייניתי בדיקות דם ובדיקה פרזיטים תקינים. וכן יש עליה במשקל והתינוק חיוני לחלוטין.
מה לעשות (הרופאה העבירה אותו לנאוקייט??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופאה העבירה אותו לנאוקייט?
ד``ר ולרי טפליצקי16/03/2008להמשיך מעקב אצל רופאת ילדים, להיצמד להוראתיה. החלפת מזון יכולה לשפר יציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לתינוק?שואלת13/03/2008
שלום רב.
התינוק שלי בן 5.5 חודשים, יונק בלבד. בין החודש הראשון לחודש השלישי לחייו היה לו מעט דם בצואה. גסטרואנטרולוג אמר לי להפסיק לאכול את כל האלרגנים (מוצרי חלב וסויה, שקדים ואגוזים, ביצים ושומשום) ובאמת תוך יומיים-שלושה הדם חלף(אבל הוא גם הגיע לגיל 3 חודשים ויכול להיות שמערכת העיכול הבשילה...). מאז ניסיתי להחזיר לאט לאט את האלרגנים, ותודה לאל הדם לא חזר. אבל - יש תופעה של פליטות שמפריעה לעלייה תקינה במשקל. הוא תמיד פלט, כי יש לו ריפלוקס, שאובחן גם קודם. הוא פלט גם כשלא אכלתי את האלרגנים, אבל לאחרונה יש החמרה. לרופאה נראה כאילו יש מתאם בין ההחמרה בפליטות לכך שחזרתי לאכול, וטוענת שריפלוקס אמור להשתפר ולא להחמיר . לדעתי זה לא מדויק, אבל אני כמובן חוששת להזיק לילד. רופאת ילדים שהיא גם אלרגולוגית אמרה לי לאכול הכול, כל עוד כמובן אין דם, כי לדעתה אין קשר. אבל - גסטרואנטרולוג נוסף חושב שכן יש קשר. אני כבר במבוי סתום כי כשאני אוכלת פחות יש גם ירידה בחלב. מה דעתך? אלרגיה יכולה להתבטא בפליטות בלבד? האם זה באמת מצדיק להפסיק לאכול את האלרגנים או לעבור לפורמולה? אשמח לתשובתך המהירה, ותודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פליטות שמפריעה לעלייה תקינה במשקל
ד``ר ולרי טפליצקי15/03/2008שאלת המפתח היא האם פליטות מפריעות לעלייה תקינה במשקל וחיים תקינים של תינוק?
במקרה וכן יש לבצע בירור אלרגי על ידי טסטים עוריים למזון תינוקות ובדיקות דם אלרגיות.
במקרה ולא להמשיך תזונה רגילה.
בכל מקרה יש להיזהר בהמשך במתן פורמולה חלבית וצמחית. להתחיל בכמויות קטנות מאוד כדי למנוע תגובה אלרגית קשה.
בברכה
ד"ר טפליצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, והמשך
שואלת16/03/2008הקטנצ'יק מתפתח בצורה תקינה (טפו-טפו) ולא נראה שהפליטות מפריעות לו. לגבי העלייה במשקל - היא נעצרה קצת, ולכן אני דואגת (לא "שברה עקומות", אבל ירד מאחוזון 10-25 לאחוזון 5-10. מצד שני - זו שקילה שבועית ולכן הבנתי שלא צריך להיבהל מייד, כי לפעמים הם עושים את העלייה דווקא בשבוע שאחרי..). העניין הוא שהימנעות שלי מכל האלרגנים גם פוגעת, מן הסתם, בייצור החלב, וא אנחנו במעגל שקשה לשבור... השאלה היא שוב, אם פליטות בלבד יכולות להעיד על אלרגיה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהבדיל מהקאות...
ד``ר ולרי טפליצקי16/03/2008קיום פליטות בלבד אחרי האוכל אצל תינוק זאת לא בעיה קשה שדורשת טיפול או בירור ולא מעידות בד"כ על אלרגיה.
להבדיל מהקאות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל לחדד בבקשה את ההבדל
שואלת16/03/2008בין פליטה והקאה? האם זה רק הבדל בכמות? כי הוא פולט לפעמים כמויות גדולות מאוד..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לקטון
אוסנת בן יהוד20/10/2010אשמח לקבל את הרשימה.
גילו רגישות מסוג זה לביתי בת ה-14.
תודה, אוסנת.
מספר פקס - 049988880* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגית לקטו
ניצה01/11/2013מתברר לי שאני אלרגית לקטון CG
אודה מאוד למי שיכול לשלוח לי רשימת מוצרי טיפוח וניקוי שאינם מכילים קטון
מוצרי קוסמטיקה ואיפור
סבונים ומוצרים לשיער
חומרי ניקוי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לקטון cg
מיכל05/12/2013אחרי כמה שנים של סבל אובחנתי כאלרגית לקטון cg.
אשמח לקבל למייל רשימת מוצרים ללא קטון זה יהיה לי לעזר רב.
תודה מראש, מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרי קוסמטיקה שאין בהם קטון
הדס04/11/2014על פי מה שידוע לי מהכימאית שהרכיבה את התכשירים
במוצרים Or professional אין רגישות לקטון.
ניתן למצוא את המוצרים הללו באתר קוסמטישופ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה בדחיפות את הרשימה של התכשירים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי16/01/2015שלום רב, לא קיימת רשימה כזאת.
בדרך כלל מוצרי ניוואה ושוורצקופ אינם מכילים קטון.
צריך לציין שקטון מופיעה ברשימת המרכיבים בשם אחר וזה השם:
METHYLISOTHIAZOLINONE METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה!
אביב04/10/2010אשמח מאוד לקבל את רשימת המוצרים מרמב"ם במייל או בפקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה! - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי05/10/2010שלום אביב,
אין לי רשימה הזאת,
אל פי בדיקה שלי אישית של מוצרים רבים, קטון CG נמצא בכל השמפו וקונדישנרים פרט לתוצרת ניוואה ושוורצקופ.
יש לחפש ברשימת מרכיבים לא שם קטון אלא שם METHYLISOTHIAZOLINONE.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגית לקטון CG
rivka26/11/2013שלום,
לפני כמה ימים נודע לי שאני אלרגית לחומר קטון CG
הרופא אמר לי להזהר לגבי כל מיני סבונים ושמפו למיניהם. ועם זה אין לי בעיה!
אבל כל פעם מחדש כשאני מתאפרת (פחות ממה שהייתי מתאפרת פעם ) חוזר לי האדימות והנפיחות...
ואני לא רואה על המוצרים שאני משתמשת בהם את החומר קטון CG !
מה אוכל לעשות בנידון?
האם יש אפשרות לשלוח לי רשימה של מוצרי איפור ( מסקרה, איילינר ) או חברות איפור שבהם אוכל להשתמש ללא חשש?
תודה רבה
נואשת לתשובה דחופה
רבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרכיבי איפור
rivka26/11/2013,התפתחה אצלי אלרגיה קטון CG
ואני רגישה לאיפור
יש מצב לקבל אתר שמציין את מרכיבי האיפור?
אם כן , מהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיריס רגישות לקטון רשימת מוצרים.
אוסנת בן יהוד20/10/2010איריס, כיצד הגעת לבדיקה הזו?
האם ניתן לקבל את רשימת המוצרים.
ביתי בת ה-14 רגישה לקטון.
תודה, אוסנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשימת מוצרים ללא קטון
מאיה01/04/2012שלום רב
אובחנתי לפני מס' חודשים כאלרגית לקטון.. מצבי הולך ומחמיר ... קראתי בפורומים שישנה רשימה לאחת מחברות הפורום.
מישהו יכול לעזור ולשלוח אלי את הרשימה .. בבקשה!!!!!!!!!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לקטון - רשימת תכשירים מותרים
מוריס14/10/2010תוכלי או מי שמתנדב לשלוח לי בפקס 03/6986569
תודה רבה רבה מראש
מוריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקטון cg- בחירת מוצריםמירה13/03/2008
הייתי מבקשת עזרה , אילו מוצרים אינם מכילים קטון cg? מוצרים לשימוש חיצוני כגון סבון, שמפו, קרמים, חומרי ניקוי אולי.
דחוף...............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטון CG
ד``ר ולרי טפליצקי13/03/2008חומר זה נמצא בשמפו, קרמים, מפות לחות, חומרי ניקוי.
יש לחפש ברשימת מרכיבים.
במקרה של קושי לזהות מרכיב ברשימה יש לבקש דגימת נוזל או קרם ולנסות על ידי מריחה יום יומית בכיפול של המרפק למשך שבוע.
קיימים מספר שמות נרדפים כמו:
2-methyl-4-isothiazolin-3-one, Chloro-2-methyl-4-isothiazolin-3-one , Acticide, Algucid CH50, Amerstat 250, Euxyl K 100, Cl+Me-isothiazolinone, ennosan IT 21, Grotan K, Grotan TK2,GR 856 Izolin,Kathon 886 MW, Kathon CG, Kathon DP, Kathon LX,Kathon UT
,MCI/MI, Mergal K7,Metat GT
Paretol
Parmetol DF 35, -DF 12, -A23, -K50, -K40, -DF 18
P3 Multan D
Piror P109
Special Mx 323* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לקטון סיג'י
מלי21/05/2015הייתי מאוד רוצה לקבל רשימת אבקת כביסה ומרכך כביסה שיש בהם קטון סיגי'
תודה מראש
מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישון לקטון cg
שוש26/12/2015נתגלתה אצלי לאחרונה רגישות לקטון cg . בדקתי אבקות כביסה ומרכך כביסה לא נהוג לציין על גבי האריזה את רשימת המרכיבים . לכן אין אפשרות לדעת אם אני משתמשת במוצר מתאים . האם יש רשימה של אבקות כביסה ומרכך כביסה שניתן להשתמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור שלום רב- אלרגיה לקטון CG
הדר25/06/2009שלום רב
אני אלרגית לקטון CG ולחומר נוסף הנקרא QUATERNIUM 15
האם יש איזשהו קשר בין החומרים הללו (או לאחד מהם) ובין רחצה בבריכה?
כלומר האם למי שאלרגי לחומרים אלו יכול להיכנס לבריכה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לקטון cg - תגובה
ד``ר בן רנר26/02/2014חפשי בפורום בחצי השנה האחרונה הנושא נדון שוב ושוב.החומר נפוץ מסתתר תחת שמות מרובים והסיכוי למצאו על גבי התוויות נמוך מאד החומר הבסיסי ופיע תחת השם ISOTHIAZOLINONE
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לקטון CG
סולי26/03/2009אבקש לקבל פרטים נוספים אם יש באילו חומרים אני כן יכולה להשתמש אם זה שמפו קרמים וכו' תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לקטון CG
ד``ר ולרי טפליצקי27/03/2009שלום רב,
אפשר להשתמש במוצרים הבאים אם את אלרגית לקטון CG:
בדקתי מוצרים הבאים ולא מצאתי קטון CG או חומרים קשורים לזה:
1. שמפו CREMA פסיפלורה לכל סוגי שיער,
2. תחליב רחצה DOVE GO FRESH בניחוח מלפפונים ותה ירוק.
בכל זאת ממליץ לפנ שימוש במוצרים הנ"ל לנסות אותם על עור פנים המרפק במשך 3-4 ימים.י
לא להשתמש במוצרים הבאים אם את אלרגית לקטון CG:
כן מצאתי קטון CG בשם METHYLISOTHIOZOLINONE :
1.בHED AND SHOULDERS הד אנד שולדרס שמפו הנוסחה הקלאסית שמפו יום יומי למניעת קשקשים,
2. וגם מצאתי קטון CG בנטורל פרומולה שמפו למגע משי SO SILKY עם 7 תמציות צמחים לשיער רגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לקטון CG ד"ר ולרי טפליצקי
סולי29/03/2009ראשית, אני מודה לך על התייחסותך ותשובתך. הייתי בכמה מקומות, ביקשתי עזרה מרוקחים ואנשי מקצוע ולצערי אין התייחסות נאותה בנושא. החיפוש מאד קשה ולכן גם בקושי קיים חומר באינטרנט לגבי מוצרים אשר אינם עם קטון CG. אם יש באפשרותך לתת אינפורמציה נוספת לגבי תכשירים, אני בטוחה שהמון אנשים יודו לך כמו תשובתך הקודמת. בברכת יום טוב, סולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי עוד מוצרים לנוכחות של קטון CG
ד``ר ולרי טפליצקי29/03/2009בדקתי עוד מוצרים לנוכחות של קטון CG.:
אין קטון:
1.ג'ל גרגרים לניקוי עמוק של L'OREAL PURE ZONE
2. קרם לחות לשיער יבש ופגום של PERFECT HAIR,
3. קרם גוף חמאת שיאה של VITALITY.
יש קטון בשם methyisothiozolinone:
1.מגבוני הסרת איפור לניקוי יסודי ועדין של DR FISHER GENESIS.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעזרו בקשר לרגישות לחומר קטון
סולי26/03/2009אם משהו יודע באיזה חומרים כן ניתן להישתמש בבקשה תשלחו לי פרטים. אני אובדת עצות ולא יודעת באילו חומרים כן להשתמש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרגישות לחומר קטון - המוצרים בטוחים
ד``ר ולרי טפליצקי27/03/2009שלום רב,
בכל זאת ממליץ לפנ שימוש במוצרים הנ"ל לנסות אותם על עור פנים המרפק במשך 3-4 ימים.י
1.בHED AND SHOULDERS הד אנד שולדרס שמפו הנוסחה הקלאסית שמפו יום יומי למניעת קשקשים,
2. וגם מצאתי קטון CG בנטורל פרומולה שמפו למגע משי SO SILKY עם 7 תמציות צמחים לשיער רגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לקטון
איריס28/03/2009גם לי יש רגישות לקטון, נודע לי רק שלשום. אחרי אלרגיה קשה של כמה שנים......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לקטון, בדקתי מוצרים נוספים
ד``ר ולרי טפליצקי28/03/2009בדקתי עוד מוצרים לנוכחות של קטון CG.:
אין קטון:
1.מגבוני הסרת איפור לניקוי יסודי ועדין של DR FISHER GENESIS.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לקטון
איריס29/03/2009ד"ר, תודה רבה על המידע.
עפ"י תוצאות בדיקת ה- PETCH TEST שלי ברמב"ם, ציידו אותי ברשימה ממוחשבת (קבלתי 30 עמודים) של עשרות מוצרים מקטגוריות שונות, שבהם אני כן יכולה להשתמש, וזה מקל מאוד על החיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאודורנטים ללא קטון
אפרת14/01/2014שלום איריס
גילו לי רגישות לקטון וכנראה שזה מה שגורם לדאודורנטים שונים לגרום אצלי לאלרגיה נוראית.
האם תוכלי בבקשה לכתוב לי באילו דאודורנטים אין קטון? זה יעזור לי מאוד מאוד.
המון תודה, אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיריס האם תוכלי לעזור ולתת שמות
סולי30/03/2009אם תוכלי לתת שמות של מספר מוצרים ללא הקטון אשמח מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרים לרגישים לקטון
איריס30/03/2009הי סולי,
אם יש לך פקס, רשמי לי את המספר, ואשלח לך מחר בבוקר.
למשל , בדאודורנטים יש 17 סוגים רק של "דאב", וצריך לקנות בדיוק לפי השם שמופיע ברשימה.
יש שם גם סוגי שמפו, מרככי שיער, סבונים , מגבונים... וגם מוצרים שלא קיימים בארץ, כי הקובץ הוא מחו"ל.
בי,
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובץ תכישירים
מתן19/03/2013אימי יש לה גם רגישות לקטון סיג'י וכיוצא בזה אודה לך מאוד אם תוכלי לשלוח לי למייל תכשירים כגון שמפו קרם פנים ותחליבים שהיא יכולה להשתמש בהם. תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לקטון cg
אודי מיכל28/07/2013איריס שלום
גם אני אלרגית לכימיקל קטון היתי רוצה בבקשה שתשלחי לי מידע ממה להיזהר ובאילו תחליפים אני יכולה להשתמש כמו מסיר איפור שמפו וכיוצא בזה
אשמח לשמוע ממך בקרוב ושיהיה המשך יו טוב מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לקטו
שיר10/12/2013איריס שלום
אשמח אם תוכלי לשלוח לי את הרשימה של המוצרים
זה יעזור לי מאוד
תודה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני רגישה לקוטון
מלי כהן08/10/2015היי איריס
לפני שבוע קיבלתי את תשובות הבדיקה וגם אני רגישה לקוטון. הבנתי שיש לך רשימה נרחבת של מוצרים נטולי קוטון, אשמח מאוד אם תוכלי להעביר גם אלי את הקשימה או לפחות חלקה מה שמעניין אותי במיוחד כרגע זה סבוני גוף,שמפו ומרכך שיער.
תודה מראש
מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיריס/ורד-תודה רבה, מס' פקס שלי הוא
סולי31/03/2009פקס שלי הוא 035337965 תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה מאיריס/ורד לשלוח לי את הרשימה
חנית31/03/2009אשמח מאוד באם תוכלי לשלוח לי את הרשימה - מספר הפקס שלי 03-5341785.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה ממגע לקטון CG
ליזה09/03/2010שלום לכולם,
הובחנתי לאחרונה כי אני אלרגית לקטון, אשמח באם תעבירו אלי את רשימת המוצרים שאין בה את החומר. (ראיתי את התכתבות בנושא של ורד וסולי).
בתודה מראש,
ליזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבחיני עור שלילים לאלרגנים נשאפים
ד``ר ולרי טפליצקי10/03/2010שלום ליזה,
תסתקלי על רשימת המוצרים בתגובות שלי הקודמות,
בדקתי עוד מוצרים לנוכחות של קטון CG.:
אין קטון:
1.מגבוני הסרת איפור לניקוי יסודי ועדין של DR FISHER GENESIS.
שלום רב,
1.בHEAD AND SHOULDERS הד אנד שולדרס שמפו הנוסחה הקלאסית שמפו יום יומי למניעת קשקשים,
2. וגם מצאתי קטון CG בנטורל פרומולה שמפו למגע משי SO SILKY עם 7 תמציות צמחים לשיער רגל
בדקתי עוד מוצרים לנוכחות של קטון CG.:
אין קטון:
1.מגבוני הסרת איפור לניקוי יסודי ועדין של DR FISHER GENESIS.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בבשמים יש "קטון" ?
רינה15/03/2010הבנתי שבבשמים על בסיס שמן (כמו "מוסק" של בודי שופ) אין קטון, אבל מה עם השאר ?
מה עם האתר SKIN DEEP ? הוא יכול לעזור לנו ???
ניסיתי לבדוק שם כמה מוצרים, אבל האם הוא מהימן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הוא מהימן ?
ד``ר ולרי טפליצקי16/03/2010אין לי נתונים לגבי אתר זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרים שניתן להשתמש לאלרגיה קטון CG
סולי26/04/2010ד"ר שלום, מזה כשנה מאז התכתובת בנינו אני משתמשת רק במה שבדקת, אם זה שמפו או דברים אחרים.
האם יש עוד מוצרים שאתה יודע עליהם שאין בהם את הקטון CG. קשה מאד לאבחן ועוד יותר קשה להבין שאנו לא מבחינים אם יש או אין למרות שבודקים בגלל כל השמות המסחריים שיש לקטון CG אודה לך מראש על רשימה של מוצרים חדשים אם יש, בשמי ובשם כל האלרגיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיריס בוקר טוב מצפה בכליון עיניים
סולי01/04/2009בבקשה אני ממש אובדת עצות תפקססי לי את הרשימה שיש לך לפקס 035337965
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לקטון -בקשה לורד
יהודית24/04/2009היי , אשמח לקבל את רשימת המוצרים האלטרנטיביים לקטון אליו אני מאוד רגישה פקס: 08-9353392 תודה מכל הלב יהודית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין ממתינה לפקס מורד
סולי26/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה מאיריס
חנית30/03/2009נודע לי לאחרונה שגם אני סובלת מאלרגיה לחומר הזה - אחרי הרבה שנים.. האם תוכלי לשלוח לי את הרשימה ?
תודה
חנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי עוד מוצרים לנוכחות של קטון CG
ד``ר ולרי טפליצקי25/04/2009בדקתי עוד מוצרים לנוכחות של קטון CG.: (למוצרים נוספים ראו תגובה שלי קודמת)
אין קטון:
4. שמפן לשיער מתולתל של Crema
5. תחליב רחצה מרגיע בניחוח יסמין ושמנים ארומתרפיים של Dove
6. ג'ל שקוף חדשני להגנה מקרני השמש SPF-34 לעור בהיר במיוחד של Skingard
7. ג'ל אלוורה After sun של Life
8. מרכך לשיער רגיל של Crema
9. תחליב ניקוי טיפולי לעור שמן ובעייתי Nico של Gilco pharm
1.מגבוני הסרת איפור לניקוי יסודי ועדין של DR FISHER GENESIS.
2. שמפו life לשיער רגיל
3. מגבונים להסרת איפור של Life
4. תרחיץ גרגירים מקציף gentle face scrub של חברת Titanium skin* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תודה רבה לך
סולי26/04/2009אנו מודים לך מאד על תשומת הלב והבדיקות שאתה מבצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד מוצרים ללא קטון CG
ד``ר ולרי טפליצקי02/05/2009מגבונים תחליביים להסרת איפור Fresh Ones
מגבונים טבעיים לחים Simply Organics* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר למרוח לק ולהשתמש באציטון?
סולי27/04/2009האם לרגישים לקטון CG אפשרי למרוח לק ולהשתמש באציטון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר למרוח לק ולהשתמש באציטון?
ד``ר ולרי טפליצקי01/05/2009צריך לבדוק את מרכיבים של לק,
לא צריכה להיות בעיה מאציטון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאבקROI12/03/2008
מספר שאלות בקשר לאלרגיה לאבק:
1) האם קרדיט האבק חיה גם באבק כזה שמצטבר על חפצים
2)מה הכוונה בכיסוי למזרון וכרית? פשוט בנילון שעוטף אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרדית האבק מצטברת על החפצים
ד``ר ולרי טפליצקי13/03/2008נכון, קרדית אבק בית מצטברת איפה שאבק מצטבר ובמיוחד בשטיחים, מזרן, כרית, פינות הבית.
פיקוח סביבתי של קרדית אבק בית כולל: ניקיון קפדני, הוצאת שטיחים, שאבת אבק ממזרן וכרית, שימוש במגן מזרן וכרית, כיסוי מיטה בשעות היום.
מגן מזרן זה גם ניילון אוטם וגם מגנים מקצועים שנמכרים בחנויות למזרנים וסדינים. רצוי לבחור מגן סותם גם מיים. כזה יחסום בצורה מושלמת גם קרדית אבק.
בברכה
ד"ר טפליצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לשומשוםמירב12/03/2008
שלום,
בתי תינוקת בת 8 חודשים וסובלת מאטופיק דרמטיטיס.
שבוע שעבר ביקרתי אצל אלרגולוג, הוא ערך לה 7 טסטים לגילוי אלרגיה והתקבל שהיא אלרגית לשומשום ולביצים.
שאלתי היא, האם כדאי להמנע משימוש במוצרי קוסמטיקה כמו:שמן לגוף, תחליב רחצה וכו'
המכילים שמן שומשום, או רק להימנע מאכילת מאכלים המכילים שומשום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לשומשום
ד``ר ולרי טפליצקי12/03/2008בד"כ אלרגיה לחלבון שומשום לא תגרום לבעיה בשימוש בשמן שומשום.
אבל אני מציע לך לבדוק רגישות של עור התינוקת לתחליב רחצה או שמן גוף על ידי מריחה של המוצר על העור שלה במקום מוגבל כל שהוא ומעקב אחרי התפתחות האקזמה באותו מקום.
בברכה ד"ר טפליצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לניקל, אפשר למנוע?!נגה11/03/2008
שלום, אני בת 13 ויש לי כמה שאלות בקשר לאלרגיה לניקל -
אני אלרגית לניקל בערך 2-3 שנים...זה התחיל בזה שהיו לי אינפקציות באוזניים [מהעגילים] והן היו ממש חמורות אז הוצאתי את העגילים.
אני זוכרת שלקח לזה כמה חודשים להחלים ואני כבר גיליתי אלרגיה לניקל..
כיום אני שמה פלסתרים על כפתורי הניקל בג'ינס ולא עונדת תכשיטים מניקל [רק כסף,זהב]
אני ממש רוצה לחדש את החורים באוזניים, אך הבעיה היא שאני פוחדת שהאינפקציות יחזרו!
לפני כמה חודשים [כשהחורים באזניים עוד לא נסתמו לי] אני הכנסתי לאוזן עגיל מכסף והיא נהייתה ממש אדומה ומגרדת [יצאה ממנה גם מוגלה]
אני לא יודעת למה זה קורה אבל אני עונדת שרשראות וטבעות מכסף אז אני לא אלרגיית...
אני יכולה לחדש את החור באוזן?! [מעגיל רפואי מכסף,זהב כמובן!]
** שאלה שניה היא:
אפשר למנוע את המגע של הניקל עם הגוף בתכשיטי ניקל? אם יש משהו שאפשר למרוח על טבעת נגיד, וזה לא יעשה פריחה? הציעו לי לק שקוף אבל אני לא יודעת אם זה נכון...
תודה רבה
נגה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לניקל, אפשר למנוע?!
ד``ר ולרי טפליצקי12/03/2008שלום, יש הרבה פטנטים לדוגמת לק על חלק הפנימי של טבעת שנוגע בעור, בפלסטר על הכפטור.
לא להשתמש במתכות שמכילות ניקל. ניתן לקנות ניקל טסט - נוזל שבודק מיידי נוכחות של ניקל במתכות גם כשמוצהר שאין ניקל.
יש לוודא קיום אלרגיה על ידי טסט PATCH אצל אלרגולוג. יתכן ואת אלרגית גם לקובלט - עוד מתכת שמלווה את ניקל.
לאחר בירור ניתן לשקול ניקור חוזר של אוזניים.
בברכה
ד"ר טפליצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)