מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה אחרי נטילת אוגמנטיןחיה11/11/2017
אחרי 7 ימים של אוגמנטין פרצה פריחה ומגרדת על הפנים החזה והגב
פניתי לחדר מיון היום וקיבלתי telfast
כדור אחד ל 20 יום
אני חולה אונקולוגי עם כליה שמתפקדת בסדר עד כה
מדי פעם יש גם בעיה עם תפקודי כבד
האם הטלפסט יעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוגמנטין
ד``ר בן רנר22/11/2017שלום
הטלפסט יעזור אבל יש לאבחן האם אכן האוגמנטין הוא הגורם
את הבדיקה ניתן לבצע גם במרפאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Igg3 ערך גבוה מחוץ לטווחחלי10/11/2017
שלום רב. עשיתי בדיקות דם מקיפות לבן של ויצא ערך של igg3 778 . מחוץ לטווח. מה המשמעות? האם צריך לבצע בדיקות נוספות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר igg3 778
ד``ר בן רנר11/11/2017שלום
העתקת את הנוגדן שגוי .לדעתי צ"ל
אם מדובר בIGG 3778 זה ערך גבוה . השאלה באיזה הקשר זה משנה את ההתייחסות
דר' ורנר I* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקף אלרגיה חריף לבן שמונהענבל07/11/2017
שלום
בני, בן שמונה, לפני שלושה ימים קיבל התקף אלרגיה חריף שכלל פנים נפוחות, קומר נשימה, פריחה בכל הגוף. לאחר קבלת פניסטיל וקורט יזום התעלף ולבסוף התייצב בעזרת שתי זריקות אדרנלין.
מדובר בהתקף ראשון, לא ידוע למה.
אציין כי שוחרר מהמיון כבר באותו לילה.
במיון נאמר לפנות למומחה לא בדחיפות. אציין כי התורים אינם מידיים.
מה להערתך רמת הדחיפות?
צויידנו במזרק אפיפן.
הנוסף, האם התקף שכזה בהכרח נובע ממזון?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקף אלרגי
ד``ר בן רנר09/11/2017שלום
יש מקום לברר בהקדם .בכל מקרה יש להשתמש במזרק האפיפן לפי צור(את זה יש לברר) אשמח לבדוק אותו במרפאתי 099516603 ימי אגה אחה"צ
בברכה
דר' ורנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיקצוצים חזקים בכל הגוףאלישע05/11/2017
שלום. אני בן 59 מטופל בריתמקס בגלל הפרעות קצב ובסילריל פלוס בגלל יתר לחץ דם. שניהם מאוזנים.
חזרתי מחופשה בים המלח .עוד שם סבלתי מאד מעיקצוצים בגוף שעברו אחרי מקלחת וישיבה בצל.
כעת כשבוע לאחר שחזרתי הבית יש לי תחושה מאד לא נעימה של עיקצוצים בכל הגוף שמתגברים מאד בשמש ולאחר שתיה חמה ונרגעים כשקריר.
מה זה ומה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיקצוצים
ד``ר בן רנר06/11/2017שלום אלישע
לכל דבר יש טיפול .גש לר' המשפחה ובמידה ולא תמצא מזור תוכל לפנות למרפאתי 099513603 בהרצליה ימי אגה אחה"צ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המקיפה
אלישע11/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיקצוצים חזקים בכל הגוףאלישע02/11/2017
שלום. אני בן 59 מטופל בריתמקס בגלל הפרעות קצב ובסילריל פלוס בגלל יתר לחץ דם. שניהם מאוזנים.
חזרתי מחופשה בים המלח .עוד שם סבלתי מאד מעיקצוצים בגוף שעברו אחרי מקלחת וישיבה בצל.
כעת כשבוע לאחר שחזרתי הבית יש לי תחושה מאד לא נעימה של עיקצוצים בכל הגוף שמתגברים מאד בשמש ולאחר שתיה חמה ונרגעים כשקריר.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העיקצוצים תוקפים גם לאחר פעילות גופנית
אלישע05/11/2017בנוסף למה שכתבתי ב-2.11.17, גם אם אני עושה פעילות גופנית כמו עליה במדרגות 2 קומות הגוף מגיב בעיקצוצים.
מה זה יכול להיות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיקצוצים במאמץ
ד``ר בן רנר05/11/2017שלום
לא ראיתי את השאלה מה2/11 בכל מקרה זו תופעה מוכרת .אשמח להיות לך לעזר במרפאתי
בברכה
דר' ורנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר בן ורנר
אלישע05/11/2017אודה אם תתיחס לשאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לביצים וחלב לתינוקתלוטם28/10/2017
היי נשלחנו לבדיקת דם של אלרגיה.תינוקת בת 8.5 חודשים..אפשר בבקשה לדעת מה זה אומר האם יש אלרגיה ברמה גבוהה האם אפשר לאבחן ככה או שצריך גם טסטים בגיל הזה
שם הבדיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה מידע נוסף
Egg White 8.3 C. 3 High
Milk 2.4 C. 2 בנוני
Egg Yolk 3.2 C. 2 בנוני
Alpha Lactalbumin 0.6 Clas 1 Low
Beta Lactoglobulin 3.9 C. 3 high
Casein 0.2 Class 0
Cheese- Cheddar 0.2 Class 0
Rice <0.1 Negative
Sesame Seed <0.1 Negative
Peanut 0.3 Class 0
Soybean* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות מעבדה
ד``ר בן רנר28/10/2017שלום
הבדיקות מצביעות על רגישות גבוהה לחלבון ביצה וחלבוני חלב
צריך גם טסטים עוריים .
האם יש לתינוקת תלונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לבת 8.5 חודשים
לוטם28/10/2017
קודם כל תודה רבה על המענה.
לא מתלוננת כי אני לא מביאה לה שום דבר מאז שחשדתי שיש בעיה אני פשוט מביאה רק חלב אם ומרק ירקות ופירות.. מידי פעם פירה עם קציצות או קוסקוס עם מרק..
כשהבאתי לה לטעום כל מיני דברים העין הפכה אדומנ מסביב ובפנים והילדה התחילה להשתעל ואחרי כמה דק פולטת קצת לא מקיאה
ופעם אחת שניסיתי מטרנה כי רציתי להפסיק להניק היא הקיאה את נשמתה הגענו למיון שם לא בדקו שום דבר ושחררו אותנו הביתה בטענה שאולי לא שתתה את החלב כמו שצריך או שהאוכל היה כבד לה אז שאלתי אם יכולה להיות אלרגיה ואמרו לי כנראה שלא.אבל פה הבדיקות כבר מראות שכן חבל שלא בדקו לעומק
בגילה עושים טסטים על העור?
רגישות גבוה זה אומר שזה ברמה מסכנת חיים אני פשוט עם עוד ילד קטן בבית ומפחדת מזה שלא יאכל לידה כל מיני דברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לביצים וחלב
ד``ר בן רנר29/10/2017שלום
כרצונך .
מקובל לבצע תבחיני עור כי הרגישות לביציםב בדיקות אלה בעיתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בסתיו בדיקה למציאת מקור האלרגיהשירי27/10/2017
שלום
אני בת 44 לפני כ 5 שנים התחלתי לסבול מאלרגיה בסתיו בלבד
שמתחילה לפנות בוקר בסביבות 3-4
מתבטאת בהתעטשויות,נזלת שקופה,גרד בעיניים ובכל הפנים וגם בפה ובגרון
הייתי לפני כשנה אצל אלרגולוגית
אכן יצא שאני אלרגית לקרדית אבק הבית וקצת לזית.
אני גרה בבית פרטי ובה גינה מגוונת (אין לנו עץ זית) אם יש משהו בגינה שפורח דווקא בבוקר ןהוא הסיבה הייתי רוצה לדעת .
האם יש בדיקה שניתן לבצע שתמצא את המקור לאלרגיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלגיה בסתיו
ד``ר בן רנר27/10/2017שלום
אכן הממצאים שמצאה הרופאה לא תואמים כלל את התלונות שלך .רגישות לקרדית מתבטאת כל השנה ואילו הזית פורח באביב בלבד. בסתיו פורחת הלענה ושיחים קוצניים שונים. צמחי הגינה אינם אלרגנים בד"כ ואינם גורמים לנזלת . יש לחזור על התבחינים ובמידה ולא ימצא הגורם יש לטפל תרופתית בתקופת התלונות
שבת שלום
\דר' ורנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה בסתיו בדיקה למציאת מקור האלרגיה
שירי27/10/2017תודה עך התשובה
לחזור על התבחינים?
בקופת החולים הבדיקה היא מצומצמת מאוד לעובש, עץ זית, אבק ואולי עוד משהו
האם יש מרפאה שמתמחה בבדיקות אלרגיה מקיפות יותר מוכנה ללכת גם באופן פרטי. אני ממש סובלת והטיפול התרופתי עוזר רק לכמה שעות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר ביונט- טיפול באלרגיהיוגב19/10/2017
שלום
אשמח לשמוע חוות דעתכם בנושא יעילות מכשיר הביונט בטיפול בנזלת אלרגית.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר
ד``ר בן רנר21/10/2017חבל על כספך !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון לאלרגיה ואפשרות לבצע במרפאת אחיותיוסי קדוש15/10/2017
אני סובל מאלרגיה לדשא אחרי הבחנה של רופא אלרגיה .
כנראה שעקב כך אני סובל מנזלת אלרגיה שיעול כאבי ראש ואסתמה.
רציתי לבצע חיסון שהוא תהליך מאוד ארוך.
רופא אלרגיה רשם לי הפניה לבית חולים ואמר לי שלא ניתן לבצע את החיסון במרפאת אחיות של קופת חולים מכבי.
האם זה נכון ?ואם כן מדוע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסונים לאלרגיה
ד``ר בן רנר15/10/2017שלום
האינפורמציה שקיבלת שגויה .הטיפול החיסוני נעשה כשגרה ברב מרפאות האלרגיה ע"י מומחה לאלרגיה בקהילה ובתי חולים ללא שום הבדל! אין מקום להפנות מטופל לקבל את הטיפול בבית חולים דווקא אלא אם אין מרפאת קהילה באזור . הטיפול נעשה במרפאת הרופא. בקופת חולים מכבי הטיפול ניתן במרפאת המומחה, ברם יש רופאים מומחים שאינם מבצעים פרוצדורה זו מטעמים השמורים עימם. בכל מקרה הטיפול לא ניתן במרפאת אחיות אלא רק במרפאת הרופא במרפאתי ניתן לקבל את הטיפול במסגרת קופת חולים מכבי ללא כל בעיה .אשמח לעמוד לרשותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לד"ר ורנר כמובןמישהו10/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום
ד``ר בן רנר11/10/2017במידת הצורך ניתן לפנות למרפאתי דרך כללית מושלם או מכבי ישירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון לקראת ייעוץ אימונולוגימישהו10/10/2017
שלום ד"ר שדה,
אני בן 32, בריא בדר"כ, מטופל בציפרלקס וסורבון (בשל הפרעת חרדה)
CBC, כימיה של הדם, C3, C4 - תקינים
הופנתי לייעוץ אימונולוגי. להלן נוסח ההפניה:
מטופל עבר זיהום של CMV לפני שנה וחצי עם חולשה כללית וחום במשך חודש ימים.
לפני כן התחיל לסבול מREC HERPES בשפתיים משמאל כל חודש ימים (גם כיום). כמו כן מוסר על זיהום פיטרייתי כרוני באיזור המפשעות.
נא יעוצך בשאלה של בעיה אימונולוגית.
האם לדעתך סביר שאמצא מזור אצל האימונולוג / שמדובר בבעיה אימונית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ
ד``ר בן רנר11/10/2017שלום
פנה לר' המשפחה שישלים בדיקות מערכת החיסון . אחר כך תוכל לפנות ליעוץ מקצועי במידה ויהי צורך .על פניו לא נראה שיש לך חסר אימוני כל שהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בתינוקת בת 8 חודשיםאורטל09/10/2017
שלום דוקטור הבת שלי בת 8 חודשים עם פריחה בכל הגוף לפני שבוע החלה הפריחה התחלנו טיפול אנטיביוטי של מוקסיפן בגלל דלקת אוזניים ופתאום החלה הפריחה שלא מפסיקה אלא מחמירה ומגרדת מצורף תמונות
האם יש טיפול לפריחה חוץ מטיפות פנסטיל וכמה זמן לוקח לפריחה לעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
ד``ר בן רנר10/10/2017שלום
הפריחה תחלוף אל דאגה סביר בגלל דלקת האוזניים . תוכלי להיעזר בפניסטיל טיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה אצל תינוק ב 1.4ענת03/10/2017
בוקר טוב,
בני כבר 10 ימים עם סימנים דמויי עקיצות (תמונות מצורפות) שנודדות על פני כל הגוף (פנים, ידיים, רגליים וכו). בהתחלה (26.9) הרופא אבחן את נגעים כוירוס הפה והגפיים ואתמול שהיינו אצלו, כי לא חל שיפור במצב העור הוא ציין כי כבר לא מדובר בוירוס אלא באלרגיה.
ייתכן כי האלרגיה והוירוס החלו באותו זמן.
אודה להתייחסותכם כיצד אוכל להקל על הילד ועד מתי אלרגיה זו תימשך ואם יש משהו שאפשר לעשות בשביל לטפל בה.
תודה מראש.
ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
ד``ר בן רנר03/10/2017שלום
לפי התמונה זו חרלת שתחלוף הסיבה כנראה ויראלית. צודק הרופא המטפל .צריך רק סבלנות .הטיפול באנטיהיסטמיניקה כגון פניסטיל טיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה כמו כוויות לבנות ואדום מסביבעידן פרי03/10/2017
לפני עשרה ימים יצא לילד בן שנה וחצי פריחה נקודות קטנות שנראו בהתחלה כמו אבעבעות. הרופא אמר שזה הפה והגפיים.בנתיים הפריחה הפכה למעין כוויות לבנות העור נהיה קשה ומסביב נהיה אדום .והם בכל הגוף גם בפנים .והופעה באה ונעלמת בכל רגע עכשיו הרופאים אומרים פריחה לא ידוע ממה השאלה עם זה חרלת הרופא. הסימנים הלבנים לפעמים קטנים ולפעמים ממש גדולים ונעלמים לאחר מספר דקות ובאות באזור אחר בגוף. בהתחלה חשבנו שיש רגידות לחלבה.אולי למשוה מהגינה בחצר חומר כלשהו
ד``ר בן רנר03/10/2017שלום
לפי התמונה זו חרלת .את השאלה ממה נגרמת יש להפנות לאלרגולוג המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים לאחר ביקור בים המלחלילך ברמן02/10/2017
לאחר ביקור בים המלח החלו להופיע אצלי פצעים רבים על הפנים, הגב ואזור הכתפים והצוואר. העור שלי נוטה לאקנה וזאת התפרצות מאוד חמורה שלא קרתה לי בעבר,לפני הביקור העור היה נקי מפצעים.
גיל-18
מה לעשות? להימנע מביקור חוזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ים המלח
ד``ר בן רנר03/10/2017שלום ים המלח מכיל מלחים שונים הגורמים לגירוי העור .בעלי עור רגיש ואו תפרחות או פצעים מנועים מלהיכנס לים. אין פתרון אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)