מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן 8 חודשים אלרגי למוקסיפןמאיה07/02/2017
שלום, בני בן 8 חודשים. שעתיים לאחר מתן אנטיביוטיקה מסוג מוקסיפן, התנפחה לו העין וחצי ראש נהיה אדום. כמובן שפנינו למיון בכפר סבא, הרופא שם טען שזה ככל הנראה אלרגיה למוקסיפן. אך באותה השעה הבאתי לו גם משאף להקלה על ליחה. איך אדע בוודאות שזה אלרגיה למוקסיפן ולא למשאף?
רוצה לעשות לו בדיקה מקיפה יותר לאלרגייה (וגם לאחותו התאומה), היכן יש בנתניה מרפאות כאלה, והאם אפשר דרך הקופה- לאומית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה למוקסיפן
ד``ר בן רנר08/02/2017בנתניה אין שירות אלרגולוגי .אפשר לבצע ברור בבתי חולים או במרפאתי באופן פרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת תרופת פלא לאורטיקריהארבל31/01/2017
היי,
אני סובלת מזה כחודשיים מהתקפי אוטריקריה שמפריעים לי מאוד, בעיקר בצוואר, בחזה ובבטן. איזה סבון/קרם/צמחים ניתן למרוח על מנת לגרום לזה לעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרופה היחידה בעולם לאורטיקריה
ענת31/01/2017אני חולת אורטיקריה לשעבר מה שנקרא בדימוס
אחרי 20 שנה של מחלה מאמללת ולא אכביר מילים איזה נזקים גרמו לי רופאי אלרגיה עם פרדניסון ( סטרואידים )
ועם הזריקה המאמללת שנקראת קסולייר שלא צריך לתת לבני אדם בכלל היא גורמת למצב של תשישות וכאבים בגוף כמו שפעת נצחית.
ובכל זאת אני כבר לא חולה יותר הודות לטיפול מציל של
רמי מור .
ממליצה לך בחום על הטיפול תכנסי לגוגל ותרמי רמי מור מחלות עור - זה האתר שלו.
שיהיה בהצלחה ומקוה שעזרתי לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפרחת אורטיקריה
ד``ר בן רנר08/02/2017יש לבצע ברור אלרגי ולקבוע טיפול לפי חומרת המחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת קורטיזון רופא בירושליםמיקי17/01/2017
משהו יודע על רופא בירושלים שנותן את הזריקה של קורטיזון שמחזיקה 2-6 חודשים. אמרו לי שיש גם רופאי משפחה שנותנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת קורטיזון תביא אסון
נדב20/01/2017מה הנאיביות הזו שלך ?
אתה בכלל מבין מה זה קורטיזון ?
זה סטרואידים שיביאו עלייך אסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה: זריקת קורטיזון רופא בירושלים
ד``ר בן רנר21/01/2017שלום
כל רופא רשאי לתת אך לא קיימת זריקה כזו המחזיקה 6 חודשים . משך התגובה כחודש בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סבילות לקור בחורף וגם ממזגניםמיכל12/01/2017
כבר 6 שנים שאני סובלת מחשיפה לקור. חשיפה לקור ורוחות כולל קור של מזגן בקיץ, גורמת לי לעירפול חושים, סחרחורת, רעד ברגליים וחוסר יציבות. עקב כך ותסמינים אחרים אובחנתי כחולה בתשישות כרונית. לאחרונה היתה כתבה על אלרגיה לקור . אני בהחלט חושבת שיש לי אותה אם כי אין לי בעיה לאכול גלידה או קרטיבים. האם אני צודקת? האם אלרגולוגים בקופה בודקים ומאבחנים את האלרגיה המוזרה הזו? חשוב לי לדעת סופסוף אם זה משהו ודאי ומוכר כי אני סובלת מזה מאוד , זה פוגע לי מאוד באיכות החיים בייחוד בחורף אני נמנעת מלשהות בחוץ. אני בת 40 וסובלת מכך כבר 6 שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת מחשיפה לקור
ד``ר בן רנר21/01/2017שלום
כן בהחלט זו רגישות לקור ורופא אלרגיה יכול לאבחן. למעשה עשית את האבחנה לבד .יש להשלים בדיקות .גשי למרפאה אלרגית סמוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה חמורה לאגוזים ושקדיםאופק כהן08/01/2017
יש לי אלרגיה לאגוזים ושקדים, כשהייתי קטן אז האלרגיה שלי הייתה מוגדרת כאנפילפיס )אמרו לי שזה חמור( עם השנים זה ירד משמעותית וכיום האלרגיה גורמת לי רק לגירודים ומעט אדמומיות. אמי מאוד מאוד רוצה להתגייס לקרבי זאת אומרת לפחות 82 רציתי לדעת מה דעתכם?
החלום שלי זה להגיע ליחידות הקרביוץ ואם זה לא לסיירת אז לפחות לגדודים של החטיבות.
ש לי אלרגיה לאגוזים ושקדים, כשהייתי קטן אז האלרגיה שלי הייתה מוגדרת כאנפילפיס )אמרו לי שזה חמור( עם השנים זה ירד משמעותית וכיום האלרגיה גורמת לי רק לגירודים ומעט אדמומיות. אמי מאוד מאוד רוצה להתגייס לקרבי זאת אומרת לפחות 82 רציתי לדעת מה דעתכם?
החלום שלי זה להגיע ליחידות הקרביוץ ואם זה לא לסיירת אז לפחות לגדודים של החטיבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לשקדים
ד``ר בן רנר10/01/2017שלום
יש לעשות אבחן מחדש ואם עדיין קיימת רגישות יקבעו לך סעיף ליקוי מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקפי בצקות בעפעפיים העליוניםדינה27/12/2016
שלום!אני בת 54.
4 שנים אני סובלת מהתקפי בצקות בעפעפיים העליונים ,ברירית הלחיים מבפנים ובשפה התחתונה.אחרי בירור מקיף שכלל גם בדיקות דם מיוחדות של N1 שנעשו בתל-השומר,האבחנה היא אנגיודמה אידיופטית.
לפני כשנה התחלתי לקבל אריוס 5 מ"ג פעמיים ביום וההתקפים בעפעפיים נעלמו ל-8 חודשים.ההתקפים בלחיים ושפה התחתונה מגיעים פעם בחודשיים בממוצע.כרגע אני לוקחת אריוס פעם ביום 5 מ"ג.הייתי רוצה לקבל תשובות על השאלות הבאות:
1. האם מותר לקבל אריוס לאורך שנים רבות?
2.האם השפעת אריוס פוחתת עם הזמן?
3.מכיוון שמדובר באנגיודמה אידיופטית,אני לא מבינה שאין אפשרות למנוע התקף והוא עלול להגיע ולהיות באיזור הגרון.לפני שנה עברתי התקף כזה.הוא לא היה נוראי,אך אני מבינה שהוא עלול להיות קשה הרבה יותר ולסכן את חיי באופן ממשי.ואז נשאלת שאלה הגיונית:להמון מחלות נוראיות מוצאים טיפול ולמחלה שלי אין טיפול ופשוט צריך לחשוב שאולי המזל יהיה איתי וההתקף הקשה בגרון לא יגיע,כי אחרת אף אחד לא יוכל להציל אותי?פשוט נורא.מתסכל ומאכזב.
אשמח לקבל את המלצותיכם.
בברכה,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת בעפעפים
ד``ר בן רנר27/12/2016שלום
ניתן לקחת איראוס ללא הגבלת זמן. ההתקפים יתמעטו עם הזמן ואין סיכוי לסכנת חיים .הטיפול באיראוס הוא אחד מהאפשרויות גשי לשיב"א להמשך מעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לblack rubber mixאסנת26/12/2016
לפני כחדשיים הופיעו לי בפנים סימנים / כתמים אדומים וטןפלתי במשחות שונות. לאחר בדיקת אלרגיה נאמר לי שיש לי רגישות קלה ל black rubber mix . אני רוצה בבקשה לדעת ממה עלי להזהר? מאלו חומרים להמנע? והאם זה קשור גם למאכלים או תכשירי קוסמטיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גומי שחור
ד``ר בן רנר27/12/2016שלום .יש לבדוק אם יש קשר בין הממצא לתלונות שלך הסימנים האדומים בפנים לא מתאימים לרגישת אלא אם את חובשת מסכת גומי או משקפי גומי. גומי שחור הוא גומי כמו כפפות או צמיגים ואינו קשור לאוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים אדומים מוזרים בראש ובמצחאריאל25/12/2016
שלום
לאחרונה אני חווה תופעה מוזרה.
מדי כמה שעות, מופיעות לי פתאום על הראש/מצח סימנים אדומים מוזרים ובולטים, ממש כמו שריטות. אני לא מרגיש כלום, אלא רק יודע בגלל שאומרים לי. לאחר מספר דקות זה נעלם אבל ההרגשה היא לא נעימה ומביכה. ממה זה יכול לקרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בפנים
ד``ר בן רנר27/12/2016שלום .יש לראות בזמן אמת. גש לר' עור או אלרגיה .לנחש לא במקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות חיסונים נגד אלרגיהיעל23/12/2016
שלום,
סיימתי את השנה שבה קיבלתי חיסון נגד אלרגיה לאבק פעם בשבוע ואחר כך פעם בשבועיים.
עכשיו אני אמורה להגיע כל 3 שבועות למשך כמה שנים.
האם זה קריטי שזה יהיה 3 שבועות, או שניתן לעשות את החיסון כל 4 שבועות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסונים לאלרגיה
ד``ר בן רנר27/12/2016שלום .מנת האחזקה המקובלת ניתנת אחת לחודש אלא אם לרופא המטפל שמטפל בך יש שיטה שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בעור שבאה לידי ביטוי בעיניםתומר17/12/2016
שלום,
יש לי מזה 3 שנים אודם נוראי בעינים, לאחר הרבה התייעצויות הפנו אותי לבדיקת אלרגיה ומסתבר שזה נובע מאלרגיה ל4-chloro-3-cresol ולכן אני נמנע מכל סבון ושמפו המכיל כלואוריד.
אבל למרות זאת בחודשים האחרונים זה חזר שוב.
ולא ברור מדוע, זה מציק ברמה יומיומית והעין אדומה לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות עניים
ד``ר בן רנר27/12/2016שלום .יש לי ספק עם זו הסיבה .גשי לר' עיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אלרגיה- טיפות עינייםא13/12/2016
שלום
בשבוע הבא יש לי בדיקת רופא אלרגיה. מזה כמה חודשים אני משתמש רצוף בטיפות עיניים רלסטט. האם יש צורך להפסיק לפני הבדיקה? כמה ימים מינימום יספיקו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת טיפות רלסטט
ד``ר ולרי טפליצקי13/12/2016מומלץ להפסיק טיפות רלסטט כ3 עד 5 ימים לפני טסטים אלרגיים. וכך גם כול התרופות אנטיהיסטמיניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים לילדה הנוטלת אנטיביוטיקהמאיה17/11/2016
ד"ר שלום..
הילדה שלי בת שנה ו8 חודשיים..
חודש שעבר היה לה דלת שתן..נתנו לה 3 ימים אנטיביוטיקה דרך הוריד ולאחר מכן 8 ימים אנטיביוקה 600 בבית.. לאחר שסיימה עבר שבוע ושוב הילדה חלתה והפעם בדלקת ריאות.. שוב אנטיביטיקה.. ועכשיו מבכנה שלי שוב..פשוט לא יודעת מה קורא לה ..
דלקת שתן.. שוב אנטיביוטיקה מאוד חזקה.. היא כבר ביום השלישי של האנטיביוטיקה.. היא משלשלת ויש לה כמו פריחה יותר גומה לכוייות..
ניסתי הכל כבר.. מה לעשות?
ממה זה? אנטיביוטיקה או שילשולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה במפשעות
ד``ר בן רנר19/11/2016שלום מדובר בתפרחת מהחיתולים . שימי ביבי פסטה בכמות גדולה על כל האזור ותשתפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי אלרגיה לדבוריםשי07/11/2016
שלום,
אני בן 44 ויש לי אלרגיה לדבורים שהתגלתה לפני כ-20 שנה.
לפני 20 שנה לאחר שהתגלה שאני אלרגי לאחר תגובה אלרגית חריפה עשו לי חיסונים נגד ארס של דבורים במשך שנה ולאחר מכן קיבלתי מזרק אפיפן שמידי שנה אני מחליף אותו ונושא אותו עימי.
השאולות שלי הן :
1.האם עלי לעשות חיסונים מחדש כדי להקטין את הסיכוי שתהיה לי תגובה אלרגית חריפה במידה ודבורה תעקוץ אותי ?
2.במידה ואני נמצא בטיול ועוקצת אותי דבורה האם עלי להשתמש מיידית בלכ מקרה במזרק האפיפן או שעלי לחכות לראות אם אני מפתח תסמינים של האלרגיה ורק אז להזריק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לדבורים ...
ד``ר בן רנר07/11/2016שלום
הטיפול המקובל נמשך חמש שנים ולא שנה .אפיפן חובה אך אציע לעבור ברור חוזר. עשרים שנה זו תקופה ארוכה וסביר שהרגישות פחתה מאד. אפיפן מזריקים מיד ולא מחכים .אך הכול לאחר ברור חוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לארס דבורים
ד``ר בן רנר19/11/2016שלום .ראשית בדוק שוב במרפאה אלרגית . שנת חיסון בלבד לא נותנת חיסון .המקובל 5 שנים .את האפיפן מזריקים מיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסונים לאלרגיה נגד אבקיעל05/11/2016
שלום,
אני בת 35. סובלת מאלרגיה לאבק מאז ומתמיד. התחלתי חיסונים נגד אבק. עברתי כבר את החצי שנה שבה קיבלתי את החיסון פעם בשבוע, ועכשיו אני מקבלת פעם בשבועיים במשך חצי שנה.
העניין הוא שאני לא מרגישה שיפור מבחינת האלרגיה.
האם רואים את השיפור רק לאחר 5 שנים?
במרפאת האלרגיה הם פשוט ממשיכים להזריק לי ולא שואלים אותי אם יש שיפור, וגם לא עושים לי שוב את הטסטים כדי לראות אם משהו ישתפר...
האם כדאי לעשות שוב את הטסטים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טסטים אלרגיים ......
ד``ר בן רנר05/11/2016ההטבה נבדקת בשנה הראשונה . אם אין שיפור אין צורך להמשיך . טסטים חוזרים אין טעם לבצע. החיסון אמור להשפיע ואם לא ,מפסיקים אחרי שנה .דברי עם הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרלת מדבקת דרך הנקה? או כאלרגיה כתוצאה מחשיפה לחומר מסוים?חיים03/11/2016
שלום, זה שוב אני.
אתמול העלתי שאלה לגבי פריחה שבאה ונעלמת אצל אישתי, ועניתם לי שזו חרלת. היום הופיעה תופעה דומה אצל בני, תינוק בן שנה. אציין שאשתי עדיין מניקה.
האם יכול להיות שהבן שלי נדבק דרך הנקה?
בני כעת חולה בדלקת אוזניים ועיניים, שיעול ואף שלשול. האם תרופות שהוא קיבל ביומיים האחרונים, ששניהם נחשפו אליהן יכולה לגרום לתופעה?
הפריחה מופיעה במקומות שונים ובגדלים שונים בגופו של בני, ואף הופיעה ונעלמה מהלחי והצלעות.
האם עלי לפנות מיד למיון היות והתינוק בן שנה בלבד?
איך יכול להיות ששניהם חלו בזה יום אחרי יום?
אני מצרף תמונה שצילמנו מהירך שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרלת לחיים
ענת05/11/2016יתכן ששניהם נחשפו לתרופות שהם רגישים להם ולא מדובר על הדבקה.
אבל אם הזכרת מיון אז תדע לך עובדה חשובה.
אם אשתך תגיע למיון היא תקבל זריקה סטרואידית זו בדרך כלל משפיעה מיידית והפריחה תעלם..
אבל לאחר מכן היא תחווה התפרצות חמורה בעקבות הסטרואידים.
קח זאת בחשבון.
תקרא את תשובתי הקודמת ואת ההמלצה לטיפול - זו התרופה היחידה לחרלת / אורטיקריה בשמה המדעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)