מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בפענוח בדיקת אלרגיהמורן28/10/2015
זוהי תשובת בדיקת דם לאלרגיה של בני בן השנה, אלרגיה לשומשום, מה אורמת התשובה?
Class : Conc.(KU/L)
---------------------
0 : 0.00-0.34
I : 0.35-0.69
II : 0.70-3.49
III : 3.50-17.49
IV : 17.5-52.49
V : 52.5-99.99
VI : >=100* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת אלרגיה - תגובה
ד``ר בן רנר28/11/2015אי אפשר להבין דבר ממה שכתוב . באופן כללי ערך מעל 0.35 נחשה חיובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזה רמה אלרגיה נחשבת למסכנת חיים?
אמא של אור07/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים עזים ופריחות בולטות באזורים שנחשפים לשמשד``ר בן רנר26/10/2015
שלום,
לפני כשנתיים החלו לי גירודים עזים ופריחות בולטות באזורים שנחשפים לשמש- תחילה לא חשבתי כי מדובר באלרגיה- קל וחומר לא אלרגיה לשמש, אולם כשנה לאחר מכן שוב חזרו התופעות לאחר חשיפה ממושכת לשמש.
התייעצתי עם אלרגולוג שעשה לי טסטים ולא מצא כי מדובר באלרגיה לשמש.
השנה שוב חזרו התופעות בחשיפה לשמש אולם הן חמורות הרבה יותר, (לגרד ולפריכות התווספו כוויות).
אבקש לדעת האם ידוע על מקרים של אלרגיות לשמש שהחולה נרפא לחלוטין? במידה וכן, אבקש לדעת באיזו דרך ולמי לפנות.
מוכנה לשלם כל סכום ולהקדיש את רוב זמני לנושא- אני ממש מיואשת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לשמש - תגובה
ד``ר בן רנר27/10/2015שלום .זו אכן רגישות לשמש .הסיכוי לחלוף לא ברורה . בכל מקרה הטיפול הוא להימנע מחשיפה לשמש מסנני קרינה ואנטי היסטמיניקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטיקריה ושילוב תרופותדורי איתן24/10/2015
היי, מאז שלקחתי אופטלגין בפעם הראשונה לפני כמה שנים יש לי התנפחויות של העור (חיצוני בלבד) עד כדי כאבים ו"זרמים" בידיים (מסתבר שזו תופעת לוואי ידועה של אופטלגין) בתדירות של בין 2-4 פעמים בשבוע.
לאחר הרבה בדיקות הוחלט שיש לי אורטיקריה ("אלרגיה לעצמי" כפי שהרופא הגדיר זאת..)
רציתי לדעת האם יש פתרון כלשהו לבעיה זו או שזה כאן כדי להישאר, ובנוסף האם יש בעיה לקחת כדור טלפס 180 כל יום יומו? וזי'לרגי/אלרגיקס ודומיהן? ושילוב בין הכדורים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה הטיפול שהבריא אותי
אילנית וייס25/10/2015אני מנדבת מדיי פעם את המידע על התרופה והדבר האמיתי שהציל אותי.
כולי תקווה שאחסוך ממך סבל מיותר הן של המחלה והן של תופעות הלוואי שאתה צפוי להם מהתרפות שתקבל מרופאי האלרגיה כוונתי לתרופות הקונבציונליות.
אחרי 7 שנות אורטיקריה מאמללות שהרסו את חיי בתרופות שלהם וכמובן לא ריפאו אותי מאורטיקריה התמזל מזלי והגעתי לטיפול האמיתי וברוך השם הבראתי.
תחפש בגוגל רמי מור מחלות עור .
זה הדבר היחיד בעניי שיכול להציל אותך מאורטיקריה.
אני לא מסנגרת על אף אחד אח מרגישה חובה מוסרית לנדב את המידע לבני אדם על מנת שלא יעברו את הסבל שלי.
דבר נוסף שחשוב לי לציין הוא חוסר תועלתם של דיקור סיני והומאופטיה שהיו לי בזבוז זמן מיותר על טיפולים חסרי תועלת.
רפואה שלימה לך באשר תלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה ושילוב תרופות - תגובה
ד``ר בן רנר27/10/2015שלום רצוי להיצמד לתכשיר אחד ולפי הצורך להכפיל את המינון .אין היגיון בערוב תרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומדוע השינה משפיעה על האלרגיה?
דורי איתן02/11/2015הכוונה היא שאם אני לוקח כדור לפני השינה אז זה כאילו לא לקחתי כלל - השינה מבטלת את הכדור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה ושילוב תרופות - תגובה
ד``ר בן רנר28/11/2015אורטיקריה על רקע נטילת תרופות אנטי דלקתיות שכיחה. אין מניעה לקחת אנטיהיסטמיניקה לאורך זמן .אם הטיפול לא עוזר גש למרפאה אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה ושילוב תרופות - תגובה
ד``ר בן רנר28/11/2015קבלת תשובה למעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פה ולשון נפוחים -פגיעה בחוש הטעם-דליה23/10/2015
שלום! סובלת למעלה מחודש משיעול יבש טורדני שבא בהתקפות,פה ולשון נפוחים עם פגיעה בחוש הטעם ועיניים דומעות. צצו לי גם פצעים אדומים גדולים על הגוף כמו עקיצות אך בזה חל שיפור כבר כמה ימים. קיבלתי כדור telfast 120 .לוקחת יומיים ואין שיפור. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פה ולשון נפוחים -פגיעה בחוש הטעם- - תגובה
ד``ר בן רנר27/10/2015מדובר בחרלת פני למרפאה אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרופה היחידה לחרלת אורטיקריה
שירה27/10/2015התרופה היחידה שתציל אותך היא לא קונבציונלית ולא מה שהרופא הקונבציציונלי
המליץ פה.
אני מדברת איתך כחולת אורטיקריה ואנגיואדמה ( ההתנפחות בלשון שאת מתאתר ) כ 7 שנים.
התרופות הקונבציונליות שתקבלי מרופא אלרגיה הם זבל ( סליחה על הביטוי ) אך אין ביטוי מוחשי אחר לההגדיר אותם וזאת אומרת לך חולת אורטיקריה כאמור 7 שנים מייסרות.
התרופה היא התרופה הצמחית פורצת הדרך של של רמי מור זה הדבר האמיתי.
כל מה שאת צריכה לעשות זה להכנס לגוגל ולרשום : רמי מור מחלות עור
זה האתר שלו .
זו תרופת הפלא היחידה בעולם שנותנת את התקווה ואני מחוייבת לנדב את המידע ולהציל מתרופות קונבציונליות איומות את החולים הנאיבים שמאמינים שהרופא עם החלוק הלבן ירפא אותם.
אין תרופות קונבציוליות לכלום.
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לאלרגיה לשמרים לתינוקתמור20/10/2015
שלום, אני חוששת שלתינוקת שלי יש אלרגיה לשמרים, היא בת חודשיים ושלושה שבועות, היא נולדה בריאה ובמשקל טוב, אבל מספר שעות לאחר שהנקתי אותה היו לה קשיי נשימה והיתה צריכה לקבל חמצן למספר שעות , לאחר מכן קיבלה אנטיביוטיקה בגלל חשד לזיהום, אבל תרביות הדם יצאו שליליות וללא כל זיהום. מאז החזרה הביתה היו לה כאבי בטן נוראיים במשך כל היום, (לא מדובר בקוליק אלא כאבים חמורים שלא נרגעים) ופריחות שבאות והולכות בעיקר בפנים, הנקתי אותה בהתחלה עם תוספת של סימילאק ומכיוון שחשבנו שהיא אלרגית לחלב שינינו את התמ"ל לנוטרילון פפטי ג'וניור והפסקתי בעצמי לאכול מוצרי חלב, אבל עדיין היו לה כאבים חזקים מאוד, לפני כארבעה ימים הפסקתי לגמרי את ההנקה ולאחר כשלושה ימים המצב השתפר במידה משמעותית. היום היא קיבלה חיסון צהבת B (החיסון הראשון שמקבלים) חיסון HBV אנג'ריקס Btm מנה לילדים, ובערב היה לה שוב כאבי בטן מטורפים. אשמח לשמוע דעה של מומחה האם אכן נראה שיש לה אלרגיה לשמרים ואם כן מה הטיפול?, מכיוון שהבנתי שיש בעיה לקחת את החיסון למי שיש רגישות לשמרים. אשמח למענה מהיר, העניין דחוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לאלרגיה לשמרים לתינוקת - תגובה
ד``ר בן רנר28/11/2015קשה לי להבין מאין באו ה"שמרים " לסיפור. רגישות לשמרים אינה שכיחה והמצאותה מהווה בעיה לא פשוטה. ע"פ התיאור שלך לא מדובר ברגישות לשמרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בכל הגוףמורן18/10/2015
שלום,
האלרגיות שלי החלו רק השנה:
לפני כחצי שנה התעוררתי באמצע הלילה עם שפה תחתונה ממש נפוחה ואין לי מושג למה,זה עבר אחרי כמה שעות.
לאחר כחודש שרפו לי ממש העפעפיים ,שריפה כאילו שמו לי משחת שיניים,הרגשה של קור שורף כזה..חשבתי שאולי זה בגלל הבקבוקון עם הלבנדר להפצת ריח אז זרקתי אותו וזה עבר אחרי כמה שעות .ועכשיו יש לי פתאום פריחה וגרד במיוחד בכל הידיים וביירכיים ...זה מסרב לעבור .זה בא והולך במשך חודשיים אני משתמשת במשחה. המיועדת לכך רק כשהפריחה מופיעה. עשיתי בדיקת אלרגיה עוד לפני שהפריחה הופיעה והרופא אמר שאני רגישה רק ללענה. איך עושים בדיקת אלרגיה לסוגי מזון? מוצרי חלב,בשר,אגוזים , סויה וכו?
חשל"צ שאני נוטלת כדורים נוגדי חרדה..שם הכדור סרנדה(לוסטרל) 150 מג ביום במשך 4 חודשים
תודה על תשובתכם.דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך אורטיקריה
שירה18/10/2015לפני שתכנסי למעגל קסמים של חיפושים ורופאים ובעיקר תרופות עם תופעות לוואי
נוראיות , אני אחסוך לך את כל הסבל הזה כמו כולנו שסבלו מאורטיקריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שירה , אשמח לתגובת הדוקטורים
מורן19/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מורן20/10/2015מה ששירה כתבה לך זו עיצת זהב שהתמזל מזלך שהיא כתבה לך אותה.
אני גם כן חולת אורטיקריה שברוך השם הבריאה מהטיפול ששירה כתבה לך.
זה מה שיש לי לומר לך וכל מה ששירה כתבה הוא 100% נכון.
כל הכבוד לשירה ותבורכי על המידע שלי הציל את החיים.
הדוקטורים כאן לא יתרמו לך יותר מכל רופא אחר אין להם כלום בסל התרופותל 99%
מהמחלות ובטח לא לאורטיקריה מאמללת ומייסרת.
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני זקוקה למענה !
מורן21/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרופה לאורטיקריה כרונית
שרית24/10/2015לשירה
תכנסי בגוגל - רמי מור מחלות עור
זו התרופה לאורטיקריה כרונית ואין זולתה.
כותבת לך חולה לשעבר במחלה הנוראית הזו שגזלה מני 11שנים
עד שהגעתי לטיפול ולתרופה האמיתית לאורטיקריה כרונית.
שבת שלום ורפואה שלימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה בכל הגוף - תגובה
ד``ר בן רנר27/10/2015שלום
בדיקות רגישות למזון עושים בכל מרפאה אלרגית .מדובר בחרלת והסיבות אינן ידועות .הטיפול לפי החומרה החל באנטיהיסטמיניקה וגמור בסטרואידים ..פני מחדש לר' האלרגיה שאבחן .ללענה אין קשר לתלונתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלגריה כתוצאה מנפילת מתח?נטלי06/10/2015
שלום, שואלת בשביל בעלי.
תמיד אחרי שבוע עמוס הוא נהיה אלרגי ( זה בא לידי ביטוי בהמון נזלת,כאב ראש, הרגשה כללית של עייפות, הרבה התעטשויות וכו') זה מרגיש כאלו ביטוי לנפילת מתח ..
זה לא תמיד קורה אחרי ימים עמוסים לעיתים זה קורה גם ככה סתם , לאחרונה זה קורה לו יחסית הרבה ולכן חשבנו לנסות לפתור את הבעיה.
לרוב שינה ומנוחה פותרת את הבעיה, השאלה שלי היא, האם יש לזה שם? האם מדובר באלרגיה? או במשהו אחר? וכמובן מה ניתן לעשות עם זה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלגריה כתוצאה מנפילת מתח? - תגובה
ד``ר בן רנר07/10/2015שלום.אלרגיות נגרמות ע"י גורם ספציפי מוכח.תלונות של "נפילת"מתח כלשונך עלולים לגרום לסף האלרגיה לרדת ועקב כך תלונות יופיעו דווקא במקרים אלה. בכל מצב יש לבצע תבחינים על מנת לבדוק אם ניתן למצא את הגורם הספציפי.גשי למרפאה אלרגית לברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם ביום בלבד בלילהד``ר בן רנר30/09/2015
אלרגולוג רשם לי לקחת פעמיים ביום למשך חודש. לטענתו כדור אחד לא יספיק.
רופא המשפחה אמרה לי לקחת פעם ביום בלבד בלילה
(כי זה מעייף/ מרדים ועוד..)
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב אובחנה אצלי אלרגיה לקרדית האבק
אלי30/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב- אובחנה אלי אלרגיה לקרדית האבק
אלי30/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטבה חלקית
אלון01/10/2015לוקח שבוע וחצי כדור טלפסט ליום
לוקח גם יס אבאמיס פעמיים ביום
יש הטבה. אבל חלקית. מזגן מפריע פחות.
האם להגדיל ל 2 כדורים כדי להגדיל את ההטבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטבה חלקית - תגובה
ד``ר בן רנר02/10/2015שלום
ניתן להגדיל לשני כדורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה בגרוןחגית26/09/2015
יש ליחה בגרון בעקבות הצטננות לפני שנה וחצי,לקחתי מרקחת צמחים ובסוף זה עבר אחרי חדשים רבים ועכשיו אחרי כלצי שנה חזרה הליחה ללא הצטננות כלל והיא יושבת בגרון ולא יוצאת פשוט מחניקה אותי ,קיבלתי מהרופא אישור לבדיקה אבל אי אפשר להוציא כלום כדי לבדוק מה זה מה אני יכולה לעשות כדי להתפטר מהמזיק הזה בגרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה בגרון - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי03/10/2015שלום רב,
יתכן וזה קשור לאלרגיה לאלרגנים נשאפים,
את האבחון יש לבצע אצל רופא אלרגולוג. לאחר אבחון תקבלי טיפול מתאים.
בינתיים אפשר לקחת כדור לורטדין פעם ביום (קונים ללא מרשם) ותרסיס לאף פליקסונז שתקבלים על פי מרשם רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליחה בגרון
חגית04/10/2015תודה, אנסה ,האם אלרגיx יכול גם לעזור?
האם יש טעם לדבר בטלפון?מתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות חלקיתרווית23/09/2015
לבתי בת ה 6 יצאה תוצאה של רגישות חלקית לפול , הרופא לא הצליח להבין מה זה רגישות חלקית . וביקש בדיקה חוזרת . אבל הנושא של לקיחת דם טראומטי בשבילה ולכן כרגע ירדתי מזה , יש מושג כזה חלקי ? עם כן מה הכוונה ??? אבא שלה חצי עירקי ויש לו , ולי אין .... אשמח לדעת ??,?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי ?????
רווית28/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות חלקית - תגובה
ד``ר בן רנר02/10/2015שלום
\אין מה להתרגש .לא מדובר בתגובה לפול אלא בחסר חלקי כנראה של תסס G6PD
לא צריך לעשות דבר ואם החסר חלקי "זה מה יש "בפעם הבאה שתבצע בדיקת דם ניתן לבצע את הבדיקה . אין כל דחיפות כי ממילא זה לא משתנה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה חמורה לאחר נטילת אוגמנטיןנילי גת21/09/2015
הבן שלי בן 22, קיבל אוגמנטין לצורך טיפול בדלקת גרון. לאחר כ-4 ימים התחילה פריחה חמורה וגרד שהולכת ומחמירה. האם מדובר באלרגיה לתרופה? מה צריך לעשות במקרה כזה?
תודה נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
שירה21/09/2015א.הוא אגיש לאוגמנטין הוא ימנע ממנו בעתיד.
ב.לפריחה קוראים אורטיקריה וכל מה שעלייך לעשות זה ללכת לטיפול הכי טוב בעולם שקיים לצרה הזו.
תחפשי בגוגל - רמי מור מחלות עור
זה עדיף מאשר תקבלי תרופות קונבציונליות שלא מרפאות את הפריחה ויש להם תופעות לוואי לא פשוטות.
מדברת מנסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה חמורה לאחר נטילת אוגמנטין - תגובה
ד``ר בן רנר21/09/2015הסבירות שמדובר בפריחה על רקע הזיהום בגרון.בכל מקרה פני למרפאה אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בנזקורט אקווה ובקראטיןעידן17/09/2015
שלום,
אני בן 31.
לפני כ-4 חודשים, אחרי שנים ארוכות של סבל מאלרגיות חריפות שגרמו לנזלת חריפה, לעיתים כרונית, התחלתי טיפול (אחרי בדיקה והתאמה של אלרגולוג, כמובן) בתרסיס לאף 'נזקורט אקווה', 64 מ"ג (במקרים מסויימים אמור לשלב גם עם 'אריוס').
יש לציין שהשימוש בתרסיס חיסל את הבעיה (שהייתה קשה ושיבשה לי מאוד את אורח החיים) וגאל אותי מייסורים שליוו אותי כמעט כל החיים.
במקביל אני מתאמן בחדר כושר (משקולות), לאחרונה התחלתי להשתמש בתוסף תזונה למתאמנים, קריאטין. על הקופסא של התוסף, מצוין שיש להיוועץ ברופא במקרה של נטילת תרופות במרשם רופא.
רוצה בבקשה לדעת אם תיתכן בעיה בשימוש של הנזקורט והקראטין במקביל.
תודה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התוצאה זמנית זה סטרואידים
רונן18/09/2015ה'נזקורט אקווה' הוא סטרואידי ויוצר מראית עין של הטבה שאתה לא מודע לה שהיא זמנית.
לאחר מכן תבוא החמרה , זה המנגנון של הסטרואידים, הטבה למראית עין....וחזרה בעוצה של המחלה.
אני חלילה לא בא לבאס אותך אלא רק להסב תשומת ליבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, ואכן מאוכזב לשמוע
עידן18/09/2015אבל אם זה כך, לא קיימים פתרונות לבעיה לטווח ארוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפואה קונבציונלית אין תרופות למחלות
רונן18/09/2015חוץ מאנטיביוטיקה אין להם שום דבר לתחלואה של בני אדם
תבדוק את זה.
רוב התרופות שלהם עתירות בתופעות לוואי שלא אחת חמורות יותר מהמחלה עצמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בנזקורט אקווה ובקראטין - תגובה
ד``ר בן רנר21/09/2015שלום ושנה טובה.אין כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שנה טובה
עידן23/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לדבורים?יעל10/09/2015
שלום רב.בת 40 בריאה בדר"כ.נעקצתי שלוש פעמים מדבורים במהלך חיי.הפעם הראשונה לוותה בנפיחות קלה,בפעם השניה התפתחה דלקת מקומית ונפיחות רבה באיזור העקיצה שנמשכו מספר שבועות עד לריפוי מלא.בפעם השלישית נעקצתי לפני מספר שנים בכף הרגל,נוצרה נפיחות ואודם משמעותי באיזור ובתוך כמה ימים נוצרה בצקת שנמשכה מהקרסול עד הברך טופלתי בזריקות סטרטואידים בבי"ח.האם ניתן לומר כי אני אלרגית לדבורים? האם עלי להצטייד במזרק?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לדבורים? - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי24/09/2015שלום רב,
נהוג להתייחס לתגובה מקומית כלתגובה לא מסוכנת אפילו אם גדולה מאוד.
לכן במקרים כאלה בד"כ לא מבצעים בדיקת אלרגיה לארס דבורה.
לשאת מזרק אפיפן זה בסדר במקרה שלך.
ממליץ לפנות לאלרגולוג באופן ישיר כדי לקבל יעוץ מעמיק. אבקש לזכור היטב האם אחרי העקיצה הופיעה פריחה מפושטת או קשי נשימה או חולשה. במקרים כאלה מומלץ לעבור בירור אלרגיה לארס דבורה ואם חיובי אז לעבור טיפול חיסוני כדי לפתח חסינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטופלת על ידי טלפסט כבר שנהד``ר בן רנר09/09/2015
שלום,
אני טל אני בת 20, סובלת מאורטיקריה כרונית כבר שנתיים, אני מטופלת על ידי טלפסט כבר שנה. מאחר וזה לא עובר ועדיין יש לי פריחה, גירודים נאמר לי שיש אופציה של זריקת זולאייר, רציתי לשאול האם כדאי לקבל את הטיפול? האם זה מעלים את האורטיקריה לצמיתות? האם הוא מומלץ בכללי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה - תגובה
ד``ר בן רנר09/09/2015שלום
כן זה מומלץ אבל ע"מ לקבל את הטיפול יש לעבור ברור אלרגי וכן להכשל בכל האופציות הטיפוליות האחרות . רק אם תוגדרי ככשלון טיפולי תאושר לך התרופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טל
קרן23/11/2015אני בת 24 אני חילה באורטיקריה כבר 7 שנים
אני מעוניינת לדבר איתך
תגיבי לי פה ואם כן אתן לך את המייל שלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן לגבי אורטיקריה
שירה24/11/2015אני ממש מזדהה איתך.
מדוע ?
כי גם לי היתה אורטיקריה 7 שנים בדיוק כמוך ואותם אותם אמירות חסרות תועלת שמעתי מהרופאים " זה יחלוף מעצמו "
לא הלאה אותך , בתור אחת שעברה כל טיפול אפשרי כולל רפואה סינית דיקור
ללא תועלת.
הטיפול המציל מאורטיקריה הוא הטיפול של רמי מור.
ממליצה במיטב כינותי.
תמצאי בקלות את האתר שלו בגוגל : רמי מור מחלות עור.
בריאות והחלמה לכל מי שסובל, אמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנים מתנפחות וגרד בגוףיעל07/09/2015
שלום
אני עברתי לפני כחצי שנה ניתוח קיסרי ,לאחר כחודש וחצי הפנים שלי החלו להתנפח ,התחיל מנקודה קטנה והתפשט בפנים בתחילה זה קרה בתדירות נמוכה אחת לחודש ולאחר זמן זה התחיל להיות בתדירות גבוהה של פעמים בשבוע ובגוף מופיע כתמים גדולים אדומים שמגרדים ץ
האם יש מה לעשות ומצוא את הסיבה ?
רופא אלרגיה לא מצא ואמר לי לשוב לאחר חצי שנה ונתן לי טלפסט אבל זה שייך כל ארבעה חמישה ימים לסבול מזה
מה עלי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחסכי מעצמייך סבל מיותר
שירה07/09/2015לבעיה שלך קוראים אורטיקריה כרונית
כל הפורום כאן מלא במידע ובשורה התחתונה אין לה תרופה קונבציונלית.
התרופה היחידה שמרפאת אורטיקריה כרונית ואני חולה שהבריאה ממנה היא התרופה הצמחית ששל רמי מור.
כל מה שאת צריכה לעשות הוא לחפש בגוגל רמי מור מחלות עור
וככה תגיעי לאתר שלו.
אני אחת שהבריאה ברך השם מהטיפול הזה.
אל תבזבזי זמן על חיפושים ובטח לא על תרופות קונבציונליות שמהם תראי רק תופעות לוואי.
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הפנים
יעל07/09/2015מה לגבי הפנים איך זה קשור ? מה ימנע ממני לקחת כדורים שהפנים יפסיקו להתנפח ,ומה עוד אני פשוט מפחדת שזה מפסיק להשפיע והפנים מתנפחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנים
שירה07/09/2015כנסי לאתר שהמלצתי לך קודם תחפשי בגוגל רמי מור מחלות עור
מה שיש לך בפנים קשור לפריחה זה נקרא אנגיואדמה.
התרופה שהמלצתי לך תבריא אותך גם מההתנפחות בפנים מרופא קונבציונלי כמו כאן לא יצא לך כלום רק תופעות לוואי מהתרופות שלהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנים מתנפחות וגרד בגוף - תגובה
ד``ר בן רנר08/09/2015מדובר בחרת (אורטיקריה) הטיפול באנטיהיסטמיניקנה במינונים עולים וכן תרופות נוספות והכול לפי התדירות ולפי הצורך.אם נבדק כבר על ידי אלרגולוג פני אליו שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)