מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעול טורדני למעלה מחודשיים בעקבות אלרגיהbd13/02/2016
שלום רב:
יש לי שעול למעלה מחדשיים עם הרבה גודש באף. שנה שעברה השתעלתי במשך 4 חודשים, תמיד בחורף. הרופא המשפחה עשה בדיקות ולא מצא בעיה.
הלכתי לרפא ראיות ואלרגיה והוא אמר שבאמת יש לי אלרגיה. נתן לי PREDISON 40MG פעמיים ביום במשך 3 ימים. MOXIPEN ל 7 ימים. AVAMYS וגם OTRYVIN.
הטיפול עזר מאד!... רק שסיימתי את הPREDISON וגם ה OTRYVIN אחרי שלשה ימים השיעול חזר. הרופא אמר לחזור ל PREDISON
השאלות:
1) האם אין פתרון אלא אצטרך תמיד לחזור ל PREDISON? הוא לא טוב לגוף.
2) איך אפשר לבדוק איזה אלרגיה יש לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה לך
נאוה15/02/2016לי היתה פריחה בעור אבל גם שיעול ממושך שלא נגמר זמן רב.
טופלתי לפריחה בטיפול צמחי שהעלים אותה ולאחר מכן המטפל נתן לי תרופה צמחית אחרת לשיעול עד שהוא נעלם.
תחפש בגוגל את האתר שלו , רמי מור מחלות עור
אין ממש תרופות ברפואה קונבציונלית למחלות - גם לא לשיעול פשוט.
בברכה
נאוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעול טורדני למעלה מחודשיים בעקבות אלרגיה - תגובה
ד``ר בן רנר29/02/2016שלום . לא בהכרח.רצוי לאבחן את מקורו של השיעול ואז לטפל בהתאם .מתן פרדניזון הוא למצבים קיצוניים ולא לטיפול כרוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול יעיל בשיעול
רועי בן יהודה01/03/2016כמובן שכדאי ואפשר לזהות את הגורם לשיעול. צריך רק לדעת לשאול את השאלות הנכונות.
שיעול ממושך יכול להיות סימפטום של בעיות חומציות וצרבות, אלרגיה, בעיות צוואר ואפילו מצב רגשי.
הטיפול הראשוני היעיל ביותר שאני מכיר הוא שתייה של חליטות טימין או זעתר.
אשמח לעזור יותר בשיחה אישית, חפש אותי בגוגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלבטלי01/02/2016
שלום,
האם אלרגיה לחלב יכולה לגרום להתקפי ורטיגו או סחרחורת, בנוסף לסימפטומים של מערכת העיכול?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלב - תגובה
ד``ר בן רנר11/02/2016לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באריוסza12326/01/2016
שלום,
אני בן 30 סובל מנזלת אלרגית ואורטיקריה.
ב6 שנים האחרונות אני מטופל באריוס (כדור ביום לפני השינה).
ניסיתי להפסיק לקחת את הכדור מספר פעמים, אך הפריחות והגירודים היו חוזרים.
לפני כשבוע הפסקתי לקחת את הכדור. מאז אני סובל מגירודים בכול הגוף.
האם יכול להיות מצב שהגירודים נובעים מהתרגלות (התמכרות) לתרופה?
או שככול הנראה מדובר בחזרה של האלרגיה וכדאי להמשיך עם הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה עיצה לך דוד
שירה27/01/2016דוד , כחולת אורטיקריה משך 7 שנים אני ממליצה לך בחום רב
על הטיפול שמציל ממנה ואין זולתו בעול.
תחפש בגוגל - רמי מור מחלות עור
זה האתר שם תמצא לך את כל המידע.
הפגיעה מאורטיקריה משבשת את החיים ואילמא הטיפול של רמי מור
חיי לא היו חיים.
מרפואה קונבציונלית לא נרפאים ממחלות.
הדבר היחיד שיש לרופא קונבציונלי הוא אנטיביוטיקה , מעבר לזה , כלום.
בברכה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות בפלג גוף עליוןהילי24/01/2016
ערב טוב,
היום הייתי באמצע שיעור.( אני מורה) ופתאום החל גירוד בצוואר חשבתי עקיצה, הגירוד הפך קשה יותר והופיע אדמומיות על הצוואר ובית החזה. שתי תלמידות שלי הכינו פעילות לקראת טו בשבט והביאו שתילים קטנים לכולם... אולי יש קשר?
לאחר מכן האדמומיות התפשטה לבטן, גב, מפשעות ממש אדום כמו שנשרפים בקיץ בחוף הים, ממש לא נראה טוב...
הלכתי בסוף השיעור הלכתי מייד לרופאה היא נתנה לי לשלושה ימים טלפסט 180 ופרדניזון.
מה זה יכול להיות?.. עכשיו לאחר שעות ארוכות יש הטבה אך עדיין אדום בפלג גוף עליון. מדהים בפלג גוף תחתון לבן לגמרי...
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות בפלג גוף עליון - תגובה
ד``ר בן רנר25/01/2016שלום
זו תגובה אלרגית חריפה שבמידה ותחלוף לא מחייבת ברור .אם לא נטלת תרופות לפני כן או ארוע אחר שיכול לגרום לתופעה כזו אין מקום לברר. העיקר שיעבור .במידה ולא ניתתן לפנות למרפאה אלרגית בהמשך (לאחר חודש וחצי !) המשיכי בטיפול כל עוד יש תופעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיות לתינוקליאת24/01/2016
בן 7 חודשים יצא אלרגי לחלב בתבחין עורי( הסימן היה דימום בצואה בגיל חודשיים ומאז ניזון מנאוקייט) שמעתי גישה כי הימנעות נחרצת מחלב כפי שהתבקשנו על ידי הרופא עד גיל שנה וחצי יכולה דווקא להביא לכך שהאלרגיה תישאר גם בעתיד ואילו חשיפה מבוקרת ומצומצמת למוצרי חלב עדיפה. מה דעתך על כך ? בנוסף הוא סובל מאטופיק דרמטיטיס שנראה כאילו יש לו טריגר אלרגי( נקודות על הגוף).. האם כדאי לעשות בדיקת דם לאלרגיות מרובות או שתבחין עורי מספיק מדוייק לתינוק בגיל זה? התינוק חשוף ליד הרבה מאכלים פרט לחלב וכמובן חומרים שונים כמו חומרים שנמצאים בקרמים שמורחים עליו, החתול שלנו וכו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיות לתינוק - תגובה
ד``ר בן רנר25/01/2016שלום .במידה ונמצא רגיש לחלב אין לתת חלב!
יש צורך לבדוק אחת לשנה .
אטופיק דרמטיטיס מלווה ברגישות למזון באחוזים מוגברים .גשי לברור במרפאה אלרגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לתרופותשני24/01/2016
שלום רב,נמצא שאני אלרגית לאופטלגין בעקבות תסמיני אלרגיה
קשים שהתפתחו לאחר השימוש בתרופה.
רופא מומחה לאלרגיה קבע שאני אלרגית בנוסף לכל התרופות
ממשפחת NSAID (אדוויל,נורופן,אספירין וכו׳)
אולם אני כן רשאית לקחת תרופות כמו אקמול ודקסמול.
לפני כמה ימים בעקבות מחלה נטלתי אקמול בטיפות,
בכמות ממש מזערית מחשש שמא אני אלרגית גם
לתרופה הזאת ואכן תוך שניות מהרגע שלקחתי את התרופה
החלו שוב הסימנים של האלרגיה להופיע.
האם ייתכן שאני אלרגית לכל התרופות הקיימות בשוק?
ואיך ניתן לאבחן במדויק את החומר אליו אני אלרגית?
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לתרופות - תגובה
הרגישות לNSAID אמורה לכלול לדאבוננו את כל התרופות בקבוצה זו .למרות זאת היות ומדובר בתרכובות כימיות שונות חלק מהמטופלים "יצליחו "להסתדר עם תרופות אחדות וחלק לא . הבדיקה היא "ניסיון והתליה" כי אין בדיקת מעבדה או אחרת היכולה לאשר או לדחות את האבחנה. טוב שנהגת כפי שנהגת ולקחת כמות מזערית . לסיכום אינך ברת מזל בנושא זה וכול התרופות מקבוצה זו אסורות .
לחילופין אפשר לנסות תרופות מסוג אטופן או צלקוקס לכאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתעטשת מלא פעמים ביוםעופרי22/01/2016
היי,
אני סטודנטית ואני בת 25. בחצי שנה האחרונה אני מתעטשת יחסית הרבה: אני מתטעשת בערך 5 פעמים ביום, כל יום, וכל פעם זה 13-10 התעטשויות ברצף. אז בכל יום יוצא שאני מתעטשת בסביבות ה- 60 פעמים ביום. האם הגיוני שזאת אלרגיה??? (וזה מתגבר כל יום). אשמח לתשובה.
תודה,
עופרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתעטשת מלא פעמים ביום - תגובה
אלו בהחלט תופעות אלרגיות .גשי למרפאה אלרגית לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
עופרי26/01/2016והאם ייתכן שזה פסיכו- סומטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחומר מרדים בטיפולי שינייםד``ר בן רנר21/01/2016
לפני כשנה ומשהו לאחר שעשיתי טיפול שיניים גדול בהרדמה מלאה , כל הפה החל לכאוב לי למרות שלא ראו שום דבר בצילומים. החלטתי לעשות בדיקת אלרגיה לרופא שיניים והסתבר שיש לי אלרגיה מאוד חזקה למתיל אקריל - משהו ששמו לי ב10!!! שיניים.
קיבלתי זריקה (לא זוכרת איזה) שעזרה לכאבים לתקופה של שנה בערך, הכאבים חזרו עכשיו ובגדול ואני בטיפולי הפריה, האם יש משהו שניתן לקחת בהריון כדי להקל על הכאבים האלה?
ממש כואב לי כל הפה וזה מקרין לי לכל הגוף, אני לא יכולה לעשות טיפול שיניים כרגע כדי להוציא את החומר כי לא מסוגלת לעשות בלי הרדמה. כך שזה יצטרך להיות רק אחרי לידה.. לכשתגיע.
אני נואשת. תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה למתיל אקריל - תגובה
המטיל אקרילט או הדבקים האקרילים הם דבקים בשימוש דנטלי (גם הדבקת צפורנים) . אין שום סיבה שעדיין תהינה תופעות כי החומר לא נשאר פעיל .גשי למרפאת פה ולסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל לא בטחה שזה נכון
אני25/01/2016כי הרופאה שעשתה לי את זה בדקה בדיעבד ובחומר שהיא שמה לי בסתימות הלבנות היה רשום שיש מתיל אקריל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ברפואהמתעניינת14/01/2016
שלום רב דוקטור !
מתנצלת על השאלה אך פשוט אני רוצה לדעת למה מתכוונים כי פשוט זה מבלבל אותי .
חיפשתי וקראתי באינטרנט לפני שפניתי אלייך אך מעדיפה לשמוע ממך .
מה ההבדל בין מצוננת ,מקוררת ומנוזלת ?
אודה לך מאוד על תשובתך .
בברכה !
מתעניינת ברפואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה ברפואה - תגובה
ד``ר בן רנר25/01/2016שלום .מקוררת ומצוננת הם שמות עממים למחלה זיהומית בדרכי הנשימה העליונים בד"כ מסיבה ויראלית .
נזלת היא תופעה ספציפית הפוגעת באף ויכולה להיות חלק מה"הצטננות " (ויראלית) ויכולה לנבוע מאלרגיות שונות או הפרעות ברירית האף מסיבה אחרת .
החולה ה"מצונן " יודע להבחין האם זו מחלה ויראלית שתחלוף (בד"כ הוא בריא) או שזו תופעה כרונית שתוקפת אותו כל הזמן או רוב הזמן תוך בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בגוף.אורית09/01/2016
שלום!
ביתי סובלת מזה שבוע מפריחה בגוף. הפריחה מופיעה ונעלמת וחוזרת דוב ונעלמת. הפריחה באה בצורה של שריטות ארוכות ולפעמים גם מתנפחת כאילו נעקצה ממשהו. הפריחה מגרדת חה ולפי זה היא יודעת שיש לה פריחה.
ברצוני לציין שלפני חודש היא החלה לקחת כדור נגד אקנה. לי חא נראה שזה שייך, אם זה היה מהכדור אז בטח הפריחה היתה מופיעה תיכף עם התחלת הטיפול.
בנוסף לפריחה לפעמים היא גם מפתחת נפיחות ולאו דווקא במקום של הפריחה.
ברצוני לדעת ממה הפריחה יכולה להיות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בגוף. - תגובה
ד``ר בן רנר09/01/2016שלום
זו חרלת תופעה שכיחה מאד .הטיפול אנטיהיסטמינקה .לעיתים היא נובעת מנטילת תרופות אך ברב הפעמים ללא סיבה . אם תמשיך מעבר לחודשיים או לא תעלם גם לאחר רואקוטן פני למרפאה אלרגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית אל תאמיני לרופא
שירה10/01/2016זו אכן חרלת ולרופא הרקקונבציונלי אין שום בשורה או טיפול להציע.
המחלה בשמה הנפוץ נקראת אורטיקריה.
הטיפול שגאל אותי אחרי 7 שנים של סבל הוא הטיפול של רמי מור.
תחפשי בגוגל - רמי מור מחלות עור
ותמצאי באתר שלו את התרופה הגואלת כל טיפול קונבציונלי זה מרשם בדוק לתופעות לוואי ואפס תועלת.
בברכה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה אלרגית קשה בכל הגוף כנראה מאנטיביוטיקהאני09/01/2016
הלכתי למוקד וטיפלו בי בזריקה ואינפוזיה. קבלתי telfast 180 mg.
כבר 10 ימים ועדיין מגרד קצת.
הטלפסט עשתה לי שילשול ממש קשה ל24 שעות.
בבקשה דעתך, אני לא עומד בהתקף כזה עוד פעם, זה היה בלתי נסבל.
אני כבר מתקרב לסיום הטיפול ועדיין לא לגמרה בריא.
לפני 10 שנה היה לי אלרגיה לפריחה באביב - גרנו זמנית בצפון. אז טיפול קצר עזר.
כמו כן עקיצות יתושים מגרדים ימים - זה כבר כמה שנים.
לפני כמה שנים עשו לי טסט:
Dopamine/24h 180
Epinephrine/24h מתחת לסף גילוי
Norepinephrine/24h 41
לא קבלתי טיפול.
יכול להיות שכאן הבעיה - חוסר adrenalin?
אני רוצה למנוע התקף נוסף כזה כי אני לא עומד בזה עוד פעם, זה היה נוראה משך כ 5 ימים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה אלרגית קשה בכל הגוף כנראה מאנטיביוטיקה - תגובה
לאור הסיפור גש למרפאה אלרגית לאדרנלין ודופמין אין קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפני תור לאלרגולוגאופק03/01/2016
שלום!
במשך 3 החודשים האחרונים יש לי אלרגיה שמתבטאת בפריחה בכל מיני מקומות בגוף.
האלרגיה קוראת אצלי על בסיס יום יומי ולא נבדקתי עדיין.
קבעתי תור לרופא אלרגולוג ובוקשתי שלא לנטול כדורי אנטיהסטמין 5 ימים לפני הבדיקה.
רציתי לדעת אם אני חייב לא להשתמש בכדורים..
כי הפריחה חוזרת מייד כשהכדור מפסיק להשפיע (24 שעות)
ויהיה לי קשה להתמודד עם הפריחה במשך 5 ימים שלמים.
האם אני יכול לא לנטול כדורים 48-72 שעות לפני התור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך אורטיקריה
שירה05/01/2016מזל שראיתי את השאלה שלך בתקווה שאחסוך ממך סבל מיותר וציפיות מרופא אלרגולוג של יתרום לך כלום.
יש לך אורטיקריה ולרופא קונבציונלי אין מה להציע לך פרט לכמה תכשירים אנטי היסתמינים כמו שקבל.
תבלום אותה כבר מההתחלה וללא דיחוי .
הטיפול היחיד שקיים בעולם הוא טיפול של רמי מור.
תכנס לגוגל ותרשום רמי מור מחלות עור.
זה האתר שלו.
עוד משהוא חשוב לא להתקרב לסטרואידים.
בהצלחה מאחת שנירפאה מאורטיקריה אחרי 7 שנים של סבל שבעיקרו הוא מהתרופות שאלרגולוגים נותנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפני תור לאלרגולוג - תגובה
ד``ר בן רנר06/01/2016במידה ואתה חייב להשתמש בכדורים קח .האבחנה בד"כ קלה ונעשית קלינית צלם את הפריחה בלי הכדורים והראה לרופא .זה יספיק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבאמיסשאקי02/01/2016
שלום, לפני שלושה חודשים בערך הייתה לי אלרגיה חריפה משמיכת פוך שהייתה לי (אלרגיה לקרדית) בתוספת צינון.
הרופא נתן ליאבאמיס והשתמש בזה בערך יומיים כדי שהנזלת והגודש ייצאו מהאף.
בנתיים הספקתי להתחדש בשמיכת פוך חדשה אנטי אלרגית ואני בקושי סובל מהאלרגיה שלי.
השאלה היא האם אפשר להשתמש בתרופה שוב, חודשיים לאחר פתיחת התרופה.
התוקף שלה הוא עד 2018.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
שאקי04/01/2016כתוב על התרופה "לאחר פתיחת הבקבוק לראשונה ניתן להשתמש במשך חודשיים".
אין איסור אמנם שלא להשתמש. האם התרופה תעבוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבאמיס - תגובה
ד``ר בן רנר06/01/2016כן אפשר לחסוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאצות ים?איילת30/12/2015
שלום, בחצי שנה האחרונה כל פעם שאני נכנסת לים (בחופים שונים בארץ) מופיעה פריחה על שטח רחב בעיקר על הגפיים בדומה לשלפוחיות, שנעלמות עם השטיפה במי ברז. לרוב מלווה בתחושת קור עז. האם ייתכן שהאלרגיה היא לאצות שבמים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאצות ים? - תגובה
אין קשר לאצות ים .תוארה תגובה כללית לאחר רחצה בכנרת דווקא כתוצאה מרגישות לאצה אבל לא בים התיכון .סביר שזו תגובה דרמוגרפית בעור ש/מאד שכיחה ומתבטאת בנקודות או פסים אדומים לאחר שיפשוף ורחצה. גשי למרפאה אלרגית לאבחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לדבוריםma24/12/2015
שלום
לפני כשנתיים בגיל 9 הבת שלי קיבלה עקיצה מדבורה ביד, כתגובה אלרגית היד התנפחה מאוד והייתה בצקת והיא אושפזה ל2-3 ימי לצורך מתן טיפול בוריד. בעבר היא נעקצה מס' פעמים ללא תגובה אלרגית.
לא הלכנו לרופא אלרגיה אחרי הטיפול, מאז לא נעקצה שוב.האם יש צורך לחשוש מהתגובה בעקיצה הבאה אם תהיה? האם התגובה יכולה להופיע בנשימה? יש צורך ללכת לבדוק אצל רופא לאלרגיה כדי שנדע להערך בעתיד? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לדבורים - תגובה
ד``ר בן רנר30/12/2015שלום
תגובה מקומית לא מחייבת ברור. רק תגובות כלליות של פריחות וקשיי נשימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)