מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טלפסט עם אלכוהולאוראל06/05/2015
שלום,
האם מותר לערבב טלפסט 180 מ"ג עם אלכוהול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלפסט עם אלכוהול - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי07/05/2015שלום, זה לא כל כך ידוע לעומק.
מניחים שמותר לשטות מעט אלכוהול.
ולא לנהוג אחרי זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 5.5 חודשים רגישות?לרה06/05/2015
שלום רב,
בני בן 5.5 חודשים,
חודש הראשון קיבל הנקה, ואז עברנו לנוטרילון רגיל, אבל בגלל בכי שלא פסק הרופא המליץ עד גיל 4 חודשים על נוטרילון שהחלבון עבר פירוק מלא (פפטי ג'וניור) הוא לא תמיד רצה לאכול, אני רוצה לציין שבזמן שאכל את החלב מפורק הוא סבל מהמון גזים ואי נוחות אומנם יותר טוב מהחלב הרגיל אבל עדיין סבל הרבה ובכה בכל יציאה שהיה פעם ביום, כמו קרם בצבע ירוק כהה בעל ריח מסריח.
בגיל 4 חודשים התחיל עם הנוטרילון רגיל שאכל כשלושה שבועות והיה שיפור משמעותי בכמות האוכל, והפסיק לבכות על היציאות וכאב בטן בכללי, עשה 3-4 יציאות ביום ואז הוא חלה כנראה בוירוס של שלשול והקאות ללא חום. הקאות למשך יום. ומאז זה שבועיים, היציאות שלו הם קצת מימיות כ10 פעמים ביום כל פעם קצת, מיד אחרי האוכל ובין הארוחות, הוא ערני, לא בוכה, לא כואב לו... ניסינו לחזור לפפטי גוניור, אבל הוא בכה הרבה על כאבי בטן כנראה ולא רצה לאכול
הוא לא אוכל שום דבר בלבד הנוטרילון, הוא עולה במשקל.
עשינו לו בדיקות צואה והכל תקין. האם יכול להיות שבגלל הוירוס של שלשולים הקיבה שלו רגישה עכשיו באופן זמני ללקטוז? או הוא אולי הוא אלרגי לחלבון חלב למרות שהחלב שעבר פירוק גם לא ממש עוזר לו? האם כאדי ללת לו לתקופה קצרה תמ"ל ללא לקטוז? או לעשות לו בדיקות לרגישות כל שהיא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 5.5 חודשים רגישות? - תגובה
ד``ר בן רנר06/05/2015שלום
תבקשי תור לבדיקות אלרגיה.ותחליפי את מזון לNEOCATE וללא כלכלת חלב בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לרה06/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה ומתן ברזל דרך הוריד בהריוןענבר03/05/2015
שלום,
אני אלרגית למספר דברים וגם עברתי שוק אנפילקטי לפני כ14 שנים. טופלתי אצל רופא מצוין שפרש ועתה אין לי עם מי להתייעץ. אני נוטלת מידי יום טלפסט 180, אוטרקס, לוסק, סימביקורט ופליקסוטייד לאף.
איני לוקחת באופן סדיר ברזל ואני אנמית מאז ומתמיד וכרגע בהריון שבוע 33.
רופאת נשים הפנתה אותי לקבלת עירוי ברזל לוריד או זריקה.
האם יש סכנה לתגובה אלרגית?
אני אלרגית למגוון פריחות, חומר משמר וצבע מאכל, אבק.
תודה מראש על תשובתך,
ענבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה ומתן ברזל דרך הוריד בהריון - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי05/05/2015שלום רב, בכל זריקה של ברזל דרך לווריד עלולה להתרחש תגובה לא רצויה. אבל הסיכוי שלך לפתח תגובה לא רצויה הוא סיכוי נמוך ולא שונה מכל חולה אחרת למרות כל האלרגיות שברקע. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באלרגיהדפנה01/05/2015
שלום רב,
אני סובלת מאלרגיה שגורמת לי לגירודים בגרון באף ובאזניים בעיקר בלילה לפעמים גם ביום . נזלת התעטשויות ודמעות בעיניים, זה משפיע לי על האורח החיים נורא קשה לי לעבוד ולצאת מהבית בתקופה הזאת של האביב . מה אפשר לעשות כדי להקל עלי האם יש סוגי מזון שכדאי להמנע מלאכול או שכדאי לאכול ואיזה תרופה הכי תעזור?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באלרגיה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי05/05/2015שלום רב,
בד"כ במקרים בכאלה מדובר באלרגיה לקרדית אבק בית או צמחיה או בעלי חיים.
יש לאבחן זאת אצל אלרגולוג על ידי תבחיני עור,
במקרה וזה אכן אלרגיה קיים טיפול יעיל עם תרופות אנטיהיסטמיניות.
את מעלה חשד לאלרגיה למזון. גם זה ניתן לבדוק אצל אלרגולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לעקיצת יתושיםחיובית29/04/2015
שלום לך,
בתי בת ה -3.5 רגישה לעקיצות של יתושים ברמת גבוהה , כאשר היא נעקצת האזור מתנפח ונהיהאדמומי - שלפחיות גדולות מוגלה ואח"כ ניהיה גלד .ואפילו אושפזנו מספר פעמים .
אנו משתמשים במשחה פנסטיל וכמובן בטיפות שהיא נעקצת ושומרים עליה כל הזמן להימרח בסנו יתושים לתינוקות .
האם יש משהו אחר שניתן לתת לה ?
ודבר שני אחי אלרגי לעקיצות דבורים האם יכול להיות שגם היא ( אני ובעלי לא ) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לעקיצת יתושים - תגובה
במקרה של תגובה גדולה לעקיצת יתושים קיים טיפול לאחר העקיצה עם תרופות אנטיהיסטמיניות. במקרה וזה קורה לעתים קרובות מידי יש לחשוד בקיום מחלת אורטיקריה. בכל מקרה אם זה קורה לעתים קרובות כדאי לתת בעונת היתושים תרופה אנטיהיסטמינית יום יום וכך למנוע תגובה החזקה.
אלרגיה לארס דבורה נוצרת אחרי עקיצת דבורה. לא נולדים עם זה. יתכן ולבת שלך יש נטייה מוגברת בגלל סיפור המשפחתי. רצוי להימנע מעקיצות דבורים אבל בלי אובססיה מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרפדת, פריחה דמויית עקיצה בכל הגוףויקי28/04/2015
שלום רב
בני בן שנה ושלוש. יש לו חוסר בg6pd.
התעורר אתמול עם פריחה דמויית עקיצות בכל הגוף וכפות רגליים נפוחות (סרפדת?)
אני מנסה לחשוב מה אכל בשלושת הימים האחרונים שקדמו לפריחה, והדבר היחיד שאכל שונה זה מלפפון חמוץ אצל חברים. יכול להיות שאלרגי לזה?
כרגע נוטל טיפות פנסטיל ומשחה שהרופא ילדים רשם.
מה עושים עם זה? איך מבררים את הגורם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרפדת, פריחה דמויית עקיצה בכל הגוף - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי05/05/2015שלום רב, סרפדת יכולה להיגרם על ידי אלרגיה למאכלים, רגישות לחום וקור או תרופות או תגובה לזיהום וירלי. הבירור האלרגיה מבצעים אצל אלרגולוג. ברוב המקרים מצליחים להשתלט על המחלה עם תרופות אנטיהיסטמיניות. פניסטיל היא תרופה יעילה אבל קיימות תרופות מודרניות יותר עם פחות תופעות לוואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לפריחת האביביעקב18/04/2015
שלום, בין פסח עד סוף שבועות אני רגיש מאוד לפריחה. זה בא לידי ביטוי בנזלת, גירודים בעניים, התעטשויות רבות. כמו כן,ובמהלך השינה האף סתום וקושי בנשימה. בעבר עברתי סדרה של בדיקות אובחנתי ברגישות לפריחת עץ הזית ולקוטלית יהודה. ניסיתי בעבר טיפולים כגון זריקה, כדורים, חומרים טבעיים אך כלום לא עזר. יש למשהו רעיון??? אני נואש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לפריחת האביב - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי05/05/2015שלום רב, במקרה ואתה עדיין סובל מהאלרגיה העונתית האביבית אני מציע לא להתייאש ולפנות לאלרגולוג למציאת הפתרון. רוב המטופלים מצליחים למצוא פתרון לבעיה. לפעמים זה ידרוש שילוב של התרופות או מינון יותר גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כחכוחדני14/04/2015
בני בן 25 מכחכח בגרונו באופן טורדני מספר פעמים בדקה. אינו מקורר ואין נזלת. הדבר פוגע בתיפקודו ובאיכות החיים. יש לי חשש שייאבד את הקול. קיבל מרופא אאג ויטמין b12 ונקסיוםץ לא עזר כלום. הרופא לא מצא כלום. אולי הוא צריך לקבל אינהלציה באבקה (אני קיבלתי בעבר עקב ליחה רצינית אינהלציה באבקה של גלקסו בדיסק ועזר לי תוך ימים). מה אפשר לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כחכוח - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי05/05/2015שלום רב, במקרה ולא מצאת עוד פתרון לבעיה, אני מציע לעבור בירור אלרגי אצל אלרגולוג ולנסות טיפול עם תרופות אנטיהיסטמיניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לגולדפילדליזה05/04/2015
שלום
לאחרונה רכשתי שרשרת גולדפילד
ולאחרונה גם הצוואר החל לגרד..ויצאה מן בליטה כזו שמדי פעם בולטת ומגרדת..וכולי גירודים
השאלה היא..שבדרכ..רוב הזמן אני עונדת גולדפילד.
הטם ייתכן אלרגיה לגולדפילד? ככה פתאום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לגולדפילד - תגובה
כן יתכן ואת אלרגית לזהב או ניקל.
ניתן לבדוק זאת אצל רופא אלרגולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה קשהליאת02/04/2015
שלום רב, אני כל כך מיואשת ואשמח לכל עזרה שהיא זו מצווה באמת!! היו לי אלרגיות כשנתיים רצופות אף סתום וכלום לא עזר לא אבאמיס רינולסט כדורים וכו אצל מומחה אלרגיה שעשה לי בדיקת אלרגיה לא נמצא הגורם המחולל, הריריות אף שלי היו כחולות ונפוחות מאוד וכמעט סתמו לגמרי את הנחיר וכבר ייעצו לי ללכת לניתוח ואז לפתע נפתח האף והיה חודש רגיל, ועכשיו חזרו שוב אלרגיות גרודים וצריבה בעיניים עיניים אדומות שורפות מגרדות האף לא מפסיק לנזול וזה ממש הרגשה של חולי אני לוקחת טלפסט וזה פשוט לא עוזר מה לעשות למי לפנות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה קשה
סמדר05/04/2015לבן שלי יש אלרגיה עורית ( אטופיק דרמטיטיס ) המלווה בנזלת
והוא טופל ברפואה משלימה ( לא זול ) אצל מומחה ששוה כל אגורה.
יש שיפור מצויין בעור ורידה ממשית בנזלת.
מה כבר יש לך להפסיד ?
תקחי את הטיפול זה כדור צמחי תגלית שלו של המטפל אם יעזור ניצלת כי לא נראה שרפואה קונבציונלית תפתור לך את זה רק שלא יתחילו להלעיט אותך בסטרואידים כי אז הצרות רק יוחמרו.
תחפשי את האתר של המטפל בגוגל : רמי מור מחלות עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעולריקי12/03/2015
אני סובלת משיעול מזה זמן רב..עם ליחה.. במיוחד בלילה. ערכתי את כל הבדיקות כולל ריאות ולא נמצא כל ממצא.
האם יתכן ואני אלרגית למוצרי חלב . ואם כן האם אפשרי לאכול מוצרים מחלב עיזים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול - תגובה
ד``ר בן רנר22/03/2015לא חלב לא גורם לשיעול. פני למרפאה אלרגית לביצוע תבחינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד חזק ברגלאדי21/02/2015
יש לי גרד חזק ברגל - לעיתים הגירוד כה חזק עד שאני נאלץ לגרד עד שנטצרות שריטות קטנות - מה זה יכול להיות , מה עלי לעשות בכדי לטפל בתופעה מהשורש והאם זה עשוי להצביע על מחלות מסוימות ? (ויראליות למשל? ) או אולי תגובה אלרגית כלשהיא ? יש לציין שהבלוט לימפה במפשעת ימין מעט נפוחה דרך קבע ויש לי איספיקה קשה במסתם מיטראלי שמאלי ( בקרוב ניתוח תיקון ) וכליות פוליציסטיות בעלות ערכים תקינים לעת עתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאדי
נטע03/03/2015ממליצה לך מאד לא למרוח סטרואידים שתקבל מרופא עור כי צפוייה לך החמרה במצב הגרד בלי שאתה תדע שזה תוצאה של מריחת הסטרואידים.
יש טיפול במשחה צמחית שאנחנו משתמשים בה אבל זה נרכש באופן פרטי
ושווה כל אגורה.
תחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה האתר .
בהצלחה לך מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד חזק ברגל - תגובה
ד``ר בן רנר22/03/2015שלום .הבלוטה במפשעה תפוחה בגלל זיהום עקב הגרד .גש למרפאה אלרגית לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקטוןשיר13/02/2015
שלום לכולם
בחודשים האחרונים אובחנתי כאלרגית לקטון. בעקבות טסטים הפסקתי להשתמש בחומרים המכילים קטון.לאחרונה התחלתי לסבול שוב מגרד בלתי נסבל בכל הגוף. אני חוששת שהפעם מדובר באבקת הכביסה. האם ידוע לכם אילו אבקות כביסה מכילות קטון? לפי בדיקה שערכתי,לא מצאתי קטון באבקת הכביסה שלי. התור לאלרגולוג רק בעוד חודש!!
אשמח לעזרה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לקטון - תגובה
ד``ר בן רנר22/03/2015.ע"מ למצא את הרכבי כל החמרים יש לעבור על כל תוית ותוית דבר שהוא לא פרקטי.סביר שאין בכלל קשר בין הקטון לגרד שלך .הרגישות לקטון נפוצה מאד אך נוטים לייחס לו סגולות אלרגיות לא לעיניין .חכי לתורך במרפאה להתייעצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה?דגן12/02/2015
שלום רב
לפני כשבועיים התחילה לי פריחה בהתחלה זה היה רק בבית החזה ולאחר מכן התפשט לרגליים והידיים, העניין הוא שאת הנקודות האדומות רואים על הידיים וברגליים רואים רק בזמן או אחרי המקלחת, וכל הגוף מגרד ועוקץ כל היום, הלכתי לרופא עור שאמר שזה לא נראה לו רציני, ונתן לי כדורי היסטמינים שאותם אני מעדיפה לא לקחת אלא להבין מאיפה זה מגיע, יש לך רעיונות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
נטע13/02/2015הפריחה הנפוצה בעונה הזו היא פיטריאזיס רוזאה
תחפש בגוגל לפי השם הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה? - תגובה
ד``ר בן רנר22/03/2015בדביל לאבחן יש לפנות למרפאה אלרגית במקום מגוריך .סביר שמדובר בחרלת ויש לקחת את התרופות שנרשמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לניקל והתקן נחושתעידית12/02/2015
אני אלרגית לניקל (אובחנתי בבלינסון במרפאות עור) ורוצה להתקין התקן תוך רחמי עם הנחושת,איך אדע אם יש בהתקן ניקל?
בנוסף הבנתי שאין בדיקה ספציפית לנחושת-זה נכון?
להתקין או לא להתקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לניקל והתקן נחושת - תגובה
ד``ר בן רנר22/03/2015נחושת אינה ניקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)