מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לקרדית האבקנועה08/12/2014
לבת שלי יש אלרגיה לקרדית האבק, בערך שנתיים היא עושה חיסונים בבית חולים עין כרם, מה נראה לך היא לקראת סיום יש לציין שיש מעט הטבה אבל אנחנו מצפים ליותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לקרדית האבק - תגובה
ד``ר בן רנר09/12/2014שלום אם אין הטבה אין צורך להמשיך .התיעצי עם המרפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לקרדית האבק
נועה10/12/2014אולי לא הסברתי נכון , ברור שיש הטבה, יחסית למה שהיא היתה בהתחלה ברור שיש שינוי אבל השאלה היא עוד כמה זמו היא צריכה להמשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בידאורנית מיכאל08/12/2014
ביתי בת ה13 סובלת מזה מס' חודשים מנפיחות ביד ואצבעות שמאל עד כדי צלקות שנשארות לאחר שהנפיחות יורדת. באמצע היום מתפחת יד שמאל מלווה באודם והאצבעות נהיות כחולות מהנפיחות היד מגרדת ולאחר מס' שעות הנפיחות יורדת ונשאר לה פצע ביד שלאחר מכן הופך לצלקת. מה זה יכול להיות?
הפצע נוצר כתוצאה מכך שהעור שלה דק והנפיחות ממש קורעת לה את העור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות ביד - תגובה
ד``ר בן רנר09/12/2014שלום
י ש לגשת בדחיפות למרפאת העור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיות לבדיםנטע05/12/2014
שלום, לאחרונה קניתי ראש מיטה מרופד לחדר שינה הוא מורכב מ: 52% כותנה, 30% ליוסל, 18% פשתן. אני באופן כללי קצת סובלת מאלרגיות עונתיות ואלרגיה לאבק וגם רגישות להיסטמין בעקיצות יתושים, ואני חוששת שהראש מיטה אולי גורם לי גם לתגובה אלרגנית, כי אני קמה עם עיניים נפוחות ואף סתום. האם זה הדבר? וסוג הבדים שפירטתי גורמים לאלרגיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיות לבדים - תגובה
ד``ר בן רנר09/12/2014שלום
אין קשר לבדים! חפשי סיבה אחרת וגשי להבדק במרפאה אלרגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לNSAIDsתות04/12/2014
שלום רב,
אני רגישה ל NSAIDs ברמה של אנפילקסיס
במידה ובן זוגי נוטל אדוויל ישנה סכנה עבורי במידה ואנחנו מקיימים יחסים?
במידה וכן לכמה זמן?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לNSAIDs - תגובה
ד``ר בן רנר09/12/2014לא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגולוג מוסמך להפנות לבדיקת RASTשרה04/12/2014
שלום
נאמר לי ע"י רופאת המשפחה כי רק אלרגולוג מוסמך להפנות
לבדיקת RAST,
על סמך מה מחליט אלרגולוג להפנות לבדיקה כזו?
אם עברתי תבחינים ואני רוצה לעבור גם בדיקת RAST
האלרגולוג יאשר לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת RAST - תגובה
ד``ר בן רנר09/12/2014האלרגולוג יבצע את הבדיקה רק אם ימצא לנכון.תבחיני העור מספקים בהחלט ואין צורך גם בבדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בעורקרן03/12/2014
שלום. הופיעה לי אתמול בערב בפתאומיות פריחה על האמה של יד ימין .. מלא נקודות קטנות אדומות צפופות. הרגשתי מעין צריבה ביד והסתכלתי עליה ופתאום ראיתי את הפריחה. היום בבוקר גם שמתי לב שיש לי פריחה בצוואר. אני לוקחת היסטזין , יש לי אלרגיה לקרדית אבק הבית ולתיקנים ואלרגיה בעיניים . נמצאת במעקב במרפאת האלרגיה בבלינסון אבל הדבר הזה חדש לי לא היה לי דבר כזה.... באותו ערב מה שאכלתי היה מוקפץ עם סויה ושמן סומסום. אבל אני אוכלת הרבה פעמים את זה ולא קרה לי דבר כזה. מה זה יכול להיות ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בעור - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי03/12/2014שלום רב,
יתכן ופריחה גם קשורה לאלרגיה לקרדית אבק בית. זה מצב שנקרא אטופיק דרמטיטיס. זה יכול להתחיל בכל גיל. קיים טיפול יעיל עם קרמים מקומיים.
לעומת זאת אלרגיה למזון גורמת לפריחה מידית תוך דקות עד שעה מהאוכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
קרן03/12/2014האלרגיה לאבק אף פעם לא באה לידי ביטוי בפריחה למיטב ידיעתי אלא רק משפיעה לי על דלקות אלרגיות בעיניים. נגעתי גם באותו ערב באקונומיקה מהולה במים יש מצב שיד ימין היתה יותר במים מאשר יד שמאל שבה כמעט ואין פריחה. אבל יש גם פריחה בצוואר. קבעתי תור לרופאה שלי ליום ראשון ורק חודש הבא יש לי מרפאת אלרגיה. האם זה משהו שאפשר לחכות איתו ליום ראשון או ללכת דחוף למרפאה מחר ? לא שורף לי או מגרד או משהו רק יש פריחה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראש מגרדשרה01/12/2014
שלום
אני משתמשת בסבונים שלא מכילים SLS מלחים ועוד.
(אלו שעם הכי פחות חומרים מזיקים)
למרות זאת עדיין מגרד לי הראש
האם סבונים כאלו יכולים גם כן לגרום לאלרגיה?
(אני תוהה מה עוד אני יכולה לעשות שלא יגרד לי)
עיצה איך להיפטר מיזה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראש מגרד - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי03/12/2014שלום רב,
אני מציע לפנות לאלרגולוג ולבצע בירור של סיבות האלרגיות לגרד של קרקפת.
אלרגיה לשמפו נגרמת על ידי חומרים משמרים ומרכיב של בושם, כל זה נתן לבדוק ולגלות ואז להתאים שמפו ומרכך,
כמו כן פטרת של קרקפת גורמת לגרד לעתים קרובות. גם לזה יש טיפול יעיל.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרה אלרגיה בלתי ניסבלת!!!יעל26/11/2014
שלום אני בת 19, מאז גיל 8 אני סובלת מאלרגיה קשה שבאה לידי ביטוי בפריחה על הגוף (מין בועות נפוחות) וגם לרוב היה מתנפח לי השפתיים, האצבעות והאוזניים.
הלכתי המון פעמים לרופא אלרגיה שיאבחן לי למה אני אלרגית אבל לא מצאו שום דבר אז הייתי לוקחת המון כדורים (אלרג׳יקס) עד שיום אחד אמרו לאמא שלי להפסיק להשתמש בבדין לכביסה ועבר לי האלרגיה בגיל 13 בערך.
האלרגיה חזרה לי בגיל 17-18 ואמא שלי עדיין לא משתמשת בבדין, האלרגיה חזרה לי בצורה שונה נהיה לי המון התעטושות, נזלת בלי הפסקה כמו מים, גירוד בגרון בלתי נסבל וגם הפריחה שהייתה לי שהייתי קטנה.. אני סובלת נורא ושוב לוקחת אלרג׳יקס כמעט כל יום. הייתי אצל הרופא לפני כמה חודשים בשביל זריקות סטרואידים והוא אמר לי שאני לא מתאימה בגלל סוג דם.. אני אשמח אם תעזרו לי איכשהו ותאבחנו לי את האלרגיה !!
אני מצרפת כמה תמונות של האלרגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה של הפריחה
יעל26/11/2014חשוב לי לציין שיש לי יותר התעטשות ונזלת מאשר פריחה, וכשיש פריחה לרוב זה מתבטא בפנים, בשפתיים במיוחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה הטיפול שלי
שרית27/11/2014את סובלת מאורטיקריה ואפילו לא ידעת לבטא את האבחנה .
מה שיש לי לומר לך הוא שאין שום סיכוי שמרופא קונבציונלי את תבריאי מאורטיקריה
ואין מחלקות על כך כלמודת נסיון.
תחפשי בדחיפות בגוגל את הטיפול שאותי הבריא מאורטיקריה.
תחפשי - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור.
שם כל המידע.
התעוררי מתרדמתך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחיים לא שמעתי על זה !
יעל28/11/2014האבחנה נורא דומה למה שיש לי.. ואם זה באמת נכון איך אני מוודה שזה אכן מה שיש לי ? יש טיפול לזה חוץ מרפואה אלטרנטיבית ??
תודה רבה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין אטופיק דרמטיטיס לאלרגיהאטופית23/11/2014
-רציתי להבין קצת יותר, אם רוב ילדי אטופיק דרמטיטיס אינם אלרגים והפריחה אינה נובעת מאלרגיה מדוע האנטי-היסטמינים עוזרים להם לגירוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר בין אטופיק דרמטיטיס לאלרגיה - תגובה
ד``ר בן רנר23/11/2014שלום
ראשית הילדים האטופים הם אלרגים ברובם.גם אם התבחינים שליליים עדיין זו מחלה אלרגית אלא שהסיבה לא הוכחה.לתרופות האנטיהיסטמיניות תכונה של דיכוי שחרור היסטמין מתאי הפיטום בגוף .היות וזו התופעה גם באטופיק דרמטיטיס משתמשים בהם .גם לצינון הם עוזרים וכנ"ל לגרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד אובחן אוטופיק דרמטטיסאילנה15/11/2014
שלום, אני פונה אליכם ומבקשת לדעת סובלת מגרד חזק 19 שנה, מטופלת בפרדניזון, זילרגי ,, זריקות לסירוגין,, ועכשיו בנוסף מיזלין, מבקשת לדעת אם יש תרופה או דרך טיפול שיתן לי קצת איכות חיים עייפה מזה מאוד תודה לכם אילנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרופות הסטרואידיות רק תסבלי מהם
אמא16/11/2014אני מבינה שאת מקבלת פרדניסון וזריקות .
זריקות = רק זריקות דיפרוספן ( שזה סטרואידים )
והכדורים של הפרדניסון זה גם סטרואידים.
אם את יודעת או לא ?
סטרואידים יהפכו אותך לקורבן של התרופות ולא ירפאו לך כלום.
עד שתעלי על זה כבר יהיה מאוחר.
כל שימוש בהם מצריך הפסקה של הטיפול בהם באיזה שהוא שלב
ואז מגיע הריבאונד ( הפידבק של הפסקת הסטרואידים ) ואז כל הגוף מתלקח
בטרוף שלא יוצאים ממנו.
תנסי לחפש בגוגל טיפולים אחרים ולא להתמקד בסטרואידים כי לרופא קונבציונלי אין תרופות למחלות עור ולמחלות בכלל .
תחפשי בגוגל : הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
מדברת מנסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד אובחן אוטופיק דרמטטיס - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי19/11/2014שלום רב,
לפעמים נותנים גם טיפול חיסוני, לפעמים טיפול תרופות מדכאות חיסון,
לפעמים צריך לקחת קורס של אנטיביוטיקה וטיפול נגד פטרת.
לפעמים טיפול נגד חרדה יכול לעזור גם.
העיקר זה לא להתייש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרדניזון במינון גבוה ופלקסונאזטליה03/11/2014
שלום,בשל דלקת ראות מסוג מסוים אני נאלצת לקחת מדי יום 30 ואו 30 מג קורטיזון לחלופין .לאחרונה בדל אף סתום וצמרידות נתן לי הא.א.ג. פלקסונאז פעמיים ביום ואלרג'יקס. מזה שמונה ימים נוטלת הטיפול אך ללא הועיל.
רציתי לדעת אם יש בין הפרדניסון והפלקסונאז או האלרג'יקס השפעות בין תרופתיות שמפריעות לפקסונאז להשפיע.
אני זקוקה לתשובה היות שאני מורה מצד אחד. מצד שני עלי לקחת פרדניזון בכמות גבוה עוד כחודשים.
בתודה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרדניזון במינון גבוה ופלקסונאז - תגובה
ד``ר בן רנר12/11/2014לא אין תגובות רק צריך לעדכן את המינון מכיוון שגם התרסיס וגם הכדורים הם סטרואידים וייתכן ולא יהיה צורך בתרסיס כל עוג את נוטלת ב סטרואידים בכדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהאופיר31/10/2014
שלום רב הנני בן 28 בריא בד"כ.
1. יש לי גרד בעפעפיים מעין חספוס קל ובלתי נראה כמעט הוא מאוד מגרד ושורף. אני לא יודע מה לעשות זה משגע אותי?
2. לפני מספר חודשים פיתחתי אלרגיה לבושם איסימיאקי אחרי שאני משתמש בו מעל 12 שנה משום מה. היתכן?
אציין שאני עובד במפעל כימי עם חומרים כימים אולי זה קשור?
בנוסף אני אלרגי לכל סוגי הדאודורנט האפשריים.
אשמח לתשובה מנומקת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה - תגובה
ד``ר בן רנר12/11/2014דלקות עפעפים עלולות להגרם ממוצרי קוסמטיקה .ניתן לבדוק במרפאה אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה פתאומית בגולה!! נא לעזורמאור22/10/2014
אני מאור, בן 24 בריא בדרכ
הייתה לי בדיקה לאלרגיות בצבא ונמצא שאני אלרגי בצורה לא רצינית לאבק
בבית לא סבלתי מאלרגיה אף פעם, ואני מתכסה בפוך פלומת אווזים
לאחרונה נכנסתי לדירה כאן בפראג ואני קם כל בוקר עם אלרגיה מטורפת. עיניים אדומות,נזלת וגירודים
וכשאני נמצא מחוץ לבית מספיק שעות זכה עובר
היה שטיח בחדר, העפתי אותו כרגע אני חושד במזרון ובפוך הנוצות שלא ברור איזה סוג
אשן בלעדיהם הלילה אך אם זה לא יעזור יכול להיות שזה קשור לאוויר או לבניין?
מה הפתרון? לעבור דירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה פתאומית בגולה!! נא לעזור - תגובה
ד``ר בן רנר12/11/2014גשי לבדיקה אלרגית ולפי התוצאות נתקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לשומשוםרננה20/10/2014
בתי בת חצי שנה. נתנו לה פעם אחת לטעום טחינה ופעם אחת לחם עם שומשום ובשתי הפעמים ראינו אודם ונפיחות (לא משמעותית) מתחת לעיינים. האם זה סימן שהיא אלרגית לשומשום? האם כדאי להמנע ממזון זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לשומשום - תגובה
ד``ר בן רנר12/11/2014כנראה שכן בצעי בדיקה במרפאה אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה חזקה למתיל אקרילד``ר בן רנר19/10/2014
עשיתי אבחון לפני מספר חודשים לחומרים של רופאי שיניים והסתבר שיש לי אלרגיה מאוד חזקה למתיל אקריל. (הבדיקה נעשתה בעקבות כאבים עזים בכל הפה לאחר טיפול שיניים ארוך שעשיתי בהרדמה מלאה וששום צילום של רופא שיניים לא ידע להגיד למה הכאבים) יש לי 9-10 שיניים בפה עם החומר הזה . קיבלתי זריקת סטרואידים שהעבירה לי את הכאבים לחודש וחצי-חודשיים אבל הכאבים חזרו. גם מאוד כואב לי כל הפה וגם דלקות בחניכיים. אודה לכם לפיתרון. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה למתיל אקריל - תגובה
ד``ר בן רנר12/11/2014מטיל אקרילט הוא חומר הדבק.יש תופעות של אלרגיה אבל סמוך לביצוע הפעולה ולא חודשים לאחר מכן.התיעצי עם הרופא שאבחן ורופא פה ולסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)