מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דם לאלרגיהאושרי28/06/2015
שלום רב
עשינו את הבדיקות הבאות לגילוי אלרגיה לילד בן 12 :
Mugwort W6, Parietaria Judaica W21 Cat dander E1 Dog Dander E5 Dermato. Pteronyssinus D1 Dermato. Farinae D2 Olive T9 Feathers Panel Ex71 Perennial Rye Grass G5 Pecan Trees T22 Class Interpretation:
שתי שאלות :
1 האם עצי הדר נכללו בבדיקה ? כי יש לנו עצי הדר ליד הבית ואנו שוקלים לעקור אותם...
2 יצא שהוא אלרגי לדשא. אנו מתכננים לעקור את הדשא שלנו. אך לשכן שגר כ מאה מטר לידנו יש דשא. האם זה יכול להשפיע משם על האלרגיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לאלרגיה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי30/06/2015שלום רב, לא בודקים לעצי הדר בגלל שהם לא גורמים לאלרגיה. לדעתי אין צורך לעקור את הדשא בינתיים. בבדיקה שצילמת לא נבדקה אלכיה לדשא ברמודה, שזה דשא של מדשאות הירוקים. כדאי לפנות לאלרגולוג ולצוך תבחין עורי לסוג הזה של הדשא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה אצל תינוקכרמל24/06/2015
שלום,
בני בן ה5 חודשים החל ללכת למטפלת, ומיד עם הגעתו לביתה מתחילה לו פריחה (נראה שבעיקר באזור הפנים, במיוחד סביב הפה, אך לא בחנתי את שאר הגוף) שנרגעת כשאני אוספת אותו ועוברת לאחר מספר שעות/ למחרת. הדבר חזר על עצמו בכל הפעמים שביקר שם (3 פעמים). יש בבית שני חתולים, מתכננת לבדוק בימים הקרובים בבתים אחרים בהם יש חתולים האם הדבר חוזר על עצמו. האם מומלץ לחפש מקור נוסף לפריחה? ואם כן, מה מומלץ לנסות ולבדוק? במידה וזה אכן בגלל החתולים, האם ניתן לעשות משהו בנידון או שרק מניעת חשיפה לחתולים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה אצל תינוק - תגובה
ד``ר בן רנר07/07/2015אין פשוט מאשר לפנות לבדיקה במרפאה אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהלך התפתחות אלרגיה לחומר הרדמהנטלי22/06/2015
שלום
לפני כ8 חודשים עברתי ביופסיה בשד ולאחר מכן טיפול אצל רופא שיניים בהרדמה מקומית
לאחר מתן ההרדמה נתקפתי בבחילות קשות! דבר שאף פעם לא קרה לי
לפני כשנה וחצי לאחר משבר רגשי פיתחתי רגישויות כלליות שבאו לידי ביטוי ברגישות לצבע שיער שגם כן לא הייתה לי
האם גם רגישות לחומר הרדמה יכולה לנבוע מסטרס??
לאחר שציינתי את עניין הבחילות בפני הרופא שיניים הוא אמר לי שהוא נותן לי זריקה בלי אדרנלין וזה אכן עזר
הבעיה שאני אמורה לעבור פרוצדורה עם טשטוש ובעתיד אפידורל וכו׳... ולמען האמת אני מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהלך התפתחות אלרגיה לחומר הרדמה - תגובה
ד``ר בן רנר23/06/2015שלום .תגובות לחומרי אילחוש קימים ונפוצים ..בחלק מהמקרים ביחוד בטיפולי שיניים התופעה נובעת מהוספת האדרנלין והסרתו מחייבת .זה כנראה מה שקרה לך .אז בקשי אילחוש ללא אדרנלין .באפידורל אין אדרנלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אלרגיה לחתולים ולכלביםיהודית16/06/2015
לאחר בדיקת טסט אלרגיה לבני לפני מספר חודשים התבשרנו כי הוא אלרגי לחתולים ולקרדית האבק (7 מתוך 10).
כעת אנחנו מעוניינים לקחת כלב, והסתכלתי בטפסים וראיתי שבכלב התקבל 3 (מתוך 11 או 15 לא ברור מה כתוב).
האם יש חשש להתפתחות אלרגיה לכלב עקב החשיפה?
מה לגבי כלב שנמצא בחצר? האם זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אלרגיה לחתולים ולכלבים - תגובה
ד``ר בן רנר16/06/2015כלב בחצר סביר בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יהודית17/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלב לילדה בת 13גלית11/06/2015
Alpha Lactalbumin 0.34 KU/L
Beta Lactoglobulin 1.26 KU/L
Casein 0.73 KU/L
Milk 0.43 KU/
שלום רב, בתי בת ה - 13 מתלוננת לאחרונה שכל פעם ששותה חלב מרגישה קושי בבליעה בגרון , יש לציין שאוכלת גבינה צהובה ,קוטג, שוקולד , גלידה ועוד התופעה רק בחלב פרה .
עשתה טסטים ונמצא אלרגיה לחלב פרה+חלב עזים .
מה משמעות בדיקות הדם ? ומאיזה מוצרים היא צריכה הימנע
בנוסף רציתי לשאול האם ייתכן כי יכול להיות אלרגיה שהתפתחה פתאום אחרי שכל החיים הילדה שתתה חלב יכולה לחלוף
או שעדיף להימנע משתיית חלב כל הזמן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלב לילדה בת 13 - תגובה
ד``ר בן רנר13/06/2015בדיקת הדם מראה על רגישות קלה בלבד.לאור התלונות יש להפסיק מוצרי חלב . לאחר תקופה של מספר חודשים יש לפנות למרפאה אלרגית ולבצע תגר לחלב .הרגישות יכולה להתחיל מאוחר יותר !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נעקצתי ע''י דבורה לפני 6 ימיםאביב08/06/2015
נעקצתי ע''י דבורה לפני 6 ימים. האיזור החל להתנפח, ואין עד עכשיו סימנים של שיפור. למי לפנות? איזה רופא מומחה אני צריך? [אני שייך לכללית]
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעקצתי ע''י דבורה לפני 6 ימים - תגובה
ד``ר בן רנר13/06/2015בתגובה מקומית אין צורך בברור כל שהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה אצל תינוקתלי03/06/2015
שלום,
אשמח להתייעצות,
בתי כמעט בת 7 חודשים. עד כה הנקה מלאה, התחלנו טעימות של מוצקים. לאחר הלידה קיבלה מעט סימילאק בשילוב עם הנקה למשך יומיים. ולאחר מכן רק הנקה עד היום.
מגיל צעיר סבלה מכאבי בטן בזמן ההנקות, באבחון גסטרו נשלל ריפלוקס והניחו שמדובר בקוליק. סובלת מאקזמות חוזרות בפנים בשטחים נרחבים, וכן פצעים מזיעה. אובחנה עם אטופיק דרמטיטיס.
רוצה להתחיל להרגיל אותה גם לתחליפי חלב. לפני יומיים ניסיתי לתת לה סימילאק, שתתה 30 מ"ל והחלה להשתעל. הפסקתי את האכלה. לאחר כמה דקות תגובה חריפה של פריחה בולטת על כל הגוף כמו עקיצות נפוחות וכן נפיחות בפנים. למזלנו היה בבית טיפות פנסטיל שרשם הרופא עור לגרד מהאטופיק, ונצפתה הטבה. הסקתי כי מדובר באלרגיה לחלב וכמובן שלא אאכיל אותה יותר בתחליף.
פניתי לרופאת הילדים שהמליצה לנסות תחליף בשם נוטרמיגן וניתנה הפנייה למרפאת אלרגיה.
אני חוששת כעת להמשיך עם חשיפה למוצקים, אך הבנתי שללא חשיפה מוקדמת תבחיני האלרגיה שיבוצעו לא יועילו (מלבד לחלב אליו כבר נחשפה). אשמח לדעתך
1. האם כדאי להוריד מוצרי חלב מהתפריט שלי? 2. מה דעתך לגבי המוצקים? לאילו מאכלים כדאי לחשוף אותה טרם ביצוע התבחינים? לנסות טחינה.. ביצים.. בוטנים??
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה אצל תינוקת - תגובה
ד``ר בן רנר13/06/2015לילדים עם אטופיק דרמטיטיס נטיה לפתח רגישות למזון .יש להמנע מחלב לחלוטין לפנות למרפאה אלרגיחת ולקבל את התייחסותם.לגביך אין מניעה לצרוך חלב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשאוכלת עגבניות שרי או יש לה כתם או שניים ליד השפתייםד``ר בן רנר28/05/2015
שלום.. בתי בת שנה וארבעה חודשים אוכלת כמעט כל יום עגבניות. שמתי לב שבעיקר כשאוכלת עגבניות שרי או יש לה כתם או שניים ליד השפתיים (בעבר היתה תגובה אלרגית לטחינה עם כתמים אדומים מסביב לשפתיים, שלא כמו אחרי העגבניות שיש מעט.בדיקת טסטים יצאה שלילית אך הרופא המליץ לא לחשוף לפני גיל שנתיים וחצי לשומשום ). עד עכשיו חשבתי שזה מהחומציות של העגבניה כי זה בעיקר היכן שהעגבניה נוגעת בעור אך פתאום עלתה בדעתי המחשבה שאולי יש לה אלרגיה ואני חושפת אותה לזה כל יום כמעט?! התור הקרוב ביותר לאלרגולוג הוא רק בעוד כחודשיים.. להמתין ולא לתת עגבניות בצורתן הטריה בכלל? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לעגבניות - תגובה
ד``ר בן רנר01/06/2015נכון זה מהחומציות בלבד .ברור מיותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחתולים אצל פעוטנטלי28/05/2015
שלום, בני הפעוט בן שנתיים הראה תסמינים חוזרים של ריכוזי פריחות על הגפיים, אף מנוזל ומגרד ועיניים דומעות. בדיקה אלרגולוגית קבעה שיש לו אלרגיה לחתולים. אנחנו חיים בבית עם חתולה שאיננו מצליחים למצוא עבורה בית אחר ורציתי לברר האם המשך השהייה של בני באותו מרחב עם החתולה, במידה שנקפיד ככל שניתן על ניקיון החתולה והסביבה, מסכנת את בני ותגרור בהכרח השלכות שליליות, כגון לדוגמא התפתחות אסטמה? או האם לחלופין יש סיכוי שהשהייה המשותפת דווקא תוכל לסייע לו לטווח הארוך? ולבסוף, האם יש תועלת ממשית בתכשירים כגון petal cleanse, או האם קיימים פתרונות אמיתיים אחרים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחתולים אצל פעוט - תגובה
ד``ר בן רנר01/06/2015נדיר שהרגישות לחתולים מתבטאת בפריחה .בד"כ התלונות נשימתיות או תגובה מידית במקום המגע. אני מציע לחזור שוב ולעדכן את האבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לחתולים אצל פעוט - תגובה
ד``ר בן רנר01/06/2015לא שמתי לב שהזכרת גם נזלת ששכיחה ברגישות הזו אך הגיל צעיר מדי והרגישות חייבת להיות קיצונית כבר בגיל זה .האם זה היה התבחין היחידי הבודד .מה עם בדיקת אאג.בכל זאת אני לא שלם עם האבחנה אלא אם הסמנים מופיעים מיד אחרי החשיפה. ניתן לשלוח את התינוק לסבים למספר ימים ולבדוק את התגובה ובעיקר שחוזר הביתה.העלמות האלרגנים מהבית תיקח זמן רב מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר ורנר!
נטלי01/06/2015ננסה לאבחן פעם נוספת. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאלכוהול ופתרוןאנונימי23/05/2015
אני סובל כנראה מאלרגיה לאלכוהול, מתי שאני שותה כמות מסוימת (לא תמיד אבל מה שקורה בדרך כלל) אני נהיה אדום בפנים בחלק מהגב ויוצאים לי פצעים בגב. אחרי בירור מסוים באינטרנת הבנתי שיש חומר מסוים שעוזר נגד ההשפעות והוא נמצא בכדורים פמוטידין כדור פשוט נגד צרבת. לשתות חצי כדור לפני שאני שותה אלכוהול באמת די עוזר אבל אני מרגיש שאני משתכר יותר מהר. האם ידוע לך על מקרים דומים והאם זה לא מסוכן ליטול חצי כדור פמוטידין לפני שתיית אלכוהול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאלכוהול ופתרון - תגובה
ד``ר בן רנר01/06/2015זה לא מסוכן לקחת פמוטידין אבל לא תורם הרבה או כלום .מדובר בחסר אנזימטי בכבד ההופך את האלכוהול לכוהל. לא יעזור שום דבר אלא לשתות ....מים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאפרופו כשר לפסחלילי20/05/2015
בני בן השנה וחצי אכל אפרופו כשר לפסח וקיבל התקף אנפילקטי, פונה באמבולנס וקיבל זריקת אדרנלין ואנטיהיסטמינים. שוחרר במצב טוב כעבור כמה שעות. רופא המשפחה ביצע בדיקות דם לאלרגיה ומצא שיש רגישות מובהקת לחלבון ולחלמון ביצים. נכון לעכשיו אנחנו לוקחים לכל מקום מזרק אפיפן.
שאלתי היא האם יש צורך לפנות גם לאלרגולוג? הילד כבר אכל ביצים בעבר, ורשימת הרכיבים באגרופו כשר לפסח כלל לא כוללת ביצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאפרופו כשר לפסח - תגובה
ד``ר בן רנר01/06/2015כן בהחלט לר' המשפחה אין את הידע והכלים לאבחן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לשמפואורי14/05/2015
שלום ברצוני להתעייץ כל שמפו שאני מנסה הוא גורם לי לעקצוצים גירוד חזק בכל הקרקפת אפילו בפנים יוציא לי חום מהראש כאבים בעניים כמה ימים עד שאני מקבלת אנטיביוטיה יש שמפו מיוחד לאלארגיות תודה מרש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לשמפו - תגובה
ד``ר בן רנר01/06/2015ניתו לבצעתבחיני מטלית לחומרים קוסמטים לבודד את החומר ואז להמנע . שמפו לא חסר בשוק וצריך לבדוק אחד אחד התיעצי גם עם ר' העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לכדורים פסכיאטרים כדרוראורי14/05/2015
שלום אני מטופלת עכשיו בכדור פלוטין לחרדות ויש בו תופאות לוואי של אדמומיות מעל החזה וגרד אדום והגוף ניהיה חם יש מצב שהכדור לא מתאים בעבר נתנו לי סרוסקט שגם היה לי ציפרלקס לא יודעת כבר מה לעשות זה מלווה בעיקצוצים וגרד נוראי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לכדורים פסכיאטרים כדרור - תגובה
ד``ר בן רנר01/06/2015תרופות אלה גורמות לפריחות ויש להחליף ולבדוק תרופה תרופה אין פתרון אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענתלימור12/05/2015
דר שלום
אני בת 41 עם bmi31 יש לי לחץ דם גבוה שמטופל בקרדילוק 2.5 ולוסרדקס שהתווסף לאחרונה 50 מג.
לפני 20 שנה היתה לי אסטמה שטופלה בזריקות ולא חזרה מאז. בחצי השנה האחרונה יש לי 2 התקפי ברונכיט לטענת הרופא אני קוראת לילד בשמו אסטמה. אני לוקחת קרדילוק כבר 3 שנים ולפני הלוסרדקס לקחתי 3.75 מג .
האם זה בגלל הקרדילוק????ומה עושים אם כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת - תגובה
ד``ר בן רנר13/05/2015שלום
יתכן והקרדילוק משפיע.ויתכן ולא.היות ואת נוטלת אותו מספר שנים ללא בעיות.האסטמה יכולה בהחלט לחזור ללא סיבה.את יכולה להפסיק את הקרדילוק לחודש ולהתרשם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני כשנתיים החלה אצלי אלרגיה לשמשד``ר בן רנר11/05/2015
שלום. אני בת 26, לפני כשנתיים החלה אצלי אלרגיה לשמש. בעת חשיפה לשמש, בין אם מדובר בכמה דקות, מתחילה פריחה נוראית (שלפוחיות שקופות אדומות ומאוד צפופות שמהן יוצא נוזל שקוף ודם לאחר גירוד). אני מנסה לגרד כמה שפחות אולם מדובר במשימה בלתי אפשרית מאחר וזה כל כך מגרד שאני מתעוררת משינה בשביל להתגרד. חשבתי שמדובר בעניין זמני אולם זו השנה השלישית שזה מופיע לי. ההחלמה של זה לןקחת המון זמן- חודש חודשיים, למרות טיפול בסטרואידים ובמשחות אנטי היסטמינים. אבקש לדעת האם יש טיפול שהוכח כיעיל? אני מוכנה לשלם כל סכום. האם ידוע על מקרים דומים למקרה שלי שבהם האלרגיה חלפה? הייתי אצל אלרגולוג שעשה לי טסטים ולא התנפח לי הטסט של האלרגיה לשמש. הוא קרא לזה דרמוגרפיזם... אמר שאולי יעבור בהריונות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לשמש
שירה12/05/2015זה נקרא אורטיקריה פיסיקלית / כולינרגית
אין לרופא קונבציונלי שום פתרון וחבל על הזמן שלך ועל הציפיות שלך.
אני סבלתי מסוג אחר של אורטיקריה משך 12 שנה.
הטיפול שהבריא אותי הוא הטיפול של רמי מור שאין שני לו.
מה כבר יש לך להפסיד.
תחפשי בגוגל רמי מור מחלות עור.
זה שווה כל אגורה.
בהצלחה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה תודה על התגובה, שאלה...
הדר12/05/2015כשאת אומרת "הבריא אותי" למה את מתכוונת? האם היום את במצב שאת נחשפת לשמש ולא רואים שאי פעם היתה לך אלרגיה? את הולכת לים? הכל רגיל? גם אצלך האלרגיה הגיעה בגיל 20+ ? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שירה13/05/2015היתה לי אורטיקריה רגילה ולא כמו הסוג שלך וזה הבדל משמעותי.
לך יש סוג חריג של אורטיקריה ולדעתי עד שלא תנסי את הטיפול לא תדעי אם את מגיבה לו.
ממש אין לך מה להפסיד כי מרופא קונבציונלי את לא תבריאי מזה.
בהצלחה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)