מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לתאנים ?יוסי01/08/2014
לפני שנה קיבלתי פריחה עזה בכפות הידיים (כמו אש). גם השנה החלה פריחה כזו.
אני חושד שזו אלרגיה לתאנים שמבשילות בתקופה זו ואני קוטף ואוכל כמה מהן מדי יום.
הייתכן שזה מקור האלרגיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לתאנים ? - תגובה
ד``ר בן רנר04/08/2014חלב התאנה גורם לתפרחת במגע בשילוב עם חשיפה לשמש.בנוסך ידועה רגישות לפרי התאנה באכילה שתתבטא בתפרחת כללית .הצעתי לקטוף תאנים עם כפפות או בערב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לתאנים
יוסי14/08/2014מנסיוני - לא אכילת התאנים או החזקתן גורמת לתופעת הבערה בכפות הידיים, אלא המגע בעלי התאנה. אתמול קטפתי שתי תאנים. בערב הופיעו מעין בועות בזרוע שכלל לא נגעהבתאנים, אך כנראה נגעה בעלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לתאנים - תגובה
ד``ר בן רנר19/08/2014שלום .מדובר ברגישות למגע לחלב התאנה בחשיפה לשמש.תאנים קוטפים עם שרוולים ארוכים או הגנה אחרת וכשאין שמש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לישון עם אוגר בחדר ילדים?איילת29/07/2014
האם מותר לישון עם אוגר בחדר ילדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר לישון עם אוגר בחדר ילדים? - תגובה
ד``ר בן רנר31/07/2014אוגר לא רצוי להשאיר בחדרי ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מותר לישון עם אוגר בחדר ילדים?
איילת31/07/2014האם בגלל סיבות נשימתיות, או בגלל מגע עם האוגר עצמו או הפרשותיו או מצע הקש שבכלובו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מותר לישון עם אוגר בחדר ילדים? - תגובה
ד``ר בן רנר04/08/2014הכל !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מותר לישון עם אוגר בחדר ילדים? - תגובה
ד``ר בן רנר04/08/2014הכל !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בעת פעילות אירוביתתמי16/07/2014
שלום רב, יש לי אלרגיות ורגישיות למוצרי מזון רבים וכנראה גם אלרגיה לזיעה. כאשר אני עושה פעילות אירובית בחדר כושר אני חוטפת פריחות. לאחרונה זה החמיר מאוד. היום חטפתי בחדר כושר התקף אלרגיה קשה שבו גופי התמלא פריחה שנראתה כמו כוויה, עיני גירדו, חשתי חולשה כללית ואף התחלתי לשלשל ולהרגיש בחילה. הנשימה שלי לא הייתה רגילה ואף לאחר מכן כאב לי הראש. בניגוד לתמיד שהפריחה עוברת ברגע שאני נחה ואז אני מרגישה טוב, הפעם חשתי ברע גם שעות לאחר מכן. מה ניתן לעשות כדי לא להגיע למצב הזה? האם עליי להימנע מפעילות אירובית? האם עליי לבקש מהרופאה מזרק שיהיה איתי למקרה חירום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה כולינרגית
שירה16/07/2014לבעיה שלך קוראים אורטיקריה כולינרגית ולפני שאת משקיעה מאמצים וציפיות לשוא
מרופאים קונבציונלים אני אומר לך מנסיון כי אין כל תרופה לאורטיקריה במסגרת רפואה קונבציונלית ואני מקווה שחסכתי לך ציפיות בתור מי שחלתה באורטיקריה קשה משך שנים רבות.
הטיפול הקונבציונלי לא יודע לרפא מחלות באופן כללי ולכל היותר תקבלי אנטי היסתמינים שירדימו אותך.
מה שהציל אותי בסופו של דבר מאורטיקריה היה טיפול אלטרנטיבי צמחי ברמה עולמית.
את יכולה להגיע לאתר של המטפל דרך גוגל תרשמי שם :
הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש דאודורנט ללא קוטון?ד``ר בן רנר15/07/2014
שלום
התגלתה אצלי אלרגיה לקוטון cg.
1. אודה לקבל רשימה של מוצרים ללא קוטון .
2. האם קיים דאודרנט ללא קוטון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לקטון cg - תגובה
ד``ר בן רנר15/07/2014עברי על הפורום הנושא נדון בהרחבה .יש לעיין במרכיבי הדאודורנט עך האריזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקרדית האבקטל14/07/2014
שלום,
גיליתי שאני אלרגית לקרדית אבק הבית.
התלתי לחפשה מוצרים למניעה (כיסויים, מרססים וכו') וגיליתי שהמוצרים נורא יקרים!
האם מישהו מכיר מוצרים אמינים וזולים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לקרדית האבק - תגובה
ד``ר בן רנר15/07/2014תזמין בחו"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סולנין ?יעקב13/07/2014
זה זמן רב אני סובל כאבי ראש חזקים במיוחד, אחרי אכילת סולניים. הגעתי לזה אחרי מעקב של מספר חודשים אחרי הבעיה והיום בוודאות אני יודע שזאת הבעייה. שאלה ראשונה האם אפשר לבדוק ולטפל בבעיה זו, שהיא לא קלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סולנין ? - תגובה
ד``ר בן רנר13/07/2014אפשר לבדוק אבל אם הוכחת בעצמך אין צורך בבדיקה נוספת.המנעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת תמידיתמאיר12/07/2014
אני בן 67 ומאז שאני זוכר את עצמי תמיד יש לי נזלת עברתי כבר פעמים ניתוחים להסרת פולפים באף(אולי גם בסינוסים) נבדקתי פעמים לבדיקת אלרגיות ונמצא אלרגיה לברושים אולם אני סובל כל השנה מנזלת ללא קשר לפריחת הברושים אני מקבל תרסיס לאף באופן קבוע (אבאמיס) והנזלת ממשיכה. בעבר הומלץ לי להפסיק בשתית חלב הפסקתי הנזלת פחתה אולם עדיין קימת.
מה לדעתכם עלי לעשות על מנת להפסיק את הנזלת?
בתודה לתשובה
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת תמידית - תגובה
ד``ר בן רנר13/07/2014זו נזלת על רקע סינוסיטיס כרונית ואין קשר לרגישות לברוש .הטיפול לדאבוני לא אפקטיבי תמיד.פנה לאאג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזלת תמידית
שלמה קשרו22/08/2014בענין "נזלת תמידית" . אני בן 68 בריא . יש לי נזלת תמידית בעיקר ב-10 השנים האחרונות. עברתי 2 ניתוחים לחיתוך קונכית האף כדי לסייע בענין האף סתום. לא נמצאה סיבה שגורמת לנזלת למרות כל הבדיקות מכל הסוגים. התרופה האפקטיבית ביותר שאני משתמש בה בד"כ(פרט לטיפות או תרסיס לאף לתקופות קצרות) היא פרוטיאזין ,שאני לוקח בערב ברוב הימים בשנה האחרונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בפתח הנרתיקאסנת08/07/2014
שלום,
רציתי לשאול לגבי אלרגיה בפתח הנרתיק:
- מה הן דרכי האבחון של האלרגיה?
- מה הן דרכי הטיפול?
תודה,
אסנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בפתח הנרתיק - תגובה
ד``ר בן רנר17/07/2014קודם יד לפנות לרופא נשים .במידה וזה ממוקד רק שם הסיבה בדכ לא אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאגוזי ברזילדור08/07/2014
שלום רב, קצת רקע: מזה כ-10 חודשים אני סובל מאגזמה בכף היד טופלתי אצל רופא עור על ידי משחות סטרואידיות שהקלו זמנית את הסימפטום, אך כמובן שזה חזר שנית. נבדקתי אצל רופא אלרגולוג וביצעתי מבחן מטלית (TRUE TEST)- לא נמצאתי אלרגי. ואז חשבתי והגעתי למסקנה שזמן מה לפני שזה התחיל לי התחלתי לאכול 2 אגוזי ברזיל מדי יום כי שמעתי שזה נורא בריא, וש-2 אגוזים זו הכמות המומלצת ליום בגלל כמות הסלניום. הפסקתי לאכול את זה וכל סוג אגוזים אחר גם ליתר ביטחון. מאז המצב השתפר. קראתי באינטרנט שיש באגוז ברזיל חלבון שנקרא 2S albumin שגורם לאלרגיה אצל לא מעט אנשים. האם יש מזונות נוספים שמכילים את החלבון הזה ועשויים לגרום לי אלרגיה דומה? כמו כן האם בבדיקת המטלית שביצעתי (TRUE TST) נבחן החלבון הנ"ל? אשמח לעצה תודה דור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תמרח סטירואידים לעולם
שרון08/07/2014בתור אחת שסובלת גם כן מאקזמה קשה בכפות ידיים
לא הייתי עושה את השגיעה האיומה של מריחת סטרואידים שרק הכפילו לי את האקזמה.
כיום אני במצב מעולה הודות לשמחה צמחית מדהימה .
תחפש בגוגל את האתר של רמי מור מחלות עור.
בהצלחה לך.
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לסומסוםמיכל07/07/2014
שלום רב
האם יש הבדל בין סומסום בצורתו ה"טריה" (טחינה , חומוס ,חלבה ) לבין מצבו לאחר אפיה (סומסום על כעכים או על בורקס ) ?
אני שואלת כי מתבחין עור שנעשה לביתי בת ה 16 התגלתה תגובה חריפה לסומסום (אגוזי לוז , קשיו וקרדית אבק הבית יצאו חיובים גם כן )
נכון שהיא מעולם לא אכלה טחינה או חומוס או חלבה אבל טוסטים של בייגלה עם סומסום ובורקסים אני יודעת בוודאות שנאכלו מספר רב של פעמים , בכל אופן היא כבר בת 16 .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לסומסום - תגובה
ד``ר בן רנר07/07/2014אין לאכול שומשום גם לא על ביגלה.לא לאכול וחסל בלי יוצא מן הכלל.להצטייד באפיפן וזהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריטות ואדמומיות בעוראור02/07/2014
שלום רב,
אני בת 22, נקיה ואסתטית, מתלקחת בכל יום בסבון לתינוקות (תקופה ארוכה) ובזמן האחרון מופיעות לי שריטות וגירודים על הידיים, השריטות אדומות וצורבות (לא מגרד לי העור) עניין זה מכאיב לי ומפריע לי ביום-יום.
מה אפשר לעשות בכדי שתופעה זו תיעלם? ממה התופעה נובעת?
תודה רבה מראש,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריטות ואדמומיות בעור - תגובה
ד``ר בן רנר07/07/2014יש לפנות למרפאה אלרגית הטיפול אנטיהסטמיניקה התופעה נקראת דרמוגרפיזם .תחלוף בבא העת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגית לבוטנים דרגה +4ד``ר בן רנר28/06/2014
אני אימא לילדה בת שנתיים וחצי- היא אלרגית לבוטנים.דרגה +4, אני מכירה ומתמודדת עם אלרגיה בכלל זו לראשונה. אני בודקת בכל מקום מצרכים בוטנים להימנע, אני מודיעה לכל מקום שהיא אלרגית ואני מסתובבת עם מזרק אך בכל זאת אני פרנואידית. אני מלאה בחששות ממה שיכול להיות בגלל שהיא אלרגית ברמה קשה. אני לא יודעת אם אקבל מענה אך אשמח לרסיסי מידע: 1. בהמון מצרכים במרכיבים אלרגניים רשומים עלולים להכיל עקבות של בוטנים. אני נמנעת מכל מאכלים המציינים זאת אך במקומות שונים לא מקפידים על זה. מה הסכנה הכרוכה בכך? יש הוכחות או מידע על זה? 2. אמש לראשונה שכחתי לקחת איתי מזרק וכך מנעתי מבתי כל אוכל שהוא במסעדה (לא אכלתי גם איתה וקנינו משהו אחר) רק בגלל שהייתה מנה אחת במטבח המכילה בוטנים. במסעדה כמובן לא הסכימו להתחייב שאין שימוש בבוטנים במנות אחרות. החשש שלי נבע מקריאת מידע רפואי שהאלרגיה יכולה להיות גם לחלקיקי בוטנים המסתובבים במטבח. זה קיצוני? דעתך? 3. התגובה לאלרגיה זו בראש ובראשונה מיד כפריחה או שלא בהכרח ויכול להיות ישר לחנק? 4. נאמר כי מצאו חיסון נגד אלרגיה לבוטנים סופסוף באמריקה אך עדיין לא לקהל הרחב. יש שינוי במידע? 5. ילדים המסתובבים עם במבה ונוגעים בבתי אחכ, יש סכנה לכך? 6. האם דרגת האלרגיה יכולה להשתנות אי פעם? סליחה על ההצפה ותודות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לבוטנים - תגובה
ד``ר בן רנר29/06/2014לא צריך להיכנס להסטריה.מציינים "עלול להכיל .." כדי להמלט מאחריות אך אם אין בחומר בוטנים אז אין. אפשר לאכול בשקט במסעדה אך לא לאכול עוגות או שוקולד או קינוחים שידוע שחלק מהם עלול להכיל בוטנים.בוטנים הם לא חלק מרכזי בשום מטבח להוציא תאילנדי כל שמרק פולקה חומוס טחינה וסטטיק ופיצה לא יכילו בוטנים .נכון שאי אפשר לצפות את התגובה אך היא מתעצמת עם הגיל ובגיל צעיר כזה התגובות בד"כ יותר חלשות .חיסון עדיין אין ורק בגיל חמש אפשר להתחיל לחסן דרך הפה. עם התפתחות הנושא ייתכן ויחסנו ילדים צעירים יותר.אציע לך לפנות לד"ר יעל לוי בבית חולים שניידר או לפרופ' דלאל מוולפסון לשאול את דעתם..אישית אנני מחסן צעירים מגיל חמש. את מצויידת באפיפן וזה טוב ומספיק.להיסטריה לא צריך להיכנס.אם ילד אחר אוכל במבה והרגישות של ביתך היא לא למגע אלא רק לאחר אכילה אין חשש.רק שלא תיקח "ביס" .
ניתן לקבל גם אינפורמציה בבי"ח אסף הרופא בו מתבצעים בעיקר חיסונים לחלב פרה.כל זה רק מגיל חמש.התקשרי למרפאה האלרגית שם או גלשי באינטרנט באתר שלהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים,כאבים ודלקות..אבי26/06/2014
שלום..
במהלך השנה האחרונה אני סובל מכאבים בשרירים ובפרקים ומגרד בכל הגוף בעיקר לאחר מאמץ פיזי מתון מאוד עם אודם שבא והולך כולל נזלת וסחרחורות וחום וחולשה.מרגיש כמו תגובת יתר של מערכת החיסון..
בבדיקות דם התקבלה התוצאה הזאת:
CK-CREAT.KINASE(CPK)- 213
ANTISTREPTOLYSIN O-628
Ig-E TOTAL-106
האם ניתן לבדוק את המצב הזה דרך בדיקת אלרגיה וזיהום?
והאם התופעות האלה יכולות להיגרם כתוצאה מחרדה בלבד למרות שגופנית יש השפעה שמראה משהו לא תקין?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים,כאבים ודלקות.. - תגובה
ד``ר בן רנר27/06/2014שלום
רמת הCPK גבוהה .מאנם התגובות אינן אלרגית קלאסיות אבל שווה לבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לתרופהאחת24/06/2014
שלום רב אני בת 53 לאחרונה התחלתי לסבול מגלי חום וכל מיני תופעות של גיל המעבר בעצת רופא הנשים שלי קיבלתי פארמל על בסיס טבעי לאחר שלושה ימים חטפתי פריחה רצינית בכל הגוף הפנים התנפחו לי וגם העפעפים הגעתי למיון עם המצב הזה קיבלתי זריקות והמשך טיפול מונע השאלה שלי האם יכול להיות שהאלרגיה נובעת מהתרופה החדשה אולי יש מרכיב בתרופה שלא מתאים לי מחכה לתשובה תודה רבה הפסקתי מייד לקחת את הכדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לתרופה - תגובה
ד``ר בן רנר27/06/2014כל התלונות מצביעות שאכן כך הדבר .אל תמשיכי להשתמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה למיםיעקב23/06/2014
שלום רב
שנים אני סובל מ גירוי עקב מגע עם מים מכל סוג גם מזיעה ,
הרופא המליץ על טיפות פניסטיל לא עוזר ,מה היא דעתכם האם יש תרופה חדשה להקלה
תודה
יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה למים - תגובה
ד``ר בן רנר27/06/2014רגישות למים נדירה .גש למרפאה אלרגית האבחנה בוודאי שונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)