מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לחלב אצל תינוקתYASMIN04/11/2013
שלום רב. בתי בת שנה וחודשיים, מגיל 3 חודשים הייתה מאובחנת כאלרגית לחלבון של חלב פרה, אחרי שהייתה לה פריחה אדומה על הפנים מייד אחרי סיום ארוחה ומאז היא נזנת מפורמולה נאוקייט. בגיל 11,5 חודשים היינו בבדיקה חוזרת אצל אלרגולוג ואחרי טסטים שהוא עשה, אמר לנו שאלרגיה חלפה ואפשר לתת פורמולה חלבית וגם מוצרי חלב. התחלתי לתת לה מטרנה חלבית וגם מעדנים. כ 5 ימים היא אכלה את זה והכול היה בסדר ומיום 5 מייד לאחר ארוחה של מטרנה היקיאה. ניסיתי עוד 4-5 ארוחות, אותו דבר.גם כמה ימים אחרי זה היקיאה גם אחרי שאכלה מעדן דניאלה. מאז הפסקתי עם מטרנה חלבית ומעדנים וחזרתי לנאוקייט. מה זה יכול להיות אם הרופא לאחר טסטים שלילים אמר שאלרגיה חלפה? ואיזו פורמולה אתה ממליץ לתת לה במקום נאוקייט או להמשיך איתו. אשמח לעזרתך, תודה, יסמין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלב אצל תינוקת - תגובה
ד``ר בן רנר05/11/2013תמשיכי עם נאוקיט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו עוד כיווני בדיקה יכולים להיות?ד``ר בן רנר31/10/2013
שלום ד"ר,
למעלה מחצי שנה כמעט כל ערב אני סובלת מפריחה מתנפחת (פסים ישרים), באה וחולפת שמגרדת מאוד. כל פעם במקום אחר. רבע שעה ועוברת...
אני מורחת פנסטיל או סתם קרם גוף וזה עובר כמעט מיד.
עשיתי בדיקת אלרגיה למזון. לא נראה שזה קשור...
איזו עוד כיווני בדיקה יכולים להיות?
ומימה האורטיקריה נגרמת?
תודה,
רגינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה המלצה
שרית31/10/2013היי רגינה
אני התמודדתי עם הפריחה ואם הבצקות שאת מתארת כ 7 שנים אומללות
עם תרופות קונבציונליות עם תופעות לוואי איומות.
בסופו של דבר הבראתי הודות לטיפול מסוג אחר ( אלטרנטיבי )
אני ממליצה לך לא לחושב פעמיים ומזל גדול שנכנסתי לפורום הזה מה שלא עשיתי המון זמן.
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה בעצם האתר של המטפל .
אני מנדבת את המידע מתוך רצון טוב כי אני חייבת את זה לאחרים שסובלים ואינם מודעית לקיומה של התרופה .
הבנתי כי מרפואה קונבציונלית אין סיכוי לעולם להבריא מאורטיקריה.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שרית
רגינה01/11/2013גם אני קראתי קצת... והבנתי שזה עובר לבד...
ראיתי שאת מאוד מאוד ממליצה על הטיפול שאת עברת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה לא עוברת לבד בכל המקרים
שרית03/11/2013היי רגינה
רק אצל אחוז קטן של החולים האורטיקריה עוברת לבד
ואם חלפו ששה שבועות מאז שהאורטיקריה הופיעה אז היא כבר סיפור כרוני
שיכול להמשך שנים רבות ולצערי אני חשתי זאת על בשרי משך 7 שנים
עד שהטיפול שהמלצתי לך הבריא אותי.
אל תמהרי להאמין לרופאים שאומרים שזה עובר לבד זה נובע מהעובדה
שאין להם תרופה להציע ( זה טריק מקובל לנפנף חולה שלוחץ אותם )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה - תגובה
ד``ר בן רנר26/11/2013זו אורטיקריה הנקראת דרמוגרפיזם . יש חומר רב ברשת .קראי. הטיפול אנטיהיסטמיניקה לפי הצורך וכל השאר שטויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ורנר שלום
רגינה27/11/2013קראתי קצת על דמוגרפיזם, זה בדיוק מה שיש לי!
אם אני מעבירה עט על הגב, זה מתנפח לי בדיוק לפי הצורה שציירתי עם העט.
האם ידוע ברפואה מימה זה נגרם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ורנר שלום - תגובה
ד``ר בן רנר31/12/2013זה אחד השלבים של האורטיקריה בו משתחרר היסטמין מתחת לעור בזמן שפשוף מקומי. צורה זו עוברת עם הזמן אך די עמידה לטיפול אנטיהיסטמיני. לא גרום ללחץ על העור (בגדים ,אמבט חם טוש חזק שפשוף מגבת ועוד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה - תגובה
ד``ר בן רנר27/11/2013הסיבה לאורטיקריה היא יצירת נוגדנים ע"י הגוף למרכיבים של בגוף עצמו. הטיפול במקרים הקלים כמו שלך הוא באנטיהיסטמיניקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה - תגובה
ד``ר בן רנר27/11/2013ראי תשובתי למעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר נכבד זה טיפול מעולה
רונית06/12/2013בעקבות הפורום כאן והגב' שרית שפרסמה אודות הטיפול האלטרנטיבי לאורטיקריה
פניתי לרמי מור וקבלתי את הטיפול.
אני נמצא כעת במצב מעולה עם 80% פחות פריחה וזה בסך הכל כשבועיים שאני לוקח את הטיפול.
מכל האנטי היסתמינים שקבלתי מרופאים קונבציונלים לא ראיתי שום סיכוי להבריא אי פעם מאורטיקריה.
לצערי רופאים קונבציונלים לא מרפאים מחלות בכלל..לא רק אורטיקריה.
זה שהמחלה היא אוטואימונית לא חידשת לנו כלום דר' נכבד
זה אנחנו יודים לקרא באינטרנט.
תרופה אין לך להציע ואתה עוד יוצא בהכרזות .
ממליץ לכל מי שסול שלא יבנה על רופא קונבציונלי בכלל.
לצערי זו המציאות
הטיפול מעולה ואני עוד אספר לכ מי שזקוק את הבשורה הזו.
שבת שלום
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה - תגובה
ד``ר בן רנר29/12/2013יש לגשת לר' האלרגולוג. הרשת מלאה בתיאורים .חלקם נכונים וחלקם לא .גשי למרפאה ודברי עם האלרגולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר ורנר זה הטיפול שהבריא אותי
אודי30/12/2013אני מטופל שלך עם אורטיקריה ( 6 שנים )
גם כששאלתי אותך אם כדאי לנסות טיפול ברפואה משלימה אתה פסלת על הסף
בתור קונבציונלי ( אני מדגיש קונבציונלי ) בטענה מגוחכת של מחקרים ..מחקרים...
ואני שאלתי אותך האם לרתופות שקלתי ממך זה הסטירואידים שגרמו לי תופעות לוואי חמורות , יש מחקרים ?
את שתקת ולא ענית.
אני הלכתי לטיפול של רמי מור ובסבלנות רבה התמדתי בו והוא העלים את האורטיקריה אחרי 6 שנים מייסרות של סבל ותרופות קונבציונליות עוד יותר חמרוות מהמחלה עצמה.
אין תחליף לטיפול של רמי מור וממליץ לסובלים לא להשמע לרופא קונבציונלי
מימלא אין לו שום תרופה מלבד אנטיביוטיקה לדלקות גרון או איזה כדור לשיכוך כאבים
מחלות רופא קונבציונלי לא ירפא לעולם.
אודי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר ורנר זה הטיפול שהבריא אותי - תגובה
ד``ר בן רנר31/12/2013האורטיקריה בסופו של דבר חולפת אך עלולה לחזור. אם היה טיפול אחד יעיל כולם היו עושים אותו ומרפאים את המחלה. גם תרופות אינבו (פלצבו) שלא מכילות כלום עוזרות ב30% לכן אין להסיק דבר וחצי דבר מהטיפול שקבלת. מזלך שחלף ואני מקווה שאכן תהיי חופשית מתלונות.
ד``ר בן רנר31/12/2013שלום .
סיבות רבות לאורטיקריה ברובן אינן ידועות .בחלק מהמקרים יש התפתחות נוגדנים עצמונים כנגד מרכיבים מסוימים בגוף .גשי למרפאה אלרגית והתעלמי מאוסף השטויות שקבלת גם באתר .אין לי מושג איך ניתנות התשובות הללו והן עולות לרשת בכל רגע שהמילה אורטיקריה מופיעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שלום
רגינה01/01/2014אני סובלת מדמוגרפיזם כבר מס' חודשים. לא לוקחת כלום.
מתגרדת כל ערב (ומדי פעם גם ביום).
ולא תמיד זה נגרם מלחץ על העור.
אין לי בעיה להמשיך להתגרד ככה מדי פעם, זה עובר אחרי 10 דקות מימלא.
בכל מקרה, אם אמשיך לא לקוחת שום תרופה, זה יכול להחמיר? להזיק?
תודה :)
רגינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיות כל החודש כשמעולם לא היהר.ג29/10/2013
ערב טוב,
אני בת 21,בריאה בדרך כלל. אף פעם לא ראיתי אלרגיה לשום מוצר חוץ מבשנים האחרונות שלאחר ששתיתי משקה חריף- חלק בגוף שלי פיתח אדמומיות ולפעמים טיפה נפוח. בחודש האחרון היה מן רצף אירועים שלצערי אין לגביו תשובה:
ערב אחד כף רגל ימין שלי התנפחה ממש ונהייתה אדומה. הלכתי מיד לטרם ונאמר לי שזה או עקיצה או זיהום.[לחצו על המקום ומאוד כאב,לא יכולתי לדרוך על הרגל].
הביאו לי אנטיביוטיקה מסוג ציפוויט פורטה 500 מג כפול ארבע ביום. יומיים בדיוק לאחר מכן התנפחו לי השפתיים למימדים עצומים.
מיד אמרו לי להפסיק עם האנטיביוטיקה,שזוהי תגובה אלרגית והביאו לי זריקת אלרגיה וסטרואידים לאלרגיה.[ואנטיביוטיקה חדשה]
יום לאחר שסיימתי עם כל התרופות אזור בבטן החל להתנפח ולהיות מאוד אדמומי ומגרד. כנל לגביי הכף רגל והברך שלי.
שוב,הביאו לי את אותם סטרואידים במשך 5 ימים וזה החל להעלם. הורידו לי בהדרגה את המימון אך למרות זאת היום שוב נהיו לי מן נקודות בולטות בכל מיני מקומות בגוף-רגליים,ידיים,ישבן,כף רגל שמגרדות,אדומות ורק מתפשטות על העור.
מה לעשות???
אני אובדת עצות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך אורטיקריה
שרית30/10/2013יש לך אורטיקריה שזה הפריחות והנפחויות נקראות אנגיואדמה וזה לא אלרגיה מה שחשבת.
אני התמודדתי עם הפריחה ואם הבצקות שאת מתארת כ 7 שנים אומללות
עם תרופות קונבציונליות עם תופעות לוואי איומות.
בסופו של דבר הבראתי הודות לטיפול מסוג אחר ( אלטרנטיבי )
אני ממליצה לך לא לחושב פעמיים ומזל גדול שנכנסתי לפורום הזה מה שלא עשיתי המון זמן.
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה בעצם האתר של המטפל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיות כל החודש כשמעולם לא היה - תגובה
ד``ר בן רנר30/10/2013פני להערכה במרפאה אלרגית במקום מגוריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה,שוב
ר.ג31/10/2013היי,
היום קיבלתי שוב את הסטרואידים מסוג פרדמיזון ובנוסף הביאו לי אהיסטון בכמויות מטורפות מה שגורם לי לתופעות לוואי קשות. למזלי שלישי הבא סוףסוף יש לי בדיקת אלרגיה אבל אני אהיה תחת השפעת הכדורים עד אז.
מה לעשות? לוותר על הכדורים ולסבול שבוע או שאגיע לבדיקה תחת ההשפחעה וכן ימצאו לי? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה סבלתי שבע שנים והבראתי
שרית31/10/2013בשימוש בסטירואידים את תכנסי למעגל קסמים שלא תצאי ממנו
כל שימוש בסטירואידים יחמיר את המצב שלך ולעולם לא ירפא אותך.
ואם תעשי בדיקת אלרגיה ...נן אז מה ?
יש להם בכלל תרופות להציע לך ?
תקראי טוב את ההמלצה שלי הקודמת כי מרפואה קונבציונלית את לא תבריאי.
7 שנים סבלתי מאורטיקריה .
יש גוגל ברוך השם.
תחפשי שם בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה הטיפול שמציל מהצרה הארורה הזו.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת אלרגיתמיכל29/10/2013
שלום רב,
יש לבני בן ה-6 נזלת קבועה מגיל שנתיים הייתי אצל רופאי אף אוזן גרון שאמרו שיש לו מחיצה באף אך זה לא הגורם לנזלת. הייתי אצל רופא אלרגיה עשו לו טסטים וקבעו שזה לא נזלת אלרגית. האם זה בכל זאת יכול להיות נזלת אלרגית ? היא שקופה וגורמת לו לאף סתום ושיעולים ולזה הוא לוקח ונטולין בהמלצת רופא ריאות . איך אפשר לטפל בזה?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת אלרגית - תגובה
ד``ר בן רנר30/10/2013היות והטסטים לא הראו רגישות ניתן לבצע גם בדיקת דם לאלרגיה בהנחה ש"אולי" בכל זאת מסתתרת אלרגיה.במידה וגם בדיקה זו שלילית לא מדובר בנזלת אלרגית והטיפול ע"י אאג .הבדיקה בכל קופות החולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אלרגיהרגינה28/10/2013
שלום ד"ר,
לפי התוצאות האלה, האם יש לי אלרגיה למשהו?
Class : Conc.(KU/L)
---------------------
0 : 0.00-0.34
I : 0.35-0.69
II : 0.70-3.49
III : 3.50-17.49
IV : 17.5-52.49
V : 52.5-99.99
VI : >=100
תודה :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אלרגיה - תגובה
ד``ר בן רנר30/10/2013אלה רק ערכי יחוס התשובה תבוא מאוחר יותר עם רשימה מלאה של החומרים שנבדקו והתשובה מספרים .סבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה ליוד ורגישות לאצות יםלירון28/10/2013
שלום ד"ר.
אצלנו במשפחה אמא שלי אלרגית מאוד ליוד (כחומר מחטא) ולכן מעולם לא השתמשה בו עלינו.
אצלי יש אלרגיה חריפה ללקים לציפורניים,למשחות נגד אקנה כמו אוקסי וכדומה,וככל הנראה גם כן ליוד שכן לא מזמן התמרחתי בבוץ קנוי בים המלח וכולי התנפחתי,אח"כ ראינו שכתוב על האריזה שמכיל יוד. (לבוץ הטבעי אינני אלרגית).
נראה לי שאני אלרגית גם לאצות שכן בפעם הראשונה שאכלתי סושי בכמות גדולה כמעט ואישפזו אותי מרוב הקאות,ומאז אני לא נוגעת בזה. (בפעמים שאכלתי רול אחד גם כן הקאתי אחרי כמה שעות אך לא קישרתי לסושי...),אצל אמא שלי לעומת זאת-זה לא קורה,והיא אלרגית ליוד. וגם אצל הקוסמטיקאית פעם אחת מרחה לי מסכה שמכילה אצות וכל הפנים התנפחו ושרפו לי תוך דקות כמו עגבניה,רק לורטדין שלקחתי מהר עזר להוריד את הנפיחות אחרי כמה שעות.
רציתי לשאול,האם התגובה שלי לאצות יכולה להיות קשורה ליוד שהן מכילות? ואם כן קשור ליוד-מאיזה מאכלים עליי להמנע? מלח מועשר ביוד למשל יכול לעורר תגובה כמו האצות? (אני אוכלת דגים,והכל בסדר,ואפילו ראית במקרה שבגבינה מסויימת יש מיצוי אצת אגר אך אין תגובה אלרגית כשאני אוכלת אותה אז אני לא מבינה...). תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה ליוד ורגישות לאצות ים - תגובה
ד``ר בן רנר30/10/2013כל דבר צריך להיבדק לגופו. ברור שאת רגישה לאצות ולעוד מספר חומרים ויש לבדוק אחד אחד ולהסיק מסקנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה למזון דחוף עזרהשלי27/10/2013
שלום ,בני בן 3 עם אט ופיק דרמטי טיס אובחן אלרגי בגיל 7 חודשים לאחר איבוד הכרה, היום לאחר מעקב ובדיקת דם נמצא אלרגי לכל המזונות פרט לעוף 0.2 ותפוח אדמה הומלץ להמנע מאוכל, אוכל רק נא וקט אדונו נס, המצב הזה נראה לי מוזר שכן איך אני יכולה למנוע מילד שלא לאכול כלום, הילד פיתח אלרגיה לשאר המזון שאכל לדוגמא אורז גזר תות וכו׳ רציתי לדעת האם יש בדיקות אחרות שאני יכולה לעשות לילד? האם זה קשור למערכת חיסונית בגוף? בבקשה עזרה מה לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה למזון דחוף עזרה - תגובה
ד``ר בן רנר30/10/2013נדיר שרגישים לכול. לאור התלונות פני למרפאת חוץ לאלרגיה באחד מבתי החולים הסמוך למגוריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה תודה
שלי03/11/2013אודה על מתן תשובתך לאחר עיונך בבדיקות הדם.
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אלרגיה תוצאות
שלי05/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנפחות שפה עליונה בפה לאחר שתייהאורן24/10/2013
שלום, אני בן 37 בריא בד"כ לפני שנים עשיתי מבחן של רגישות ללקטוז ויצא חיובי ביותר, אולם שנים אני עדיין שותה פה ושם חלב, בתקופות מעבר כמו עכשיו יש לי לעיתים תסימיני אלרגיה ואבקש את עזרתכם.
שתיתי תה עם חלב ( צאי מסאךה) ומיד לאחר מכן חשתי גרד בשפה העליונה שלווה בהתנפחות מיידית למשך כשעה...
האם הגורם הוא כנראה החלב שהוסף לתה או מרכיבים אחרים כי לעיתים זה משפיע ולעיתים לא?
העניין ירד לאחר כשעתיים, ולאחר שלגמתי טיפות של פניסטיל.
כיצד תמליצו לי לנהוג להבא עם חלב או בכלל כי אני חושש ממצב של שוק?
תודה על עזרתכם, אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנפחות שפה עליונה בפה לאחר שתייה - תגובה
ד``ר בן רנר30/10/2013גש לברור במרפאה אלרגית ייתכן וסביר שזה החלב שגורם לנפיחות אך יש לבדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה אצל תינוק בן 4 חודשיםנועה23/10/2013
שלום, יש לי תינוק בן 4 חודשים. לפני כחודשיים אבחנו שהוא אלרגי לחלבון חלב (פיתח פריחה חריפה ונפיחות לאחר שתיית מטרנה), הוא כרגע אוכל תחליף חלב פפטי גוניור לתינוקות אלרגיים.
בשבוע האחרון הכנסתי אותו לראשונה לגן וכל יום הוא חוזר עם אותה פריחה רק על איזור הפנים, לא על הגוף אשר עוברת לו לאחר כמה שעות. שאלתי את הגננת והיא אמרה שאינו מתקרב למוצרי החלב. האם כדאי לי לקחת אותו לאלרגולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה אצל תינוק בן 4 חודשים - תגובה
ד``ר בן רנר30/10/2013כן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיטושטל23/10/2013
היי,
תינוק בן חודש ו-3 שבועות.
מאז שנולד הוא מתעטש (דקות לאחר הלידה התעטש)
יונק + מקבל סימילאק עוד מלידה. האם יש סיבה לדאגה או ללכת לבדיקות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיטוש - תגובה
ד``ר בן רנר30/10/2013כנראה שהמזון נכס לאף ומגרה אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אפשר לעשות עם זה?
טל03/11/2013יש דרך טיפול או מניעה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני נשיכה חזקים במיוחדמאיה21/10/2013
שלום. אני בת 34 וכל פעם שילד נושך אותי בפרק היד מתנפח האיזור הפגוע לאחר כרבע שעה למשך כחצי שעה. השאלה היא אם זאת אלרגיה שניתן לטפל או מחלת עור כלשהי לחלופין ואם יש לצפות בהחמרה עם הזמן. אודה על התייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני נשיכה חזקים במיוחד - תגובה
ד``ר בן רנר30/10/2013אין אלרגיה לנשיכות .כל נשיכה תגרור נפיחות מקומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לפריחה - חשובחגית20/10/2013
שלום רב ,
ביתי החלה לסבול מאביבית מאוד חמורה , מצב האביבית חמור עד כדי כך שנאלצנו לבצע פעמיים הזרקות ישירות לעין על מנת שתוכל לחזור לראות כמו שצריך ותפסיק לסבול.
בחצר בתינו יש שלושה סוגי עצים -
תות , נקטרינה ותאנה.
עולה החשד שמצב האביבית מחמיר כתוצאה מאלרגיה לאחד מהעצים?
כיצד אפשר לבדוק אלרגיה לסוגי עצים?הבנתי שלא תמיד אפשר לבדוק את זה , או שההמתנה לתור היא מאוד ארוכה?
האם יש מרפאות פרטיות היכולות לספק מענה מהיר?
אשמח לתשובתכם המהירה ,
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לפריחה - חשוב - תגובה
ד``ר בן רנר20/10/2013שלום יש לבצע את כל הבדיקות במרפאות האלרגיה השונות . עצים אלה אלה לא גורמים לאלרגיה בד"כ. את יכולה לפנות למרפאתי
או לכל מרפאה באזור מגוריך לבדיקה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה ופריחה קשה בהריוןסיגל20/10/2013
שלום, אני בשבוע 20 להריון שני, מזה חודש סובלת מפריחה וגירוד קשה, תקפודי כבד תקינים לחלוטין. רופא עור טוען שמדובר באלרגיה, אם כי אין דרך לקבוע מה הסיבה. מאז זה רק מדרדר והדבר היחיד שמקל ועוזר הוא כדורי אהיסטון. השאלה האם תרופה זו בטוחה לשימוש בהריון ובעיקר האם ניתן להשתמש בה באופן קבוע לתקופה ממושכת? בתודה. סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה ופריחה קשה בהריון - תגובה
ד``ר בן רנר20/10/2013תרופה זו אמנם ישנה אך בטוחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לבי 12שירי19/10/2013
הייתכן שייגרמו עיקצוצים וגירודים בכל הגוף כתוצאה מנטילת ויטמין בי 12 בכדור למציצה מתחת ללשון של 1000 מיליגרם.??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לבי 12 - תגובה
ד``ר בן רנר20/10/2013הכול יכול להיות. תפסיקי ותתרשמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצותמיטלמן14/10/2013
שלום רב
לפני כשנה הופיעו אצל ביתי בת ה6 פצעון על הבטן נראה כמו חצקון שקוף אם נקודה באמצע לא נגענו בו ולאחר כמה זמן הופיעו עד כמה באותו אזור אך יותר קטנים הלכנו לרופא הוא אמר שזה יבלת כל שהוא וירוס שעובר לבד תוך חצי שנה
לאחר חצי שנה כמובן שזה לא עבר הלכנו הפעם לרופא עור והוא אמר אותו הדבר לאחר חצי שנה הלכנו לרופא משפחה והוא נתן לנו חומר מסוים לא זוכרת את השם הוא נראה כמו לק שקוף אמר למרוח מסביב ליבלת וזלין ועל היבלת את הלק היבלת הגדולה באמת נפלה לאחר כמה טיפולים אך יצאו עד מלא יבלות דגולות וקטנות על כל הבטן וזה התפשט גם לרגליים לפעמים זה מגרד לא תמיד
לפני כחודש הילדה הקטנה שלי גם נדבקה בזה אבל אצלה זה יצאה בקיפול של היד
אתמול חפרתי באינטרנט ונתקלתי בדבר הנקרא מולוסקום קונטגיוזום וגם התמונות שיש בגוגל גומות למה שיש לילדות שלי
אך אפשר לטפל בזה בדרך הכי מהירה
תודה סוזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות - תגובה
ד``ר בן רנר20/10/2013אם אמנם מדובר במולוסקום זו מחלה וירלית (יבלת) מאד מדבקת. רופאי העור מטפלים בחנקן נוזלי .גש למרפאת העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)