פצעים בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים בפנים
    קרן
    08/08/2011

שלום!

אני בת 30, מגיל 16 אני סובלת מאקנה בפנים, כמו פריחה באיזור המצח, ראשים לבנים קטנים. לכן לפני שנתיים התחלתי לשתות צמחים סיניים אצל רפואה סינית . זה עזר לי מאוד לפצעים הקטנים שהיו לי , אך , אחרי כמה חודשים יצאו פצעים אחרים: בלחיים, גדולים מוגלתיים אדומים, רק באיזור הלחיים שמשאירים צלקות. בהתחלה לא קישרתי את הצמחים האלה עם הפצעים ,חשבתי שיש לי אי איזון הורמונלי (הורמונים היו בסדר), אך אחרי שכל פעם הייתי מפסיקה לשתות את הצמחים הפצעים היו עוברים אבל רק אחרי 3,4 חודשים. ניסיתי 3 פעמים לשתות ולהפסיק וכל פעם הייתה אותה תוצאה . האם זה משהו אינדבידואלי?? או שלהרבה אנשים הצמחים משפיעים ככה?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים בפנים

הוספת תגובה

• פצעים בפנים - תגובה

אמיר קלי
    09/08/2011

טיפול אקנה בצמחים הוא אומנם יעיל בהרבה מקרים אך לוקח זמן ארוך ואכן יש לקחת את הצמחים תקופות ארוכות.אם הבעייה עקשנית אין ברירה אלא לנסות טיפול ברואקוטן בייחוד אם יש פצעים גדולים שמשאירים צלקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו