מידע רפואי
פורומים
- סרטן השד
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- ארגונומיה, סביבת עבודה
- רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות
- אורתופדיה - כירורגית כף יד
- פרידות, גירושין, בגידות
- דיכאון אחרי לידה
- אורתופדיה ילדים
- יופי
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- יוגה, מדיטציה
- שיער, עיצוב שיער, שיער יבש
- אף אוזן גרון ילדים
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- כאבי ראש, מיגרנות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- שלבקת חוגרת בעיןיהודית01/07/2022
לקיתי בשלבקת חוגרת בעין ובמצח.
אני מקבלת טיפול רפואי אנטי ויראלי ומשכחי כאבים.
האם יש לרפואה המשלימה הצעות לטיפול בנפיחות שגורמת לסגירת העין? או טיפול שישפיע על קיצור מהלך המחלה?
לציין שאני מדוכאת חיסון עקב טיפול בתרופה ביולוגית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלבקת חוגרת בעין
אמיר קלי01/07/2022מציע לקחת כורכומין יש לו פעילות נגד וירוס ההרפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירה- כוויה באזור מעל השפתייםאושרת לסרי19/06/2022
ביום שישי מרחתי שעווה אלוורה
ואחרי כ כמה זמן נהיה לי אדום מעל הפה העליונה מאוד ולא יוצא משום דבר שעשיתי מה אפשר לעשות תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הפרעת פיגמנטציהאלעד22/04/2022
שלום רב אשמח לשמוע את דעתכם ומקווה שתוכלו לשפוך קצת אור על הדבר
במרץ 2021 פניתי לרופא לגבי סימני פיגמנטציה לבנים בצידי השפה הרופא אבחן זאת כויטיליגו ונתן לי משחה שבה לא התמדתי ולאחר כמה חודשים שמתי לב שכתמים אלו השתפרו מטבעם לפני כשבועיים הייתי בים ושמתי לב שכתמים אלו חזרו והפעם נוסף כתם חדש בין הגבות מדובר על כתם קטנטן ולא סימטרי עברה שנה מאז האבחנה ופניתי לרופא נוסף שוב אשר אבחן זאת כויטיליגו והביא לי משחת פרוטופיק לשימוש פעמיים ביום במשך שלושה חודשים ואין כתמים נוספים למעט איזור הפנים אשמח לשמוע את דעתכם ואולי אם אכן מדובר בויטיליגו מה הוא סוגו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פצעים מוגלתיים לאחר הסרת שיערמיכל13/04/2022
הי,
בפעם האחרונה שהסרתי שיער (עם מכונה) ברגליים - התפתחו פצעים מוגלתיים.
רופא עור אמר לי שכדי להמנע מהשנות עלי למרוח על הרגליים פוסידין יומיים לפני ויומיים אחרי הוצאת שיער.
שאלתי היא - האם ישנה דרך אחרת למנוע השנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - איבוד חשק מיני כתוצאה משימוש בפרופסיהאלירן20/02/2022
שלום רב, מזה 3 חודשים צורך פרופסיה לאחר השתלת שיער. אני מרגיש שבתקופה הזאת חלה ירידה דרסטית בחשק המיני, בזקפה ובתפקוד המיני.
האם מומלץ להפסיק את השימוש, או לחלופין להחליף לתכשיר אחר שמגיע לאותן תוצאות?
האם ניתן להסתפק רק בטיפולי PRP או טיפול דומה אחר ?
אשמח לתשובתכם הדחופה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - קשקשים ושיער שומני ושימוש בשמפו קטוזול 2%בר29/11/2021
היי,
סובלת מבעיית קשקשים נוראית בחודש האחרון, כמו כל מעבר בין עונות.
הפעם זה נוראי ומגרד
בנוסף לשיער שומני, נשירת שיער וטיפה התקרחות..
ראיתי המלצות על שמפו קטוזול 2%
איך להשתמש לתוצאה אפקטיבית יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - לאחר ביקור המספרה - צוואר עם פריחה אדומה מגרדתדיאנה25/11/2021
כאשר הייתי במספרה,
הספר עטה עלי גלימה שמונעת משיער ליפול על הגוף.
בין היתר, הגלימה כיסתה את הצוואר.
כנראה שהגלימה הייתה מזוהמת, והצוואר התחיל להאדים ולגרד.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כוויה בעקבות פוטותרפיה למחלת הוטיליגודורית14/10/2021
אני מטופלת 3 פעמים בשבוע ב פותוטרפיה למחלת הוטיליגו, עשיתי טעות והרמתי את החזה על מנת שהכתמים יעלמו, נהייתה לי כוויה רצינית אדומה ושורפת, אני מורחת ביאפין , הבעיה מאחר והחזה יורד על הכוויה, והמקום לא מאוורר , מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - משחת רטינול 0.025% בשביל לצמצם קמטים קטנים בפניםעידן23/09/2021
שלום אני בן 29 לאחרונה הופיעו לי קמט קטן בגשר האף הוא שטחי ולא עמוק חשבתי לנסות לצמצם את הקמט בעזרת משחת רטינול רפואית 0.025% , האם זה יעזור לי לקמט ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - גידולי עור מת על הרגלאור16/09/2021
אני בת 55 בזמן האחרון התחילו להופיע לי גדולי עור מת בחיבור לכף הרגל. איך ניתן להוריד אותם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מיליה בפנים ואיך מטפלים בתופעהמירקי09/09/2021
לאחרונה יש לי נקודות מיליה ליד העיניים ובסנטר, זה מפריע לי מאוד, איך מטפלים בזה, והאם אפשריי שזה לא יחזור?
האם במרפאת עור משלימה של קו"ח כללית ניתן לטפל בבעיה זו, אני בת 74.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - סימן שריטה בגב כמה חודשיםיניב05/07/2021
שלום יש לי כבר כמה חודשים סימנים שנראים כמו שריטות לא קיבלתי שריטה או משהו כזה אין כאבים או משהו בסגנון
מה זה יכול להיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - התייעצות לטיפול בסבוריאה בגיל 30סיוון אדר05/07/2021
שלום רב לפרופ' חיים ראובני ,
בני בגיל 30 סובל מסבוריאה, הוא ניסה תכשירים שונים ללא הצלחה. אודה לקבלת המלצות לפתרון מצב זה.
בברכה, סיוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הצלחתי לייבש את פצעי הליכן פלנוסשושן03/07/2021
סבלתי שנתיים מפצעי ליכן פלנוס ושום תרופה לא עזרה.
מצאתי פתרון שעזר לי.
סחטתי לימון לתוך כוס והוספתי לכוס חצי כוס מים רגילים
והתמדתי לשתות יום יום. להפתעתי גיליתי שתוך כשבועיים הפצעים של הליכן פלנוס החלו להתייבש.
אני ממליצה מאוד לנסות זאת. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאב באזור הגנטלי אי יכולת להיכנס ליםאילונה07/06/2021
שלום, הבת שלי אינה מסוגלת להכנס לים, במקרים רבים גם לאחר מתן שתן ( בעיקר בבוקר ), בגלל תלונה של כאב/ שריפה באזור הפות. לדבריה הכאב פוחת כאשר יש מגע קר על המקום. שללנו דלקות השתן, תולעים והיא הייתה בבדיקה אצל גניקולוג ( לא ראה שום בעיה חיצונית בעור ).
בגלל הבעיה הזו היא לא הולכת הרבה פעמים לביה"ס ונמנעת מטיילים רחוקים מהבית.
האם ידוע על בעיה כזו ? האם יש צורך לפנות לרופא עור?
אודה מאוד לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות

מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?