ציסטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטות
    איתי
    19/09/2011

אני סובל מזה כשנתיים במספר די גדול של ציסטות שומניות על החזה. פניתי לרופאת עור והיא המליצה על ראקוטן אך אין באפשרותי ליטול את התרופה הנ"ל.
    הדבר מאד לא אסתטי והייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לטפל בנושא בעזרת רפואה משלימה.
    מספר אנשים אמרו לי שיתכן שהדבר נובע מלחץ.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטות

הוספת תגובה

• ציסטות - תגובה

אמיר קלי
    20/09/2011

אכן רואקוטן עוזר אך ישנם גם צמחים שעושים פעולה דומה לרואקוטן כלאמר הפחתת ייצור החלב אך ללא תופעות לוואי.מומלץ לפנות לטיפול בצמחים אך אני חייב לציין שהבעייה כלל אינה קלה לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שאתה בעצם אומר

איתי
    20/09/2011

אז מה שאתה אומר בעצם זה שיתכן ואני "תקוע" עם הבעיה הזאת בלי כל פיתרון לכל החיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שאתה בעצם אומר - תגובה

אמיר קלי
    21/09/2011

אני ממליץ אם אפשרי לקחת רואקוטן.למרות זאת קיימת אפשרות של הקלה משמעותית עזרת טיפול ברפואה סינית אך לא ברור אחוזי ההצלחה של טיפול כזה.אם לא עושים טיפול זה אכן יכול להיות לכל החיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו