פצעים בכף היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים בכף היד
    אני
    08/10/2011

שלום
    אני בת 60 וכל חיי סובלת מכאבים בגב עליון כתפיים זרועות ידיים(המקומות, לפי הסינים, שם נמצאים כל השירים שרצית לכתוב ולא כתבת), כן, עקב ...חיים בפול גז(על ניוטרל)
    מזה כשנתיים התחילו כפות הידיים להציק. התחיל בקשיון (הידיים בכללית נרדמות לי אחרי שניות בשינוי תנוחה..)והמשך בפצעים.
    מדובר על פצע מוגלתי קטן שלמחרת הופך לאדום בלי מוגלה ואח"כ(אם הוא זוכה לאח"כ כי אני בדר"כ "מטפלת" בו בדרך)מתקלף..
    הריכוז המסיבי הוא בגבעה מעל שורש כף היד מול הזרת(נדמה לי קוראים לה ונוס-אהבה פוצעת..)., אבל מפושט גם ביתר שטח הכף.
    כמו כן יש לי קבוע 2 סדקים אנכיים בציפורן האגודלים, רופא עור אמר לי שאלה נקודות שאין זרימת דם אליהן, ולאחרונה ביד ימין, כל האזור מציפורן האגודל לאורך הכף והאמה, יש זרמים חשמליים מפחידים(בתנועות מסוימות(, ובנגיעה ..השטח מת, כאילו משותק..
    ברור לי שמרבית החוליים מגיעים עקב גורמים נפשיים, אבל בגילי, אני מרימה ידיים(שוב ידיים) בשטח הזה, ומכיוון ש3 רופאי עור קבעו כל אחד מהו אחר והלעיטו אותי עם משחות כדורים וזריקות(רובם על בסיס קורטיזוני)..שאכן עוזרים לתקופת הנטילה אך ביום הפסקתם זה פורץ בחזרה במלוא העוז.
    האם יש למשלימתנו משהו להגיד בנושא?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים בכף היד

הוספת תגובה

• פצעים בכף היד - תגובה

אמיר קלי
    08/10/2011

התופעות שאת מתארת יכולות להתאים לאקזמה או פסוריאסיס.שתי הבעיות מטופלות בצורה טובה ברפואה סינית ללא צורך בסטרואידים.מציע לפנות למומחה עור ברפואה סינית יש סיכוי רב שיימצא לך פיתרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לקבל המלצה

אני
    08/10/2011

על מישהו קרוב לאזור כרמיאל?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו