מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בכף הידאני08/10/2011
שלום
אני בת 60 וכל חיי סובלת מכאבים בגב עליון כתפיים זרועות ידיים(המקומות, לפי הסינים, שם נמצאים כל השירים שרצית לכתוב ולא כתבת), כן, עקב ...חיים בפול גז(על ניוטרל)
מזה כשנתיים התחילו כפות הידיים להציק. התחיל בקשיון (הידיים בכללית נרדמות לי אחרי שניות בשינוי תנוחה..)והמשך בפצעים.
מדובר על פצע מוגלתי קטן שלמחרת הופך לאדום בלי מוגלה ואח"כ(אם הוא זוכה לאח"כ כי אני בדר"כ "מטפלת" בו בדרך)מתקלף..
הריכוז המסיבי הוא בגבעה מעל שורש כף היד מול הזרת(נדמה לי קוראים לה ונוס-אהבה פוצעת..)., אבל מפושט גם ביתר שטח הכף.
כמו כן יש לי קבוע 2 סדקים אנכיים בציפורן האגודלים, רופא עור אמר לי שאלה נקודות שאין זרימת דם אליהן, ולאחרונה ביד ימין, כל האזור מציפורן האגודל לאורך הכף והאמה, יש זרמים חשמליים מפחידים(בתנועות מסוימות(, ובנגיעה ..השטח מת, כאילו משותק..
ברור לי שמרבית החוליים מגיעים עקב גורמים נפשיים, אבל בגילי, אני מרימה ידיים(שוב ידיים) בשטח הזה, ומכיוון ש3 רופאי עור קבעו כל אחד מהו אחר והלעיטו אותי עם משחות כדורים וזריקות(רובם על בסיס קורטיזוני)..שאכן עוזרים לתקופת הנטילה אך ביום הפסקתם זה פורץ בחזרה במלוא העוז.
האם יש למשלימתנו משהו להגיד בנושא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בכף היד - תגובה
אמיר קלי08/10/2011התופעות שאת מתארת יכולות להתאים לאקזמה או פסוריאסיס.שתי הבעיות מטופלות בצורה טובה ברפואה סינית ללא צורך בסטרואידים.מציע לפנות למומחה עור ברפואה סינית יש סיכוי רב שיימצא לך פיתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל המלצה
אני08/10/2011על מישהו קרוב לאזור כרמיאל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)