קשקשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשקשים
    מרטה ישראלי
    09/01/2012

שלום ,
    כבר יותר מ- 10 שנים אני סובלת מקשקשים בקרקפת. הייתי אצל כמה רופאי עור וניסיתי את כל השמפו, משחות וטיפות שבדרך כלל נותנים (כמו ניזורל/אלפוסיל/), ניסיתי את השמפו של חברת kerastase שהספר שלי המליץ לי כי זו החברה לטיפוח שיער הכי טובה - ושום דבר לא עוזר. ניסיתי פעם תרופת סבתא (אלוורה עם בצל) שגם לא עזר. אני רוצה להבין האם זה משהו שאני צריכה לטפל בו מבפנים ז"א לטפל באיבר פנימי שהוא גורם לקשקשים או שזו מחלה חיצונית ? האם ניתן להתרפא מזה בכלל ? מישהו יכול להסביר לי ולהמליץ על טיפול שיכול לרפא אותי מהדבר הנוראי הזה לנצח!!!
    אודה לכם מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשקשים

הוספת תגובה

• לא ניתן לרפא קשקשים

נעמי
    09/01/2012

קשקשים היא תכונה גנטית של הקרקפת לייצר אותם
    ולא הלאה אותך כאן במנגנון .
    לא ניתן באמצעות טיפול כל שהוא לגרום לכך שהקרקפת לא תפריש שומנים
    זאת משום שזו הגנטיקה שלך.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשקשים זה לא גנטיקה

מרטה
    10/01/2012

אני לא בטוחה שזו גנטיקה, כי לאף אחד מהמשפחה אין קשקשים חוץ ממני . וחוץ מזה כשהייתי בקנדה לפני כ- 5 שנים בטיול של 4 שבועות אז מחפיפה ראשונה נעלמו לי הקשקשים. וכשחזרתי לארץ אז שוב הופיעו לי . איך את מסבירה את זה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשקשים - תגובה

דוד פרלה
    11/01/2012

מרטה שלום,
    קשקשים בד''כ משויכים לתופעה הנקראת סבוריאה של הקרקפת,
    סבוריאה הינה תופעה שכיחה המתאפיינת בעור יבש עם קשקשת קלה המופיעים בד''כ בעור הקרקפת וצידי האף והמצח , בחורף בד''כ ישנה החמרה במחלה בגלל היובש , כאשר יש מרכיב דלקתי [ אדמומיות ] התופעה נקראת סבוריאה דרמטיטיס,
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא דיקור טיפול חיצוני טבעי ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון עוזר מאוד מנסיוני במצבים אלה,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו