מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה לאמא, מחלת עור Prurigo nodularאריאל18/01/2012
שלום לכולם.
האמא המדהימה שלי סובלת כבר כמה שנים ממשהו שקוראים לו Prurigo nodularis. המחלה היא בעצם פצעים ברגליים שמגרדים מאוד מאוד, עד רמה כזו שהיא מתעוררת בלילה מרוב גירוד.
היא כבר אושפזה בבי"ח למשך חודש וחצי (הדסה עין כרם) ועברה טיפול פוטוטרפיה יחד עם כל מני משחות הורמונליות, ועדיין, זה לא עזר.
בבית החולים זה ירד מעט, אך מאז שהיא חזרה הביתה היא שוב חוזרת למצב הקודם.
בנוסף, בהסתכלות מהצד היא נראית לי גם מאוד לחוצה, כל הזמן דואגת על הכל, לא מתיישבת לרגע, ואני מאמין שזה מאוד משפיע עליה. היא לא ישנה הרבה, והעבודה שלה גם מאוד לחוצה היות ויש עליה המון אחריות.
אני קצין בצה"ל, ומשרת רחוק מהבית ולא יכול להיות לצידה ולעזור לה להוריד מעצמה את העומס. אבא שלי גם עובד המון.
כרגע היא לוקחת כדורים (את שמם לא יודע), שזה משהו נסיוני יחסית שהבנתי סטטיסטית עוזר לאחוז יחסית גבוה של אנשים במצב חומור כמו שלה.
לא יודע מה לעשות...
מישהו שמע על משהו כזה? מישהו הבריא מהמחלה או יודע איך לטפל בה?
היא כבר ניסתה כמעט הכל..
מאוד מאוד אודה לעזרה או המלצה.
תודה ושתהיה לכולם רפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת עור Prurigo nodular - תגובה
דוד פרלה19/01/2012אריאל שלום,
אכן מדובר במחלה עקשנית וקשה לטיפול,
מנסיוני במחלה טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור המותאמים לאחר אבחון יכולים להקל על המצב ולזרז את ההחלמה,
הטיפול יכול להיות במקביל לטיפול הרפואי אותו היא מקבלת,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לגירוי העור
אופק03/04/2012למי שסובל מגירוי בעור ואף לטיפול בהקלה בפסוריאזיס יש קרם שנקרא "פסירילקס" והוא מדהים. ניתן להשיג בקופות חולים וגם בסופרפארם.
ניסיתי והמלצתי לאחרים והוא פשוט מעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)