מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור הפניםנועה28/02/2012
ערב טוב,
בזמן האחרון עור הפנים שלי נראה יבש יותר ופחות "זוהר", אמא שלי אמרה לי שיכול להיות שזה נובע מחוסר ויטמין או משהו בגוף..
האם זה באמת יכול לנבוע מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור הפנים - תגובה
אמיר קלי29/02/2012אפשר לעשות בדיקות ולברר אם יש חוסר בויטמינים או בעיה אחרת שניתן לראות בבדיקות דם . מומלץ לבדוק גם את התזונה כיון שיש לה השפעה על מצב העור. חומצות שומן של אומגה 3 משפיעות לטובה בדרך כלל על העור בכלל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקות דם
נועה04/03/2012ולא נראה שיש חוסרים. מה בכל זאת אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שאפשר
קרן06/03/2012תראי אני ממליצה לך להתיעץ עם רופאת משפחה ולא לפענח בדיקות דם לבד זה לא תמיד ברור כמו שנראה לנו. אני אישית לא רק בחורף לפעמים יש לי בעיה של תזונה לקויה שלא ישר מתבטאת בבדיקות דם, אני כבר הייתי ביעוץ אצל נטורופת והוא המליץ לי על מולטי ויטמין VM75 של סולגאר שיש לו השפעה טובה על עור וגם על שיער שלפעמים גם הוא מושפע, כדאי שתלכי להתיעץ אולי זה משהו שיתאים לך גם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)