עור הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור הפנים
    נועה
    28/02/2012

ערב טוב,
    בזמן האחרון עור הפנים שלי נראה יבש יותר ופחות "זוהר", אמא שלי אמרה לי שיכול להיות שזה נובע מחוסר ויטמין או משהו בגוף..
    האם זה באמת יכול לנבוע מזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור הפנים

הוספת תגובה

• עור הפנים - תגובה

אמיר קלי
    29/02/2012

אפשר לעשות בדיקות ולברר אם יש חוסר בויטמינים או בעיה אחרת שניתן לראות בבדיקות דם . מומלץ לבדוק גם את התזונה כיון שיש לה השפעה על מצב העור. חומצות שומן של אומגה 3 משפיעות לטובה בדרך כלל על העור בכלל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי בדיקות דם

נועה
    04/03/2012

ולא נראה שיש חוסרים. מה בכל זאת אפשר לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שאפשר

קרן
    06/03/2012

תראי אני ממליצה לך להתיעץ עם רופאת משפחה ולא לפענח בדיקות דם לבד זה לא תמיד ברור כמו שנראה לנו. אני אישית לא רק בחורף לפעמים יש לי בעיה של תזונה לקויה שלא ישר מתבטאת בבדיקות דם, אני כבר הייתי ביעוץ אצל נטורופת והוא המליץ לי על מולטי ויטמין VM75 של סולגאר שיש לו השפעה טובה על עור וגם על שיער שלפעמים גם הוא מושפע, כדאי שתלכי להתיעץ אולי זה משהו שיתאים לך גם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו