יבלת ויראלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבלת ויראלית
    נעה
    10/02/2008

שלום!
    יש לי יבלת ויראלית ליד הציפורן באגודל היד.כבר בערך שנתיים אני מנסה להיפטר ממנה ללא הצלחה.פניתי לרופא עור(שרפנו אותה עם חנקן 4 פעמים בערך והיא תמיד חזרה) וגם אני משתמשת כבר חצי שנה לערך בוארומל.אני פשוט אובדת עצות ולא יודעת איך להיפטר ממנה.האם יש איזשהי דרך טבעית לטפל בזה?האם יש מצב שהיא תיעלם לבד מתישהו?האם זה מסוכן שמשפשפים עיניים או נוגעים במקום אחר?האם היא עלולה להדביק אותי במקומות אחרים?
    אודה לך על תשובתך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יבלת ויראלית

הוספת תגובה

• יבלת ויראלית

דוד פרלה
    10/02/2008

ורד שלום,

יבלות ויראליות חוזרות בכפות הידיים [ או הרגליים] הינם תופעה שכיחה ועקשנית לטיפול. ניתן לעזור ברפואה סינית למניעת החזרתיות של היבלות [לאחר שמורידים אותם בעזרת חנקן נוזלי ,או משחות,או טיפול בליזר.] על ידי התאמת צמחי מרפא לאחר אבחון -צמחים לחיזוק מערכת החיסון ,וצמחים בעלי פעילות אנטי ויראלית. צריך חודש עד שלושה חודשים ,מנסיוני במרבית המקרים זה עוזר מאד.
    עם הזמן ללא כל טיפול יבלות אלה נעלמות מעצמם. אם כי במקרים מסוימים עלולים להיות עקשנים ולקחת הרבה זמן[חודשים עד שנים ] , סוגים מסוימים של יבלות יכולות להיות מדבקות.

רפואה שלמה דוד פרלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו