נפיחות בפנים ובצידי הלסת+פצעים מוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בפנים ובצידי הלסת+פצעים מוזר
    עידן
    18/04/2012

שלום רב

לפני כחמישה חודשים הופיעו בפניי שני פצעים שנראו כמו פצעים רגילים ומשום מה לא עברו, באותה תקופה קיבלתי צו מילואים לחודש והחלטתי לעשות טיפול שורש לפני (לא יודע אם זה קשור). במילואים הרגשתי חולשה ועייפות כרונית ולא התקלחנו שבוע והפצעים החמירו והפנים שלי התנפחו היתה לי לימפה נפוחה בצד ימין מתחת לאוזן.

מאז אני בטיפול כבר 4 חודשים, הייתי אצל 2 רופאי משפחה,אצל אף אוזן גרון, רופא עיניים, רופא שיניים,2 רופאות עור והמטולוגית!!! עשיתי 4 בדיקות דם, בדיקות שתן, משטח גרון, אולטסאונד ורנטגן ושום דבא לא זז!! מצאו לי שרידים של מחלת הנשיקה שעברה לטענתם הרופאת עור אמרה לי שהיא לא יודעת מה יש לי אבל זה לא אקנה .
    הפצעים יורדים וחוזרים אחרי יומיים שלושה, הפלימפה מתחת לאוזן ירדה אך הפנים עדיין נפוחות ואני כבר לא מזהה את עצמי במראה, לאחרונה יש לי גם חריקות באזור חיבור הלסת ממש ליד הנפיחות באזור הפאות.
    אני כבר לא יודע מה לעשות אני אשמח להכוונה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נפיחות בפנים ובצידי הלסת+פצעים מוזר - תגובה

דוד פרלה
    20/04/2012

עידן שלום,
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו