מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף!!!!ש.ע03/09/2012
בס"ד
היתה לי התקפת כיניי יונים בבית שהגיעו מקן של יונים שהיו על עדן החלון.לאחר ריסוס בבית התברר שעלתה עלי כינה נכנסה לי מתחת לעור והטילה בתוכי ביצים וזאת גיליתי לאחר שבועיים וחצי כאשר הם בקעו ממני!!השתמשתי בסקביצין למשך שבוע חזרתי שוב לרופא עור שאמר לי שזהו אני בריאה ואף הביא לי אישור עבודה למרות שאני התלוננתי על הרגשה מוזרה בגב כאילו משהו הולך שם.ושוב כמו שחששתי הביצים בקעו לאחר שבועיים וחצי וכך עבר לו חודש וחצי שאני עדיין נושאת אותם ומרגישה מצורעת מנסה משחות ללא הועיל עכשיו רופא משפחה הביא לי דואו-סקביל מקווה שזה יעזור!!
ואם לך ד"ר יש משהו אחר להציע אני אשמח מאוד כי זה מאוד מאוד דחוף!!
הסימנים לכך הם:חתכים בפרקי האצבעות,עקיצות כמו נשיכות,יובש נקודות שחורות (כך הם נראים) וכמובן גרד
תודה מראש ש.ע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף!!!! - תגובה
אמיר קלי03/09/2012לרפואה הסינית אין מה להציע בבעיה שאת מתארת. צריך להשתמש בחומרים שקיבלת עד הכחדת הכינים לחלוטין .להקלה על הגרד אני יכול להמליץ על מוצר של קאמדיס שנקרא תחליב מרגיע מסדרת topic. אפשר להשיג בבתי מרקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)