אורטיקריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורטיקריה
    קרן
    26/02/2008

שלום שמי קרן ואני סובלת כבר 3 שנים מאורטיקריה כרונית טופלתי בכול השיטות הקונבנציונליות ושום דבר לא עזר יש לי התקפים חמורים שאני מרגישה שהגוף שורף לי ואני כבר אובדת עצות אני מתחתנת עוד 5 חודשים ואני לא יודעת מה לעשות אני ישמח אם תוכל לתת לי עצה ולהסביר לי מה אפשר לעשות במרפאה שלך תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורטיקריה

הוספת תגובה

• אורטיקריה

דוד פרלה
    26/02/2008

קרן שלום,

ניתן מאוד לעזור באורטיקריה,הטיפול כולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון אישי ,שינוי תזונתי , כל אלה מחזירים את האיזון לגוף ומזרזים את תהליך הריפוי,[ באתר שלי תימצאי מחקר שעשיתי בנושא ], בברכה
    דוד פרלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטיקריה

קרן
    26/02/2008

ומה המחיר פחות או יותר של הטיפולים האלה וכיצד יודעים כמה זמן זה לוקח הייתי רוצה קצת הסבר מורחב על הטיפול אם אפשר אני פשוט נהייתי קצת סקפטית עם המחלה הזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן שלום

דוד פרלה
    27/02/2008

קרן שלום,

תתקשרי למרפאה ותקבלי עוד פרטים. דוד פרלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו