מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור פנים יבשעדי09/10/2012
אני לא יודעת אם זה בגלל שאני אחרי הקייץ ולא מרחתי קרם הגנה או לא, אבל בזמן האחרון אני מרגישה שהעור פנים שלי יבש וחסר חיים בנוסף הופיעו מס' כתמים כאלה כמו מהשמש (כמו שיש לזקנים על הידיים). מה אפשר לעשות כדי לגרום לו להראות יותר רענן וחיי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים יבש - תגובה
דוד פרלה10/10/2012עדי שלום,
צרייך להשתמש בקרמים של לחות והזנה בצורה קבועה,וקרמים של הגנה ביציאה לשמש כדי שלא יהיו עוד כתמים,
ניתן להתיעץ עם רופא העור לגבי קרמים להבהרת כתמים,
וניתן לשלב טיפול ברפואה סינית בצמחי מרפא הניתנים לאחר אבחון להורדת היובש בעור,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש בעור הפנים
שלי11/10/2012קודם כל כדאי שלמרוח קרם פנים איכותי מדי בוקר וערב, בנוסף אני יכולה להעיד על עצמי שהתחלתי לקחת לא מזמן תוסף שנקרא פיקנוגנול בהמלצת הנטורופתית שלי, גם כי הזנחתי קצת את העור שלי במהלך הקיץ, הוא בעיקר שומר על גמישות ולחות העור ושיפר את המראה של העור שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור יבש
גלית19/10/2012קרם זה דבר חשוב, אבל כשהעור יבש באמת מה שחשוב זה סרום טבעי טוב.
אני משתמשת בסרום איכותי טבעי עם שמנים טובים וויטמינים מזינים את העור ואין מה להשוות למה שהיה מקודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה סרום מדובר? תודה
מעיין04/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור יבש - בעיה פנימית
שירן23/01/2013ממה שאני יודעת רוב הבעיות של העור הן משהו פנימי.
ואם זה משהו חיצוני אז לרוב זה בגלל השמש. אבל לפי מה שאת מתארת זה מעבר לשמש. מהניסיון שלי כאשר היו לי בעיות, פתאום יבש, אפילו קצת משופשף (לא יודעת איך להסביר את זה בדיוק) אבל נראה לא טוב, אז הסבירו לי שזה קשור גם לתזונה שלנו. אחרי הכל מה שאנחנו אוכלים בא לידי ביטוי בגוף. בקיצר, אני התחלתי לאכול יותר ירקות, פרות, ויותר מאכלים טבעיים כדי לשפר את התזונה והעור. ובנוסף, גם לוקחת אומגה 3 (אני לוקחת את ה-950 של סולגאר כי זאת הכמות הכי גדולה של אומגה שיש) וזה מאוד טוב לעור ולעוד הרבה דברים, אבל לי הכי חשוב העור, וגם מונע את כל היובש, ועושה את העור חלק ונראה טוב יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)