שלוש בעיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלוש בעיות
    יוני
    29/02/2008

שלום שמי הוא איתי ואני נער בן 17 ויש לי 3בעיות.
    1. סבוריאה שהחלה אצלי בגיל 14 והלכתי לרופא לקבל טיפול נתן לי סבוסל עם משחה וטיפות לשיער שלא עזר ואני משתמש בחומרים הללו מגיל 14 והסבוריאה לא עוברת לי
    2. הבעיה השנייה שלי היא שלי לי אדום על האף הסיפור הוא כזה לפני כשנה הופיע לי פצע על האף בגלל שאני מרכיב משקפים אז עם הזיעה נוצר לי פצע שהוא לא פצע זיעה . ובכן הלכתי לפלסטיקאי ששרף לי את הפצע באמצעות מכשיר ולאחר מכן שם לי משחה הוא אמר לי לא להרכיב משקפיים כמה שעות ולא להרטיב תאזור עד למחרת וכך עשיתי. למחרת שמתי משקפיים והכל כרגיל אבל שמתי לב שלאחר שבוע לאחר שהרופא שרף תפצע נשאר לי פצע שחור (כוויה) ולאחר כשבוע לאחר שעבר הכוויה נהיה לי צבע אדום בצורה עגולה על המקום והיא לא עוברת אז שאלתי היא אליך מה עליי לעשות על מנת שהצבע האדום הזה ירד לי מהעור?
    3. הבעיה השלישית היא שמעל הגבה שלי גדל לי פצע מוגלתי ולאחר כחודש שיש לי אותו היום הוא נהפך הקליפה שלו יותר נכון נהפכה ללבנה והיא עמדה להתקלף אז אני בגלל שחשבתי שזה קשקש מהסבוריאה הורדתי את זה ולאחר מכן שמתי לב שבמקום נהיה לי צבע אדום עכשיו האם זה יעבור ואם לא יעבור מה ניתן לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלוש בעיות

הוספת תגובה

• סבוריאה

דוד פרלה
    01/03/2008

יוני שלום,

1.ניתן מאוד לעזור לסבוריאה בעזרת צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון,ושינוי תזונתי- להימנע מחריף מטוגן ואלכוהול .
    2. שלח את השאלה לפורום עור ואסטתיקה beok .
    3.יכול להיות שיעבור, שים קרם לחות המתאים לסבוריאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו