מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקיצה או נגעים של הרפסבת-אל06/11/2012
שלום רב! לפני כ-5 ימים חשתי בגרד בגב העליון צד שמאל (קו החזייה). המקום נראה והרגיש תחילה כעקיצה לכל דבר,כשאר העקיצות שיש לי בגוף -יתוש רגילות. אך לפני יומיים הגרד התפשט ממוקד הראשוני שלו לצד המותן השמאלי עד למתחת לשד.
ועכשיו זה גם מקרין ודוקר לעיתים.רופאת משםחה ראתה את זה ואמרה שזוהי אלרגיה והמליצה על משחת סטרואידים ואנטיביטוקה-אוגמנטין במידה וזה ממשיך להתפשט.
רופאת עור היום העלתה את החשד שמדובר בהרפס.
אני נמצאת בהריון בשבוע 20 וחוששת מההשפעה על העובר . אני מדקרת אך לא סגורה על האבחנה.מה נכון כרגע לעשות ואיך לטפל באופן טבעי? ברור לי שמראה עיניים במקרה הזה הוא הכרחי אך אשמח לכוון לפחות. אין לי חום והמקום לא חם למגע.. רגיש מאוד!!
אשמח לתשובה מהירה,
בת-אל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצה או נגעים של הרפס - תגובה
אמיר קלי13/11/2012אכן נראה שיש לך סוג של אלרגיה . הטיפול ברפואה סינית למצבים כאלו יעיל מאוד והשימוש בצמחים בטוחים לך ולעובר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)