אדמומיות עור הפנים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות עור הפנים...
    ורד
    05/03/2008

ערכב טוב,
    אני בת 30 וסובלת מזה 6 שנים מאדמומיות בעור הפנים, בלווי חום לעתים, כאשר בצידי העיניים אין אדמומיות כלל (לא ניראה כהסמקה טיפוסית...) העור די חסר לחות (אך נוטה לשמן באופיו).
    יש לציין שסבלתי מפעילות יתר בבלוטת התריס ואף לקחתי תרופות משך כשנה וחצי, אך כרגע אני במצב מאוזן. האדמומיות הופיעה לפני תחילת הבעיה בבלוטת התריס. מה אתה ממליץ לבדוק? בעבר עסקתי בעבודה מעבדתית כימית ועבדתי גם עם חולדות ואוזני חזירים "טריות", האם אתה חושב שיכול להיות לכך קשר (כבר מספר שנים שאינני עובדת במעבדה), מכיוו שבאותה תקופה הבעיה החלה.
    אשמח אם תתן לי כיוון מחשבה חדש (חשבתי גם על רוזיצאה, אך אינני בטוחה שזו הבעיה. רופאת העור אמרה לי שאני סובלת מ"פצעי בגרות", על אף שאלה לא פצעים, ולא סבלתי בעבר מאקנה). ארצה לטפל בבעיה באמצעים טבעיים במידת האפשר.
    אודה לתגובתך, בברכה, ורד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדמומיות עור הפנים...

הוספת תגובה

• אדמומיות בעור הפנים-אקנה,רוזיצאה

דוד פרלה
    05/03/2008

ורד שלום,

ישנם מספר תופעות שכיחות היכולות להופיע בעור הפנים,אקנה,סבוריאה,רוזיצאה כולם מלוות באדמומיות ואחרי שרואים ניתן כמובן לאבחן ולטפל, לכול אבחון טיפול שונה גם ברפואה סינית וגם ברפואה מערבית, התיאור שלך לא נשמע כמו תגובה אלרגית למעבדה במיוחד שאת כבר לא עובדת שם והתופעה נמשכת, מבחינת אבחון סיני יכול להיות קשר גם לבלוטת התריס אך במיוחד לעודפי חום שצריך לנקות מהעור בעזרת צמחי מרפא ודיקור מתאים, בברכה

דוד פרלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו