מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרד בפטמהשירלי8410/03/2008
שלום רב
אני בת 24, וסובלת מדרמטיטיס אטופיק (אסטמה עורית) מאז שאני זוכרת את עצמי. אני סובלת מגרד עז בחלקי גוף שונים ולאחרונה גם בפטמה, בחלק הכהה שלה. האם עליי ללכת לרופא עור או לרופא נשים? פעם אני חושבת שקראתי שזה עלול חס וחלילה לרמז על סרטן השד, וידוע לי על היסטוריה של סרטן השד במשפחה המורחבת שלי (אחות של סבתא שלי מצד האם, ודודה שלי [אחות של אמי]). האם עליי לעבור איזשהי בדיקת לאבחון סרטן השד?....
כמו כן אשמח לשמוע כיצד אוכל בעזרת רפואה טבעית להקל על הגרד הנלווה לאסטמה העורית והפצעים שמגיעים בעקבות הגרד.
אשמח מאד לקבל תשובה מרופא. אני מודאגת מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמטיטיס אטופיק
דוד פרלה10/03/2008שירלי שלום,
עלייך ללכת לרופא העור,רוב הסיכויים שהגרד נובע מהאטופיק שמחמיר בעונות מעבר -האביב שמתחיל,ותשאלי אותו אם יש צורך בבדיקות נוספות,[ אין מניעה לבצע גם בדיקה של רופא נשים במקביל,בשביל השקט הנפשי ]
לרפואה הסינית תוצאות מצוינות בטיפול באטופיק,הטיפול כולל צמחי מרפא,דיקור, ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון, בכל מקרה הקפידי על שימון העור להקלה על הגרד,
בברכה
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרמטיטיס בפטמה
דור14/07/2016מה עושים במצב שיש נפיחות בפטמה כתוצאה מהמחלה
אבל כבר אין סימנים באזור הזה לא מגרד ונראה בסדר חוץ
מהנפיחות שנשארה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרמטיטיס בפטמה - תגובה
דוד פרלה15/07/2016שלום,
יש ''תרופת סבתא'' שמשתמשים הרבה בנפיחות בפטמה בזמן הנקה,לשים עלי כרוב על המקום הנפוח,בדייכ מקל,
כמובן שאם הנפיחות לא עוברת לאורך זמן יש צורך לבדוק שוב עם הרופא ,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)