עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור
    מיקוש
    10/03/2013

שלום אני בת 31 ואף פעם לא סבלתי מפצעי בגרות .... כשהייתי צעירה מידי פעם היה לי הרפס (פעם בשנה או משפעת ,חום או תשישות) ופה ושם פצע אמנה גדול בדרך כלל באזור הסנטר.... היום (אי בתקופה מאוד מאוד לחוצה אני מרגישה שהגוף שלי מגיב בקיצוניות ,יש לי פתאום הרפס שזה פעם שניה בחודש והפעם הוא גדול יותר בצד אחד של הפה ופתאום מרגישה היום שיש לי עוד אחד שמתבשל בצד השני ,עם זאת קיבלתי מחזור היום,ויש לי בחודשיים האחרוים פצעים גדולים ואדומים בשורש השיער ליד המצח בשורשים ץ (אני גיליתי שמן קוקוס ומשתמש בו המון לפנים עד גיליתי שבוע שעבר שהוא יכול לגרום לקומדונים אז הפסקתי אותו כגרע ועברתי לחלוטין לחוחובה עם ויטמין אי בבוקר ושמן אבוקדו עם טיפה גם של ויטמין אי ומנקה את הפנים שלי ממייקאף עם שמן שקדים וכמיי טוניק :מיי ורדים ,בקיצור רק טבעי
    יש מצב שמשהו שם משבש לי את עור ??
    אני חייבת לציין שאי אוכלת לאחרונה המון המון שוקולדים :(((

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור

הוספת תגובה

• עור - תגובה

אמיר קלי
    20/03/2013

עושה רושם שהלחץ משפיע גם על ירידה בתפקוד המערכת החיסונית וגם ביצירת אקנה עקב שומניות יתר של העור שנגרמת גם כתוצאה ממתח.הטיפול ברפואת עור משלימה יעיל לבעיות אלו אך דורש שילוב של דיקור צמחים ומשחות על בסיס צמחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו