מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצע שלא נרפאאריק01/04/2013
שלום
לפני שבועיים הייתי בים המלח וכשצעדתי על גשר העץ שנכנס למים
החלקי ונחבלתי בכף הרגל מתחת לבוהן.
למרות הפציעה נכנסתי לים המלח ואחר כך יצאתי ושטפתי את הפצע.
הפצעים נחבשו על ידי חובש במלון בו שהיתי וכשחזרתי הביתה אחרי יומיים פניתי למרפאה.
האחות נתנה לי זריקת אנטי-טטנוס וחבשה את הרגל עם משחת עור סינטומיצין 3%.
במשך היומיים הבאים החלפתי את החחבושת בצרוף המשחה.
כשהגתי למרפאה ראתה גם רופאה את הרגל ,הליפה את המשחה בפוסידין ונתנה לי לקחת אנטיביוטיקה ציפוראל 500 3 פעמים ביום למשך 7 ימים.
אני שוטף את הפצע כל יום ומחליף תחבושץ עם פוסידין ונראה שהפצע עמוק ולא מחלים. ונראה די עמוק.
אני בן 66 מטופל ביתר לחץ דם והפרעות קצב.
אין לי סוכרת -המוגלובין מסוכרר - 5.1.
מה עלי לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע שלא נרפא - תגובה
אמיר קלי02/04/2013יש לפנות לאחות שוב או לכירוג .
על כל מקרה מומלץ לקחת תוסף תזונה של כוכרכום בכמות של 2000 מג ליום.
לכורכום יש השפעה אנטי בקטריאלית ואנטי דלקתית ויכול לעזור להחלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אריק04/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)