אלרגיה בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה בעור
    שרית
    09/04/2013

בוקר טוב
    אני סובלת בכל עונת מעבר מגירוד מציק בעור שמלווה לעיתים בפריחה, בדרכ זה לא כל כך מפריע לי ואני מצליחה להתעלם , אבל שלשום זה שוב פעם קרה והפעם מציק מבדרך כלל. רציתי לדעת כיצד ניתן להקל על הגירוד בדרך טבעית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה בעור

הוספת תגובה

• אלרגיה בעור - תגובה

דוד פרלה
    10/04/2013

שרית שלום,
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף להורדת התגובה האלרגית ולהטבת מצבו של העור.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

קרן
    10/04/2013

אני בעצמי עם תגובה אלרגית לעונה הזאת וממש סבלתי בהתחלה (התחיל מוקדם מדי השנה) אז רצתי לבית מרקחת כי כבר לא יכולתי לסבול ובקשתי משהו טבעי. קניתי בסוף את הסקוטלריה של סולגאר שייעצו לי בגלל שזה צמח עם השפעה אנטי דלקתית ועוזר לאלרגיה. אני משתמשת בו עכשיו וזה מקל על התקופה הזאת משמעותית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו